Migranten zwemmen Spanje binnen

Screenshot_28

De omheiningen rond Melilla en Ceuta waren niet bestand tegen de mensenmassa

Honderden Afrikaanse migranten zijn de grens van de Spaanse enclaves in Marokko overgestoken. De omheiningen rond Melilla en Ceuta waren niet bestand tegen de mensenmassa.

Volgens de Spaanse politie waren de migranten zeer gewelddadig. In Melilla ontstond een gat van veertig meter in de afrastering. Zeker tweehonderd mensen konden daardoor het dorp binnendringen. Ook lukte het tientallen mensen om Melilla zwemmend te bereiken.

Volgens Spaanse media bestormden de migranten juist vandaag Melilla omdat het een feestdag is. Het dorp hoort 516 jaar bij Spanje.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Migranten zwemmen Spanje binnen

 1. Cathja zegt:

  Tuig! Zoveel mogelijk oppakken en terugbrengen naar Marokko! Ze hebben niks te zoeken in Europa. Ze komen alleen hun hand ophouden en een hoop gedonder veroorzaken.
  Ik hoop dat de Spanjaarden buitengewoon hard optreden.
  Laat ze maar voelen dat ze niet welkom zijn in Europa!!!

  Like

 2. Tiny zegt:

  Wij hebben gewoon stroom op onze hekwerken staan, houdt alles binnen wat binnen moet en buiten wat buiten moet blijven 😛

  Like

 3. Republikein zegt:

  516 jaar ! Ontruimen, de inwoners ruim compenseren en de boel de boel laten, is dat zo moeilijk?
  Moet Nederland ook doen, gewoon weggeven aan Venezuela. Van Italië heb ik het ook nooit begrepen met Lampelulla eiland.

  Like

 4. Jade zegt:

  Korte metten mee maken , want anders….

  Like

 5. Trucker zegt:

  Yep, en dra ga we het hier weer horen “vluchtelingen die hier asiel komen aanvragen “, niks van gezonde islamieten mannen die na een partijtje zwemmen en grenshekken vernielen om zich ILLEGAAL toegang te verschaffen in europa…dat laaste is een lapzus het is eurabia.
  Asieltoeristen die de niet beveiligde buitengrenzen van de melk en honing landen binnendringen, op de vlucht…ja de vlucht voorruit naar een Win For Life ticket.
  Ongetwijfeld horen we binnenkort YOUSSEF de witte opperhoofdvan Het Centrum Voor Rascisme En Discriminatie Tegen Vlamingen kwaken dat we deze asielTOERISTEN (hij heet ze anders maar wat hij denkt is niet hetzelde als ik vandaar) moeten helpen omdat ze op gevaar van hun leven onmenselijke toestanden ontvluchten om tot hier te geraken en dat het onze plicht is hun te helpen én werk te geven zonder te discrimeren.
  Ik heb enkele seconden gedacht als een linkse multikulle islamofiel en krijg koppijn (geen gezever is echt) verstuur deze met een link naar de opnames van de grensbewaking bijna hetzelfde filmpje als hierboven

  http://www.europapress.tv/sucesos/198587/1/300-inmigrantes-intentan-asaltar-valla-melilla.html

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Ze kunnen toch “linea-recta” door naar de stad Groningen. Woont daar nog steeds die “boven-U-gestelde”, die ooit zei:: “NL/Nederland.!.!.!, wie zegt dat NL van de NL-ers is, iedereen heeft recht hier te wonen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Wir werden schon Dezennien überschwemmt.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  En dit alles hebben we te danken aan de verdoemde EUSSR. Daar zit namelijk de leipe Malström, zij vindt dat Nederland/Europa dit volk massaal moet toelaten!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Als die Malmstrom zo geil is op die gelukszoekers, dan moet ze zelf haar eigen woonhuis maar eens goed volproppen met van dat gelukzoekers-tuig. En dan mag ze zelf in haar kelder slapen op de harde en koude cementen vloer, terwijl dat tuig in haar bed ligt ! Dat zou een goede les voor haar zijn. Zulke machtsgeile figuren wonen zelf in een villawijk en hebben zelfs nog nooit gelukszoekers uit verweggiestan in hun buurt gezien, maar vinden het wel nodig ons ermee op te zadelen !

