Syrische “rebellen” onthoofden – kinderen kijken toe

Screenshot_1

Hoe wreed de islam tegenover ongelovigen en vrouwen is, kan intussen iedereen, die met de ogen open door het leven gaat, zien. Dat deze wrede, mensverachtende Steentijdideologie haar perverse bloeddorstigheid belangrijker vindt dan het welzijn van haar eigen kinderen, moest een fotograaf in de stad Keferghan, in het noorden van Syrië van dichtbij meemaken. Hij heeft het barbaarse schouwspel gedocumenteerd.

Het zwaard rust kort op de nek van de man, die geblinddoekt onder een blauwe hemel neerknielt. Enige ogenblikken later zwaait de beul zijn rechterarm naar beneden en de gevangene is dood.

Deze barbaarse scene wordt door een menigte joelende mannen, velen van hen eveneens bewapend, gevolgd. Op een laag muurtje, slechts enkele meters verwijderd van de plaats van executie, zitten kinderen. Netjes naast elkaar zoals bij ons in het kindertheater en kijken stil en vermoedelijk zwaar geschokt toe hoe het hoofd van de man van zijn romp wordt gescheiden.

Screenshot_2

Een klein kind loopt met zijn vader langs het onthoofde lijk.

Screenshot_3

Hier het artikel van de journalist uit de Daily Mail, vertaald door Thore Feuerbach:

“De man werd naar de plek geleid. Hij was geblinddoekt. Ik begon foto´s te maken, de een na de ander. Het zou de vierde executie zijn die ik deze dag fotografeerde. Ik voelde me vreselijk, stond meerdere keren op het punt van braken. Maar ik hield het in, want ik wist dat ik dit als journalist moest documenteren, net zoals ik daarvoor al de drie andere onthoofdingen op drie andere plekken, buiten Aleppo, had gefotografeerd.

De menigte begon te jubelen. Iedereen had er zin in. Ik wist dat ze me zouden wegbrengen als ik zou proberen in te grijpen; en de executies zouden desondanks gewoon doorgaan. Ik wist, dat ik niet kon verhinderen wat er op dit moment gebeurde; ik zou alleen mezelf in gevaar brengen.

Ik keek naar een scene van een enorme wreedheid: een menselijk wezen, dat behandeld werd op een manier hoe geen menselijk wezen ooit behandeld zou moeten worden. Ik had het gevoel dat twee en een half jaar oorlog de mensen beroofd had van hun humaniteit. Op deze dag hadden de mensen bij de executie geen controle meer over hun gevoelens, over hun driften, over hun woede. Het was absoluut onmogelijk hen te stoppen.

Ik wist niet hoe oud het slachtoffer was, maar het was jong. Hij werd op de knieën gedwongen. De rebellen om hem heen lazen zijn misdaden op die op een papier stonden geschreven. Ze stonden om hem heen. De jonge man knielde op de grond, zijn handen gebonden. Hij was verstijfd.

Screenshot_4

Twee van de rebellen fluisterden iets in zijn oor en de jonge man antwoordde op onschuldige en droevige manier; ik kon echter niet verstaan wat hij zei, want ik spreek geen Arabisch.

Op het moment van de executie pakten de rebellen zijn keel. De jonge man verzette zich. Drie of vier rebellen hielden hem tegen de grond gedrukt. De man probeerde zijn hals met zijn handen te beschermen; met de nog altijd geboeide handen.

Hij probeerde zich te verzetten, maar zij waren sterker en onthoofdden hem. Ze hielden zijn hoofd in de lucht.

Screenshot_5

Deze scene in Syrië, dit moment leek alsof het uit de Middeleeuwen zou komen; het soort berichten dat men in geschiedenisboeken leest. De oorlog in Syrië heeft een punt bereikt, waarop een persoon meedogenloos vermoord wordt in aanwezigheid van honderden mensen, die genieten van het spektakel.

Als mens zou ik willen dat ik nooit gezien zou hebben wat ik heb gezien. Maar als journalist heb ik de camera en de plicht hiertoe. Ik heb de plicht te verbreiden wat ik gezien heb. Daarom heb ik het omschreven en de foto´s gemaakt. Ik zal dit hoofdstuk z.s.m. afsluiten en proberen er nooit meer aan te denken.”

