Met en zonder hoofddoek, maar even vijandig

Screenshot_1

(Door: Martien Pennings)

Tussen de 500 en de 5000 keer wordt het dagelijks in mijn Amsterdamse wijk in mijn smoel gewreven: “Islam is hier!”.

Er zijn twee pleinen vlakbij en twee basisscholen. Alle twee “zwarte scholen”. Op Plein Een zitten een stuk of zes  hoofddoeken tussen de middag te kletsen op de bankjes. Ze worden daarvoor betaald. Nou ja: ze worden betaald om op de kinderen te letten, maar dat doen ze niet, want ik constateer regelmatig dat praktisch onder hun neus de kindjes elkaar aan het vermoorden zijn zonder dat ze het ook maar opmerken.

Op Plein Twee renden de kinderen vanmorgen de schooldeur uit, het plein op en het speelkwartier in. Een hoofddoek van niet ouder dan 20 komt met haar kinderwagen op hetzelfde moment als ik langs de speelplaats.  Ze gaat zich op nog geen tien meter afstand van mij met een ongeveer 8-jarig meisje staan bemoeien. Intussen laat ik een brul richting een groepje kinderen dat de rijweg aan het betreden is teneinde in een plas regenwater te gaan staan trappelen:

“Hé, laat dat. Niet op straat! En je moeder zal wel blij zijn als je dadelijk thuis komt en je hebt met die nieuwe gele sportschoenen in dat vuile water gestaan!”

De juf van de kinderen, zonder hoofddoek, maar ook duidelijk van de islamitische denominatie, is inmiddels ook uit de deur gekomen. Beiden, juf en jeugdig hoofddoekmoedertje, moeten me uitstekend gehoord hebben, maar beiden negeren me volkomen. Ze gaan een gesprekje met elkaar aan.  Ik blijf op tien meter afstand staan en wacht even af. Ze blijven me negeren. Ik richt me tot het hoofddoekje:

“Zie jij dan helemaal niks? Had jij daar niet óók iets van kunnen zeggen?”

Ze kijkt me verschrikt en niet begrijpend aan en maakt een gebaar waaruit ik opmaak dat ze me niet verstaat. Maar doof is ze niet, want het gesprekje met de juf ging uitstekend. Het dringt tot me door dat ze uit Marokko is geïmporteerd om kinderen te krijgen en dat ze is afgericht om totaal niet op mannen in haar omgeving te reageren.

Dus ik spuw mijn gal op de juf:

“En jij ook! Waarom loop jij mij straal te negeren! Zeg maar: dank je wel mijnheer dat u even oplette!”

Geen respons. Alsof ik lucht ben.
_________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op Met en zonder hoofddoek, maar even vijandig

 1. Lucky9 zegt:

  Kafirs zijn Untermenschen, daar spreekt een echte moslima niet mee. Totaal verboden, zeker als het een blank mannetjesdier is die haar weg kruist. De islam kent geen ethiek doch alleen maar voorschriften en gedragsregels.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Je moet er alvast maar aan wennen, Martien.

  Je bent een Kaffir, een ongelovige en dus niet de moeite waard om aandacht aan te besteden.

  Wees blij dat ze geen groep mannen bij elkaar getrommeld hebben om je even een lesje te leren.

  In de toekomst zal het nog zover komen dat we het niet moeten wagen om zonder hun toestemming het woord tot hen te richten.

  Laten we hopen dat onze mede ‘kaffirs’ dan al uit hun droom van die mooie multiculti samenleving ontwaakt zijn

  Like

 3. Lucie zegt:

  En zo zal het steeds erger worden in dit walgelijke land,dat geregeerd wordt door idioten.
  Lang geleden was het hier heerlijk toeven,nu is het een hel geworden.

