Fatwa in Noorwegen om christenen te kunnen doden – “Hij heeft Allah verraden”

Screenshot_8

Verbrandingen, die Ali, een tot het christendom bekeerde moslim, in Noorwegen door moslims opliep

De hele gewone waanzin van de christenvervolging. Een Afghaanse vluchteling, die zich bekeerde tot het christendom, werd hiervoor door Somalische radicale islamieten “bestraft”. Ze waren allemaal ondergebracht in een vluchtelingencentrum in Hå in Noorwegen. De vraag blijft al langere tijd onbeantwoord: waarom neemt de EU radicale islamieten als vluchtelingen op? Radicale islamieten, die daarna door het Europese sociale stelsel versterkt hun Jihad onze steden binnenbrengen?

In  de 10e aflevering van “Miserere – Vervolgde christenen” bericht Franco Molon over Noorwegen. Het is de nacht van de 28e augustus 2011 dat Harsan voor zijn leven rent, midden in Noorwegen, waar hij zich eigenlijk veilig zou moeten voelen. Hij rent richting Naerbø, waarvan hij de lichten aan de horizon ziet. Een uur later bereikt hij de rand van de stad. De hele tijd herhaalt hij hetzelfde gebed: “Here Jezus heb erbarmen met mij”. Hij gaat totaal uitgeput p een bankje in het park zitten. Het begint te regenen. Hij voelt een oneindige eenzaamheid. De wereld schijnt voor hem alleen maar uit vluchten te bestaan. Een rusteloos leven zonder doel en zonder vrede. De Taliban, die zijn familie hadden vermoord. De brandende tankwagen, waarin hij de grens naar Iran overstak. De dubbele bodem in de Turkse vrachtwagen. Waar was zijn plek? Er moest toch ook een plek voor hem ergens zijn.

Maar waar moest hij naartoe? De enige naam die hij hier kent, is die van Grethe Lindborg. Ze werkt als vrijwilligster in het vluchtelingencentrum. Hij weet, dat zij een atelier in het centrum aan een plein heeft. Hij gaat op weg en speurt de naambordjes af. Uiteindelijk vindt hij haar en belt aan. Hij vertelt Grethe Lindborg wat er is gebeurd. Hij vertelt van de poster, die in de hal van het vluchtelingenkamp hangt. Deze laat “De vlucht naar Egypte” van Giotto zien. Harsan schaamt zich en begint te huilen.

“Ali en ik waren naar de gemeenschappelijke keuken van het asielzoekerscentrum gegaan om koffie te zetten. Daar bevonden zich al Somaliërs. Allemaal moslims. Fanatieke jongens. Eentje van hen kwam naar ons toe en wilde weten waarom wij geen ramadan vieren. We zeiden helemaal niets, omdat we onmiddellijk wisten dat hij ruzie zocht. Hij bleef echter aanhouden. Ze wisten dat Ali en ik gedoopt waren, dat wij christenen en geen moslims meer waren. Hij begon ons uit te schelden. Hij zei dat we afvallige varkens zouden zijn. Toen begonnen ook de anderen ons uit te schelden en te beledigen. Ze schreeuwden dat we zouden moeten boeten voor ons ´verraad´. Ons ´verraad´ zou de dood verlangen. Eentje van hen zei dat hij al met de imam zou hebben gesproken en een fatwa zou hebben gekregen, die het hem zou toestaan ons te doden. En precies zo zou het gebeuren.

We keken voortdurend naar de deur. Helaas zaten we nogal ongunstig. Toch probeerden we gewoon weg te gaan. Toen we opstonden, begonnen ze ons te duwen en te stoten. Alles ging heel snel. Toen begonnen ze te slaan en te stompen. ´Waarom zou ik jullie eigenlijk niet meteen vermoorden!?´, zei de ene, die de ruzie was begonnen. Hij pakte een pan met kokend water van het fornuis en goot dit over Ali heen. Daarna sloeg hij Ali meerdere malen met de pan, die hard schreeuwde wegens zijn verbrandingen. En ook ik begonnen hard te schreeuwen, van angst.

