Poetin laat Moskou zuiveren van “donkergekleurde, Zuidlandse criminele migranten”

Het lijkt erop dat Poetin steeds snelle in zijn nieuwe rol opgaat en ook na de schreeuw om hulp van Franciscus begrepen heeft waar zijn kansen liggen. En meer nog, hij weet precies aan welke ziekte het Westen lijdt, hij kent het geneesmiddel en laat het voor onze neus hangen, opdat we het zien en er naar verlangen. Net zoals het Westen eens de zegen van het kapitalisme voor de neus van de arme, povere volkeren van het Oostblok liet hangen.

Lees hieronder het artikel en droom ervan hoe het zou zijn als bij ons al die heerlijkheden te verkrijgen zouden zijn die in bovenstaande titel te lezen staan. Ria Novosti gebruikt exact deze woorden om de actie van de politie van Moskou te omschrijven:

De Russische politie treedt op tegen migranten en “etnische criminaliteit” in de metro van Moskou

De Russische politie startte een actie tegen de criminaliteit in de metro van Moskou door de etnische criminaliteit te “identificeren en te onderdrukken” en door gastarbeiders massaal te controleren, zei een woordvoerder van de politie van Moskou.

Tientallen politieagenten met knuppels, evenals speciale eenheden van de politie, waren donderdag in de metro te zien, waar ze identiteitspapieren controleren en reizigers arresteren. Velen van hen donkergekleurde Centraal-Aziaten of oorspronkelijk geboren in het noorden van de Kaukasus.

Ria Novosti

De campagne begon, omdat enkele dagen geleden een politieagent, die een verkrachter wilde arresteren, door migranten zwaar verwond werd.

Deze woorden moet je op je tong laten smelten. Ria Novosti is eerder liberalistisch-mensenrechtelijk ingesteld en ijvert daarbij de media van het Westen na, maar niet helemaal zo aan lager wal geraakt. Door zulke woorden te gebruiken, doorbreekt men alle taboes van de politieke correctheid, men overtreedt het morele dictaat van het Avondland. En dat staat hoogstwaarschijnlijk al zo in het politierapport. Het waren vermoedelijk de woorden, waarmee de president van de politie zijn aanwijzingen gaf: “donkergekleurd”, “etnisch”, “Zuidlanders” (Centraal-Aziaten), “migranten”. Stel je eens voor dat minister van Binnenlandse Zaken Jäger zulke aanwijzingen in Nordrhein-Westfalen zou geven tegen “donkergekleurde”, “etnische” daders, tegen migranten.

Daarmee neemt Rusland beetje bij beetje de ethische leiding in de blanke christelijke wereld op zich. Want terwijl de grote massa nauwelijks nog de drang voelen in de zwarte man in het witte huis zijn lichtend voorbeeld te zien, zoals ooit in Kennedy, in Reagan of in Clinton, kijken steeds meer mensen naar Rusland.

We mogen getroost uitgaan van een trendommekeer. En dat weet Moskou precies, want Moskou heeft al jarenlang de morele trendommekeer in de landen van het voormalige Oostblok gezien, zoals in Hongarije, Polen of Tsjechië, die niet meer zijn bevangen door de betovering van het Westen.

Wanneer de Fransen de afgelopen zomer de keuze gehad zouden hebben, zouden ze het voorbeeld van Poetin hebben gevolgd tegen de eigen gekleurde regeringsvertegenwoordigers, die hen het homohuwelijk hebben opgedrongen. Poetin heeft al deze zwaktes van het Westen gezien en verstopt zich niet meer. Weldra zal hij in het Westen populairder zijn dan de regeringspolitici hier.

Desondanks moeten we waarschuwen: de duistere periode van het IJzeren Gordijn is nauwelijks 24 jaar geleden. Men mag niet vergeten dat veel mensen van destijds nu nog in functie zijn.

Franciscus uit het Vaticaan vraagt Poetin om hulp tegen de intocht in Syrië

Hoop op een derde Rome: Ruslands opkomst als een garantie van de mensenrechten

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/14/putin-last-moskau-von-den-dunkelhautigen-sudlandischen-kriminellen-migranten-ethnien-saubern/#more-48609

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Rusland. Bookmark de permalink .

71 reacties op Poetin laat Moskou zuiveren van “donkergekleurde, Zuidlandse criminele migranten”

 1. Marc Bouwman zegt:

  De teneur van dit artikel kan ik niet wegdragen. Huidskleur doet er niet toe. Knuppels trouwens ook niet. Het enige dat ertoe doet is of die mensen legaal of illegaal zijn, ongeoorloofd geweld gebruiken (verkrachting) of tegen volk en / of staat gerichte ideeën verspreiden.

  Zoals het hier weergegeven wordt herken ik niets anders dan het nazistische optreden van weleer. Niet te pruimen dus.

  Like

  • Maria zegt:

   excuseer het zijn wel degenen met een huidskleur die de miserie veroorzaken zij emigreren naar andere landen op aarde plunderen slaan agenten ineen en moorden, bent u blind voor de terreur van die moslims…
   Groot applaus voor Poetin wordt tijd dat westen dit voorbeeld volgt. Je kan niet meer buitenkomen of een gekleurde valt je lastig, overvalt je, slaat je ineen, als vrouw word je voor hoer uitgescholden, sommige landen worden vrouwen gewoon beestachtig verkracht omdat ze blank zijn en 80% westen gevangenissen zitten vol met mensen die donkere huidskleur hebben, voornamelijk die islam mensen!!! Bravo Poetin!

