VIDEO: Arabier valt zomaar Jood aan in wachtkamer gezondheidskliniek

 

Een Joodse man die een arts kwam bezoeken in een gezondheidskliniek in een Arabische stad werd uit het niets lafhartig aangevallen door een plaatselijke Arabier. Advocaat Itamar Ben Gvir, die het slachtoffer vertegenwoordigt, zei in een reactie dat het gemakkelijk was je voor te stellen wat er zou zijn gebeurd als de film omgekeerd zou zijn en een Jood een Arabier zou hebben aangevallen in een Joodse stad: President Simon Peres zou een harde veroordeling hebben uitgesproken, Tzipi Livni zou nieuwe wetten hebben voorgesteld en de hoofd rabbijnen zouden op bezoek gaan bij het slachtoffer terwijl de westerse media het nieuws zouden brengen op prime time. Maar helaas, als een Jood wordt aangevallen, is het net alsof er niets gebeurd is en hypocrisie viert hoogtij. Laten we hopen dat de volledige kracht van de wetgeving aangegrepen wordt deze laffe daad te beantwoorden en het slachtoffer raden we aan een civiele procedure op starten. Hij heeft immers de beelden van deze meer dan laffe daad die als overtuigend bewijs gebruikt kunnen worden tijdens de procesvoering.

Door:

Guus Velraeds

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Arabier valt zomaar Jood aan in wachtkamer gezondheidskliniek

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Als er bij ons niets gebeurt om dat genetisch afval tegen te houden zal dit ons in Nederland ook te wachten staan. En in dat stadium is koppen afsnijen snel bereikt.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat een smerig stuk tuig! Wat een duivel, om een onschuldig iemand zomaar tegen de vlakte te slaan!! Als dit soort voorvallen hier in Nederland gaan plaatsvinden, hoop ik dat er buitensporig hard wordt opgetreden tegen de dader(s)! Het past niet om ze mild te straffen, want daar lachen duivels om!
  We moeten ze met hetzelfde geweld behandelen als waarmee ze hun slachtoffers te lijf gaan. Iets anders verstaan die idioten niet!

  Like

 3. Jade zegt:

  En maar beweren dat de pislam zooooo`n vredelievend geloof is…
  Als Rutte nog 1 werkzame hersencel in z`n kop heeft, dan laat
  hij de wapens uitdelen, en dan knallen we ze allemaal overhoop.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Jade 23.42. Dat zou dan het enige goede zijn wat Rutte tot nu toe gedaan zou hebben.
   Het hoeft overigens niet gratis. Sterker nog, ik ben bereid er grof geld voor te betalen.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Dat zal niet gebeuren, onze ‘overheid’ heeft geen enkel vertrouwen in z’n burgers en is te lafhartig om de burgers de middelen te geven om zichzelf te verdedigen.
   Lang geleden hebben ze het zgn. Gewelds monopolie voor de overheid opgeeist en zouden zgn. zorgdragen voor de bescherming van de burgers.
   Echter sinds vele jaren is ‘onze’ overheid niet meer in staat z’n burgers afdoende te beschermen. Het wordt dus de hoogste tijd dat de Nederlandse Grondwet op de schop gaat en er oa..een second amendment zoals in de Verenigde Staten wordt opgenomen !!

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Helemaal mee eens Cathja.
  De enige taal die ze begrijpen zijn hardhandig optreden met extreem geweld.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Ook ik ben het geheel eens met Cathja. Ik ben net als Jade van mening, dat het tijd wordt, dat iedere Nederlander-net als de Amerikanen- het RECHT verkrijgt een vuurwapen te bezitten. Want laat ons eerlijk wezen, wie zal ons anders beschermen, de islamofiele ROVERHEID? De Politie, waar nota bene ook inmiddels moslims werken. NEEN, het komt op ons ZELF aan!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Net als een draaiorgel. ellendige geluiden!

  Like

 7. Jean zegt:

  Recent zat ik bij mijn huisarts in de wachtkamer met nog andere mensen, er zat ook een getinte figuur tussen met zo’n prul in de hand die verschrikkelijk kabaal maakte, ze kunnen de dokter niet betalen maar een prul van ± 750 euro hebben ze allemaal.
  Een dame maakte er een opmerking over en vroeg of het wat stiller kon, de blik en het are klankenspel spraken boekdelen, ze had bijna een gebouw verder kunnen gaan, daar zit nl. een oogarts.
  En wij blijven die rotzooi maar financieel onderhouden! Wie is er nu gek en/of krankshorem?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s