Vanmiddag wappert de Al Qaida vlag in Amsterdam

Screenshot_6

Een manifestatie van de oemma op trapveldje in Nieuw West.

Vanmiddag wappert de Al Qaida vlag weer op een Nederlands voetbalveldje. Onder de kreet One Ummah One Flag  wordt in Amsterdam een “voetbaltoernooi” georganiseerd op het Piet Mondriaan Plein, bij de el Kadisiaschool, een “brede islamitische school” in Nieuw West.  (Zie hier de toelichting op de site De Ware Religie.) Er zullen ook “lezingen” zijn. Maar er zullen vooral vlaggen tevoorschijn komen, zo valt op te maken uit het verkeer op Twitter. Zwarte vlaggen met witte, Arabische letters. Ook in Den Haag is vandaag weer een bijeenkomst aangekondigd. Deze komt van dezelfde groep jonge islamisten die in Den Haag aankondigde een Islamitische Staat te willen oprichten, en daarbij aandacht trok door op een voetbalveldje van ADO met een Al Qaida vlag te zwaaien. Hierover ontstond consternatie.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Vanmiddag wappert de Al Qaida vlag in Amsterdam

 1. HUUBSAN zegt:

  ja dit zal steeds meer gaan gebeuren ,,en het gaat erger worden ..maar niemand doet wat …we kijken en zwijgen ..

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Wat mij betreft een volle lading uit een vlammenwerper erop.

  Like

 3. Rick zegt:

  Eén ding moet je die “mensen” nageven…Het zijn én blijven eerste klas wereldveroveraars 😦
  Blíjven proberen, blíjven klieren en blíjven provoceren. Millimeter voor millimeter slepen zij hun winst binnen; want de aanhouder wint. Zeker zolang de autochtone bevolkingen er geen probleem mee blijken te hebben om, hun bloedig héroverde, vrijheden per strekkende meter gratis en voor niets weg te geven.

  Like

  • Leo zegt:

   Ere ……. Aan hen die vielen. Voor niets!
   Ze liggen voor niets te sneuvelen, Schande !

   Waar zijn de nazaten van het voormalig verzet? Tijd dat de NBS van onder het stof vandaan komt.
   Desnoods maar weer ondergronds, voorlopig.

   Like

  • Rick zegt:

   Denk niet dat “wij” hier blij mee moeten zijn. Ten eerste toch weer versplintering van krachten plus het feit, dat het een heel ander soort “demonstranten” c.q. anarchistische oproerkraaiers zijn. Zal te beginnen bij het CS direct een heel andere ( grimmiger) sfeer teweegbrengen in het Centrum van Den Haag. Tolerantie van Politie zal er ook wel door beïnvloed gaan worden. Zeker als de kans bestaat dat zij het pad van de Wilders demonstrant dreigen te kruisen. Al met al een uitermate ongewenste ontwikkeling die Geert’s plannen waarschijnlijk zullen ondermijnen.

   Like

  • Helena zegt:

   De fascisten van de antifascisten gaan ook. Wordt heel gezellig daar in Den Haag.
   https://www.indymedia.nl/node/18935
   Lees de comments

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Helena: 18.53. uur. Daar ben ik niet blij mee. Als deze RODE FASCISTEN al rotzooi gaan trappen bij het C.S. zie ik de bui al hangen. Wat voor garanties aan veiligheid hebben wij dan nog. Dat zou nog van invloed kunnen zijn voor mijn besluit om wel of niet te gaan!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    HOEZO TOM??? WE GAAN!!! HOE DAN OOK!!!

    Like

   • Rick zegt:

    Een aantal artikelen terug gaf iemand het advies om keurig gekleed naar het Koekamp te komen. Als tegenhanger van de (S)links anarchistische voddenbalen.
    Gelet op samenstelling en aard van de te verwachten “mede-demonstranten” trek ik voor de zekerheid tóch maar mijn alledaagse sjofele outfit aan 😉
    Ik word hierin gesterkt door de wetenschap wáár, als het puntje bij paaltje mocht komen, de prioriteiten van “onze” politie zullen liggen 😦
    Al met al heeft (S)links het, in goed overleg met de gemeente Den Haag, weer mooi voor elkaar weten te boxen 😦

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    IK ga zéker, hoe dan ook! Maar dan is het misschien toch beter om nog een uur eerder te gaan dan gepland.
    Hun demonstratie is om 12.00uur, zag ik. Normaal zou ik even over half 12 in den Haag aankomen. Even over half 11 lijkt me dan toch verstandiger.