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Een geweldig initiatief van Poetin.
  Hopelijk doet dit goed voorbeeld goed volgen.
  Dit soort beelden zou ik zo graag in onze steden zien.
  Ik vind het meer dan goed te pruimen.
  Als onze steden gezuiverd zijn pakken we gelijk ons eigen krapuul op om ze in werkkampen op te sluiten zodat ze geresocialiseerd kunnen worden.
  Nogmaals, zeer goed te pruimen dus.
  En legaal, de meesten niet hoor.
  Fouten gemaakt in het linkse verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

  Like

 3. Fred zegt:

  En toch zal deze methode wellicht het enige en afdoende antwoord zijn om ons voor nog groter onheil te behoeden.
  Of iets er tussen in.
  Poetin staat bij mij intussen in hoog aanzien. Zijn intenties zijn misschien ook niet helemaal zuiver maar steekt met kop en schouder boven die slappelingen hier in het “westen” uit.

  Like

 4. monty1 zegt:

  @ Marc Bouwman

  Een mens discrimineert vanaf het moment dat hij opstaat totdat hij weer gaat slapen. En waarschijnlijk discrimineert hij ook tijdens zijn slaap. Dat kan ook niet anders, want een mens kan alleen veiligheid voor zichzelf garanderen als hij zijn omgeving peilt, duidt en selecteert. Zo zal de heer Bouwman waarschijnlijk geen huis huren of kopen naast een woonwagenkamp. Hij zal zijn kinderen niet graag op een “zwarte” school willen sturen en als hij een ondernemer is neemt hij liever een Jan aan dan een Mohammed, en geeft hij de voorkeur aan een man boven een vrouw die na 3 weken indiensttreding op zwangerschapsverlof moet. Hij zal als hij homo is liever homo’s om zich heen willen hebben tijdens nachtelijke uren. Heer Bouwman gaat vast ook alleen met mensen om die zijn geloof of levensbeschouwing delen. Als hij een Marokkaanse buurman heeft, gaat heer Bouwman vast verhuizen als buurman een schaap halal op zijn aangrenzende balkon met veel lawaai slacht. Heer Bouwman vindt vast ook dat een bestuur onderscheid moet maken tussen jongeren en ouderen, man of vrouw, veelverdiener of weinig verdiener en ga zo maar verder.
  Met andere woorden, discriminatie is een natuurlijk menselijk gedrag dat in de genen zit verstopt en bedoeld is de overlevingskans te vergroten. In de natuur is het niet anders. Het is dus slechts een modieuze aangelegenheid (tijdgeest, paradigma, you name it) wat men in een bepaalde tijd en ruimte als discriminatie aanmerkt. Men plakt er vervolgens een label op: nazi, racist, xenofoob, fascist, of zo men wil: heks (die moet op de brandstapel) of ketter (die moet onthoofd worden), al naar gelang waar en wanneer de mens tot discriminatie overgaat.
  Door de ervaringen van de Tweede Wereldoorlog is het westerse idee van mensenrechten en discriminatie vervuild geraakt door schuldgevoel. De emotie heeft ervoor gezorgd dat de leesbril beslagen is geraakt en het zicht ontneemt. Daar heeft het regime van Wladimir geen enkele last van.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   Monty1: 12.08. uur. Inderdaad, objectief gezien discrimineert ieder mens, of men nu zwart, blank of bruin is. Dat begint al, dat de ene man, een blonde vrouw mooier zal vinden dan een donkere vrouw. De een vindt een gezette vrouw aantrekkelijker dan een slanke vrouw. Disciminatie, is inmiddels het meest misbruikte woord geworden in onze westerse samenleving! Verder, ben ik eveneens van mening, dat Putin momenteel verstandiger opereert, dan menig westerse regeringsleider. Met sommige bevolkingsgroepen is het nu eenmaal; ” slecht kersen eten”.

   Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Welk zwaktebod ben jij nou weer?

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Marc Bouwman: 13.07. uur. Ik mag net zo goed mijn mening verkondigen zoals U dat ook doet, of zie ik dat verkeerd?

    Like

   • Marc Bouwman zegt:

    Tom, ik had het niet over jou, maar over monty1

    Like

   • tjonge zegt:

    volledig eens met monty1 !!!!!!!!!!

    Like

   • Petrossa zegt:

    Ben he took eens met monty1. Xenophobie is een primaire overlevingstrategie reden waarom als holbewoner je niet blij lachend op een wilde leeuw afrent. Dus discrimineer je uit veiligheidsoverwegingen tegen alles wat je niet kent. Als je dan als modern mens op alle media overewegend bruin gekleurde mensen hoofden ziet afzagen en levers ziet opeten dan word je logischerwijs (heel verstandig) wat voorzichtig met bruine mensen die je niet kent. Als je dan niets anders dan ellende hoort/ziet gekoppeld aan islam+bruine mensen ben je gewoon oerdom als je niet heel heel voorzichtig bent met bruine mensen van de islamistische kunne. Of een weldenker. Hetzelfde.

