MAAK EEN JUISTE KEUZE! GEEN VERTROUWEN MEER IN KNOEIERS..!

 Screenshot_12

(Door: Martha N.)

VVD-kiezers achter Van Rey  

Het gros van de VVD-stemmers in Roermond zou bij nieuwe gemeenteraadsverkiezingen stemmen op de pas opgerichte Liberale Partij van de van corruptie verdachte Jos van Rey. Dat blijkt uit een representatieve enquête in opdracht van dagblad De Limburger. Van de ondervraagden gaf 23 procent aan op Van Rey’s partij te stemmen als er nu verkiezingen zouden zijn. De VVD zou nog maar 8 procent van de stemmen krijgen. Bij de laatste verkiezingen in 2010 stemde 33,5 procent van het Roermondse electoraat op de VVD, wat toen 11 raadszetels opleverde. Medeoprichter Dré Peters noemt zijn Liberale Partij door het enquêteresultaat ,,een geboren kind dat na twee dagen al kan lopen.” Kanttekening bij de enquête is dat 31% van de ondervraagden aangaf nog niet te weten op welke partij hij of zij zou stemmen.

Uit de Telegraaf: http://tinyurl.com/q84bhly

Van Rey stapt uit de VVD en richt een nieuwe partij op: Liberale Partij. Alles kan, zelfs een van corruptie verdachte politicus kan zomaar een nieuwe partij oprichten.

WAAR hoor/lees ik het commentaar bij P & W of in de kranten? Was het een man/vrouw van de PVV geweest, had je ze eens moeten horen.

Kom op mensen, ga achter Wilders staan, als één man/vrouw.

Laat zien dat U hersens hebt en niet alles pikt!

Nu weer gesjoemel en besprekingen tussen VVD en CDA met Buma.

http://www.telegraaf.nl/searchresults/index.jsp?view=google&q=Buma%2Bcda%26sitesearch%3Dtelegraaf.nl

CDA praat met VVD – Binnenland | Het laatste nieuws uit Nederland 

1 uur geleden  Het CDA praat met de VVD over mogelijke aanpassing van de
kabinetsvoorstellen voor komend jaar.

Jij laat een z.g. belangrijk standpunt binnen jullie partij even vallen zegt Rutte en wij doen hetzelfde Buum, later zien we wel verder en komen erop terug.

Belangrijkste is zegt Rutte: “DAT WE SAMENSPANNEN TEGEN DIE STOMME NEDERLANDSE DWARSLIGGERS”. GEERT WILDERS VOOROP.

Houden we deze oproerkraaiers niet in toom Buumpje, kost het ons straks nog onze vette baan in Brussel.

**********

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3512342/2013/09/19/Schuldeisers-op-de-stoep-bij-50Plus-leider-Krol.dhtml

50Plus-leider Henk Krol heeft nog tonnen open aan schulden. De curator van de failliete bedrijven heeft bij de rechter-commissaris een verzoek ingediend om een externe accountant in te stellen. Die accountant moet onderzoeken of aan de boekhoudplicht is voldaan.

Naast de Belastingdienst en uitkeringsinstantie UWV zijn er ongeveer 50 andere schuldeisers die voor honderdduizenden euro’s het schip in dreigen te gaan, zo meldt het Algemeen Dagblad.

In maart gingen drie ondernemingen van Kamerlid Krol failliet, waaronder de uitgever van de Gaykrant en de digitale sekswinkel Gaytel. De bedrijven bleken te weinig belasting en sociale premies te hebben betaald. In totaal wordt ruim een half miljoen euro gevorderd.

**********

Vertrouwt u nu werkelijk zo een persoon UW belangen toe..?

Als 50 Plusser en met mij zijn er velen al lang overheen, zou ik mijn stem echt niet op deze man uitbrengen. Hij heeft nu al veel mensen benadeeld, laat staan wanneer hij eenmaal gekozen is. In ieder geval zou ik mijn toekomst (als bejaarde) echt niet aan hem toevertrouwen.

Niemand die U dwingt Uw verstand te gebruiken, het is U vrij te kiezen waar U achter staat, laat U echter niet meer bedwelmen door loze praatjes, onderhand zou men de fabeltjes in een verkiezingsstrijd nu moeten KUNNEN doorzien.

KOM OP MENSEN…

Toon Uw Vaderlandsliefde!

Zeg NEE tegen de verloedering en verkwanseling, zeg NEE tegen graaiers.

Ga voor UW VRIJHEID en die van UW kinderen..!

U en UW kinderen hebben er recht op!

Zeg NEE tegen de verspilling van UW GELD door politici en Brussel!

Zaterdag 21 september is UW kans.

Op naar de Koemarkt, steun Geert Wilders!

Het zonnetje schijnt en dat is een goed voorteken!