Verder schrijft de “Daily Mail”: hoewel het moeilijk is het politieke lidmaatschap van de deelnemers te bevestigen, zei een ooggetuige dat de beulen tot de ISIS zouden behoren, een fractie van Al Qaida.

Deze kinderen zijn voor hun leven getekend en worden zo voorbereid op hun oorlog tegen alle ongelovigen. Wie gezien zulke berichten nog steeds beweert dat dit niets met de islam te maken zou hebben en dat islam vrede betekent, is of een stomme onwetende of een leugenaar. Sinds de islam Saoedi-Arabië heeft verlaten, trekt hij een niet te vergelijken spoor van bloed achter zich aan. Deze haatideologie, die door politici wereldwijd op bijna criminele wijze beschermd wordt, heeft niets met vrede, ja, zelfs niet eens iets met menselijkheid te maken.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/syrien-rebellen-kopfen-kinder-schauen-zu/

Auteurs: L.S. Gabriel & Thore Feuerbach

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, sjiieten, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

38 reacties op Syrische “rebellen” onthoofden – kinderen kijken toe

 1. HUUBSAN zegt:

  tsja valt eigenlijk weinig van te zeggen in die zin ,,barbaars ,,middeleeuws ,,dit kan nooit een religie van liefde zijn onmogelijk ,eigenlijk zeg ik al weer genoeg ,,en met mij velen

  Like

 2. nn zegt:

  ‘Ik had het gevoel dat twee en een half jaar oorlog de mensen beroofd had van hun humaniteit.’
  Ja hoor, daar zijn we weer: het is niet de islam die de mensen berooft van hun humaniteit, het is de oorlog! De islam treft geen blaam natuurlijk!

  Like

 3. Rick zegt:

  Waardoor we enkel kunnen verwachten, dat de islam adepten wreder en wreder zullen worden 😦
  Door deze “opvoeding” kweek je namelijk gewetenloze en bloeddorstige psychopaten die zonder blikken of blozen iemands keel zullen doorsnijden. Is volgens mij de enige “religie” met een continue neergaande moreel/ethische spiraal. Normaliter pogen de diverse geloven het betere in de mens naar boven te peuteren. De gelovigen zélf proberen meestal een positief steentje bij te dragen aan de maatschappij en medemens. De islam en haar moslims echter niet; dáár draait werkelijk alles om dood en verderf!!

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  EN KLOOTZAK TIMMERSCHWANZ VAN DE RODE VERRADERSPARTIJ DER SOCIALISTEN, WAAR BLIJVEN NU JOUW KRITISCHE WOORDEN? Ziehier het moslimtuig, die de MUZELMAN en VERRADER OBAMADRAMA wenst te helpen! Zum kotzen, het wordt de hoogste tijd, dat ALLE MOSLIMS hier uit Nederland en Europa gegooid gaan worden, tezamen met de RODEN en de huichelaars van LIBERALE,LINKS-LIBERALE en CHRISTEN-DEMOCRATISCHE HUIZE! Vuil goor vies moslimtuig, ik hoop dat jullie allemaal de tering krijgen, ALLEMAAL waar jullie ook zijn. Sterf vuile ratten!

  Like

 5. Jean zegt:

  Wat moet er van dergelijke kinderen verwacht worden?
  Juist, dezelfde barbaarse werkwijze, het wordt ze met de paplepel, euh ik bedoel met het zwaard erin geslagen.
  Walgelijk, en die barbaren worden miljarden door de lafaards en verraders liggend in dat EU gedrocht toegestopt om nog meer barbaarse beesterijen te kunnen plegen.

  Like

 6. Jean zegt:

  Wie nu islam nog steeds als een religie blijft bekijken is zelf een barbaar, dus E.T. wat is je antwoord op dergelijke barbaarse taferelen? Of zoals al jaren, “geen commentaar”!

