COMING SOON…

Screenshot_13

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op COMING SOON…

 1. Republikein zegt:

  Val dood!

  Like

 2. Linsky zegt:

  Nederlandse belastingbetaler financiert anti-Israël lobby
  Kruistocht tegen Joodse staat aangevoerd door Dries van Agt

  Van Agt in 2009 met zijn boek ‘Schreeuw om Recht’, waarin hij opkwam voor islamisten zoals Hamas en Hezbollah (achtergrond), die nog steeds openlijk streven naar de totale vernietiging van Israël en de uitroeiing van het Joodse volk.

  Onder leiding van oud-CDA leider Dries van Agt is de Nederlandse anti-Israël beweging één van de machtigste lobby’s in Den Haag geworden. Niet alleen overlappen de anti-Israël en anti-Joodse organisaties elkaar op veel gebieden, maar ze worden ook nog eens deels met ons belastinggeld gefinancierd. Deze hedendaagse NSB’ers vergiftigen het Nederlandse volk met geschiedvervalsingen en haatzaaiende leugens, en helpen zo de weg vrij te maken voor een nieuwe Holocaust tegen het Joodse volk.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/09/Nederlandse-belastingbetaler-financiert-anti-Isral-lobby

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Linsky: 16.00. uur. Hi Linsky, fijn om weer eens een reactie van jou te krijgen. Inderdaad Linsky, overal zijn het de huichelaars zoals de farizeeër van Agt, en de RODEN, die er een duivels genoegen in hebben om Israel te bashen, en vooral de MOSLIMS te pamperen en van alle gemakken te voorzien. Ook de partijen als vvd,cda,pvda,sp,gl,demonen 666, pvdd likken de konten der moslims!

   Like

  • Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

   Het zijn verlate oorlogs misdadigers uit WW2.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Deze film poster zit akelig dicht bij de waarheid. De “”moslimbroeder”” Barack zou met zijn rationeel niet te begrijpen actie zeker een derde wereld oorlog kunnen provoceren. Eerdere oorlogen in de geschiedenis zijn met minder aanleiding begonnen. Zoals de 1ste wereldoorlog door het doodschieten van de troonopvolger Frans Ferdinand van Oostenrijk waardoor het kruitvat Balkan tot ontploffing kwam. Inmiddels heeft Barack Obama door zijn liefdes verklaring aan de moslimbroeders en het islamisme in zijn algemeen de hele relatieve rust opgebouwd door seculiere dictators verstoord. Echte agressors hebben overigens geen aanleiding nodig, die zoeken wel naar een aanleiding. Honderdduizend slachtoffers heeft het Syrië drama inmiddels gemaakt waarbij minderheden werden afgeslacht en toch zag niemand aanleiding hiervoor een strafcampagne te beginnen. Dan zijn er opeens 1500 doden door gifgas en dan is er ineens wel een aanleiding. Nee gifgas dat kan echt niet zeggen de hypocrieten in de V.S. en Europa. Mensen doodschieten, martelen, organen uit dode lichamen snijden, verkrachten van kinderen alles kan en mag. Maar gifgas dat kan echt niet. Terwijl ze God bewaar me alle bestanddelen voor het gifgas al decennia aan het verkopen zijn in crisis gebieden.

  Like

 4. Republikein zegt:

  De lachende gek verbeeldt het gevoel van Mark Kutte na de maidenspeech van de voormalige Prins Pils op nogo area Binnenhof. Vooral de reacties achteraf geven aanleiding Zum Kotzen!!!

  Like

 5. Jean zegt:

  Hoe men het ook keert of draait en wat men ook nog tracht ons wijs te maken van één zaak zijn wij voor 100% zeker nl. HET GEVAAR voor Europa én Amerika zijn DE MOSLIMS.
  Wij seculiere westerlingen zullen die gewelddadige barbaren moeten verdrijven van ons grondgebied als we dat niet doen zal er nooit rust en vrede komen maar wel enorm veel ellende en miserie, dus, laten we met onmiddellijke ingang stoppen met die barbaren financieel te onderhouden, hebben ze geen inkomen via werk dan blijft er maar één zaak over en dat is VERTREKKEN.
  Elke politieke partij die dat tegenwerkt is medeschuldig aan de vernietiging van Europa én Amerika, is medeschuldig aan barbaars geweld tegen de eigen bevolking, dergelijke partijen MOETEN uitgeschakeld worden te beginnen met de laffe rode en groene partijen die leven op uitbuiting van eigen volk en knuffelen van barbaren.

  Like

 6. Jan zegt:

  Ineens moest ik weer aan dit onnozele artikel denken ‘Het regent schandaaltjes voor Obama’
  (https://ejbron.wordpress.com/2013/05/17/het-regent-schandaaltjes-voor-obama/) en dat was zelfs na de liquidaties in Benghazi.

  Meer ‘schandaaltjes’ van de handlanger van moordenaars en terroristen moordenaar en crimineel Hussein Obama, zijn connecties met de moordenaar en terrorist Omar Hassan al-Bashir van Sudan, het liegen, oplichten, financieren van moordenaars en terroristen, de zelfverrijking en het bedreigen van journalisten die te veel over zijn smerige praktijken te weten komen*
  * http://www.youtube.com/watch?v=oAjy0SKXpTk#t=510

  De Amerikaanse burgers financieren de islamisering van Afrika, de veelwijverij van Malik Obama (1) (halfbroer van Hussein Obama) dmv belastingteruggave/vermindering toegekend door Lois Lerner (Directeur IRS Exempt Organizations), met terugwerkende kracht tot 2008 en wat binnen een maand werd geregeld (normaal pas na 7 manden)
  Mark Steyn: American taxpayers are subsidizing Obama’s brother to party with the genocidal butcher of Darfur
  http://therightscoop.com/mark-steyn-american-taxpayers-are-subsidizing-obamas-brother-to-party-with-the-genocidal-butcher-of-darfur/

  Lois Lerner: Accessory To Terror Funding http://www.youtube.com/watch?v=6dYKd8DX20E#t=58

  1. Obama’s Brother Works With Man Who Attacked US Embassy
  http://shoebat.com/2013/05/24/obamas-brother-works-with-man-who-attacked-us-embassy/

  Over Malik Obama en zijn sexslavinnen, gefinancierd door het Amerikaanse volk
  Islamic Extremism and Sex Slaves courtesy of the IRS
  http://shoebat.com/2013/05/21/explosive-islamic-extremism-and-sex-slaves-courtesy-of-the-irs/

  Like

 7. Jan zegt:

  Loser Hussein Obama

  Company operating hundreds of AZ charging stations near collapse
  ECOtality, the electric car-charging company that operates more than 600 charging stations in Arizona, may be about to close its door.
  http://www.kpho.com/story/23430170/company-operating-hundreds-of-az-charging-stations-near-collapse

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  @guusvelraeds: 18.01. uur. Precies Guus, zo is en het niet anders!

  Like

 9. Jan zegt:

  De poster is van de film World War Z en is om te huilen zo slecht, bagger (ik zag hem gratis)

  Like

 10. luckybee zegt:

  Dat komt van de hoge Jesuiten opvoeding.Vroeger waren het de inquisitie, nu dus antie Israel en pro islam bewegingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s