Toen kwamen, Godzijdank, Noorse bewakers de keuken binnen. De moslims lieten ons met rust. De bewakers belden de dokter en de politie. Ali werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. De politie verhoorde alle anderen die zich in de keuken bevonden, mij ook. Ik heb de politie van de bedreiging met moord en de agressie verteld. Wat de moslims verteld hebben, weet ik niet. Uiteindelijk sommeerde de politie ons gewoon om naar onze kamers terug te gaan. Ik kon het niet geloven. Ik ging even naar mijn kamer en daarna ben ik direct het kamp uit gevlucht. De moslims zouden me vermoord hebben. Als het al niet deze nacht was, dan wel bij een volgende gelegenheid. Met de fatwa kan iedere moslim levensgevaarlijk worden.”

Bron:

http://katholisches.info/2013/09/18/fatwa-in-norwegen-um-christen-toeten-zu-koennen-er-hat-allah-verraten/

Auteur: Giuseppe Nardi

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Noorwegen, ramadan, Rotzakken. Bookmark de permalink .

23 reacties op Fatwa in Noorwegen om christenen te kunnen doden – “Hij heeft Allah verraden”

 1. Jean zegt:

  Wij moeten eerst dat EU gedrocht uitschakelen dan de grenzen sluiten en dan alle gespuis verwijderen van ons grondgebied want in Europa hoort die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij niet thuis.

  Like

 2. nn zegt:

  Waarom de EU radicalie islamieten opneemt? Nou, daarmee slaan ze twee vliegen in ëën klap: met het uitroeien van het christendom zijn ze al sinds de Franse Revolutie bezig (denk ook aan het atheïstisch communisme, links dus) en dat wil maar niet lukken. Daar gaan de moslims nu automatisch voor zorgen. Wat dan overblijft is de islam; en met de islam kan je het volk goed onder de duim houden, zo heet het. Ideaal dus!

  Like

 3. Siem zegt:

  In Nederlandse asielzoekerscentra gebeurt precies hetzelfde.
  Wat een ellende halen we hier in huis met die achterlijke nazi-cultuur!
  En niemand doet er iets aan. Leve Wilders: ik hoop dat hij 60 zetels krijgt bij de volgende verkiezingen.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   nn – 15.23
   Het atheïsme en het communisme zijn twee verschillende zaken. Ik ben atheïst maar wil met het communisme niets te maken hebben. Ik wil ook geen christen zijn. Dat ben ik ruim 30 jaar geweest maar heb me daar vanaf gekeerd. Ik ben humanistisch atheïst.
   Ik wil andermans mening over religie wel respecteren, behalve de islam.
   Dat is een godvergeten, misdadige ideologie. De islam moet te vuur en te zwaard bestreden worden. Daar moeten we ons gezamenlijk sterk voor maken.
   De enige partij in NL die ook de islam wil bestrijden, afschaffen en uit de NL-samenleving wil verwijderen is de PVV van Geert Wilders.
   Die moeten we steunen. A.s. zaterdag 21 september om 13.00 uur op de Koekamp in Den Haag. Zorg dat je erbij bent. Zeg andere (dringende) afspraken af en kom.
   Het is al een paar keer met verkiezingen mis gegaan. Eventueel moeten we maar eens gaan denken aan andere methoden. Revolutie bijvoorbeeld.
   Die idiote, onlogische coalitie, die geboren is uit nijd en afgunst om elkaar uit de Kamer te houden lijdt ons verder de put in en MOET verdwijnen. Als het maar even kan goedschiks maar als dat niet kan dan moeten we het kwaadschiks niet vergeten als laatste mogelijkheid.

   Like

   • lucky9 zegt:

    Deel volledig deze mening. Elke collectivist (communist, socialist, maoïst enz.) heeft alvast één belangrijk gemeenschappelijk kenmerk met een moslim: niet-wederkerigheid! Dit impliceert automatisch onverdraagzaamheid en de waanzin van ideologisch imperialisme en alle gevolgen van dien.

