Ruk naar rechts in Frankrijk? Twee links-extremisten lopen over naar het Front National

Screenshot_21

Marine Le Pen van het Front National

Het gaat om gemeenteraadsverkiezingen. Bij de laatste verkiezingen in Frankrijk voltrok zich nog een ruk naar links, doordat men op de socialisten stemde. Geen wonder, want men wilde Sarkozy hoe dan ook kwijt. En het is ook geen wonder dat de UMP nu ook niet echt uit de verf komt, hoewel een topkandidaat van de UMP, François Filon, deze maand enig opzien baarde door te zeggen dat hij nagedacht zou hebben over een coalitie met het rechts-radicale Front National.

Uiteraard werd dit onmiddellijk ontkend door Jan en alleman. Net zoals men in de Middeleeuwen de duivel wilde verjagen door deze dood te praten, zo willen de journalisten en andere linkse heersers over de publieke opinie hiermee de rechtsconservatieven, rechts-radicalen en rechts-extremisten hiermee in toom houden. Maar dat lukt hen niet meer. Want ondanks alle demonisering van het rechtse Front National in de media was er sprake van tegelijk twee overlopers! Niet bijvoorbeeld uit de burgerlijke partij UMP (ongeveer vergelijkbaar met het CDA), maar uit de Parti Socialiste:

De militante linksen van Méricourt en Outreau worden kandidaten van het Front National

Daniel Gest is een oude activist van de Parti Socialiste. Hij had destijds Mitterand nog gesteund. En ook Jean-François Delcroix uit Méricourt:

Van het linkse front naar het Front National

Voor Jean-François Delacroix uit Méricourt is de partij van Marine Le Pen “het laatste bolwerk van de arbeiders”. Hij wilde niet luisteren naar de woorden van haar vader, maar de zoon en kleinzoon van communisten werd overtuigd door de woorden van de dochter.

Nord Pas-de-Calais

Je begrijpt al snel de reden als je naar de geografische ligging van het kiesdistrict kijkt: het ligt precies op de route van de illegale migranten, die, komend uit de Oriënt en uit Afrika, bij Calais kamperen, in de hoop op de een of andere manier naar Groot-Brittannië te komen. De streek ten zuiden van Calais is een van de meest verwaarloosde uithoeken van West-Europa. Hier is niemand meer veilig. De Pakistani, Marokkanen en andere roversbendes maken de straten en bossen onveilig.

Het wordt duidelijk dat zich in heel Europa een ruk naar rechts voordoet, ondanks de voortdurende tegenwerking door de linkse media. Want in Frankrijk zijn de media nóg linkser dan in Duitsland (Nederland!?), voor zover mogelijk.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/19/rechtsruck-in-frankreich-zwei-linksextremisten-laufen-zu-front-nationale-uber/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ruk naar rechts in Frankrijk? Twee links-extremisten lopen over naar het Front National

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Niet vertrouwen dit soort figuren, gewoon links laten liggen.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Leve RECHTS! Leve het NATIONALISME! LEVE de SOEVEREINITEIT van elk land! Ik hoop dat de vuile gore RODEN overal eruit getrapt worden. Het zijn met name de RODEN geweest, die het meeste gestemd hebben voor de EUSSR. Ook de RODEN, die massaal MOSLIMS pamperen en ondersteunen! Eindelijk goed nieuws!

  Like

 3. realist zegt:

  het verstand komt met de jaren hé,juist spijtig dat dit eerst zoveel leed moet kosten aan de autochtone bevolking maar beter laat dan nooit

  Like

 4. JiepMK zegt:

  Niet op de lijst zetten die nationaal socialisten, laat ze zich maar bewijzen door non-stop campagne te voeren voor de intellectuele en mooie mevrouw Le Pen.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Uitkijken met die lui. De duivel is ook links!

  Like

 6. rommel zegt:

