Schotland: gevangenisstraf voor spek in de moskee

Screenshot_41

Een Schot werd op grond van een “spekaanval” op een moskee in Edinburgh (foto) veroordeeld tot een gevangenisstraf van meerdere maanden. De “HNA” bericht:

De 25-jarige had het in Groot-Brittannië bij het ontbijt populaire varkensspek aan de deurklink van de moskee geplakt en bovendien stukken spek in de moskee gegooid, zoals Britse media vandaag melden.

Bewakingscamera´s hadden de jonge man tijdens zijn daad in januari gefilmd. Hij zou voor varkensspek gekozen hebben, omdat moslims varkensvlees als onrein beschouwen, werd er verder gemeld. Een rechtbank veroordeelde de man, die bekende huisvredebreuk te hebben gepleegd, tot een gevangenisstraf van tien maanden voor zijn “grove beledigende” aanval.

De islam biedt genoeg aanknopingspunten om je zakelijk en met feiten tegen de plaatsvindende islamisering te verdedigen. Als men dit vonnis echter vergelijkt met de zaak van de “Muslim Girl-Gang” uit december 2011 in het Engelse Leicester, kun je alleen je hoofd nog maar schudden. PI berichtte destijds:

Een hartverwarmend verhaal uit het krankzinnige koninkrijk. De blanke maatschappelijk werkster Rhea Page was ´s avonds in Leicester met haar vriend op weg van de pub naar huis en wachtte op een taxi. Plotseling werd ze aangevallen door een groep Somalische islamieten, drie vrouwen en een man: de zussen Ambaro en Hibo Maxamed, 24, Ayan, 28, en hun neef Ifrah Nur, 28. Het kwam tot een vechtpartij. De islamitische vrouwen riepen “Vermoord de blanke hoer!”, trokken plukken haar uit haar hoofd, sloegen haar tegen de grond en schopten op haar in totdat de politie verscheen.

Na hun arrestatie kwam de rechter te weten dat de islamitische vrouwen alcohol hadden gedronken. Men stelde vast, dat voor deze zware lichamelijke mishandeling tot vijf jaar gevangenisstraf mogelijk zou zijn, maar omdat de vrouwen als moslima´s niet gewend zouden zijn aan alcohol, liet de rechter ze met een paar verplichtingen lopen. Het slachtoffer echter was haar baan kwijt. Dat is de ware interculturele competentie. We moeten nog veel leren! (artikel met foto´s, Daily Mail, 05-12-2011).

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/schottland-haftstrafe-fur-speck-in-moschee/#more-359939

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims. Bookmark de permalink .

16 reacties op Schotland: gevangenisstraf voor spek in de moskee

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, de lijn is duidelijk: In de ‘spekzaak’ een oververoordeling en in die andere zaak een onderveroordeling, beide met het doel, de moslims te pleasen in het kader van de multikul, walgelijk! Die andere zaak kwam hier enige tijd geleden al zijdelings aan de orde, herinner ik me. Alleen is het me nog steeds niet duidelijk waarom die Rhae Page nou precies haar baan kwijt is.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik heb geleerd: “heb uw naaste lief gelijk uzelf”.

  Helaas, ik kan met de beste wil van de wereld deze barbaren, die ik zéker niet tot mijn naasten wil rekenen, liefhebben! Vreselijk, wat een duivels!!!
  Die rechter zou vanwege zijn abnormaal vriendelijke veroordeling voor een tribunaal moeten verschijnen. Ik zou wel eens willen weten wat zijn uitspraak zou zijn geweest als het slachtoffer toevallig zijn dochter was! Dan kwam ze er niet zo genadig vanaf!
  Van mij mag heel Europa schoongeveegd worden. Opruimen dat verschrikkelijke tuig! Laten ze in Somalië maar rotzooi trappen en aanslagen plegen. Hier horen ze niet!

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Inderdaad Cathja, je zou namelijk niet toewensen dat het jou zou overkomen want anders zou je jezelf niet liefhebben, het gevolg is dus dat je mensen die deze walgelijke daden doen onmogelijk kunt liefhebben als je naaste.

   Hoop dat een hoop Christenen die o.a. denken en handelen vanuit: “hun naasten lief hebben gelijk uzelf’ een lijn kunnen doortrekken, vanuit incidentjes als deze, naar een groter achterliggend geheel, namelijk Islam, Koran en hun denken en handelen ( verkiezingen, partijprogramma, preken in de kerk etc.) gaan aanpassen.

   Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Wat een verraders der rechterlijke macht in Schotland! Steeds komen de HAATJURKEN ermee weg. Dat hele Engeland is ver op weg totaal te worden overgenomen door de muzelmannen.

  Like

 4. realist zegt:

  hoeveel gevangenisstraf hebben de “personen” gekregen die kerken in brand gestoken hebben?dat is nog iets anders dan een lapje spek

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @realist: 20.06. uur,op 18/9. GEEN, omdat de MOEZELMANNEN de vrindjes zijn van onze POLITIEKE ELITE van SOCIALISTEN, SOCIAAL-DEMOCRATEN,LIBERALEN,LINKS-LIBERALEN, en CHRISTEN-DEMOCRATEN. En de partijen in Engeland/Schotland bestaan grotendeels uit deze verraders, evenals de rechterlijke macht!

   Like

 5. Jean zegt:

  Foei, dat doet men toch niet met spek! Ik zou daar hondenuitwerpselen voor gebruikt hebben, veel efficiënter.
  Hoe zou dat nu toch komen dat als nog maar het woord islam of moslim hoor ik dadelijk moet braken?

  Like

  • Rick zegt:

   Inderdaad een ongekende actie voor een Brit; spek “misbruiken”.
   Emmer varkensbloed leeg kieperen tegen de hoofdingang was
   veel spectaculairder geweest.

   Like

 6. Republikein zegt:

  Wat een vieze speklappen zeg, die rechters daar!

  Like

 7. Ik mag toch hopen dat de man in het begeleidende filmpje compleet bezopen was want anders is er geen excuus voor zijn slappe optreden, elke normale jonge vent kan toch zo’n stelletje hysterische draadnagels met een paar gerichte klappen voor weken uitschakelen zou je denken.
  Velen zullen jaloers zijn de kans te krijgen met een aantoonbare aanleiding en provocatie even helemaal los te mogen gaan op dit vulles.

  Like

  • Ekster zegt:

   Dat vind ik ook zo vreemd. Als dit mij en mijn vrouw was overkomen had ik die Somalische viswijven bewusteloos gemept, hoe dronken ik ook was geweest. Zo’n kans zou ik me niet laten ontzeggen. Trouwens, nu ik erover nadenk, ik weet zeker dat mijn vrouw zelf ook heel hard van zich af zou hebben gemept..

   Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Binnenkort hier ook..!!! Er moet meer VERZET komen in de EU tegen deze chantagepraktijken.
  http://michael-mannheimer.info/2013/09/18/nrw-tuerken-fordern-tuerkischunterricht-an-allen-gymnasien/

  Like

  • Cathja zegt:

   Mijn bloed KOOKT als ik dit soort pamfletten lees!!! Wie denken ze wel dat ze zijn? Je zou ze toch het liefst……………………………………………………………………….!!!
   Dit vul ik maar niet in.
   Woest ben ik!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s