  Like

 7. GT zegt:

  Deze monsters moeten vernietigd worden, wereldwijd dan bedenken dat deze rebellen monsters gesteund worden door Obama, Europa en vul zelf verder maar in.Kom ik tot deze conclusie gericht kernwapens inzetten hoe erg het ook klinkt de wereld staat op het punt van de afgrond nog even en we kieperen er met zijn allen in.Of ……….Rusland moe snoeihard ingrijpen, en die smerige vieze moslims vernietigen, geen een moslim deugt het zijn allemaal stille slapers.
  Waar zijn ze met hun protesten ik hoor ze niet onze liefde volle moslims ……aan mijn hoela.
  Phoetin help deze Syrie daar wonende christen.

  Like

 8. Baksteen zegt:

  Mede mogelijk gemaakt door de vs en de eu. Blijf maar beschermen de islam, binnenkort ook in dit theater. De vingeroefeningen zijn al begonnen op de met de beste bedoelingen door de chhristenen/humanisten aangelegde tennis en voetbalveldjes, zwaaien maar met de jihad vlaggen.
  Ik ken geen land behalve spanje, tot nu toe, dat het gered heeft tegen de muzelmannen.

  Like

 9. Trucker zegt:

  E J Bron kan geen mail naar u versturen weet u daar iets over, reactiemodule is ook vreemd was met screenshot bijgevoegd maar gaat niet uitgaand.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wat betreft het plaatsen van afbeeldingen: dat gaat niet. Dat kan ik alleen maar doen.

   Wat betreft de mail versturen. Geen idee! nogmaals proberen via de “CONTACT”-knop en dan de mail versturen naar het zichtbare mailadres

   Like

 10. Tsja… om kotsmisselijk van te worden natuurlijk. Maandag zullen we weer met een moslim moeten werken. Hij is 4 weken op vakantie geweest naar Marokko. Maar ik zal me eerst tien keer bedenken voordat ik mijn rug naar hem toedraai. Hetzelfde heb ik met mijn moslimbuurmannen. Dat is geen achterdocht maar mijn verstand gebruiken. Ik bedoel maar!

  Like

 11. Senior zegt:

  Zie hier de multiculturele ‘verrijking’. En het wilt bij de knuffelaars maar niet tot ze door dringen dat hoe meer ze de islamisten knuffelen hoe gevaarlijker ze worden. Ze lijken ook niet in te zien dat het Nabije Oosten geen moderne staten – een oud-collega van me noemde dat APENlanden – zijn maar kunstmatige constructies, bevolkt door gevaarlijke barbaren die nog nooit van democratie gehoord hebben en door zo ’n figuur als Assad in toom gehouden moet worden. Ik zou het een prima deal hebben gevonden als Assad zijn chemische wapens zou mogen ruilen tegen het alle modernste wapentuig uit de USA en Rusland om zijn zandbak schoon te vegen, doen wat ze daar in het Nabij Oosten goed in zijn ; zelfs spietsen is daar nog in de mode.

  Like

 12. Helena zegt:

  Gezond verstand?

  Like

 13. Maloch zegt:

  “…..want ik wist dat ik dit als journalist moest documenteren, net zoals ik daarvoor al de drie andere onthoofdingen op drie andere plekken, buiten Aleppo, had gefotografeerd.”

  Ik kan het mis hebben maar krijg het vermoeden dat ie er toch een klein beetje op kickt.

  Like

  • bettie zegt:

   wat maken jullie je druk wat daar gebeurd /dat is niet boeiden/ maak je druk om het feit dat dat volk bijna hier zit ,en alles langzaam overnemen ,en ze komen in de gemeenteraden in de regering , ze kopen zich er in ,en dan dan mensen is het gewone leven voorbij ,/doe daar wat aan , en aan de media wil ik zeggen die die fotos maakte , het was een soldaat die smeekte ,om te mogen leven , diezelfde soldaat doode ook mensen zonder mededogen , voordat ie gepakt was , /dacht hij aan zijn doden die smeekten , we willen niet dood , dit was gerechtige heid.maar het gaat ons ook niet aan tuig onder elkaar/maken elkaar af ,hoefen we allemaal niet te weten , we moeten wat doen, voor ons volk .