    Like

  • Joost Visser zegt:

   Hij moet er 76 krijgen. Heel politiek correct Nederland wil niet met hem regeren. Behalve Rutte wellicht om op het pluche te blijven zitten, al is het als een minister.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Deze berichten moeten volop aandacht in onze media krijgen! Wij moeten niet met de armen over elkaar zitten te wachten totdat deze verschrikkelijke dingen ook in Nederland gaan gebeuren!
  Onze overheid moet onmiddellijk stoppen met nog meer islamieten toe te laten. Geen zielige gevallen meer, want die zogenaamd zielige gevallen zijn in werkelijkheid figuren zoals hierboven omschreven. Geen haar beter! Dit moeten wij niet accepteren in Nederland.

  Maar onze Kamerleden zullen wel weer eens per fiets in verschillende wijken rondrijden en bezien of er aanleiding is om tot actie over te gaan, en komen dan opnieuw met de mededeling dat er ‘geen sprake is dat er extremistische moslims aanwezig zijn in de z.g.n. sharia-wijken’.
  Woorden van deze strekking waarschijnlijk.
  Onze stomme overheid is ziende blind en horende doof! Ze laten het toe dat wij óf gehaat, vernederd, bespot en bestolen worden door moslims, óf ze laten hele horden Oost-Europeanen toe die ons bestelen van alles wat ons dierbaar is. Óf (en dat is eigenlijk al het geval) allebei!

  In mijn woonwijk zijn de laatste tijd opvallend veel inbraken in woningen gedaan. ’s Nachts, terwijl de mensen gewoon lagen te slapen. Ik woon in een jonge buurt met goed beveiligde woningen, en tóch gebeurde het in één week tijd vier keer! Omdat de politie het werk niet aankan, zijn er buurtwachters aangesteld die de boel ’s nachts in de gaten moeten houden.

  Is het niet erg dat Nederland steeds meer een land wordt waar dieven en extremisten hun gang kunnen gaan? Met ‘dank’ aan onze slappe overheid, maar meer nog ‘dank’ aan Brussel, die voor ons nog veel meer onheil in petto heeft, want we mogen niet meer zelf bepalen wanneer ons land vol is, en al helemaal niet wie er wel of niet binnen mogen komen!

  Dames en heren in Brussel, Nederland is MIJN land en dat van mijn landgenoten!
  Iets om terdege rekening mee te houden!!

  Like

  • Ekster zegt:

   De politie heeft het veel te druk met disproportioneel hoge verkeersboetes uitschrijven aan goedwillende, belastingenbetalende burgers. De politie is er niet langer voor ons maar is er om ons onder de duim te houden. Als er een keer een echte misdadiger wordt opgepakt, is er dikke kans dat ie er zonder straf vanaf komt vanwege een goede advocaat, idiote rechters, vormfouten, “goed gedrag” (zie Samir Azzouz), etc.

   Like

 5. Fred zegt:

  Niet dat het iets uitmaakt, want het zijn ontegensprekelijk beesten, toch klopt er iets niet. Was die afghaan zomaar op één twee drie het latijnse alfabet meester dat hij op naamplaatjes kon lopen zoeken naar die vrouw.

  Like

 6. Oliebolie zegt:

  Hå = Ho

  Håhåhåhåhå !

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Het is per definitie verstandiger je voor te doen als moslim en het in je hoofd helemaal niet te zijn dan naïef van de veronderstelling uit te gaan dat je je in het Westen openlijk tot het Christendom kan bekeren zonder lastig gevallen te worden door moslims.

  Wie echt slim wil zijn bekeert zich dus niet openlijk maar kan beter doen alsof. En dat is jammer genoeg dankzij politiek correcte multikul politici. Die hebben er voor gezorgd dat het zo ver is kunnen komen. Die mensen krijgen de verkeerde indruk dat ze hier veilig zouden zijn.

