VIDEO: Krankzinnige BBC-documentaire probeert Geert Wilders zwart te maken

 

“Geert Wilders Europa´s meest gevaarlijke man” is een armzalige documentaire die probeert Geert Wilders neer te zetten als de een of andere extreme “rechtse” politicus. Geert Wilders is de enige held die Europa heeft die een beetje hoop geeft op de overleving van Europa´s geleidelijke weg naar een burgeroorlog. Moslims zeggen in de documentaire dat als Wilders wordt gekozen “dit zou leiden tot een burgeroorlog”. Waarom zouden ze dat zeggen? Omdat niets hun islamisering van Europa moet stoppen. Europa zal sowieso geconfronteerd worden met een burgeroorlog, of Wilders nu wel of niet gekozen wordt, omdat de islam landen altijd de burgeroorlog in sleept met zijn eindeloze agressie en verlangen om de zaak over te nemen.

Bron:

http://themuslimissue.wordpress.com/2013/09/17/video-insane-documentary-tries-to-defame-geert-wilders/

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in BBC, Geert Wilders. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Krankzinnige BBC-documentaire probeert Geert Wilders zwart te maken

 1. DonnaDolce zegt:

  Ach ja, er lopen meer gekken los dan dat er vast zitten….

  Like

 2. Cathja zegt:

  Van dit soort berichten zakt m’n humeur tot ver beneden het normale peil! Wat denken die moslims wel? Ook al bemoeien met wat er in ONS land gebeurt? ALS wij te maken krijgen met een burgeroorlog, dan zijn de moslims hiervan grotendeels de schuld. Deze zaaien overal onrust, dood en verderf! Ik hoop dat Geert de meeste zetels zal krijgen. Het wordt tijd dat moslims eens een toontje lager gaan zingen, en dat hij daaraan een flinke bijdrage zal leveren. Het moet afgelopen zijn met die onderkruipsels die overal hun grote waffel open doen. Ze hebben geen greintje fatsoen, en hebben lak aan onze waarden en normen.
  Tijd voor hard optreden!

  Like

 3. Lang leve Geert Wilders!!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  BBC nog groter tuig dan de NOS.

  Like

 5. Jean zegt:

  Geert Wilders zal VEEL steun krijgen vanuit alle hoeken in Europa idem dito het Vlaams Belang in Vlaanderen en het Front National in Frankrijk met Marie Le Pen, Duitsland en Oostenrijk én GB staan ook aan dezelfde zijde wat alleen maar positief is voor Europa, hopelijk zijn tegen 2016 (lees: Celente) alle moslims verdreven uit Europa zodat er terug rust , veiligheid én welvaart kan komen.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Knullige documentaire, hoor! Als díe bedoeld is om Wilders zwart te maken, haalt-ie zijn doelstelling niet!
  Elke keer weer denken ze met zulke documentaires een punt te hebben door Fitna er bij te halen, maar wie kan er nou iets wezenlijks inbrengen tegen Fitna? Het is helemaal gebaseerd op authentieke beelden en feiten! Daarmee snijd je jezelf toch in de vingers?! En, welja, haal Tommy Robinson en de EDL er weer eens bij als de kwaaie pieren! Maar toon dan eerst eens effectief aan, wat die jongens nou helemaal verkeerd doen. IK ben er langzamerhand tróts op, dat ze Wilders als voorbeeld aanhalen; Dat zijn juist working class-lui, het fundament van Groot Brittannië! Nergens enige aanleiding gezien om kwaad te worden; je kijkt er eerder naar met trots! Deze film zal vermoedelijk alleen aanslaan bij lui, die allang zo denken. Nou, daar winnen ze uiteindelijk niets mee!

  Like

 7. MASSIMO zegt:

  Geert Wilders is een van de weinig die het europese geoel nastreefd, europese cultuur,
  sovraniteit van de europese landen, wel zijn van het gewone volk en zo verder!!!! is dit een gevaar????

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Elke minuut van de documentaire wordt geprobeerd Wilders in de totalitair fascistische hoek te plaatsen. Maar nergens lukt de makers dit overtuigend te doen. Typisch voorbeeld van, hoe naar een bepaald tevoren ingenomen standpunt toe te werken c.q. schrijven. Zielig waren de vertoningen waarin moslims aan het woord kwamen die verhaalden hoe zij de nieuwe joden van Europa aan het worden zijn. Maar nergens konden zij voorbeelden aanhalen waaruit dit bleek. Over de massieve hedendaagse vervolging van christenen in alle gebieden waar de islam de scepter zwaait hoorde je ze niet. Hoe vaak de woorden “”far right wing”” opgenoemd werden weet ik niet, want ik heb niet geturfd. Wat ik wel weet is dat het na afloop zo’n beetje een mantra was geworden in mijn hoofd.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  De RODEN-LINKS werken naar een moordaanslag op Geert Wilders. De KOGEL zal weer van LINKS van de RODEN komen. Ach en deze VERRADERSDOCUMENTAIRE is gemaakt door heel het LINKSE GESPUIS dat is geïnfiltreerd in de publieke omroepen!

  Like

 10. Sylvia Groot zegt:

  Niemand en niets kan Wilders stoppen. Dat heeft hij al ruimschoots bewezen.

  Like

 11. Josh Bensen zegt:

  De in Europa wonende Moslims en met name in NL woonachtige Moslims (grotendeels) , zegt vredelievend te zijn en verdraagzaam. Als dit werkelijk zo is,..hoe komt het dan toch dat deze mensen ONS Westerlingen , HUN moraal probert op te dringen ? Hun religieus moraal,…laten we eerlijk wezen…de meeste westerse landen hebben in de 60-er en 70-er jaren de eerste generatie Moslims naar NL gehaald ivm werkzaamheden die wij zelf niet wilden doen. Ok, klopt. Deze mensen werkten hard enz enz,….dat er bepaalde voorzieningen werden getroffen om deze mensen tegemoet te komen qua geloof, voedsel enz enz…ook geen probleem , daar wij toch een vrije cultuur hebben,…gebaseerd op onze Joods – Christelijke achtergrond. En niemand had er verder echter ook problemen mee….Met NIEMAND trouwens die zich in NL wil vestigen om te wonen en te werken …..maar dan mag toch ok worden verwacht dat men zich aan ONZE cultuur , wet en regelgeving , gewoontes e.d. aanpast . Andersom geldt hetzelfde…wie als NL-der naar welk land ter wereld dan ook emigreert, zal zich aan de DAAR geldende wet en regelgeving , gewoontes en cultuur moeten aanpassen….Hoeft natuurlijk niet 100% je eigen achtergrond en/of afkomst te gaan verloochenen of iets dergelijks…maar zodanig aanpassen zodat men integreert in het betreffende land. En het maakt hierbij geen donder uit of het nu een Islamitisch land of een ander Westers land betreft zoals bijv. USA of Canada of Australie…of welk land dan ook. Het gaat er om dat je je aanpast en gezamelijk het land opbouwt. Zonder elkaar het leven zuur te maken. En indien men zich niet wenst aan te passen…Het staat de mensen vrij om weer terug te keren naar het land van herkomst.

  Like

 12. Akhi Soufyan zegt:

  LOL er wordt in de documentaire gedaan wat er ook met Moslims en Islam wordt gedaan in de Media. #HYPOCRISY

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s