Oost-Europese bendes verkopen roofgoed in Nederland

Screenshot_38

De Zwarte Markt in Beverwijk: een centrum van handel in gestolen buit

De gestolen buit van Oost-Europese criminelen gaat niet de grens over naar hun thuislanden, maar wordt dikwijls verkocht in Nederland. Dat gebeurt voornamelijk op de Zwarte Markt in Beverwijk.

Ook op bekende markten als de Albert Cuyp in Amsterdam en het Afrikaanderplein in Rotterdam wordt de buit uitgestald, meldt de Volkskrant woensdag. De krant baseert zich op een onderzoek van de Universiteit Utrecht over grensoverschrijdende bendes dat vandaag wordt gepresenteerd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Oost-Europese bendes verkopen roofgoed in Nederland

 1. bigljohn zegt:

  Gestolen goed gedijt goed. Zolang deze misdaad geaccepteerd, misschien wel gedoogd wordt, zolang zullen deze toestanden blijven bestaan. De Universiteit Utrecht mag hiermee dan naar buiten zijn komen via de Volkskrant, mij maak je niet wijs dat deze misstanden al veel langer bekend zijn bij justitie of inlichtingendiensten. Nederland blijkt nog rotter te zijn als een mispel !

  Like

 2. wim van rooy zegt:

  Het is wat ik in 2008 schreef in mijn boek ‘De malaise van de multiculturaliteit’. In elke lezing daarover vroeg ik de aanwezigen mij één voorbeeld te geven van verrijking. Nooit, echt nooit kreeg ik een proeve van verrijking.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, die Zwarte Markt, dat houdt wat! Het zal nu bijna 19 jaar geleden zijn, want mijn oudste zoon was 7 en wilde er dolgraag eens naar toe. -Drie jaar later zou hij met een vriend al zelfstandig gaan, maar 7 was nog nèt iets te jong voor zo’n avontuur, dus ik zei: “Goed, dan ga ik Zaterdag wel met je.” Enfin, we gingen -best eens leuk om te doen maar hóndsdruk- en op een gegeven moment zeg ik als terloops: “Nou, Peter, het is best leuk, zo voor een middagje, maar de bloem van de samenleving komt hier bepaald niet.” “Wat betekent dat?” Leg dat maar eens uit. Ik deed mijn best en: “Oh.” Zo’n tien minuten later bleek hij het goed begrepen te hebben: “Mam, ik geloof wel dat je gelijk had,daarnet.””Oh ja?””Jà. Ik hoorde een man tegen iemand anders zeggen: “Zó, hé, zít jij niet meer?”
  En dan veronderstel ik, dat het tóen nog het toppunt van gemoedelijkheid geweest zal zijn, vergeleken bij nú. Weliswaar waren de meeste kooplui toen ook al ‘Kanaker,’zoals wijlen mijn Duitse echtgenoot ze noemde -verzamelnaam voor buitenlanders- maar ik vermoed, helaas, dat de Balkan-penoze er nú wel helemààl oververtegenwoordigd zal zijn. Grimmig sfeertje nu, schat ik……
  Ach ja, die goeie ouwe tijd met bajesklanten van eigen bodem……

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Bestaat het gevaar dat Oost-Europese bendes zich in de gevangenis bekeren tot de Islam?

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Kijk, dat is nu een van de GEVOLGEN van het GEDROCHT EU! Door de vuile landverraders in Brussel, worden we verdomme gedwongen dit stelend volk toe te laten! En daar zal de pipo en klootzak Rutte niets aan veranderen! De EU brengt ons geheid aan de afgrond!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Volgens het non nieuws kan hier iets tegen gedaan worden als er meer werk wordt gemaakt van armoede bestrijding! Nou, dat geloof ik niet, ze bedoelen iets anders. Wat? Juist, ja dat.

  Like

 7. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Ze moeten hun GEVONDEN handel toch ook ergens verkopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s