    Like

 5. Een gevaarlijk virus bestrijdt je niet met een aspirientje! En helemaal niet met een koekje en een aai over de bol (zoals in Nederland het geval is)!

  Like

 6. henk schroemges zegt:

  De huidskleur etc. doet er wel degelijk toe en waarom? Kijk naar de criminaliteitscijfers in onze westerse landen! 98% is gekleurd en komt uit zuidelijke landen vooral Noord-Afrika. Loop even de statistieken na en je moet constareren dat Poetin wel degelijk gelijk heeft en weet dat heel Europa dit ook weet en dus deelt hij dit mee en handelt daarna. Alleen de altijd politiek correcte linksige en wegkijkende en baggetaliserende slapers willen dit niet zien noch erkennen.

  Like

 7. Marc Bouwman ik denk dan toch dat u het artikel niet goed begrijpt, vertaal het nou eens naar de nederlandse situatie, wat is er nou mis mee om een bevolkingsgroep die zich aantoonbaar vaak crimineel en/of a-sociaal gedraagt vaker te controleren, het is niet zo dat ze preventief klappen krijgen of ten onrechte in detentie geplaatst worden er wordt alleen strenger gecontroleerd.
  Waarom heeft men er hier zo’n moeite om jongeren in een dure patserbak staande te houden en na te kijken hoe zij het zich ooit hebben kunnen permitteren zo’n ding aan te schaffen, waarom begint iedereen dan ineens over discriminatie te schreeuwen.
  De bevolking van onze penitentiaire inrichtingen wordt voor een in geen enkele verhouding staande mate bewoont door allochtonen, is dat dan niet een teken dat deze zich vaker crimineel gedragen, en als dat dan wordt vastgesteld is, is het dan niet logisch allochtonen vaker te controleren, zou dan de woede van allochtonen zich niet meer moeten richten op de criminelen binnen hun eigen gelederen?
  Je kunt natuurlijk bij een verscherpte controle gelijk gaan gillen dat je de laarzen alweer hoort stampen maar het raakt kant nog wal.
  Dé kerntaak van een overheid, élke overheid, is de veiligheid van de burgerbevolking, als het voor de veiligheid van de bevolking van belang is bepaalde groepen beter te monitoren is het tegelijk hun plicht dat te doen.

  Like

 8. Trucker zegt:

  Geen links gezwam in deze context, de communist poetin weet waar de prioriteiten liggen en één daarvan is geen islam(ieten) in zijn rusland.
  Heeft NIKS NADA met “nazistische optreden ” te maken maar lijfsbehoud en vrijwaren van het begin van de kiem van wat hier te zien is
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/26/you-need-to-see-exactly-what-muslim-savage-michael-adebolajo-did-to-british-soldier-lee-rigby-in-broad-daylight-warning-graphic-images/

  Like

  • Lucky9 zegt:

   Zeer juist Trucker!
   Als men bepaalde waarnemingen gaat verbieden maakt men zichzelf medeplichtig aan wat komen zal als men niet meer mag waarnemen wat men waarneemt.
   Zintuiglijke waarnemingen catalogeren als ongeoorloofd, dàt is pas discriminatie en nazistische praktijk.

   Like

  • tjonge zegt:

   ipv nazi-optreden heeft links nl teveel last van nsb-verleden/gedachten ?

   Like

 9. Ben. zegt:

  Putin is een held. Net als Geert Wilders. Maar de Rus weet dat zeer te waarderen, de Nederlander niet, en zal dat ook nooit doen. Kwestie van mentaliteit.

  Like

 10. bobzelf zegt:

  Heerlijk , heerlijk , heerlijk , stel U voor een bontkraagje met pet , steelt in Ukrain , Kiev , of Moskou een tas van een oud dametje !!!!!
  Whahahahahaha, die wordt hier helemaal te pletter geslagen , dat het bloed zijn oren uitspuit , en zijn bontkraag niet groot genoeg zou zijn om zijn bloedende neus te stelpen !!
  DIT IS HET ENIGE DAT DEZE STUKKEN VUIL BEGRIJPEN !!!!!!
  Nee, hoor in nederland, Amsterdam , en de rest van marokko/zandhazen/sahara buurten gaan we dan gauw langs om een kopje thee te drinken , stel je voor zeg !!

  Had oma die tas maar beter vast moeten houden zeker ???

  Donderstraal toch een keertje op , hr Bouwman .
  En er worden hier dan ook geen vragen in de regering gesteld hoor !!!
  Moeten ze morgen ook eens aan beginnen in Uw omgekochte Euro land !!
  MET JE PAPPEN EN NATHOUDEN GEZEIK !!
  en zo heel nederland naar de kloten helpen ,nog 10 jaar en dan kunt u als jullie zo doorgaan een hek om o.a. Rotterdam zetten .!!!
  Poetin gewoon een kanjer , U stemt zeker ook nog op weekdier pechthold ??

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Donderstraal zelf op, bobzelf (de naam alleen al). En je moet wat minder schelden, ‘da’s nie goe voor u bloedruk’!

   Like

   • bobzelf zegt:

    misschien nog een cursusje nederlands schrijven doen ????