  Het verstand komt niet met de jaren. Deze smerige parasieten zien hun verlies al aankomen en denken alleen maar aan hun zelf. Die vuile linkse teringleiers verwisselen net zo snel van politiek kleurtje als een kameleon kleuren verschiet. Vooral communisten zijn daar heel goed in. Zolang ze maar in de macht zitten.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Heisje Marine Le Pen is verstandig, ze heeft meer intellectuele bagage als sarkozy die een ramp was voor Frankrijk en hollande die in overtreffende trap Frankrijk naar de kloten helpt (geen nuances in deze) en een overtuigde islamofiel is zie zijn geslijm bij moslimbroeder HUSSEIN barack.
  Wat voor effect heeft het voor de DOMME kiezer als ze plotsklaps twee overtuigde Nationaal Socialisten op de lijst van Het Front National zien… dan zal zelfs de grootste idioot toch eens in zijn haar scharten en dat is al positief : de DOMME kiezer een moment laten nadenken.
  Als ik naar Frankrijk reed via Duinkerke over Calais was het zaak om geen plaspauze te houden voor Duinkerke omdat de parkings tot daar afgesloten waren, reden islamieten asielTOERISTEN verhinderen om aan boord van een vrachtwagen te klauteren.
  Stond je geparkeerd rond de hoek Pas De Caliais was her raadzaam met lege oplegger de deuren of een hoek van de bache open te laten anders had je (zeer veel) kans dat de asielTOERISTEN deuren forceerden of de bache kapotsneden, niet om te stelen maar om de TOERIST te zijn.
  Vroeger kon je eerder waar staan is allemaal gedaan, goed dat ik ermee gestopt ben, niks te vroeg.
  Tja ook Rijsel (of Lille) is vergeven van de islamiet met bijbehorende problemen net als Roubaix, ik zal dan maar zwijgen over Parijs of Marseille en Lyon, Marseille is OVERSPOELD door de islamiet en zal één van de eerste steden in Frankrijk zijn zijn die als totaal verloren zal beschouwd worden.
  Het Front National is met het meisje Marine geëvolueerd naar een partij die acceptabel wordt in de media, (noch) niet als elke partij doch meer aanvaard als vroeger, uitsluitend te danken aan de slimme dame die het in goede banen leid en niet de (soms domme fouten) maakt als haar vader.
  De opvolging van marine is ook al op de rails gezet,

  het nichtje van Marine is Marion (Maréchal-) Le Pen, en naast het (mooiste) jongste Franse parlementslid is ze adrem en erg goed in intervieuws (voor vele politiekers is dit een hindernispiste zie de saga van het leeghoofd van den bosche freya en het opnieuw gemaakte intervieuw voor Ter Zake BRT openbare KRomroep).
  De komende verkiezingen heb ik het volste vertrouwen in stijgende cijfers voor Het Front National.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Hebben we hier te maken met voortschrijdend inzicht of met opportunisme. Zal niet de eerste keer zijn dat politiek opportunisten de bakens verzetten en net op tijd uit een ander vaatje gaan tappen met als enig doel dicht bij het succes en het gewin te blijven. Na 50 jaar linkse afbraak in heel Europa, waarvan we nu de vruchten gaan zien op alle beleidsfronten nationaal en internationaal is het nu vrijwel logisch dat er vroeg of laat bij iedereen en het stemvolk in bijzonder de ogen opengaan. In mijn omgeving hoor ik inmiddels ook “”groenlinksstemmers”” ja, ja ook zij, anders praten over Wilders, integratie en islam. Toch blijft het spannend hoe alles gaat evolueren, ben benieuwd hoe het populisme er over pakweg 5 jaar bijstaat. Dat zich in Europa maatschappelijke en economische rampen gaan voltrekken is duidelijk en misschien zijn we al te ver heen om het nog te kunnen voorkomen. Soms denk ik wel eens, niet erg laat het maar gebeuren. Wie niet horen wil die moet maar voelen. Vanaf Drs. Hans Janmaat (oud leraar maatschappijleer en oud lid K.V.P. en van DS’70 de partij van Willem Drees junior) zijn er meer dan voldoende boodschappers geweest en allen werden zij stuk voor stuk gedemoniseerd door de heersende linkse elite. Zij deden dit niet rechtstreeks uit eigen mond. Nee daar waren ze te netjes voor. Hiervoor hadden zij hun handlangers en oproerkraaiers buiten op straat en in de media die van voren en achteren volgestopt werden met subsidietje hier en subsidietje daar, teneinde voor hun, de zittende macht het vuile werk op te knappen. Voorruit voor de nostalgie nog een keer drs. Hans Janmaat. Geloof me op mijn woord, deze man was een held zoals Geert Wilders ook een held is. Uitgekotst door de zogenaamd “”nette”” mensen, genegeerd in de 2de kamer door dezelfde “”nette”” mensen (waarmee eigenlijk een groot deel van het Nederlandse volk genegeerd werd) en gebrandschat in Kedigem, door de SA troepen van de nette mensen. In Kedigem werd Hans Janmaat zijn grondwettelijk recht op vrijheid van vergadering en vereniging ontnomen door dezelfde bende die altijd de mond vol had over democratie en mensenrechten. Het meest schrijnende van alles is dat er nooit arrestaties, laat staan bestraffingen zijn gevolgd op deze zwarte bladzijde uit de Nederlandse politiek geschiedenis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s