   Like

 9. Urbanus zegt:

  Frappant dat het nagenoeg allemaal mohammedanen zijn die Europa binnenvallen, en alleen mannen. Het lijkt wel of ze bezig zijn met een verovering. Oh wacht…

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Urbanus: 09.37. uur. Scherp opgemerkt Urbanus! Het zijn vrijwel allemaal mannen, die als ze zich hier hebben gesetteld, onmiddellijk HAATBAARDEN blijken te zijn. Laat ze gauw terugzwemmen!

   Like

 10. meneertje zegt:

  Dit zijn nog slechts de voorbodes van wat Europa te wachten staat.
  Door de steeds verder toenemende overbevolking van de aarde en de daardoor eveneens toenemende tekorten aan grondstoffen, voedsel, drinkwater en energie zullen degenen die weg kunnen uit de noodlijdende gebieden (de meerderheid heeft niet de middelen om te ontkomen), een steeds grotere druk uitoefenen op de resterende relatief rijke landen van het Westen.

  [In het eveneens relatief rijke Oost-Azië komen zij veel moeilijker binnen. Overigens zijn de meeste Oost-Aziatische landen zelf ook overbevolkt en ook daar is een toekomstige crisis onvermijdelijk.
  China bijvoorbeeld betaalt zijn – voorlopige – voorspoed met een enorme milieuvervuiling. Bovendien is daar – ten gevolge van de één-kind-politiek en de daarmee samenhangende voorkeur voor jongens boven meisjes – de numerieke verhouding tussen de geslachten totaal scheefgetrokken. Er is een enorm tekort aan vrouwen voor al de huwbare mannen en ook dat zal grote gevolgen hebben.
  Japan vergrijst en laat vrijwel geen immigranten toe.]

  Die relatief rijke landen worden geleidelijk zelf steeds armer, zoals in Nederland (maar niet alleen daar) al duidelijk zichtbaar begint te worden. En zoals bekend vindt tevens toenemende islamisering van die landen plaats, die overigens meewerkt om de verarming te versnellen.

  Ik ben zeer pessimistisch over de toekomst, van het Westen.
  Niet alleen wat betreft de economie. De hele westerse cultuur staat op het spel.

  Men zou mij kunnen verwijten: “jij hebt makkelijk praten, want jij bent oud en jij zult dus de climax niet meer meemaken”.
  En dan moet ik toegeven dat dit waar is.
  Maar ik kan toch niet nalaten mijn pessimistische visie af en toe te ventileren.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Dit is het resultaat van het voormalige Westerse kolonialisme. Het willen bezitten van Afrika, Indonesie, India, enz. enz. Men maakte met vliegtuigen en schepen de wereld steeds kleiner en kleiner, en het resultaat is nu de omgekeerde werking. Eurabia is coming. Waren wij hebbers maar weggebleven uit die verre gebieden, en hadden wij die zwarten maar met rust gelaten. Rust zal er nimmer meer zijn. Totale onrust, chaos en Islam voor Europa. Dat is de prijs die we moeten gaan betalen voor ons voormalig kolonialisme en onze huidige ziekelijke toegeeflijkheid aan de derde wereld, met daarmede samengaand de massale immigratie. Zeg maar Islam infiltratie.

   Like

 11. luckybee zegt:

  Wat is om de Giftgass van Assad te gebruiken tegen moslims zwemmers?Goedkoop en vooradig.

