Manifest “Vrouwen tegen islamisering”

Screenshot_19

                                    Ook vrouwenrechten zijn mensenrechten

De islamitische sharia staat vol met middeleeuwse barbaarse voorschriften die strijdig zijn met algemeen aanvaarde beginselen van onze Europese beschaving zoals de bescherming van de persoonlijke vrijheden, de gelijkheid tussen man en vrouw en de lichamelijke integriteit. De sharia ontzegt het individu elke persoonlijke keuzevrijheid, legt de ongelijkheid op tussen de seksen, getuigt van een absolute onverdraagzaamheid tegenover andersdenkenden en promoot mensonwaardige lijfstraffen.

Meer dan 50 moslimlanden hebben de zogenaamde ‘Caïro-verklaring van de mensenrechten in de islam’ ondertekend. In deze zogenaamde ‘islamitische mensenrechtenverklaring’ lezen we in artikel 24: “Alle rechten en vrijheden genoemd in deze verklaring zijn ondergeschikt aan de islamitische sharia.” En in artikel 25: “De islamitische sharia is de enige referentiebron ter uitleg en verduidelijking van alle artikelen van deze Verklaring.”

De vijandige overname van Europa door de islam

Terwijl in het Westen godsdienst een privézaak en de kerk een van de instituties naast vele andere is geworden, is dit tot op heden in de islamitische landen allerminst het geval. Ook vandaag nog geldt de sharia in een vijftigtal moslimlanden als een bron van de wetgeving. De islam wil veroveren, islamiseren en domineren. Ook in Europa laten veel moslims hun leven in meer of mindere mate leiden door de islam en de dwingende voorschiften van de sharia. Veel moslims die zich in Europa vestigen, weigeren zich aan te passen aan onze Europese samenleving, maar verlangen integendeel dat onze samenleving zich aanpast aan de voorschriften en verboden van de islam.

Indien de huidige demografische evolutie zich doorzet, zal in grote gebieden van West-Europa de islam nog deze eeuw de belangrijkste religieuze en maatschappelijke kracht worden. De islamitische voorschriften zullen dan onze samenleving domineren. In tal van wijken in onze steden is dit overigens nu reeds het geval. Bestaande wetten en regels worden aangepast om aan de eisen van de alsmaar aangroeiende moslimminderheid tegemoet te komen. Indien Europa niet in het verzet gaat, dreigt het gekoloniseerd te worden door de islam.

Screenshot_17

Eerste slachtoffer van de islamisering is de vrouw 

Het eerste slachtoffer van de islamisering van de samenleving is de vrouw. Vrouwen zijn in de islamitische wereld en ook in islamitische gemeenschappen in Europa op een systematische manier het slachtoffer van discriminatie, onderdrukking en geweld.
Vrouwen zijn voor de islam de ondergeschikten van de man en zijn hun man gehoorzaamheid verschuldigd.  In de islam is het de man die alle belangrijke beslissingen voor zijn vrouw en inwonende dochters neemt. De islam legt op dat een man zijn vrouw indien nodig moet tuchtigen om haar op het rechte pad te houden.

De islam discrimineert en vernedert vrouwen. Vrouwen mogen van de islam maar de helft erven van wat mannen erven. De getuigenis van een vrouw is naar islamrecht maar de helft waard van die van een man. Vrouwen mogen zelfs niet eens meer zelf kiezen hoe ze gekleed gaan. Vrouwen worden in de islam verplicht een hoofddoek, sluier of zelfs niqab of boerka te dragen. De vrouw wordt immers verantwoordelijk geacht voor de manier waarop een man zich al dan niet seksueel beheerst. De islam legt ook de bewegingsvrijheid van de vrouwen sterk aan banden.

Met de islam verweven zijn ook barbaarse fenomenen als eremoorden, gedwongen huwelijken, kindhuwelijken, polygamie en genitale mutilatie.

Screenshot_16

Anke Van dermeersch

Onze uitgangspunten

=> ‘Vrouwen tegen islamisering’ wil de waardigheid en de vrijheid van de vrouw verdedigen. De belangrijkste bedreiging is de islamisering van de samenleving.

=> ‘Vrouwen tegen Islamisering’ verzet zich tegen de institutionalisering van de islam, de erkenning van moskeeën, subsidiëring van islamverenigingen, koranscholen en moskeeën, betoelaging van imams,… De institutionalisering van de islam leidt immers tot het creëren van een islamitische levensbeschouwelijke zuil die de onderdrukking en de discriminatie van de vrouw propageert.