    (laatste woord door webmaster verwijderd)

    En trouwens bobzelf: over cursus “nederlands” schrijven gesproken….”nederlands” moet nog altijd met een hoofdletter worden geschreven! Dus: Nederlands

    E.J.

    Like

  • bettie zegt:

   poetin een kanjer . en geef wilders de kans nederland te laten zien dat hij het ook is wat ie al is laat hem zuiveren wat gezuiverd moet worden ons land van andere bevolkings groepen hier die ellende veroorzaken

   Like

 11. realist zegt:

  de heer putin heeft het bij het rechte eind,ik heb meer sympathie voor hem dan voor al onze westerse linkse,laffaards samen.

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  @bobzelf:
  Helemaal mee eens voor de volle 200%, maar linksdraaiende guttmenschen moeten op de een of andere manier een gigantische hersenafwijking hebben.

  Echt niet te begrijpen voor normale rechtsdenkers (mensen die hard werken en alles voor links moeten ophoesten). Ik heb ook zo’n onverbeterlijke collega waarbij zijn gedrag aan een slaapwandelaar doet denken die in de wolken loopt. Maar ook hij is iemand die geen helicopter view heeft dus het grote geheel op een of andere manier niet kan overzien, dus ook geen toekomstige gevolgen kan overzien.

  Misschien is dat dan de linkse “ziekte” of hersenafwijking, het gemis van overzicht ????

  Like

  • bobzelf zegt:

   Ik denk , dat er nog iets teveel figuren loslopen in dat vroegere wonderschone mooie landje aan de zee , die vergeten zijn hoe ze groot zijn geworden !!!
   Zowat iedere droplul in nederland , heeft een vader en moeder gehad die zich scheel gewerkt hebben voor een grijpstuiver ( w.a. de mijne )!! NA DE OORLOG !!
   En sliepen met 2 broers en 2 zussen met zijn allen op een klein of twee kleine slaapkamertjes !
   Nou daar was niks mis mee . , maar het is mis gegaan toen sommigen gingen studeren , veel zuipen , en feesten , en toen een baantje kregen en 25 gulden /euro meer gingen verdien , !!
   Deze klootzakken , DAN WEL bloody hurray figuren , zijn toen VVD gaan stemmen ,dan wel op de ergste van allen de partij die de democratie hoog in het vaandel had staan D’66 whahahahahahahahaha
   U weet wel , REFERENDUM NU , MAAR TOCH MAAR EFFE NU NIET ,WANT DAT LAATSTE REFERENDUM ( 62.9 %, nee ) was toch niet zo goed bevallen !!
   dus die holkruiper Pechthold !!
   Nou dat zijn de kotsfiguren van nu geworden ,
   WAAROM ???
   WEGENS HET VERLOOCHENEN VAN HUN AFKOMST !!!
   dus het is meer hersenloos/ en permanente hersenbeschadiging , en is ook niks meer aan te doen , OMHOOG GEVALLEN KLOOTZAKKEN HEET DAT NAAR MIJN IDEE !!
   en daar zit bijvoorbeeld 90 % van de nederlandse regering bij !!
   Wel een naar die paardenlul , dat stuk inteelt van DIE VOLGEVRETEN Hans van baalen gekeken ???? ook vvd
   Die man is het doodschoppen nog niet waard !!!
   DE OPPER LANDVERRADER !!!
   he, lekker bezig whahahahaha

   Like

 13. Marc Bouwman zegt:

  EJ,

  Wat is hier aan de hand met al die vage figuren, die ik in ieder geval nog niet eerder hier op de site heb zien opereren. Maar, dat geef ik toe, wil niet al te veel zeggen, natuurlijk.

  Ik blijf deze site zien als bastion tegen toenemende islamisering, niet als stortbak voor leeglopende racisten. Is het echt niet mogelijk die lui een beetje te temmen?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Marc Bouwman

   Deze site blijft altijd een bastion tegen de toenemende islamisering. Voordat de webmaster echter mensen gaat “temmen”, moeten de zaken wel gierend uit de klauw lopen! Die indruk heb ik tot nu toe niet eigenlijk.
   Om met de rijdende rechter te spreken: “Daar moet u het mee doen!” 😆

   Like

   • Marc Bouwman zegt:

    Mwoah!

    Like

   • Maria zegt:

    Ik raad meneer Marc Bouwman aan om psychische hulp te gaan zoeken… of je bent zelf een moslim of U bent gestoord!!! Denkt u nu echt dat wij dit nog gaan pikken dat een haat ras Europa naar de knoppen gaat doen met hun Sharia, of wilt u een Sharia staat in Europa, U bent een gefrustreerde domme man!! In alle gevangenissen in Europa zitten gekleurde Islam haters, wat is er mis mee om die te verwijderen uit Europa zoals Poetin dat uit Rusland doet??? Het is beter dat U zwijgt meneer Bouwman want u slaat zulke onzin uit dat men u verplicht in de psychiatrie moet opsluiten !!!