    Like

   • felix zegt:

    Deze gore vieze (nog meer bijvoeglijke naamwoorden ??) facisten willen alleen maar op een hele goedkope manier meesurfen op de manifestatie op 21 september in Den Haag. Laat je niet van de wijs brengen mensen, ratten vind je overal…

    Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Godverdegodver……! Eerst al dat vorige artikel, met al die sneren van die lui en nu dit bericht weer!
  En wat laten al die dhimmi’s die schapen op het Binnenhof, met zich sollen?! Verbíed die verdómde vlag! Je hebt nu toch kunnen lezen, hoe ze over ons praten?! Laten jullie dat nog toe óók?!
  Ik zeg je, jullie hebben lang genoeg voor makke schapen gespeeld; Eéns is de maat vol!
  En dan heeft deze wezenloze landverraderskliek hier de langste tijd gezeten! Er zijn grenzen!

  Like

 5. Henk.V zegt:

  De politie zal onbevooroordeeld de weg van de ”verrijking” bewandelen en even onbevooroordeeld alle ”progressieve krachten” in bescherming nemen.
  De maatschappelijke vernieuwing MOET worden doorgevoerd.

  Maar nu zou ik -in ernst- wel eens willen weten WAT de politie nu uiteindelijk gaat doen tegen de oproerkraaiers die met al Qaida vlaggen zwaaien…
  Tijd voor Wilders om stampij te maken in de Tweede Kamer.

  Like

 6. Jean zegt:

  Via alle mogelijke kanalen wordt onze westerse gemeenschap kapot gemaakt, elke dag geconfronteerd worden met die achterlijke barbaarse smeerlapperij is geen kattenpis.

  Like

 7. Rick zegt:

  @Tom Hendrix. zegt: 15 september 2013 om 19:23
  Kom op Tom niet zo somber…Zoals Ché Guevara zegt:
  “Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado” oftewel:
  “Liever staande sterven dan geknield moeten leven”
  🙂 ROFLOL 😉

  Like

 8. anko zegt:

  Het zwaaien met een vlag van een terroristische organisatie , weet niet of dat bij vrijheid van meningsuiting hoort, maar is ongepast en moet niet kunnen. Verder mogen islamieten van mijn best samen voetballen. Kan verdere ophef niet plaatsen

  Like

 9. Jade zegt:

  Mensen, het is allemaal gewoon kwade opzet…
  Bilderbergers/NWO wil twee derde van de wereldbevolking weg
  hebben. Om dat doel te bereiken worden er massaal slagers
  uit het Midden Oosten geïmporteerd.
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M25&ss=P665&l=NL
  Als het blanke ras aan het eind van deze eeuw is uitgeroeid,
  wordt Europa weer moslimvrij gemaakt ,waarschijnlijk met een soort
  van myxomatose.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Marorkanen laten een spoor van vernieling achter.

  Like

 11. danny zegt:

  Kunnen die woestijnratten niet eens een keer het land uit gelazerd worden. Niemand zit te wachten op dit tuig. Bijna iedereen heeft zo langzamerhand de pest aan die zogenaamde cultuurverrijkers. Ze brengen Nederland alleen maar ellende met die gestoorde woestijnideologie.

  Like

 12. Ach ik maak normaliter al vaak gebruik van een wandelstok, ik zal van de week eens kijken of ik een wat zwaarer exemplaar op de kop kan tikken of de huidige met wat lood kan verzwaren, ik laat me in geen geval tegenhouden door een stel hippies met legerlaarzen.
  Ondertussen heb ik nog nergens iets gelezen over de islam-manifestatie vandaag in het Zuiderpark, nou was het hier natuurlijk niet écht lekker weer dus in die woestijnkleding zal het helemaal niet lekker zijn, je waaide zo uit je jurk…. 🙂

  Like

 13. luckybee zegt:

  Als ik me niet vergis, hebben de NSB ers ook de Hitler’s vlag ook bij ons voor de oorlog opgestoken!

  Like

 14. DonnaDolce zegt:

  Van zo een criminele, moordzuchtige bende??? Schandalig….

