Waarom ik Arnoud van Doorn wantrouw

Screenshot_15

Arnoud van Doorn (links op de foto) was lid van de PVV en zat namens die partij in de gemeenteraad van Den Haag. Hij stapte op, bekeerde zich tot de islam en werd naar eigen zeggen ‘bruggenbouwer’. Hij wil Nederland informeren over de ware islam en zo een brug slaan tussen moslims en niet-moslims en met name wil hij critici overtuigen van de vredelievendheid van de islam.

De paradox van zijn bekering

Arnoud van Doorn deelde jarenlang het islamstandpunt van Wilders en stond achter de film Fitna. De paradoxale aard van zijn bekering brengt met zich, dat de heer Van Doorn voor zijn openlijke kritiek en beledigingen aan het adres van Muhammad, Allah en de islam in het algemeen, zonder meer ter dood zou zijn gebracht in een sharia staat zoals het huidige Saudi-Arabië. Was dit gebeurd, dan zou hij nooit zijn toegekomen aan zijn recente bekering tot de islam, aangezien zijn latere broeders hem allang onthoofd zouden hebben. Of de heer Van Doorn zich dat beseft, weet ik niet, maar het zou voor mij een belangrijke overweging zijn omtrent de vraag of ik wel thuishoor in de islam. Dat de koran en de sunnah (het voorbeeld van hun profeet Muhammad) deze straf op beledigingen legitimeren staat buiten kijf. Alle grote jurisprudentiescholen (Madhabs) die de soennitische islam kent zijn het hierover eens.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Waarom ik Arnoud van Doorn wantrouw

 1. Cathja zegt:

  Ik hóef niet geinformeerd te worden over ‘de ware islam’, ik WIL niet geinformeerd worden over ‘de ware islam’, behalve als de informatie juist is, en luidt: “de islam is wereldwijd de enige organisatie die alleenheerschappij nastreeft, en om dat te bereiken er niet voor terugdeinst om massaal aan het moorden te slaan”.

  Elke andere boodschap over de islam wordt door mij direct in de prullenbak gesmeten!
  We hebben al genoeg leugens over de islam aan moeten horen.
  Elk weldenkend mens zal moeten erkennen dat er binnen de islam geen vrede bestaat.
  Stoppen dus met het promoten van de islam!

  GENOEG IS GENOEG!!

  Like

  • JiepMK zegt:

   Ik wil ook niet worden geinformeerd over die woestijnsekte, waarom zou je daar als burger van de Westerse beschaving interesse in tonen als waarneming van gedrag van leden van die sekte in mijn eigen land al ruim voldoende materiaal voor analyse biedt?
   Ik wil ook niets lezen over die gestoorde crimineel, laat die man lekker wegrotten, aandacht drijft die geesteszieke, schenk er dan ook geen aandacht aan.

   Like

 2. jowitteroos zegt:

  Inderdaad ongelooflijk………………………..hij wil een brug slaan tussen moslims en niet moslims…………waar haalt hij het vandaan…..dat zal leuk worden straks in de 2de kamer alwaar natuurlijk alleen de Mekkaanse Koran ‘gepredikt’zal worden. Natuurlijk wordt hij betaald en financieel ondersteunt door het Koningshuis ( wow) van Saoedi Arabië; dat zegt in ieder geval wat over de intenties van dat land en de Koning. Overname Nederland nu rechtens in wording. Maar ja de regering heeft niet de intentie islamisering tegen te gaan namens de meerderheid in de 2de kamer…………….

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Deze van Doorn, is niet anders als een eigen “nestbevuiler”. Deze vent is hetzij volslagen krankzinnig, ofwel een landverrader. Maar koosjer is deze man absoluut niet.