LAAT HET VOOR U BLIJVEN SCHIJNEN,

MAAK EEN JUISTE KEUZE VOOR UW TOEKOMST!

Geef het door…

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op MAAK EEN JUISTE KEUZE! GEEN VERTROUWEN MEER IN KNOEIERS..!

 1. Willemientje zegt:

  goed zo Martha,

  Like

 2. Republikein zegt:

  Goed zo Martha, gewoon doorgang, door storm en regen, uiteindelijk gaan wij winnen!

  Like

 3. Dr. Kwast zegt:

  Martha.

  Ik schreef het al in een ander comment. De meute langs de rijtoer zij zijn niet te veranderen. Jullie, ik bedoel de schrijvers met hun duidelijke woorden waarschuwingen ten spijt. Dagelijks krijg ik hartkloppingen van de stomme berichten op het internet. Stemwijzers wijzen ook uit dat het weinig verandert. Ik zie echt geen licht, ondanks dat de zon schijnt. Misschien moet trutte het maar afmaken dan zijn we uit gekleed en kunnen we weer van viskoppen soep trekken en de oogballen met wat zout voor de smaak naar binnen werken. Rood trekt op de zelfde dag in A’dam ook een hoop mensen, wat reduceert voor Geert. Verspreiden en nivelleren is het motto hier in Nederland dan kan niemand een stok in het wiel steken om de vooruitgang van de EU en de islam tegen te werken. Sorry voor het negatieve comment maar goed bedoelt.

  Like

  • Martha N zegt:

   Dr. Kwast, bedankt. Ik zie Uw comment niet als negatief.
   Ook al weet ik, dat ik vecht tegen de bierkaai, ik ga toch door.
   Laat niemand zijn/haar stem meer horen, dan hebben we in ieder geval verloren.
   Ik weet dat men ons uitlacht, de heren van het pluche zoals Geert zegt, doen toch wat ze willen… Ik doe het vanwege mijn vaderlandsliefde EN dat ik niet het gevoel wil hebben alleen maar depressief toe te zien en vanachter mijn krant zure commentaren te leveren, die nog minder opleveren dan mijn schrijfsels.
   Ik (spreek voor mezelf) heb recht op een eigen mening en die verkondig ik, maar niet ten koste van alles.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  De SP houdt op 21 september ook een demonstratie. Alsof Roemer het allemaal zo goed weet!

  En dan deze nog: http://zaplog.nl/zaplog/article/landelijke_demonstratie_het_is_genoeg_plein_den_haag_21_september
  “Geert Wilders en de PVV worden door de organisatie medeverantwoordelijk gehouden voor het huidige beleid.”

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Prima gedaan Martha! De gevestigde partijen-en de voornaamste noem ik nu; vvd,cda,pvda, en d66- hebben NEDERLAND geregeerd sinds 1972. Deze klootzakken zijn VERANTWOORDELIJK voor de GROTE BENDE die het is geworden in NEDERLAND ( ABSURDISTAN). Zum kotzen!

  Like

 6. Ben. zegt:

  We zijn aan de vooravond van 2014!. Als men nu nog steeds niet begrijpt dat de decennia achter ons zittende partijen onbetrouwbaar zijn, hebben we een groot probleem.Kan met gemak tig links plaatsen van George Carlin die al in de negentiger jaren de huidige s..t wist te benoemen. Maar als u het nog steeds niet beseft, vraag ik mij af, of u het wel wil weten.

  Like

 7. Henny Eekhof zegt:

  Enige tijd terug maakte ik kennis met van Reij, die -aldaar- door velen compleet werd genegeerd. De rechtszaken tegen hem worden voortdurend uitgesteld, zonder plausibele argumenten. Hij kon mij moeiteloos 20 mensen aanwijzen van wie feiten bewezen konden ( nu niet meer: wat toevallig hé? ) worden, waar van Reij kennelijk nog van moet worden beschuldigd. Van Reij heeft slechts één blunder begaan die desastreus is voor zijn carrière: hij koos destijds voor Rita Verdonk en niet voor Mark Rutte. Misschien is hij wel gewoon eerlijk en past maar moeilijk in de politiek.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Henny Eekhof: 14.57. uur. Ik ben een stadgenoot van Jos van Rey. Ondanks het feit, dat ik geen liberaal a la vvd ben, ben ik van mening dat de hele zaak stinkt! Dhr. van Rey, heeft zeer goede zaken gerealiseerd, een Outlet Center,Retail Park met vele werknemers. Ik ben er niet voor, dat een politicus -niet integer-is, maar wat nu gebeurt is ook niet in de haak. Deze man wordt al veroordeeld, voordat de RECHTER GESPROKEN HEEFT. En dat, is in tegenspraak met het Wetboek van Strafrecht en Strafvordering. Daar staat namelijk het volgende: ” Een verdachte is ONSCHULDIG totdat het TEGENDEEL BEWEZEN is”, en dat doet de RECHTER! Verder hebben de andere politieke partijen – boter op het hoofd- men heeft er vaak genoeg bij gezeten. Tevens vind ik het net als U verdacht stil vanuit het O.M.

