Vlaams Belang “pro-Europa”, maar tegen Europese Unie

Screenshot_23

Gerolf  Annemans

Het Vlaams Belang lanceert een campagne waarin het benadrukt pro-Europees, maar tegen de Europese Unie te zijn zoals die vandaag bestaat. De partij schuift een confederaal alternatief naar voor voor de federale “Verenigde Staten van Europa”, die volgens haar niet aansluit bij de essentie van de Europese gedachte.

Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans stelde vanmiddag zijn ‘Europa-manifest’ voor, dat vertaald werd in een brochure die deze dagen in alle Vlaamse bussen moet terechtkomen en die de basis zal vormen voor het Europafeest dat op zondag 29 september in Boom plaatsvindt. Na het Brussel-manifest, dat Annemans tijdens zijn nieuwjaarstoespraak voorstelde, is dit de tweede tekst die samen met het sociale congres de basis moet vormen van het vernieuwde partijprogramma.

Lees verder>>>

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Vlaams Belang “pro-Europa”, maar tegen Europese Unie

 1. guusvelraeds zegt:

  Wie oprecht Europa en zijn vrijheid lief heeft haat de E.U….. Kan niet anders.

  Waarom maken politici en bankiers de Euro crisis willens en wetens erger? Er is geen twijfel mogelijk over het feit dat de Eurocraten en de schimmige machtselite erachter de euro crisis heeft voorzien toen de Euro werd ingevoerd. Een ernstige crisis in de Europese Unie moest er komen om de Europese integratie te bevorderen en dan met name een fiscale unie. Het einddoel dat de machtselite groep van eurocraten vanaf het begin voor ogen hadden, namelijk één Grote EU staat waarbij de natiestaten hun soevereiniteit en macht volledig hebben ingeleverd kan alleen worden bereikt als de rijke machtige noordelijke landen in de EU verarmd worden en van hun macht ontdaan zijn.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Juist, Nederland en België liggen erin, dat gaat niet veranderen, of we moeten een paar miljard jaar wachten, dan is er 1 continent en is de mens niet meer aanwezig, dus ook geen pislam meer.
  Lijkt me een fijne afsluiting van deze mooie dag! Dag Willem en vrinden, slaap ze!

  Like

 3. Avidia zegt:

  Ik haat de EU, weg er mee!

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Het Vlaams Belang formuleert het uiterst correct. “Grote stukken van onze welvaart en die van onze kinderen verdwijnen in bodemloze putten…. Het verdrag van Schengen en het Frontex-grensbeleid zijn een lachertje en de immigratiestromen van uit Afrika en elders blijven onverminderd doorgaan. Door het lakse asielbeleid, de zogenaamde ‘gezinsherenigngen’ en de herhaalde regularisaties van honderdduizenden illegale vreemdelingen, loopt de immigratie alsmaar verder uit de hand.”

  Voeg hierbij nog het feit dat de islamitische migratie (en bezetting gevolgd door onderwerping) een heilige plicht is, en men heeft een goed beeld van het plaatje. Hun ‘Hijra’ (domweg letterlijk vertaald door migratie) staat voor hen gelijk aan verovering en bezetting van gebieden en andermans territoria.

  Onze politieke leiders zijn schuldig aan al het bloed dat onvermijdelijk massaal zal vergoten worden om onze autochtone bevolkingen te genocideren of om de ondraaglijke gevolgen van het misdadig beleid van deze leiders terug te draaien. Alleen het Vlaams Belang biedt in Vlaanderen nog een sprankeltje hoop dat het ook anders zou kunnen.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Eens met het Vlaams Belang. Deze hele EU ellende, had voorkomen kunnen en moeten worden, in 1992 in Maastricht. Het GEDROCHT EU is in het zadel geholpen door de vette dikke KOHL en de vampier Mitterand. We kunnen eruit, want artikel 50 van het Verdrag van Maastricht biedt de mogelijkheid daartoe. Terug naar samenwerking op basis van de OUDE EEG, waarin de landen hun soevereiniteit wel konden behouden.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Wie zich niet kan vinden in het programma van DE parij is iemand die eurabia en zijn toekomstige bewoners de islamiet toejuicht.
  Volgend jaar het Vlaams Belang of meer van hetzelfde en hetzelfde is in dit geval niet licht over te gaan want het zal niet meer hetzelfde zijn.
  De islamiet krijgt de massale steun van de witte YOUSSEF en zijn Centrum Voor Racisme En Discriminatie Tegen De Vlaming, de Nationaal Socialisten, de groenen, de CVP’ers, de blauwen, de communisten van de pvda, de BENDE – hier men speciale aandacht voor want de gouwleider de wever bart van deze groepuscule is een leugenachtige haatdragende foefelaar die PRO alles is wat ik TEGEN ben.
  Dus de stand is één tegen allen, in mijn jeugd was dat een tv show op de openbare Kromroep BRT maar hier is het bittere realiteit en is het bijna te laat als de DOMME kiezer (koester ik geen illusies rond) dezelfde keuze maakt als de voorgaande jaren..
  De isla(miet) rammelt niet meer aan de deur hij is al binnen, binnekort is hij de zetbaas het is nu al vol met haatkazernes, kopvodden en soepjurken….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s