  Like

 4. siemx zegt:

  Die vent is gek.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Arnoud van Doorn is uiterààrd de weg kwijt, want hij ontkent glashard de feiten. En wie dat doet, heeft automatisch een blinde vlek; nogal logisch dat je dan de weg kwijt raakt. Voorts wil hij niet zien dat het op z’n minst opmerkelijk is, dat hooggeplaatste Saoedi”s opeens zo’n belangstelling tonen voor hèm, een toch willekeurige, onbelangrijke persoonlijkheid. Hij vraagt zich niet eens verwonderd af, waar die belangstellling vandaan komt! Nou, persoonlijk denk ik dus dat ze deze ex-PVV-er als een soort trofee beschouwen en anders niets. Als hèt ultieme voorbeeld van de nuttige idioot, zogezegd. Maar waarschijnlijk is hij té ingebeeld om dat in te zoen. Zoals hij zich ook inbeeldt, dat hij zich maar hoeft te bekeren om in één klap alle vertrouwen van de moslims te winnen. Het tegendeel is waar: Hij is geen geboren moslim; ze zullen hem nooit echt serieus nemen. Dat is nou eenmaal een zéér wrang aspect van de Islam: Ze tillen als het er op aan komt nog altijd zwaarder aan aspecten, (zoals geboorte, afkomst en dergelijke) waar iemand niets aan kan doen dan aan welke grote verdienste dan ook. Maar hij loopt met z’n kop in de wolken en ziet dat niet. Al zoveel aanmelders voor zijn partij? Tjonge! Afwachten hoe lang dat duurt: Je kunt bij moslims niets peilen, dus ook dàt niet. Hangt er maar net van af hoe lang ze hem als nuttige idioot wensen te gebruiken. Er hoeft op een gegeven moment maar één Imam op testaan die zegt: Nu is het genoeg geweest en daar dta je met je goeie gedrag. Niemand kan er iets aan doen, dat van Doorn te naïef is om dat zelf in te zien. Maar och, wantrouwen……..Hij zit totaal verkeerd, in de eerste plaats voor zichzelf, maar ergens is het hele geval toch vooral zíelig.

  Like

 6. Gezien zijn criminele handelingen zou het me niets verbazen als hij een (financieel) dealtje heeft gemaakt met een paar rijke Arabieren! Hij is het prototype van de slang aan de boezem!

  Like

 7. Henk der Niederländer zegt:

  Kijk je moet niet vergeten dat de Islam de religie van de vrede is.
  Ik weet namelijk nog goed dat Ik TV beelden zag van vredelievende moslims die een feestje dachten te moeten bouwen nadat de Twin Towers in elkaar stortten.
  Dat heeft mij indertijd genoeg bevestigd dat het een vredelievende religie is en verdere uitleg is dan ook niet meer nodig.

  Like

 8. Jean zegt:

  Voor dergelijke waanzinnige zijn er maar 2 mogelijkheden:
  a) levenslang opsluiten
  of
  b) levenslang verbannen naar een moslimland in Noord Afrika

  Like

 9. Dr. Kwast zegt:

  Dat laatste is het beste, Jean.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  A. v. Doorn is de zoveelste die solliciteert naar het Argentijnse model, sterker nog:
  al z’n geestverwanten(kuch) solliciteren ernaar.
  (zie laatste zin artikel)
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21891803/__Wordt_Ibn_Ghaldoun_gered___.html

  Like

 11. Republikein zegt:

  Bruggen bouwen en ware islam.Het gaat mijn pet te boven.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Dat is geloof ik de reden dat Wilders alleen wil regeren in de PVV.

  Like

 13. Republikein zegt:

  O ja, nog ff dit. Ware islam, impliceert onware islam?

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Was nog iets vergeten belangrijks vergeten toe te voegen aan m’n comment van 15:37.
  De ware islam bestaat niet, meneer A.van Doorn.
  Er bestaat maar één islam en die is levensgevaarlijk. Die pseudoreligieuze gedachtekronkel
  bestaat alleen in verlopen koppen zoals die van jou.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Tegen de klojo rechts op de foto zou ik willen zeggen; Man, wat zit je haar goed, je hebt een mooie kuif.

  Like

 16. GTLbestuurder zegt:

  LANDVERRADER !!!!

  Like

 17. Jean zegt:

  Bekijk die baardsmoelen aandachtig, de gluiperigheid druipt er vanaf, in de apoteek kan men dergelijk vergif zelfs niet kopen, daar staat ‘arceen’ op, een levensgevaarlijk product, islam is arseen, mensen kijk uit uw ogen met dergelijk vergif in uw omgeving en laat het nergens binnen want de gevolgen zijn onoverzienbaar maar schade blijft achter sowieso.
  In een woord: vuiligheid die verwijderd moet worden.

  Like

 18. anita zegt:

  jeetje wat een reacties

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s