  Like

 12. Jean zegt:

  Dat had voorkomen kunnen worden én dat had voorkomen moeten worden, gewoon 220 volt op de draadomheining zetten, wedden dat er geen enkele moslim/allochtoon door kan geraken! Wedden?
  Europa gaat kapot aan dat misdadig profitariaat, idem dito die Afghanen in Brussel die daar als illegalen tamtam liggen te maken, gewoon oppakken en afvoeren is de boodschap.
  Wie hier ‘legaal’ is en ‘werk/inkomen’ heeft moet niet bevreesd zijn zolang hij/zij geen criminele daad plegen maar wie ONZE normen, waarden, wetten, taal, cultuur en beschaving niet respecteert moet van het grondgebied geflikkerd worden en liefst binnen de 48u w.w.z. en géén eurocent aan verknoeien.
  Leve de nieuwe republiek Vlaanderen.

  Like

 13. Q zegt:

  We zouden het ons zolangzamerhand wel kunnen permitteren om onze ondersteuning aan de grensbewaking daar aan de Spanjaarden aan te bieden. ’68-’48 is vergeven en vergeten, toch ?

  In ruil daarvoor willen we dan een uitzetcentrum daar.
  Voor lui die zojuist hun Nederlandse nationaliteit zijn kwijtgeraakt maar er nog 1 op reserve hebben. Die van de andere kant van het hek.

  Like

 14. required zegt:

  spijtig om te moeten vernemen dat ook jullie gehersenspoeld zijn. De media noemen het migranten, maar dan hoef je het nog niet na te praten. Het zijn niet minder dan indringers en hoezo zijn het dan migranten? WANT…?
  Dit nemen jullie net zo in de mond als de zigeuners die minderheden worden genoemd. Dit is over komen waaien uit de VS waarin minorities worden aangeduid om medeleven te krijgen, minderheden=zieilg. Hoe zit het eigenlijk met de blanke afrikanen in suidafrica. Zijn dat ook minderheden of niet meer in deze context??

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wat bazel je nu?! Het is gewoon de letterlijke overname van een artikel van de NOS! Die kan ik toch niet zomaar gaan veranderen?

   Webmaster

   Like

  • Trucker zegt:

   @ required 18 september 2013 om 19:35

   Peins dat den deze required een beetje common sense…required.

   Hersenspoelen heb ik al omstandig over gepend op Heer Bron’s blog, een variant daarvan is de kliniek met afdeling lobotomie exclusief voor de kameraden, daarmee is alles gezegd want de kameraden zijn (voor mij althans) alle partijen die eurabia en de islamiet genegen zijn net als eurabia en de grenzenloze inkom voor uw “migranten”…lapzus is natuurlijk illegalen of zoiets.
   In plaats van dze blog op één onderwerp (en dan nog als een domoor) te evaluren beter eerst enkele artikels grondig lezen (is required of u snapt er terug niks van) en dan comments leveren.
   In deze punt aan de lijn.

   Like

 15. Ad de Koning zegt:

  Republikein, je hebt gelijk, hoe kon ik vergeten dat het HERO Brinkman was die het inderdaad een rovershol noemde, ineens is alles duidelijk. Bedankt. Het lukte mij niet om mijn reactie vlak onder de jouwe te plaatsen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Vind het niet leuk dit te lezen, rovershol !!!!!!!! Als jezelf daar je jeugd hebt doorgebracht en je ouders de mooiste jaren van hun leven. Maar ja dat was vroeger. Toen (jaren40/50 ), was Curacao trouwens veel rijker dan NL en kwam ,t geld vandaar richting NL. De NL-ers over ,t algemeen, hebben een heel negatief beeld van de Antillen. Dat was in de jaren 50 – 70 toch anders, maar dat waren de jaren dat hun jeugd naar NL kwam om te studeren, nu komen er velen voor iets anders, helaas………….-

   Like

   • Republikein zegt:

    Ja, en waar ging dat geld dan naartoe? Ik ben trouwens niet zo voor volksverhuizingen met een bepaald doel. Piet Hein was ook een grote bandiet, ik schaam me er nog voor!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s