  Like

 4. Jean zegt:

  Martien,
  Niet tegen spreken maar gewoon een spandoek openen waarop staat:
  “Moslims buiten en nooit meer binnen”.
  Wedden dat het helpt, binnen de minuut komt een linkse rood/groene rat uit de grond gekropen om er zich mee te bemoeien en die rat zal zeggen: ‘stop daarmee, de wereld is van iedereen’.
  Moest me dat overkomen dan liep er nu een rode/groene rat met enorme koppijn rond.☺☺☺

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Het zit erin gestampt. Ze kijken omlaag, ze kijken omhoog, of net de andere kant op, maar kijken je nooit aan. De mannen overigens ook. Af en toe zegt een islamitische man gedag terug, maar nooit als hij in een groep is. Ben netjes opgevoed, zeg maar van de oude stempel. Maak deuren open voor vrouwen en laat ze voor gaan. Ook hoofddoeken. Sporadisch zegt een hoofddoek dank je of knikt instemmend. Voor mij staat als een paal boven water dat de integratie nooit gaat lukken. Jammer van al die miljarden die hierin geïnvesteerd zijn. Autochtone kinderen zie ik nu en dan spelen met niet westers allochtone kinderen, maar zodra ze een bepaalde leeftijd bereiken verdwijnt dit spontaan. Je ziet wel met regelmaat een of enkele autochtone jongeren rondhangen bij niet westerse allochtone jongeren maar dan betreft het vaak een groepje die je het liefst niet in het donker tegenkomt. Zijn van die groepen die zich breed over straat voortbewegen, en luidruchtig hun aanwezigheid kenbaar maken. Bij deze groepen is het opvallend dat zij de hoofddoeken links laten liggen en in ruil hiervoor uitzonderlijk veel aandacht hebben voor vrouwen en meisjes zonder hoofddoek. De boven ons gestelden hebben zich uitmuntend islamitisch proactief opgesteld de afgelopen 40 jaar. Bravo. Misschien een lichtpuntje, islamitische basisscholen presteren gemiddeld beter dan andersoortige scholen bij de jongste cito toets uitslagen. Wie hier zijn geluk aan wil ophangen mag dat doen wat mij betreft. Ik denk dat ik voor mezelf toch maar liever afga op dat wat ik zie op straat. Als Limburger werd ik evenwel in datzelfde bericht toch een beetje chauvinistisch toen ik hoorde dat de Limburgse basisscholen landelijk als beste uit de cito bus rolden.

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2013/09/basisscholen-limburg-beste-cito-scores

  Like

  • Ronald Soeverein Mens zegt:

   Beste Guus je commentaar is goed en netjes alleen met 1 ding ben ik het niet eens met je en dat is dat jij blijkbaar geloof hecht aan het artikel over de Cito-toets en dat Islamitische scholen hierin beter zijn dan ander scholen. Dit betwijfel ik zeer want als je om je heen kijkt op straat en in winkels blijken Islamieten nog steeds zeer slecht Nederlands te spreken en zelfs een ,bestuurs,-hoofd van de Ibn-Galhdoen in het progamma Pouw&Witteman was nauwelijks te verstaan en te volgen zo slecht was zijn Nederlands taalgebruik maar wel vol blijven houden dat er o.a. goed Nederlands werd gegeven op deze school. Dit is nu manipulatie via de media. Dit zijn misleidende berichten om de multuculti maar angstvallig in stand te houden terwijl het een verloren zaak is die ons land om dit in stand te houden inclusief het asielbeleid jaarlijks ruim 7 miljard euro kost meer nog dan de bezuinigingen die dit slechtste kabinet ooit ons wil opleggen!

   Like

 6. bobzelf zegt:

  He, he, he, he, RESPECT MAN , RESPECT , RESPECT MAN !!!
  IS KOELTOER MAN , IS KOELTOER ,
  EN IK HEB MES MAN , IK GAAT JOUW PRIKKEN , ALS JIJ ZO LOSERS SPEELT !
  onze geldvoorziener , ONZE PARTIJ VOOR ARMOEDE zegt : gaat goet, gaat heel goet ,

