In uw reedt

Screenshot_26

Euro? U wordt genaaid! Crisis? U wordt genaaid! Alcohol? U wordt genaaid! Sigaretten? U wordt genaaid! Brandstof? U wordt genaaid! Banken? U wordt genaaid! Pensioenen? U wordt genaaid! Overtreding? U wordt genaaid! Belasting? U wordt genaaid! Immigratie? U wordt genaaid! Europa? U wordt genaaid! Zo. En nu allemaal een gek hoedje opzetten en naar uw nieuwe koning zwaaien. En proberen niet in slaap te vallen als hij praat; de man is bijkans nog saaier dan Alexander Pechtold. Moet dat nu een koning voorstellen? Waar is zijn kroon dan? Waar is mijn bereidheid om voor hem te sterven dan? Een koning… laat me niet lachen. Die poppenkast heeft net zoveel met koningschap te maken als islam met vrede. Hey Alexander! Sta eens op: sla Rutte die bril van zijn bek en drijf je zwaard in die kale Samsom. Slacht iedereen in de eerste en tweede kamer af en grijp de macht! Een sterke man kan zo’n vastgelopen democratie, die scheefhangt van sukkelend Intratuinvolk, misschien nog wat zelfrespect geven. Laat ze maar gillen en door elkaar rennen dat geeft de dingen in het leven eindelijk weer een beetje waarde. En anders moeten de saracenen het straks doen. Alex toe! Blijf daar niet als een klont warme vla op die troon zitten met je voorleesmiddag. Wees een koning! Maak ons bang!

Bron:

http://www.sodemieter.nl/kontseks

(h/t G.Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op In uw reedt

 1. En Wimlex laat de reedt van Beatrix zien? Of maakt Alexander ook selfies!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Hahaha, laat een scheet, je vrouw is ook goed, maar wel een harde!

  Like

 3. Tiny zegt:

  Jôh, dat is inderdaad een selfie, z’n gezicht.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  LACHUUUUHHHHH! Hij ís een klont warme vla, dat is juist het probleem! Als die vent tenmínste maar eens iets deed, waarvan je zei: Jà…… Iets waarmee hij echt respect zou verdienen! (En dan heb ik het nog niet eens over het afstaan van minstens driekwart van zijn 50 Miljard ten behoeve van de zwakkeren in de samenleving (hoewel dat méér dan gepast zou zijn). Het zijn vaak veel kleinere dingen, die iemand op slag goodwill kunnen bezorgen. Voorbeelden, tja……
  Op het fictieve vlak dan maar even: De oude BBC-serie “The Onedin Line”: Reder James Onedin krijgt de -geheime- opdracht, een Balkan-troonpretendent van Liverpool naar diens eigen kust te vervoeren, waar hij ongemerkt aan land kan gaan om een contra-revolutie te leiden. De bemanning weet officieel van niets -vermoedt wèl wat- en kijkt verder vreemd aan tegen die figuur die de hele dag stil en hooghartig in een zetel aan dek zit. Maar dan valt de scheepsjongen overboord. Iedereen in rep en roer, want niemand van de bemanning kan zwemmen, ook James en zijn kapitein Baines niet, maar zie! Daar komt de koning omhoog uit zijn zetel, springt zonder aarzelen in het water en brengt de jongen veilig terug aan boord. De hele bemanning juicht van: Dàt is nog eens een koning! Leve de koning! En je kijkt er naar en denkt: Het ís nog zo ook; op dàt moment had ik het zelf ook geroepen.
  Maar om eerlijk te zijn, zie ik er WA niet snel toe in staat.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Lachen….als het niet om te huilen was .. VVD en PvdA zien begin van herstel.. ze zijn dan wel de enige………Waarschijnlijk het begin van waanvoorstellingen..

   Like

   • Jan zegt:

    Op teletekst stond enkele dagen terug dat het CPB negatief was over de economische situatie, dat de werkeloosheid zou toenemen en de koopkracht zou afnemen; direct er onder stond dat de huidige junta optimistisch was en ‘enige economische groei’ zag, van zegge en schrijve 0,5%. De malloot die dit op teletekst zette is dus niets anders dan een blinde zombie, een hersenloze.

    Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Let op: hij denkt… (middein artikel) Da’s nieuw. Naar mijn smaak kan hij dat beter aan paarden overlaten, die hebben een groter hoofd en zijn stukken intelligenter.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/prinsjesdag2013/21899416/__Rutte__kom_tot_meerderheden__.html

  Like

  • Tiny zegt:

   Uit naam van de paarden, bedankt, het klopt wel.

   Maar gezien de smerige spelletjes van CDA en D66 in het verleden, welke nog niet eens zo lang geleden zijn (Catshuis, Kunduz), zou hij misschien wel eens gelijk kunnen krijgen. Op dit gebied verwacht ik van alles, alleen absoluut niks goeds.