   Like

 14. Joost Visser zegt:

  Kijk eens naar Pownews van vrijda. Jonge Marokkaan n.a.v. idioot grote moskee in Utrecht:´ het is unu onze beurt´. Levensgevaarlijke ontwikkeling in Nederland en het gaat steeds verder en sneller: Al qaidavlaggen.

  Like

 15. Cathja zegt:

  VRESELIJK! Dit zijn geen mensen, maar duivels! Vreselijk dat er mensen staan te juichen bij deze onthoofding! Deze mensen verdienen onze uiterst diepe verachting!! Wat er met de jonge kinderen zal gebeuren, daar hebben we niet veel fantasie voor nodig. Ze zullen ook gewetenloze moordenaars worden!
  Deze mensen moeten berecht worden. En het zullen er geen duizenden zijn, maar enkele miljoenen, die zich aan soortgelijke misdaden hebben schuldig gemaakt! Wat een verrot en verziekt volk, die moslims!
  Ik ben het helemaal eens met @ Joost Visser 19:42, die stelt dat er ook in Nederland een levensgevaarlijke ontwikkeling gaande is. Als we dit niet stoppen (graag met een overdaad aan geweld en keihard ingrijpen!!), kunnen we straks in ons eigen land niet meer veilig over straat!
  Overheid, grijp in!! Jullie zijn al veel te laat, want er is al veel teveel door de vingers gezien.
  WIJ NEDERLANDERS WILLEN DIT NIET MEER!! Red ons en ons nageslacht van dit moordenaarstuig!!

  OF WE NEMEN ZELF HET RECHT IN EIGEN HAND!

  De enigen die echt schuldig zijn, is onze wegkijkende overheid. Durven ze deze verantwoording te nemen tegenover de eigen burgers? Laten we dit brutale volk over ons heersen?
  Of blijven jullie expres de andere kant opkijken?

  LAFAARDS! (Behalve onze Geert!)

  Like

  • meneertje zegt:

   Het is natuurlijk uitgesloten dat onze policor “elites” en M.S.M. niets van dit alles weten.
   Hoewel de leden/aanhangers geen sites als deze zullen bezoeken, kan het zelfs de meest verblinde onder hen niet ontgaan dat de zgn. Arabische Lente totaal niet tot democratisering heeft geleid in welk van de landen waar die zich heeft voorgedaan ook.

   Dat daarentegen juist het aantal gruweldaden in die landen is toegenomen, kan ook de meest verstokte wegkijker niet ontgaan.
   Zelfs het NOS-journaal, hoe zeer dat ook poogt het noemen van de islam als systeem uit de berichtgeving te vermijden, kan niet geheel verhullen hoe gruwelijk de burgeroorlog in Syrië is en je moet wel heel gespleten als gutmensch zijn om nooit eens het verband met de islam als systeem in je hersens te voelen opkomen.

   Waarom blijft men niettemin ontkennen en wegkijken?. Er zijn vele motieven vaak genoemd. Oliebelangen, vrees voor de islam als men iets kwaads er over zegt (de ware islamofobie!), cultuurrelativisme, “het is dáár, maar hier niet” en nog veel meer.

   Ik wil er nog maar eens op wijzen dat b.v. de politieke partijen die steeds maar weer de islam hebben verdedigd en de islamcritici hebben verketterd, eigenlijk niet goed daarop terug kunnen komen.

   Vrijwel niemand houdt er van ongelijk te bekennen.
   Politieke partijen houden er niet alleen niet van, maar kunnen het zich ook niet veroorloven.

   Stel dat b.v. de P.v.d.A. zich realiseert dat zij haar natuurlijke achterban, de arbeiders in de arbeiderswijken, gruwelijk in de steek heeft gelaten door die wijken aan de moslims over te laten (zeg maar: toe te wijzen!) die de arbeiders er voor een groot deel uit hebben verdreven.
   Kan zij dan daar openlijk voor uitkomen?
   Plotseling verklaren: wij hebben ons al die jaren vergist; de islam bedreigt inderdaad onze samenleving?
   Dat zou politieke zelfmoord zijn!