  Like

 8. Jan zegt:

  Ik meende dat Maurice Crul iets zei over ‘aanpassen’. Vraag mij af als zijn kop in een bak kokende frituurvet zou worden gedrukt of hij dat dan nog zou zeggen. Degene die een meerderheid vormt bepaalt immers de norm, volgens Crul.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Beste mede reageerders, deze GEDROCHTEN van MOSLIMS, hebben we door “de strot”, geduwd gekregen door om te beginnen de RODE JOOP DEN UYL, met zijn verraderstruc van het verstrekken van VERBLIJFSVERGUNNINGEN voor TURKSE EN MAROKKAANSE GASTARBEIDERS, en daarna de AANNAME van de smerige RESOLUTIE VAN STRAATSBURG uit 1975, waardoor deze HAATBAARDEN massaal werd toegestaan zich te vestigen in Nederland/Europa. En het waren sinds 1972, het CDA,PVDA,D66 en de VVD, die hieraan hebben meegewerkt!!!

  Like

 10. Jaantje zegt:

  Het is onbegrijpelijk dat het westen steeds maar weer de verkeerde vluchtelingen helpt en opneemt.
  Soms uit beiden vechtende kampen zoals toen met de Hutu en Tootsie dat was verschrikkelijk voor de slachtoffers toen der tijd dachten dat ze veilig waren en werden toen hier bedreigd door degene die ze dachten ontvlucht te zijn reinste terreur en horror.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Wat gaan ze met de Noorse Soscialisten doen. Zijn ze ook niet schuldigd aan deze moorden tegen christenen?

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  @oogenhand, je stelt een retorische vraag. Neem ’t vliegtuig naar het Arabisch schiereiland,
  dan krijg je zelf bevestiging. O ja, maak t’r maar gelijk een enkele reis van.

  Like

 13. Marijke zegt:

  Als asielzoekers zoiets flikken met hun mede-asielzoekers moeten ze die gelijk terug naar land van herkomst sturen. Waarom gebeurt dat niet?!

  Like

 14. Trucker zegt:

  In Vlaanderen komt het geregeld tot ZWARE rellen tussen asielTOERISTEN, ALTIJD zijn er islamieten bij betrokken ALTIJD.
  In de media vervogens “relletjes” tussen “asielzoekers” of “vluchtelingen” hangt er van af wie papegaaid. Dat ze zware vernielingen aanbrengen, brand stichten en komplete verdiepingen onherstelbaar bechadigen wordt NIET geduid in de media dat mag de DOMME kiezer niet weten.
  Het gemakkelijkste is deze SOORTEN in gesloten (in feite een gewone gevangenis) centra op te sluiten tot ze met een spoedprocedure (met digitale technieken kan alles zeer snel gaan) nagaan of ze echt zijn wie ze beweren te zijn : minderjarig of welke nationaliteit, islamiet terstond terugzenden geen reden voor asiel nodig bij deze, per expres op begeleide vluchten naar hun thuisland

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  In het artikel wordt geschreven over radicale moslims en steeds opnieuw wordt bij het lezerspubliek de indruk gewekt alsof het hier om een aparte groep gaat. Ook op straat en overal waar over het onderwerp islam gepraat wordt hoor ik steeds weer het onderscheid dat gemaakt wordt tussen moslims en radicale moslims. Nederland zal ontwaken uit haar droom als ze eindelijk gaat beseffen dat elke moslim van de ene op de andere dag radicaal kan worden. Een gelovig moslim kan zijn halve leven als een rustig persoon door het leven gaan en ondank dat kan toch van de een op de andere dag de radicale brandstof in hem of haar ontstoken worden. Dat kan omdat de islam zelf inherent radicaal is. De moslim is het vat en de islam is de brandstof in dat vat en elke imam of andere voorspreker van de islam kan de brandstof in dat vat tot ontbranding doen komen. Overal waar islam is zullen bij tijd en wijle ook radicalen het hoofd opsteken. Steeds opnieuw terugwijzen op het feit dat er meer gematigde dan radicale moslims zijn is jezelf een rad voor de ogen draaien. De islam is een onmetelijk grote destructieve kracht waarin zowel de geboren moslim gevangen zit alsook de niet moslim die gedwongen wordt in een geïslamiseerde omgeving te leven. Beide groepen kunnen slachtoffer worden van het islamitisch geweld. Elke maatschappij die islam importeert of islam alle kans geeft zich te manifesteren krijgt via de achterdeur ook altijd het islamitische geweld als toegift cadeau.

  http://www.npdata.be/BuG/139-aantal-moslims/moslims.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s