   Like

  • bobzelf zegt:

   iK BEN TEGEN !!!! beste G.Deckzeijl !!!!!!!!!! ( effe over de foto !! )
   zijn volgevreten en volgezopen bolle harsus , met die gele tanden is minimaal zo groot als een paardenhoofd !!( volgens mij IS HET paardenkop want als een paard zo’n geweldig edel dier zou zijn , WAAROM SCHIJT DIE DAN NOG ALTIJD GEWOON OP DE STRAAT ??? )
   En ook over de intelligentie is de vergelijking niet helemaal goed !.
   HET IS SIMPEL : WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN FRICANDEL EN ONZE NIEUWE LANDVERRADER ( schijnbaar familiekwaal ?? ) WILLEM A DE BASTAARD ??

   met dit zeik verhaal op de TV , moet er eigenlijk een BALKJE over zijn ogen !!!

   IN EEN FRICANDEL ZITTEN MEER HERSENS ( is bewezen , whahaha )

   ga door Hr. gerrit , ga vooral door !!!!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @bobzelf: 10.54. uur. Precies Bob. We hebben een schertsfiguur- Willem de Overbodige- die haast geheel stoned, een brij van waardeloze troep dient af te kondigen. Trouwens zoals ik al eerder aangaf, dit hele circus-koningshuis,regering, 2e slaapkamer- is OVERBODIG geworden, sinds MARX RUTTE, bij het kruisje heeft getekend bij het ESM verdrag. We zijn gewoon een wingewest van de EUSSR!

    Like

   • Tiny zegt:

    Honden schijten ook op straat en veel meer en veel meer stinkende troep.! Dat hij een paardenkop zou hebben is een belediging zelfs voor het lelijkste paard. Zou eerder zeggen een volgevreten Engelse Bulldog, zo’n kwijlbeest met korte poten en een enorme lelijke kop.

    Like

   • bobzelf zegt:

    zou zeggen voor Tom en natuurlijk zeker ook voor Tiny :
    DE MAXIMALE 10 PUNTEN EN ZEER ZEKER DOOR NAAR DE VOLGENDE RONDE !

    Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  … hij is inderdaad zeer vakkundig… in het verzinnen van bv. een goed doortimmerd verhaal om ons de winning van schaliegas* door de strot te persen, op bijna dezelfde manier zoals allahschreeuwers ons hun ideologie van vrouwenhaat en apartheid door de strot proberen te persen.
  http://www.parool.nl/parool/nl/5/POLITIEK/article/detail/3511163/2013/09/17/Kamp-beste-minister-van-een-ingewikkelde-club.dhtml
  *alle info hier> http://tinyurl.com/ktp45n6

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Het zou mij goud waard zijn als dat gebeurde………………………..af en toe mogen we toch wel eens dromen van iets moois ????

  Like

 8. Jan zegt:

  Ik heb welgeteld 30 seconden naar de drol op de troon gekeken en het ontging mij volledig waarom de NOS in jubeltonen was en bijkans Schiller’s ‘Ode aan die Freude’ liet spelen.
  ….
  Alle Menschen werden Brüder,
  Wo dein sanfter Flügel weilt.
  Mag ik even overgeven?

  Wem der große Wurf gelungen,(1)
  Eines Freundes Freund zu sein,
  1. in ieder geval niet de huidige criminele bende

  Und wer’s nie gekonnt, der stehle
  Weinend sich aus diesem Bund.
  Wij van de PVV jubelen juist als wij niet tot die ‘Bund’ behoren.

  Freude trinken alle Wesen
  An den Brüsten der Natur:
  Alle Guten, alle Bösen
  Folgen ihrer Rosenspur.
  Hier kan een groenlinkse nog een puntje aan zuigen

  Wat is het toch een rotgedicht, nooit kunnen uitstaan al was Goethe er lyrisch over

  Oltmans over het koninklijk huis vanaf 1:00

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Ach Willem de overbodige leest ook maar op wat Rutte en Samsom bekokstoofd hebben. Dat hij zich daarvoor laat gebruiken, zegt genoeg.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Totaal off topic, maar wel leuker als de kabinetsplannen…
  http://www.huffingtonpost.com/2013/09/17/sex-facts_n_3937280.html

  Like

 11. luckybee zegt:

  Wij erkennen de besluiten van de Wener Congres niet, toen niet, en nu nog steeds niet.

  Like

 12. Jean zegt:

  Met dat achterlijk gedoe uit de middeleeuwen ligt een mens in een deuk van het lachen, alleen héél jammer dat dergelijk decadent circus ons zoveel geld kost.
  Nog 6 landen met die achterlijke folklore en hopelijk binnen één jaar nog 5 want wij Vlamingen zijn de poppenkast spuugzat, die koekendozenfolklore worden ze aan de straatstenen niet meer kwijt, wat schoolkinderen zijn ‘verplicht’ te gaan wuiven anders ging geen kat nog naar buiten excl. wat dementerenden.

  Like

 13. laura van der storm zegt:

  G. Deckzeijl, een beetje flauw van mij hoor, maar vind je ook niet dat WA ook wordt genaaid en wel door zijn kapper?! :-))

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Voor Laura v.s.Storm
  http://www.luckymedia.nl/luckytv/2013/09/willys-prinsjesdag/
  (hij heeft geen kapper, “moeders” regelt ’t voor ‘m…)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s