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Dus dit is weer eens één van je eigen belevenissen, Martien? Reuze bedankt! Het is alleszins inleefbaar en nog volkomen waarheidsgetrouw op de koop toe: Dat kan iedereen weten die wel eens hier en daar flarden van islamitische ‘opvoedkunst’ in deze of gene lectuur is tegengekomen. Het boek van Fenny Brinkman (Haram) heb ik zelf in de kast staan. -Ik snapte al nooit hoe ze zo onbekommerd een baan kon aanvaarden op zo’n soort school, waar de hoofddoek voor vrouwelijke leerkrachten verplicht was, maar tja, ze heeft het dan tenslotte ook niet uitgehouden. -Niet specifiek vanwege die hoofddoek, trouwens. Hoe dan ook, ik zei het al: Her en der kom je wel voorbeelden tegen van moslimkinderen die mogelijk harder dan hard worden afgestraft als ze tijdens de Koranles een zinnetje uit Soera zo- en zoveel vergeten zijn, maar die op andere momenten door de volwassenen volkomen worden genegeerd en zich juist dààrom zo gedragen als jij hier beschrijft. Tot een derde volwassene zich ergens over komt beklagen: Dan worden ze wéér hard afgestraft, feitelijk omdat dan ‘de eer’van de ouder in het geding is. Maar zeker naar onze maatstaven zit er geen lijn in en je kunt het die kinderen eigenlijk niet kwalijk nemen, dat ze zich al jong ontpoppen als ettertjes, die anderen tiranniseren: Er wordt die kinderen niets uitgelegd. Ze krijgen maar twee dingen ingestampt: Een goed moslim worden en de ouders (vooral Pà) niet lastigvallen. Verder kun je ze negeren, want eigenlijk zijn kinderen niets dan halfwas wezens, niet de moeite wààrd om je in te verdiepen.
  Nou ja, en het islamitische onderwijs….. We hebben thans een treffend voorbeeld in de vorm van Ibn Chaldoun, nietwaar? Koranlesjes en bedevaarten naar Mekka en het overige vormende onderricht kan van húllie bàrsten. Mogen ze best vinden, maar dan in de eigen zandbak, graag! Overigens valt het nóg mee, dat die Juf hoofddoekloos was. Voor zover ik kan nagaan was het dan toch niet Fenny Brinkman’s school, want dààr was het kopvod voor de jufs toch ècht verplicht. -En ik zie moslims er niet voor aan om bestaande regels opeens te gaan versoepelen, eerlijk gezegd. Maar geloof me: Dàt is de kern van die eigenaardige pedagogiek: Kinderen bestààn gewoon niet. -Tot ze er last van hebben.
  Maar daar woon jij dus praktisch om de hóek! (Ja, dat mochten we natuurlijk al eens eerder lezen, het is zo.) Man, man, wat zul jij dagelijks een portie ergernis over je heen krijgen! Nog erger dan ik met de ‘hoofddoek-provocatieteven (die we hier recentelijk nog bespraken) en anderzijds de paar ‘zwarte spoken’ dagelijks in de supermarkt.

  Like

 8. madeleine zegt:

  U bent geen lucht heer Pennings, u bent DHIMMIE. Tweederangsburger. iemand die blij mag zijn dat hij hier nog vrij mag rondlopen. Binnenkort betaal je yizyah taks om hier veilig te zijn. Och gut… binnenkort? moeten we dat nu al niet betalen?

  Like

 9. rommel zegt:

  Niet doen Martien. Niet mee bemoeien.
  Als er een ongeluk of ramp gebeurt gaat de islamitische trukendoos van ontkenning en schuld afschuiven open, en krijg jij de schuld.

  Like

 10. HF zegt:

  Nee Martien, je bent geen lucht voor hun, maar een autochtoon en dat is nog minder als lucht.

  Over een aantal jaren zal je het wel uit je hoofd laten om zo,n grote bek te hebben.
  Dan gaat je keel open en je kop er af, midden op straat.
  En niemand die iets gezien heeft en je komt ook niet eens meer in de krant.

  Zonder revolutie of burgeroorlog is dit de toekomst.
  Op de politiek hoeven we niet te rekenen.
  Een nieuwe kruistocht is onze enige redding.
  Die zal er zeker komen, maar dat gaat nog heel lang duren.

  Like

 11. Dr. Kwast zegt:

  Martien.
  Je vervloekt de islam en toch bescherm je de kinderen van deze lui.Mij een raadsel.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Dr. Kwast

   Ik weet niet of Martien deze vraag al beantwoord heeft, maar ik denk dat ik weet wat zijn antwoord zal zijn:

   “Kinderen zijn onschuldig!”

   E.J.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    E. J. Bron, 16.43u. Ja….oftewel het devies dat ik ooit ergens las: Wij voeren geen oorlog tegen kinderen. (Voor mezelf voeg ik daar altijd aan toe: En dieren.)

    Like

   • Maja zegt:

    Jaja diezelfde “onschuldige kindertjes” zijn de straatterroristen van morgen. Ik ben in hoge mate allergisch voor ALLES wat met de islam te maken heeft en ik mijd ze als de pest. Daarom ga ik altijd s morgens om 8 uur naar de supermarkt want dan kom ik daar alleen maar èchte Nederlanders tegen. Helaas kan ik al jaren niet meer naar de markt omdat ik niet van plan ben om tussen stinkende vodden te gaan lopen.