    Like

  • Trucker zegt:

   @ Marc Bouwman

   “…ik in ieder geval nog niet eerder hier op de site heb zien opereren…”

   Zo, u bent hier al iets langer op deze blog leest comments die u niet aanstaan en gaat onmiddelijk JANKEN bij E. J. Bron…
   De strijd tegen de oprukkende islam(ieten) ontgaat u blijkbaar en om een bekende spreuk te hanteren : ‘zachte heelmeesters maken stinkende wonden’.
   Indien communist poetin’s aanpak in eurabia zou gebruikt worden zou de islam(ieten) voor veel minder smeerlapperij in onze steden zorgen.
   Als u denkt dat het allemaal zo erg niet is ga eens in een ‘no go area’ kuieren zelfs overdag is het (letterlijk levensgevaarlijk), ik overdrijf in deze niet en als u toevallig iemand uit de antiterreur brigade kent vraagt deze persoon wat er van waar is…
   Ik kan Bobzelf bijtreden in zijn reactie en de mijne is lazer op met je naiëve kijk op de wereld want wat poetin toepast is de enige taal die de islamiet begrijpt, voor het vermanend vingertje of boze preken hebben ze enkel minachting.

   Like

   • bobzelf zegt:

    mijn dank is groot , beste trucker .
    want inderdaad , zelfs ik , met mijn grote bek , zal hier echt geen middelvinger opsteken of een rare opmerking maken , kijk wel uit , gna, gna, gna,
    MAAR HET IS INDERDAAD HET ENIGE WAT ECHT HELPT ,tegen de respect, respect , respect man , petjes !

    Like

 14. luckybee zegt:

  Die zijn ook bij ons duidelijk te herkennen, behalve die, die uit de Kaukasus komen , die zien net als wij uit.

  Like

 15. monty1 zegt:

  @ Marc Bouwman

  “Wat is hier aan de hand met al die vage figuren, die ik in ieder geval nog niet eerder hier op de site heb zien opereren. Maar, dat geef ik toe, wil niet al te veel zeggen, natuurlijk…”

  Over vaag gesproken, heer Bouwman. Ik heb nog geen enkel zinnig tegenargument van u gehoord waarom u niet zou discrimineren. Zie mijn posting van 12.08 uur. Wel een heleboel gesputter en flauwe kul, maar geen enkel zinnig woord vloeide er tot nu toe uit uw pen. Trouwens, wat hebt u tegen “vage figuren?” Gevalletje van discriminatie soms? Zo van, mijn inbreng is superieur aan die van een ander?

  Like

 16. bobzelf zegt:

  Beste hr. E.J. Bron , verschoning dat ik als zeer teleurgestelde Nederlander , het woord Nederlands vergat met een hoofdletter !!! te schrijven , 1000 maal excuus , natuurlijk !.
  Misschien omdat , mijn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEDERLAND, Nederland , haast niet meer bestaat , helaas dan wel jammer genoeg !
  Mijn mooie landje waar zelfs onze ex koningin/Koningin / KONINGIN als Landverraadster om HAAR miljardeb veilig te stellen , 16.000.000 Nederlanders dood laat vallen !
  Dus ik hoop dat ik nu nog mag blijven reageren ???
  Zo niet dan moet ik helaas lid worden van de VVD , dan wel D’66 .
  Bij voorbaat mijn hartelijke dank ,
  whahahahaha
  dank U voor de terechtwijzing !!!!

  Like

 17. Ben. zegt:

  @ark Bouman,
  Moeten de reagerders getemd worden??. Lieve man, die reacties kunnen niet duidelijk genoeg zijn, de tijd van verdoezelen en pappen en nat houden licht alweer decennia achter de internetsites.Ik doe speciaal voor u een link van PI, dat de stand der dingen van vandaag aangeeft. Veel plezier ermee. Wordt u wakker, of ga iets leuks doen.

  (sorry Ben, heb je link weggehaald, want ik ga dat artikel dadelijk, vertaald uiteraard, plaatsen! E.J.)

  Like

 18. JiepMK zegt:

  Het doel heiligt de middelen in dit geval, in Rusland begrijpen ze dat. En laten we wel wezen, vooral donkere mensen aanpakken is uiterst effectief als je doel een nette, veilige ordelijke beschaving met een goede werkethiek is.

  Like

  • JiepMK zegt:

   Anders gezegd; zuidelijke landen zijn zelden tot nooit voorbeelden van beschaving, chaos heerst in die primitieve landen. Gewoon de uitgangspunten die je analyseert en waarop je effectief beleid baseert.

   Like

 19. Tienus Plotseling zegt:

  Net een cursus Russisch aangevraagd bij de LOI. Dan maar emigreren.

  Like

  • tjonge zegt:

   asiel aanvragen !!!!

   Like

  • bobzelf zegt:

   Nou beste Tienus , ik denk , ben bang dat het 1000 % mee gaat vallen .
   Wat dat betreft hebben de figuren die het uitkomt in onze kranten en tv programma’s u en mij de algelopen 10=15 jaar aardig wat op de mouw gespeld !!
   U gaat lieve , aardige , maar straatarme mensen tegen komen , maar U krijgt wel de lachende gezellige mensen en tijd van vroeger terug !
   VROEGUHHHHHHHH , ????? , ja het is hier buiten de hele grote steden gewoon
   1960 1965 , kinderen naar school in schooluniform , prijzen 1960 , benzine spotgoedkoop , bpm ??? WHAHAHAHAHA hebben ze nog nooit van gehoord !
   Tandartsen ?? gratis , ziekenhuis ??? gratis , nog uurtje doorgaan ???? .
   En iedereen groet elkaar , en de mannen geven elkaar desnoods 10 x per dag een hand , en zitten buiten op een bankie een flessie bier weg te slobberen
   erg heeee ??????????????.
   JALOERS ???? , NOU IK KOM ALLEEN NOG 2 X PER JAAR EFFE TERUG
   OM MIJN ZUSSIE TE ZIEN !!
   en natuurlijk moet ik dan mijn meissie effe door nederland gooien , nou ik ben me dood geschrokken !!
   IT LOOKS SOMETIMES FUCKING BEIRUT !!!