  Like

 15. Roni Thome zegt:

  Mensen die de actualiteiten op de voet volgen, zien een grote toename van activiteiten aan de kant van Moslim extremisten. De ‘verlichte’ site ‘De Ware Religie.nl’ toont steeds meer dezelfde vrijheid die ‘Der Stürmer’ had in Duitsland van de Weimar Republiek. De bende van ISIS schroomt niet om haar ‘doodvlag’ in het openbaar te tonen op manifestaties zoals op het voetbalveldje van ADO in het Laakkwartier, op het voetbalveld in het Haagse Segbroek en in Amsterdam West. Ze hebben ook geen probleem om de Haagse politie met het NSB te vergelijken. De Haagse burgemeester ‘J(ood)zias’ van Aartsen is een Nazi.
  Burgemeester Van Aartsen krijgt van zijn troeteldiertjes ‘brood uit eigen deeg’. Hij, die namens het multiculturalisme nooit probleem heeft gehad met excessen tegen autochtone slachtoffers in de gemengde wijken; al leefden ze onder 24 uur terreur van de kant van hun Islamitisch en Afrikaanse buren en zelfs verkeren in levensgevaar. Blank voetvolk interesseert hem niet. Het gespuis van Wethouders en stadsbestuur ‘bekennen altijd kleur’. Nederlanders en aanverwanten kunnen naar de hel lopen. http://www.omroepwest.nl/nieuws/03-10-2011/vrouw-weggepest-door-jeugdbende en http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/5/Politie-macht-niet-uit-handen-gegeven-in-Schilderswijk-1259207W/ zo ook http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3040029/2011/11/17/Bewoners-Haagse-Schilderswijk-We-horen-en-zien-niets-we-zwijgen.dhtml en de lijst kan oneindig verder lopen. Veel van de blanke bewoners van Den Haag zijn (wie het geluk had) weggevlucht naar gemeenten die van het luxe genieten van blanke meerderheid (voor hoe lang nog?). De Nederlandse grote steden zijn verloren er valt daar niets meer te redden. Dat weten de Moslim extremisten ook wel. In de manifestaties tonen ze – zonder schroom – het einddoel: overname van Nederland en het stichten van een Kalifaat. De weg naar deze kalifaat zal hetzelfde zijn als de oorlog in Syrië. Met veel Allah Akbar geblèr, gevolgd door afhakken van ledematen, koppensnellen en niet te vergeten massaverkrachtingen en kannibalisme (vlees van een Dhimmie is altijd Hallal en heerlijk lekker in de goulash!).
  Het is met zekerheid aan te nemen dat de bende van ISIS en andere Islamitische vullis zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de toekomstige oorlog met hun multiculturele vrienden. De jongens gaat voor oefeningen in Syrië en er worden wapens van alle soorten en maten verzameld.
  Regering Rutte II heeft van zulke zaken geen kaas gegeten. Zijn Darwinisten en regeringgenoten van de ‘Partij van de Allah’ zullen morgen met een grote grijns en veel lol in de Ridderzaal zitten. Waar zij er aan denken? 1) de persoonlijke carrière de weg vinden naar de ‘Costa’ van Brussel en 2) Hoe men, op elegante wijze, de chronisch zieken, gehandicapten, blanke uitkeringsgerechtigden- en klaplopers plus ouderen naar de anderen kant kan sturen. Net als in het reservaat de Oostvaardersplassen met moet de natuur een handje helpen.

  Like

 16. danny zegt:

  G.Deckzeijl zegt:

  16 september 2013 om 10:39

  Islamofascist heeft heimwee…

  kan me nog herinneren dat Wijlen Theo van Gogh hem de pooier van allah noemde.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/714199/2004/05/10/Theo-van-Gogh-noemt-Abou-Jahjah-pooier.dhtml

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  @Danny, 14:58
  Alle columns van Theo staan nog steeds op…
  http://www.theovangogh.nl
  … inclusief z’n laatste van 29-10- 2004

  Like

 18. danny zegt:

  G.Deckzeijl zegt:

  16 september 2013 om 18:39

  ”Alle columns van Theo staan nog steeds op”

  Ik weet het. Toch bedankt voor de tip. Helaas wordt de pagina momenteel niet weergegeven. Ik zal het later nog eens proberen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s