    Like

   • koddebeier zegt:

    E.J. Het trieste is dat die lui ook hun kinderen misbruiken voor terroristische daden, dus kunnen we er niet eens meer vanuit gaan dat kinderen onschuldig zijn.

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Kinderen zijn ook slachtoffer van de islam, totdat de dag komt dat ze zelf slachtoffers gaan maken.

   Like

 12. Republikein zegt:

  Ze denken dat ze de boel al hebben overgenomen, de afrekening moet nog komen, het gaat ze veel kosten!

  Like

 13. luckybee zegt:

  Beste Martien Pennings wat je in Amsterdam te zien krijgt is niet op Amsterdam beperkt, dat zie ik iedere ochtend in de bus.Wat mij verbaasd is dat ze met niemand bemoeid niet eens met haar eigen geloofsgenoten.Ik wordt de 28 September uitgenodigd om in de Admiraalsplein op High thea tekomen,Om 14 uur. Ik geloof dat ik niet zal komen. Ik ben niet onze koningin of Job Cohen, die het wel gaan doen , ik drink geen thee met onze vijanden. Vergeet niet dat na de invasie in zo wel in Frankrijk als in de belegering van Wenen, de vrede met ze nooit was verklaard, wij verkeren nog altijd met ze in een oorlog toestand

  Like

 14. Republikein zegt:

  Off topic: nieuws over Oblabla en 9/11 op Want to Know.nl, wat denken jullie?

  Like

 15. jowitteroos zegt:

  Zo herkenbaar…………….. mijn buurvrouw verstaat mij niet maar haar kinderen die tweetalig zijn en het Nederlands goed beheren, wel in het Nederlands….rara.

  Like

 16. Cathja zegt:

  Tja, dit zijn nou precies van die voorvalletjes die ons, Nederlanders, zo mateloos kunnen irriteren! Reken er maar op dat ze hun eigen man NIET negeren als hij hen commandeert!
  Het begint er al aardig op te lijken dat de moslims een houding aannemen alsof ZIJ hier de lakens uitdelen, en wij hier ‘te gast’ zijn! In bovenstaand stukje laten de vrouwen duidelijk blijken dat wij LUCHT voor hen zijn! Maar benadeel ze niet, want dan zijn we geen lucht meer, maar zullen ze ons op niet mis te verstane wijze meedelen dat over enkele jaren ZIJ hier de baas zijn!
  Iets om rekening mee te houden.

  Ik krijg met de dag een grotere hekel aan dat spul. Ze hóren hier niet. Ze verpesten onze samenleving en kosten ons ook nog eens klauwen met geld!

  Terug naar de jaren zestig, toen ze nog in geen velden of wegen te bekennen waren.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 14.44. uur. Precies Cathja, wat heb ik tegenwoordig “heimwee”, naar die tijd. De enige allochtonen die je zag, waren onze Chinese medeburgers, harde werkers, waar niemand hinder van ondervond. De ellende is begonnen, toen onder het kabinet den Uyl, het waanzinnige plan werd goedgekeurd, om Turkse/Marokkaanse “gastarbeiders”, een permanente verblijfsvergunning te geven, en ze zelfs toe te staan, hun hele gezin te laten overkomen. Dat was de eerste grote vileine zet! Daarna het VERRAAD door de Resolutie van Straatsburg, waardoor de europese bevolkingen, zonder te zijn gevraagd, te maken kregen van een massale invasie van MOSLIMS! Alles goedbevonden door het toenmalige Europese Parlement, en op bevel van de WERKGEVERS, en de BILDERBERGERS! Ziehier de oorzaken, en nu zitten we dankzij de partijen die dit goedkeurden; VVD,CDA,PvdA en D66, met de “gebakken peren”. Remigratie van deze moslims is de enigste oplossing, ze zullen NOOIT hier INTEGREREN!

   Like

 17. peterselie1 zegt:

  Dat je nog pogingen onderneemt om enige vorm van communicatie te onderhouden met deze kolonisten. Zelf negeer ik deze lui totaal en wend mijn blik niet af, net zolang dat zij het als eerste doen of doorgaan met hun bezigheden op dat moment.