   Nu staat de partij weliswaar op dit moment in de peilingen op een all time-dieptepunt, zodat je zou kunnen zeggen: “veel verder kan zij toch niet zakken”, maar zij gokt er ongetwijfeld op dat zij tegen de tijd dat er verkiezingen zijn, weer een nieuwe heiland te voorschijn kan toveren, zoals in het verleden Wouter Bos, Cohen en Samsom, waarna het afvallige kiezersvolk precies op het juiste moment zich weer tot de P.v.d.A. zal bekeren.

   Of die truc nòg een keer kan lukken, is twijfelachtig.

   Maar alles is beter voor lijfsbehoud dan ooit toegeven dat de partij zich jarenlang heeft vergist met fatale gevolgen.
   Nee, hoe meer het tot de hersenen van de gutmenschen doordringt dat zij al die jaren op het verkeerde paard (dat van Troje) hebben gewed, des te harder zullen zij zich gedwongen voelen te ontkennen.
   Wie jaar in jaar uit de waarheid niet wil zien, kan bijna niet anders dan er mee doorgaan.
   En dat geldt zeker voor “elites”, politieke partijen, de M.S.M. en een groot deel van de academische wereld.

   Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Correctie mbt de eerste 4 woorden van de tekst direct onder de eerste foto:
  de islam an sich kan niks..!!!
  De aanhangers, zoals bv. de slachters in het artikel, DIE ZIJN HET PROBLEEM.*
  De islam is niks anders dan een stelsel van gedachten zoals dat met iedere godsdienst
  het geval is. Maar ik ga hier niet meer uitleggen dat islam allesbehalve een godsdienst is.
  *solliciteren stuk voor stuk naar het Argentijnse model.

  Like

 17. Helena zegt:

  Ook niet helemaal on topic.
  Op de Filipijnen zijn de volgers van de “vrede” ook flink aan het vrede stichten geslagen.
  http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-24089553

  Hoewel bij de NOS natuurlijk het “geloof van de vrede” weer niet genoemd wordt, daar heeft men het over een kleine rebellen groep.
  http://nos.nl/video/551369-aanhoudende-gevechten-op-de-filipijnen.html

  Like

  • felix zegt:

   Precies, als deze “volgers van de vrede” inderdaad een positieve bijdrage zouden leveren aan het vredesproces in de regio, dan zou het NOS journaal dit met trots kunnen vermelden, toch? Maar ja nu hebben ze het een en ander te verbergen, dus laten ze de helft van het verhaal maar achterwege. Zo schuift het in de NOS journaal kringen…

   Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Dringt niet door hiero. Daarom nog maar eens HERHALEN: de islam kan niks…!!!!!!
  http://www.barenakedislam.com/2013/09/14/syria-obama-backed-fsa-rebels-storm-chrisitan-holy-sites-warning-christians-to-convert-or-be-beheaded/
  Hebben jullie allemaal sterke zenuwen..???
  Mail dat eens aan Rutte en z’n socialistenvriendjes.

  Like

 19. Jade zegt:

  Bedankt voor het plaatsen E.J. …
  Dat maar veel Nederlanders mogen aanschouwen,
  welke richting wij opgaan als we niet tijdig aan de
  noodrem trekken. Dit soort beelden van deze
  barbaarse ideologie kunnen niet vaak genoeg
  gepubliceerd worden.

  Like

 20. Jantje zegt:

  Wordt hier ook geleerd op die fijne moslimscholen met leraren die amper Nederlands spreken.

  Like

 21. Eerlijk gezegd geloof ik niet dat dit barbarisme wordt veroorzaakt door de oorlog, op internet zijn de meest afgrijselijke executies/moorden te zien van ver voor de arabische ijstijd.
  Bij toeval viel ik vanavond in een stukje van Brandpunt waarin een ontvoerde journalist na terugkomst beweerde een gesprek te hebben gehoord waarin de ‘strijders’ het hadden over de gifgasaanval die zij hadden uitgevoerd, maar de man vertelde ook dat de oorspronkelijke rebellen die nog ‘gewoon’ uit protest tegen hun dictator strijden inmiddels zijn overgenomen door jihadisten die gewoon vechten om hun islamitische ideeën op te leggen aan heel Syrië en dat het veel te laat is voor welk ingrijpen dan ook, de keus is dat óf Assad alsnog wint óf er wordt weer een islamitische heilstaat toegevoegd aan de wereld.
  Dat is dus een keus tussen poep of stront. Het stinkt alletwee.

