Indoctrinatie en propaganda in Amsterdam

Screenshot_24

Verbijsterd, WTF. Echt? ECHT? Ja, echt.

Ik weet dat het erg is. Ik weet dat de gemeente structureel moslims en hun ideologie bevoordeelt en steunt. Als er een bouwvergunning voor een moskee wordt ingediend dan verdwijnt elke normale procedure en komt die moskee er sowieso. Inspraak en bezwaren van bewoners worden terzijde geschoven. En ook als het een crimineel project is dan maakt dat niet uit en wordt er gerust een paar miljoen subsidie op gegeven, eeuh lening (die niet wordt terugbetaald).

Bijna elke islamitische school komt weg met fraude (vele voorbeelden staan in dit stukje over de naamgeving van die scholen, het voert me hier nu te ver om..). Ook worden de Cito-toetsen omgebogen om maar de islam in een goed daglicht te stellen. En krijgen deze scholen: “Aanzienlijke extra gelden (voor 72% van de leerlingen) worden blijkbaar effectief ingezet.” Als dat geen omgekeerd racisme is en Apartheid dan weet ik het ook niet meer. Je eigen kinderen verwaarlozen, welke gek heeft dat ooit bedacht?

Lees verder>>>

(h/t Fubar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Indoctrinatie en propaganda in Amsterdam

 1. G.Deckzeijl zegt:

  @Fubar, er is post voor je, hier niet reageren!!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het moment is nu wel aangebroken dat onze burgers in opstand moeten komen!! We hebben al genoeg tijd verloren laten gaan. Er zijn voldoende bewijzen, getuige het bovenstaande artikel, dat er met twee maten wordt gemeten, in het voordeel van de vreemdelingen! Hoe lang pikken we dit onrecht nog? Hoe lang laten we de verantwoordelijken hiermee wegkomen?

  Ik had nooit gedacht dat onze volksvertegenwoordigers bereid zouden zijn om vreemde volkeren en culturen te bevoordelen boven de eigen bevolking. In feite minachten ze de autochtone bevolking. Als ze me 40 jaar geleden hadden gezegd dat dit nu zou gebeuren, dan had ik die persoon rijp geacht voor het gekkenhuis!

  Maar het is de donkere waarheid! Het wordt tijd dat we volksvertegenwoordigers die zich aan vergelijkbare zaken schuldig maken, ook maar met verachting tegemoet treden.
  Beter hebben ze niet verdiend.

  Like

 3. Marijke zegt:

  Mijn kind kreeg een advies van de basisschool, waar wij het als ouders helemaal mee eens waren. Helaas wees haar cito een niveau lager uit. Het voortgezet onderwijs wilde niets van haar toetsen zien, wilde geen contact meer opnemen met de basisschool. Het was slikken of stikken. Maar als je allochtoon bent wordt je cito even opgekrikt. Woest kan ik hier om worden!

  Like

 4. Jan zegt:

  De gehele PvdA bestaat uit geschiften, criminelen, halve garen, oplichters en zwendelaars wat niet anders kan als je het communisme aanhangt, al noemen zij dat ‘sosjaal-demokrasie’.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Eerst.
  Welke vlaggen staan op het dak van het stadhuis in Amsterdam?
  Op 10 juli 2012 heeft het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Amsterdam besloten om op het Amsterdamse stadhuis voortaan op alle werkdagen de Amsterdamse en de Europese vlag te hijsen. Met ingang van 12 juli 2012 is de Nederlandse vlag daaraan toegevoegd.
  Dan.
  http://www.nieuwwest.amsterdam.nl/wonen_en/veiligheid/verhaal/

  Of dan eerst, en eerst dan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s