   Like

   • Rudi zegt:

    Fijn dat het je daar zo bevalt, bobzelf. Mag ik vragen waar in Rusland je ergens woont?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Rudi 20.17u. Aan zijn enthousiame af te lezen: Ergens waar de Wodka ook goedkoop is.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Ik heb eerst niet zo lang net buiten Moscou/moskou gezeten
    en zit nu al pak weg 4 1/2 jaar in Ukraine , mijn vriendin is Lerares Engels op hoog niveau en ook voor buitenland medewerkers van de regering ,
    en kon toen een aanbieding van Kiev/Ukraine eigenlijk niet afslaan ,
    huis gratis , !!!!!!! dus ik ben maar lekker meegehobbeld ,
    ze mocht ook nog op haar 48e met pensioen ,whahahahaha
    we zitten nu pakweg 40 km onder Kiev aan de Dnepr , eigen strand voor de deur , dus kijk maar op de kaart Kiev volg Dnepr naar het zuiden , en dan zie je 2 dorpjes , Ukrainka en obuhiv nou daar dus , 7 maanden per jaar goed , mooi , stralend weer , ALLEEN ’s winters af en toe beetje fris , laagste temperatuur vorige winter minus 34 gr !!! brrrrrrrrrr whahahahahahah
    En ARMOEDE , ???? , armoede zit in je hoofd , geluk , vriendschap , gezelligheid ,
    lachende mensen ,(nog) geen Eu , geen brussel , geen buitenlanders , geen islam
    Oja niet liegen , ik kwam zo’n burka tegen 1 stuks in 4 1/2 jaar !!!!!!
    Waar ???
    Op de Nederlandse ambassade in Kiev , die kwam voor een visum naar nederland ,whahahahahahahahaha ( ze kwam uit kazaghstan )
    Ik bedoel maar ,!!! en sociale controle geweldig , je loopt hier ’s avonds ’s nachts over straat met weinig verlichting , nog NOOIT OOK MAAR 1 PROBLEEM GEZIEN !
    GEGROET
    X X X

    Like

   • bobzelf zegt:

    en lieve theresa ,alles kost hier een scheet en 2 knikkers , uiteraard zeer zeker naar nederlandse begrippen !!
    Wegenbelasting ?? hebben ze niet , zit in de benzine prijs , BENZINE EURO O,91 !
    SIGARETTEN MARLBORO EURO 1,10 !!!!! BPM ??? HEBBEN ZE NIET ,
    SUPER MARKT COCA=COLA 3 FLESSEN VAN 2 LITER (ECHTE COCA=COLA INCL STATIEGELD EURO 1,76 !!!!!!! DUS 6 LITER VOOR 1,76
    24 EIEREN EURO 0,96
    SOFTIJS ( EEN GROTE ) EURO 0,27
    NOG UURTJE DOORGAAN , OF GA JE DE DAN HUILEN , WHAHAHAHAHAHA
    KUS BOB X X X X ZELF X X X X X X
    p.s :
    EN VODKA eerlijk gezegt , geen idee , ik drink heeeeeeel af en toe wel eens een cola met een neut , en vodka puur ?? ik vind het niet te zuipen

    Like

 20. Republikein zegt:

  Bij het zien van alle commentaren, het mag volgens EJ, mijn dank, en de topic, zeg ik: Draai op yt Normaal. titel: De beer is los!!!

  Like

 21. tjonge zegt:

  bouwman voelt zich verheven hier op deze site,
  bouwman huilie huilie doen bij bron.

  losert…

  Like

 22. Jean zegt:

  Er moet me na dit allemaal gelezen te hebben een ding van het hart.
  Mensen stop met jullie onder mekaar af te maken maar respecteer het ‘vrije woord’.
  Bent u het niet eens met iemand, so what, niet op reageren maar kom uit voor uw mening.
  HET GEVAAR voor het westen is DE ISLAM wat iemand er ook moge over zeggen of schrijven en dat gevaar moeten we gezamenlijk bestrijden.
  De media liegen en bedriegen en houden belangrijke informatie achter steeds ter bescherming van HET GEVAAR DE ISLAM, maar wij beschikken over de wereldmedia via het internet.
  Dat ze dat graag aan banden zouden willen leggen is zo helder als kraantjeswater maar of ze dat zal lukken betwijfel ik, sowieso zal ik nooit een krant kopen want aan leugens en bedrog heb ik geen behoefte, daarom dat ik zo graag comments én reacties lees, dat is wat leeft onder de mensen en dat moeten we in ere houden, het is iedereen zijn vrijheid en gaat het erover dan zal de webmaster wel ingrijpen, dus stop aub. die onderlinge oorlog.