  Like

 22. luckybee zegt:

  Wat mij betreft de voortzetting van de bloedlijn van Karel Martel moet ik jammer genoeg nog uitstellen.Tot dat er een dag komt , dat ik vrouwen beloven kan dat haar toekomst zeker is, in vrede en vrijheid, voor haar en haar nakoomlingen.Tot zo ver sta ik in dienst des Heren.

  Like

 23. Jean zegt:

  Zolang er geen totaal verbod gelegd wordt op die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd zolang zal het dag na dag erger worden.
  Wij burgers MOETEN EISEN dat de laffe politiekers die smeerlapperij verbieden én verbannen t/m de laatste bloedcel zodat Nederland & Vlaanderen weer terug ‘proper’ worden.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 11.29. uur. Inderdaad Jean, de Islam dient te vertrekken uit België, uit Nederland en de rest van Europa. Deze ideologie, is het grootste gevaar voor de burgers in Europa.

   Like

 24. Jonas zegt:

  laat ons eerlijk zijn…. het gaat alleen maar erger worden en binnen X aantal tijd breiden ze hun ziekelijke activiteiten uit tot de westerse wereld…. ik hoop van niet want in dat geval wordt ik met plezier ‘rebel’ , ook al betaal ik dat met de dood. wat een achterlijke boel dat extremisme…

  Like

 25. Ben. zegt:

  Je vraagt je af, wat er nog meer voor nodig is dan deze vertaling van E.J. om tot de conclusie te komen dat de Islam niet deugt. Maar dat alleen is niet voldoende. We moeten bereid zijn veel duidelijker a/d allochtoon te laten merken dat we hier wel in ons eigen land wonen. En dat in ons dagelijks leven. Al veel te lang is ons door de linkse kerk wijs gemaakt dat we menslievend zouden moeten zijn. Nou dat zijn we ook, maar toch niet ten koste van alles?. Maar dat wordt ons wel gevraagd. Al 60 jaar. Het gevolg hiervan is te merken in het gedrag van de Nederlander. Als ik met mijn buurman het onderwerp Islam aansnij, vervolgt hij het gesprek fluisterend. Nou moet u weten dat mijn directe buur 350mtr bij mij vandaan woont. Waar is die man bang voor vraag ik mij af, dat Stalin hoogst persoonlijk elk moment op de deur kan kloppen?. Nog zo”n gevalletje. Sta enkele weken geleden bij de viskraam in een dorp verderop. Helemaal links van mij staan 3 theedoeken met elkaar te praten, en direct links naast mij een maroc die met de visvrouw staat te praten. Hij zegt tegen haar u moeten Arabisch leren hee. Ik schiet in de lach, en zeg we wonen hier in Nederland, dus leer maar Nederlands. Maar die verkoper staat als verstijfd en angstig te kijken. Als ik zeg mag ik wat bestellen, krijg ik als antwoord dat die mevrouw, een Hollandse, die rechts van mij staat voor mij gaat. En die mevrouw kijkt verstijfd naar de grond, als een kind van 3 dat een standje gekregen heeft. Pure angst!. Om met Zonneveld te spreken, dan vraag ik U toch af, welke epidemie heerst er vandaag de dag in dit land. En het wordt nog gekker als ik de week erna bij de groenteboer als een soort held word bejegend. Dit moet gewwon anders,durf jezelf te zijn in uw eigen land, dat is nl het minste wat we moeten doen. Oh ik weet dat we dagelijks lezen over steekpartijen, en bejaarden die beroofd en zelfs gemarteld worden. Maar als we daar bang voor zouden zijn, zijn Fortuyn, en van Gogh nodeloos gestorven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s