  Like

 18. bram zegt:

  Ik kwam laatst een moslim tegen met een auto met lekke band. Ik heb er belangstellend bij staan kijken.. Ik had hem wel kunnen helpen, maar wist dat ik dat als kaffir niet mocht. Dus ik deed niks en zei, ” Het is de wil van Allah”

  Daarop werd de mosselman een beetje boos. Ik moest hard lachen en vervolgde mijn weg.

  Like

 19. treintrien zegt:

  Eigenlijk gewoon mannendiscriminatie dus. Ik zou aangifte doen 😉

  Heb je dat boekje Haram gelezen, Martien?
  Mooi voorbeeld van een idealistisch tiep; ze wil die mensen helpen, maar komt er gedurende de tijd achter dat dat niet kan als ze zelf niet willen.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Bovengenoemde bestseller verscheen voor het eerst in 2005 (zie bol.com) en heb ik destijds binnen 2 dagen uitgelezen. Schrijfster verhaalt over haar belevenissen als lerares in de inmiddels opgeheven Amsterdamse as-Siddieq-school.
  Zie ook pagina 48 van de pdf, te bereiken middels de knop links naast contact.

  Like

 21. danny zegt:

  Hier weer een mooi voorbeeld hoe vredig de religie van de vrede is.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21894317/__Drie_vrouwen_slachtoffer_eerwraak__.html

  Like

 22. Rommel is een werelds probleem doch niet deze achter de avatar. Hij blaft wel maar bijt niet :).

  Like

 23. Helena zegt:

  Hier wel op zijn plaats denk ik Ebru over die “top” madrassa.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/ebru_umar_hoera_wai_gaan_weer.html#more

  Like

 24. JiepMK zegt:

  Wat @Rommel zegt dus. De schoenen van moslimkinderen die vies worden….man…man….man…

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   @JiepMK

   Nee, slimmerik.
   Het was een Surinaams jongetje met die gele schoenen.
   Ik heb niet gezegd dat het een islamitische school was.
   Ik heb gezegd: een ZWARTE school.
   En ik antwoord je eigenlijk alleen maar omdat ik je even wil vragen: kom je hier alleen om vervelende opmerkingen te maken?
   Laatst onder mijn stuk over Thierry Baudet ook al:
   https://ejbron.wordpress.com/2013/09/13/thierry-baudet-is-al-een-gearriveerd-ventje-geworden/
   Blijf toch weg als je alleen maar leeg gezeik te melden hebt!

   Like

   • Martien Pennings zegt:

    Nee, ik vergis me: die schijtvervelende en domme opmerkingen van je, JiepMK, stonden niet onder mijn stuk over Thierry Baudet, maar onder dit stuk: https://ejbron.wordpress.com/2013/09/15/poetin-heeft-op-judo-gezeten/.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Misschien te kinderachtig om over te beginnen, maar ik dacht ook echt even -ongelogen- hé, een moslimjochie met gele schoenen……?
    Zóveel uitbundigheid spreiden moslims volgens mij namelijk niet gauw ten toon als het gaat om jongenskleding. -Zal wel ‘niet mannelijk’ gevonden worden.
    Hoe dan ook, een Surinààms jochie met gele schoenen klopt helemààl. Trouwens ook, als ze eenmaal volwassen zijn.
    Enfin, plaatje weer compleet.

    Like

 25. Dr. Kwast zegt:

  Wat heeft kinderliefde voor zin, als je ze niet bereiken kunt ?
  Een leeuwenwelp kun je ook aaien.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ze zijn niet allemáál genetisch gemuteerd door 70 generaties islam, Dr. Kwast!
   Kinderen moeten een kans krijgen!
   En wie weet als onze linkse collaboratie-cultuur ophoudt ze uit te leveren aan een islamitische opvoeding, wat er dan nog mogelijk is zolang ze in de basisschool-leeftijd zijn.

   Like

 26. delamontagne zegt:

  cc

  Like

 27. Jean zegt:

  In Vlaanderen loopt zo een achterlijke groene kip met de naam Vogels rond die niet weet waar te beginnen met knuffelen van het barbaars schorem, ha ha ha, op 25 mei 2014 kan ze niet meer vliegen dan knippen we haar de vleugels.
  Om kotsmisselijk van te worden als dat tronie op de buis komt, puur ethervervuiling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s