   Like

   • Henny Eekhof zegt:

    Ik heb van Reij recht in de ogen gekeken. Ik zag daar geen crimineel, maar een mens die gemangeld werd. Ik ben benieuwd wat het OM in elkaar draait zodat het nog wat lijkt.

    Perfecte kruimelvlaai trouwens op het stationsplein. Meesterlijk, maar misschien ook wel Goddelijk. Oeps…..

    Like

  • Republikein zegt:

   Belangenverstrengeling. In de politiek moet je zuiver op de korrel zijn, anders gaat je kop eraf. Deze zaak stinkt!

   Like

 8. Te hopen valt dat van Rey voldoende mensen van enig kaliber mee kan nemen want anders loopt hij tegen hetzelfde probleem aan als Fortuyn en later Wilders voor hem.
  In één keer een hoop stemmen krijgen betekent ook dat je de zetels moet opvullen en dan liefst wel met capabele mensen, de LPF is eraan ten onder gegaan en ook Wilders heeft de grootst mogelijke moeite om de goede mensen aan te trekken.

  Like

  • Martha N zegt:

   Ja, iedere partij heeft problemen met zuiver correcte mensen aan te trekken.
   De VVD heeft er de laatste tijd velen gehad, maar die halen amper de voorpagina.
   Gaat er eentje over de schreef bij de PVV, of blijkt dat hij is gegaan, dan staan de VVD, de Christenunies en PvdA ook de SP gal te spuwen en komen er dikke zwarte koppen in de krant. Het is en blijft moeilijk, de kerfstok is vaak bekrast bij ieder, maar waarom alleen die abnormale aandacht wanneer er iets bij de PVV voorvalt?

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @tijluylenspiegel: 16.26. uur, op 19/9. Dat is inderdaad een groot probleem, wat U daar benoemt. Waar vindt men de juiste, integere personen.

   Like

 9. Jan zegt:

  De zegeningen van het socialisme: Detroit. Een impressie:

  The decline of Detroit: How the architectural jewels in motor city’s crown have fallen into disrepair and are now being demolished
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2424919/Philip-Jarmain-How-architectural-jewels-motor-citys-crown-fallen-disrepair-demolished.html#comments

  Charles Krauthammer waarom de stad failliet ging en nu in de afgrond ligt:
  geld lenen, uitgeven, belastingen verhogen, snijden in voorzieningen die essentieel zijn zoals straatverlichting (minder verlichting meer overvallen en straatroof),politiebescherming en corruptie van socialisten.
  Charles Krauthammer: How socialism killed Detroit
  http://fullcomment.nationalpost.com/2013/07/26/charles-krauthammer-how-socialism-killed-detroit/

  Dat klinkt bekend. Iedere stad geregeerd door socialisten is rot.
  Detroit heeft 50 jaar socialistisch (wan)bestuur gehad en het gaat gewoon door.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Helaas is in de peiling D66 ook groter geworden, welk stelletje achterlijke idioten stemmen daarop ??

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @koddebeier: 19.58. uur. Beste koddebeier, dat is toch niet te geloven zeg! Volgens mij zijn dat “breingestoorden”, die nu nog op “kereltje pechthold”, en zijn demonen 66 stemmen!

   Like

 11. Ben. zegt:

  Het is soms verstandig om die politici te kakken te zetten, en niet alleen de politici.
  En wie kan dat beter dan George Carlin!!.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Miljarden euro’s achterover gedrukt en u mag “bezuinigen”.
  http://euobserver.com/justice/121489

  Like

 13. THE ONLY THING I CAN TELL AMERICA IS GO HOME

  AND GET YOUR REST FOR 100 JEARS .

  YOU HAD DONE MORE FOR US AND OTHERS ,

  AND LET THE MOSLIMS DO WHAT THEY DO BEST

  KILLING ONE AND OTHER .

  LET US GIVE THEM A SINE SO THEY WELL NEVER RECOVER FROM IT .

  NOT NOW NOT EVER

  THIS IS FROM BART VAN DEN BOS

  HOLLAND YOUR BEST FREND
  *********************************************

  BUT MOST OF YOU WILL ALSO THINK WHAT THE HELL IS THIS !!

  YEAH

  OR PREPEAR FOR THE WAR WICH IS DWELLING ONDER US ALL

  “OFF COURCE I THINK OF ALL THE CHILDREN ”

  THE BEST WIS TO DO THAKE ALL KIDS OUT OF THER HOMELAND BEFOR FIREING UP THE LAND FOR 20 AND 7 JEARS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s