=> ‘Vrouwen tegen Islamisering’ kant zich tegen de toegeeflijkheid van de beleidsmakers tegenover de islam die ertoe leidt dat de gelijkheid tussen man en vrouw  in toenemende mate in de verdrukking komt ten voordele van vrouwonvriendelijke en discriminerende islamitische regels, gebruiken en tradities.

=> ‘Vrouwen tegen Islamisering’ meent dat de individuele en vrije godsdienstbeleving blijvend gegarandeerd dient te worden – ook voor wat de islam betreft. De godsdienstvrijheid kan en mag echter nooit een vrijgeleide zijn voor vrouwendiscriminatie, geweld tegen en onderdrukking van vrouwen. ‘Vrouwen tegen Islamisering’ verzet zich dan ook met klem tegen het invoeren van de sharia als vervanging van de in Europa geldende rechtsregels.

Screenshot_18

Door:

Anke Van dermeersch

Voorzitster ‘Vrouwen Tegen Islamisering’

(h/t Ton N.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islamisering. Bookmark de permalink .

28 reacties op Manifest “Vrouwen tegen islamisering”

 1. felix zegt:

  Fantastisch deze belgische vrouwen tegen islamisering. Waarom hebben we NOG STEEDS NIET een dergelijke vrouwenbeweging in NL? WAAR BLIJVEN JULLIE NL VROUWEN ????

  Like

 2. Cathja zegt:

  Heldere taal. Ik hoop dat heel veel vrouwen (en niet alleen westerse!) achter deze vrouwen en hun moedige verzet tegen vrouwenonderdrukking gaan staan!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Femin, rot op!

  Like

  • Leo zegt:

   @felix.
   Er zijn ZAT NL vrouwen ( DAMES !! ) die zich zorgen maken over de toekomst alleen zijn zij nog niet solidair en georganiseerd.

   Eens en misschien nog wel hadden we in NL vrouwen die wel georganiseerd waren maar die kwamen uitsluitend uit de georganiseerde extreem groen?(S)-Linkse hoek en uit de
   rangen van de p.v. alla, de zogenaamde feministen, die met alles losjes in de bloes,
   een spijkerbroek met zware shag in de kontzak , al boeren- en scheten latende met een jongeborrel aan de bar van het vrouwencafe zaten te ouwehoerzijkzeveren over hun
   ondergeschikte positie in de samenleving.

   Deze vrouwen konden zich gedragen als een man, maar nooit als heer.

   Dit soort vrouwen stappen als eerste over van de borrel naar de boerca.

   De rood -wit -blauwe vrouwen ( DAMES !!!! ) komen ECHT wel uit de kast.
   Ge moogt gerust zijn.
   Er lopen er al zat rond met een verlanglijstje, vanwege “onprettige” ervaringen. .
   Zeker weten !!

   Like

 4. Jean zegt:

  Wat die barbaren nog mogen denken én willen wij zullen NOOIT of te NIMMER toegevingen doen aan die achterlijke barbaarse smeerlapperij, dat politiekers ons verraden voor postjes en poen weten we al héél lang maar dat wil niet zeggen dat wij het daar mee eens zijn, NEVER.
  E.T. kan zijn zwemvliezen bovenhalen want binnen nu en 9 maanden jagen we die lafaard naar af, liefst met pek en veren aan een schandpaal zodat IEDEREEN hem kan vernederen want dergelijk krapuul verdiend dat idem dito die vunzige Portugees en die levensgevaarlijke kapo Schulz en pinokkio met zijn gluiperige smerige streken die een uitstraling van de la Tourette heeft.
  Dat EU gedrocht wat die misdaad komende van die bende onderontwikkelde allochtonen mogelijk heeft gemaakt loopt gelukkig op zijn laatste benen, ze hebben zoveel schade berokkend aan de Europeanen dat ze zelfs niet meer op de buis durven komen, hun veroorzaakte ellende kaatst hun regelrecht in hun eigen smoelen en wij zullen er voor zorgen dat die ellende hun levenslang zal achtervolgen.

  Like

  • meneertje zegt:

   Wie is toch die E.T. waarover steeds weer wordt geschreven?
   Ik ken geen enkel algemeen bekende persoon wiens (of wier) initialen E.T. zijn.

   Like

   • Jean zegt:

    meneertje,
    E.T. is vanRAMPay, de Europavernietiger in kwadraat.
    Die was in de B politiek al een supernul en is nu een supernul in kwadraat in Europa.
    Zakken vullen en maar lullen is zijn core business nota bene ± 25.000 euro per maand langs de billen.
    Is tevens lid van de schijnheilige Drievuldigheid.