  Like

 23. Marc Bouwman zegt:

  Deze site waardeer ik altijd vanwege de vele informatie uit vele delen van de wereld als het gaat om het gevaar dat de islam oplevert. Ik waardeer deze site vanwege het duidelijke tegenwicht tegen de islam, dat zich kenmerkt door grote onmenselijkheid.

  Als nu een Rus, bijvoorbeeld een plaatselijke politiecommandant, zich net zo onmenselijk gedraagt als het eerste de beste Al Qaida-lid, dan keur ik dat gedrag af. Omdat het een buitengewoon nazistische en, mag ik zeggen, antichristelijke signatuur heeft. Ik keur dan ook alle reacties af die die gedrag goedpraten. Ik zie hen als goedpraters van, in dit geval, de Russische variant van het nazisme, respectievelijk islamisme.

  Als mensen stellen tegen de islam te zijn, maar tegelijk onmenselijke reacties jegens moslims goedkeuren, dan zijn deze mensen voor mij van hetzelfde slag als die van de islam zelf.

  Ik ben het niet met EJ eens dat het op dit moment op deze site niet ‘gierend uit de klauwen’ loopt.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Kijk, dat is nu zo mooi aan deze site. Je hoeft het niet met me eens te zijn! 😉 🙂

   E.J.

   Like

  • bobzelf zegt:

   zou zeggen , kijk het filmpje nog eens een keer door, er worden tassen gecontroleerd ,en papieren nagekeken en even later zie je al die figuren allemaal het metro station /treinstation uitlopen .

   DUS ENKEL EEN UITSTEKENDE CONTROLE OM jouw vrienden met de bomgordels , en de Allah el nog wat roepers ,de moordbrigades, de geschiften , de onthoofders , de nekschotgevers ,de treinbommenleggers , de vliegtuigkapers , de sahara malloten tegen te houden
   Uiteraard kan je ze gelijk een uitkering geven , een huis met inboedel natuurlijk , gratis ziektekosten en de rest van de familie in laten vliegen !
   Helaas staat hier een vent aan het roer , die een klein landje als Rusland moet besturen , dus pappen en nathouden doet hij wel , ja rechtstreeks sneeuwballen maken in siberie , dus oprotten , IETS MIS MEE ????
   En waar staat die plaatselijke politiecommandant die met een zwaard effe je kop er af slaat ???
   Dus om met andre van duyn te spreken :
   KAN ER EEN DOEK OVER DIE KOOI ?????
   O jeetje , andre van duyn zonder hoofdletters ?

   Like

  • tjonge zegt:

   gewoon volhouden hoor mr bouwman !
   het pamperen en thee drinken heeft nu zo al 30 jaar geduurd en zie wat er van komt ?

   NU wordt het tijd voor harde aanpak, niet omdat ik dat zo fijn vind en nazi gevoelens heb maar omdat die pislamlijers en ander soortig allochtonen geen andere taal verstaan !

   zie je dan niet in dat wij giga in de maling genomen worden door die gasten ?

   het wordt tijd dat het hier in nederland/europa zeer onaantrekkelijk wordt voor die gelukzoekers !

   Like

 24. Trucker zegt:

  Marc Bouwman 15 september 2013 om 20:05

  “…onmenselijke reacties jegens moslims …”

  Dit schrijft deze malloot…: “onmenselijke reacties”.
  Als u echt zo naiëf bent om doorgedreven persoonskontrole gelijk te stellen met iemand die zijn hoofd AFGESNEDEN wordt door een joelende bende IN HET BIJZIJN VAN KINDEREN is er in uw bovenkamer iets ernstig loos.
  Misschien bent u ook in uw puberteit naar het ziekenhuis Maakbaarheid Van De Maatschappij geweest in de afdeling Lobotomie, heb echt geen andere verklaring.
  Het is een cultuur die uit is op VERNIETIGING van de Christelijke (en alle andere vormen van beschaving) behalve de hunne de isla(ieten cultuur.
  Ze doen dit door middel van barbaarse daden en houden geen rekening met wie of wat, mens, dier, ouder, kind of babie, onlangs is er hier een link gezet met een verwijzing naar een artikel waar het ging over een daad die de gruwelijk overstijgt dat de terroristen in syrië een kind LEVEND in stukken zagen…
  Ten andere met uw airtje dat STINKT naar intellectuele superioriteit “…niet als stortbak voor leeglopende racisten. Is het echt niet mogelijk die lui een beetje te temmen…” zal ik u mijden als de pest, ik hoef u als SOORT NIET en uw gejank bij E. J. Bron.
  ik heb het altijd beleefd zo : “mama hij doet dit” …”meester hij doet zo”…”sergeant hij heeft…” en dat is er ook nog “baas hij mag en ik niet…” en als laaste gaan janken bij de ome agent…ik ken uw soort rot op man.
  Dit is de laaste posting voor vandaag want intellectuele malloten die het nodig vinden om te trappen naar beneden wordt ik echt niet goed van.

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Goed lezen blijkt voor velen een brug te ver. Zoals ook het begrijpen van de gelezen tekst voor velen te veel gevraagd lijkt.

   Like

   • bobzelf zegt:

    WAT RAAR ??? en vervelend nou toch weer !!
    Marc Bouwman blijkt de enige te zijn met een hogere opleiding !!
    En U boze / domme / reageerders op deze site hebben zijn hoog intelligente en toch duidelijke woorden ALLEMAAL VERKEERD BEGREPEN !
    En lezen , toen was hij ziek op school , lijkt een beetje op Pinokkio !
    Veel praten , maar niks zeggen en luisteren ?? duidelijk VVD ? D’66
    Dus 1 figuur met huilie , huilie , wat een lelijke mensen op uw site hr. Bron ?
    waarom gooit U !!!, hr. Bron ze er niet allemaal eraf!!! , schande schande , schande ,
    die mensen met gewone normale hersens die ook al NEE schreeuwden allemaal , met de leugen van Lissabon !
    Dus al die mensen die het niet begrepen !
    Was toch ook al zo’n geweldig succes , want anders ging het licht uit ??

    en 45 figuren die U ongelijk geven en het pappen en nahouden zat zijn !!!
    Zou zeggen ga weer lekker op NRC bij uw D’66 vrienden reageren , daar krijgt U natuurlijk gelijk !!!
    tenslotte allemaal omhoog gevallen malloten !!!
    Ga weer die doek over die kooi gooien !

    Like

 25. henk schroemges zegt:

  Ja, inderdaad de -historische- roep naar weer een sterke man/figuur- wordt met de dag sterker.
  Had gedacht dat Syrie in 1e instantie de aanleiding zou kunnen zijn om Israel in aktie te brengen. Zie verder dat ook het Rusland van Poetin maatregelen gaat treffen. Langzaamaan gebeurt er toch iets tegen die internationale besmettelijke en zeer gevaarlijke ziekte die zich de Islam noemt.
  Verder blijkt dat in Beiern(D) de CSU de alleenheerschappij kan nemen, zonder een van die linkse groene partijtjes nodig te hebben. Straks bij de EU-verkiezingen, bij de gemeenteraadsverkiezingen en de landelijke verkiezingen in Duitsland kan het ook duidelijker worden. Mogelijk dat de massa toch ontwaakt zonder dat de armoede de crepeerstatus heeft bereikt.

  Like

 26. danny zegt:

  Goede actie van Poetin. Ook gelijk hier in nederland invoeren. En Bouwman moet niet zo zeuren met zijn politiek correct gezwets, al krijgt van mij alle vrijheid hiervoor.

  Like

 27. danny zegt:

  Bouwman ik geloof dat jij de reacties hier niet goed leest. Wij kunnen uitstekend lezen en begrijpen de tekst heel goed. Misschien dat jij daar problemen mee hebt. Wij hier en vele met ons zijn die opdringerige moslims met hun woestijnideologie/geloof en cultuur meer dan zat. Ik geloof niet dat jij hier veel medestanders hebt met je politiekcorrect geleuter, maar van mij mag je. Het is jouw vrijheid van meningsuiting. En doe asjeblieft niet zo uit de hoogte a.u.b.

  Like

 28. danny zegt:

  Trucker.
  Ik heb de pest aan het gedrag van jankers als Bouwman. Bouwman laat met zijn reacties merken dat hij voor de vernietiging is van onze cultuur door die vervloekte woestijnidioten. Niet te geloven. Misschien moeten we Bouwman maar laten praten, die valt in mijn ogen niet meer te helpen, ondanks dat heeft hij toch de vrijheid van meningsuiting om zijn politiekcorrecte mening te spuien. Laten we maar het goede voorbeeld geven.

  Like

 29. Ben. zegt:

  Maar mensen reageerders, ondanks al de linkse s..t die we dagelijks te verwerken krijgen, zijn er over de hele wereld positieve ontwikkelingen gaande!. Uiteraard zijn de gebeurtenissen in ons land voor ons het belangrijkst, maar ook in dit duffe land zullen we betere tijden gaan meemaken. Kijk naar wat er in Australië is gebeurd, de conservatieven hebben het roer over genomen. Laat u nou aub niet op het verkeerde been zetten door hetgeen u al 50 jaar door de linkse kerk is bijgebracht tav de betekenis van het woord conservatief. Maar om in Europa te blijven, ook in Noorwegen heeft men het licht gezien. Ook hier moet u niet in de fout gaan de associatie te maken met Breivik.(als ik het goed heb). En in Frankrijk schroomt de burger er niet meer voor luidkeels te zeggen dat ze in het vervolg op Marine le Pen zullen stemmen. Oh ik zie menigeen al rillen, want dat zijn toch fascisten??. Klopt helemaal, en dat is Tommy Robinson ook, en Nigel Farage.Niet te vergeten Wilders, Fortuyn. Die geen fasciste zijn?. Schulz, van Rompuy, Baroso, en de rest in Brussel en Straatsburg. En niet te vergeten de rest van het spul dat in Europa de scepter tijdelijk mag zwaaien. Wat ik wil zeggen, houdt moed bezoek deze site regelmatig, en doe er echt alles aan op zaterdag 21 September aanwezig te zijn, opdat u zich niet later behoeft te verwijten dat u met een smoesje uw geweten heeft weten te sussen door te zeggen dat u niet kon komen!.

  Like

 30. danny zegt:

  Ben je hebt zeker een punt. Laten we hopen dat dit alles wereldwijd nog meer doorzet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s