    Like

 5. Dr. Kwast zegt:

  Jeltje van Nieuwehove grootmoeders muts en imama femke halsbreker zijn zeker van de partij.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Dr. Kwast: 17.22. uur. U gelooft nog in sprookjes? Deze VERRAADSTERS, met het andere RODE UITSCHOT zal ook hier een stokje voor willen steken! Wacht U maar af! Vooral de PvdA en GL en SP zullen we gaan krijsen, discriminatie!

   Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Klik op de knop naast CONTACT en kijk op pagina 51…!!!
  (staat daar al een paar jaar)

  Like

 7. Trucker zegt:

  @ felix 19 september 2013 om 15:43

  Anke Van dermeersch is een senator voor een Vlaamse partij GEEN pelgische, dit wil ik toch even rechtzetten, steeds dat pelgisch GEDAAS het is Vlaanderen of walenland, in de kontext nva bende kan u dit gebruiken zij zijn geen onafhankelijkstrijders als DE partij.

  Goed, enige tijd geleden heb ik gepend dat DE partij vrouwen in haar rangen heeft met lef (en ballen) wel senator Anke is daar het levende bewijs van, ze heeft meerdere keren actie gevoerd tegen kopvodden en islamisering, heeft zelfs een boek over de verderfelijke islam(ieten) geschreven :Hoer noch slavin. Vrouwen en islam, hoeft het gezegd dat de media daar GEEN aandacht aan schonk.
  Ook El Cid’s dochterheeft reeds meegewerkt aan een campagne tegen de verderfelijke islam(ieten) op de poster staat ze afgebeeld, ook voor haar was het nadien spitsroeden lopen in de media :(…beseft u dat u moslims heeft geschokt met deze aktie…”) zei zo een KIEREWIETTE linkse islamofiele presentator (ik heb de mulitkuller letterlijk geciteerd) kan je nagaan hoe gek ze zijn ze hebben echt geen jota verstand wat de islamieten echt uitvreten en kennen niks van hun behalve ramagedram en suikerrotzooi .
  Enkel het Vlaams Belang brengt dit onder de aandacht ALLE andere partijen verzwijgen dit want ze willen ALLEMAAL salonfähig zijn en koffie slurpen bij koning nar uit laken en vele islamieten stemmen krijgen.

  Like

  • lucky9 zegt:

   Ook de fractieleidster van het VB in het ‘federale’ Belgisch parlement, Barbara Pas, zou zonder de minste moeite het valse mondje snoeren van jullie Femke Halsema. Alleen beseft men in het Noorden niet dat wij in het Zuiden (Vlaanderen dus) bij wijze van spreken in de loopgraven vechten tegen de islamofiele francofonen die steeds maar nieuwe islamieten blijven importeren om het Vlaamse volk te vernietigen!
   Knechten kan men ons blijkbaar niet. Dus grijpt men maar al te graag naar culturele genocide als ultiem wapen van massavernietiging. Ja U leest het goed “Ultimate Weapon of Mass-Destruction” Heb maar eens een moslimbroeder als bondgenoot!

   Like

 8. Trucker zegt:

  @ meneertje 20 september 2013 om 13:36

  Onze gewaardeerde Rechtse islamofobe regageerder Jean bedoeld daar de kompleet losgeslagen (in feite als een komeet met een duidelijke koers recht naar eurabië voor allen) van rompuy herman, een kierewiette dictator die een ei voor zichzelf bouwt waarvan de kosten geraamd worden over het MILJARD EURO.
  Louter voor zichzelf, beetje als lodewijk de XIV de “zonnekoning”, in feite is die van rompuy levensgevaarlijk voor onze toekomst.

  Like

  • meneertje zegt:

   Dank voor uw antwoord, al begrijp ik niet waarom hij E.T. wordt genoemd. Maar dat doet er voor mij eigenlijk niet toe. Als ik maar weet over wie het gaat en dat weet ik nu

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Trucker: 18.50. uur. Inderdaad Trucker, deze van RAMPUI, is een TROL, een NITWIT. Tevens doet hij me denken aan de figuur-smeagol- uit het boek: In de ban van de ring, van Tolkien. Een schertsfiguur “avant la lettre”. Sorry voor het beetje Frans.

   Like

  • Republikein zegt:

   Hij heeft wel toestemming gevraagd aan de Koning van België!!!

   Like

 9. Jan zegt:

  De islam droeg en draagt bij aan de rechten van de vrouw

  Like

 10. Jan zegt:

  Vrouwen in islam

  Like

 11. Jan zegt:

  Arselifter meent dat vrouwen hun mond hebben te houden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s