Demografische bom: aantal moslims in Europa explodeert

Screenshot_4

(Door: Michael Mannheimer)

Europa wordt door de islam opgevreten. Waren er in 1945 nog in totaal 600.000 moslims in Europa, nu zijn dat er al meer dan 50 miljoen. In het Verdrag van Lissabon heeft Europa zich ertoe verplicht om nog eens 50-100 miljoen moslims Europa binnen te laten. Tot uiterlijk 2050. Overwegend uit de Noord-Afrikaanse landen. Maar steeds meer ook uit de ten zuiden van de Sahara gelegen gebieden van het zogenaamde zwarte Afrika. 90% van alle sinds de jaren-90 van de vorige eeuw naar Europa gekomen immigranten is moslim.

In Zuid-Frankrijk staan inmiddels meer moskeeën dan kerken. 30% van de mensen in Frankrijk tot 20 jaar zijn moslims. In Nice en Parijs bedraagt hun aandeel nu al 45%. In 2027 zal 20% van de Franse bevolking islamitisch zijn. Uiterlijk in 2050 zal Frankrijk een islamitische republiek zijn. In Nederland zal in 2025 de helft van de Nederlandse bevolking islamitisch zijn. In Engeland nam de islamitische bevolking de afgelopen jaar met het dertigvoudige van 82.000 naar 2,5 miljoen toe. Intussen staan er meer dan 1000 moskeeën – veel van hen waren vroeger kerken. In België was in het jaar 2010 al 25% van de totale bevolking moslim. 50% van alle Belgische zuigelingen is nu al moslim.

Gemiddeld iedere tien jaar verdubbelt het aantal moslims in de Europese landen. Bij een klein numeriek begingetal is dat geen probleem. Maar als het begingetal tot meer dan 1 miljoen is toegenomen (en dit is in bijna alle landen al het geval), is de “wet van het grote aantal” van de bevolkingswetenschapper Birg van toepassing: in enkele decennia kan zo´n toenemende populatie van de autochtone bevolking een minderheid in het eigen land maken en deze uiteindelijk volledig verdringen. Deze wet wordt pas duidelijk als je de situatie in Duitsland in beschouwing neemt:

In tegenstelling tot de officiële cijfers leven er in Duitsland nu al 8-13 miljoen moslims. In 2020 zullen dat 20 miljoen zijn en in 2030 al 40 miljoen. Het Islaminstituut in het Duitse Soest houdt rekening met 51,72 miljoen moslims in het jaar 2045 in Duitsland, gebaseerd op de huidige demografische omstandigheden. Met deze cijfers houden de islamitische functionarissen (bijvoorbeeld van de Centrale raad van de moslims)  nu al rekening. Uiterlijk in 2040 willen zij een islamitische bondskanselier leveren en uiterlijk 2050 is het de bedoeling om van de Duitse grondwet een islamitische grondwet te maken. Alleen met behulp van de dan al te vermoeden twee derde meerderheid aan islamitische parlementariërs zou deze machtsovername door de islam denkbaar zijn – zonder dat er ook maar een schot gelost zou hoeven worden.

De genocide op de Europese cultuur

In het kader van de sinds de jaren-60 van de 20e eeuw tot op de dag van vandaag onverminderd voortdurende immigratie – jaarlijks komen er ongeveer 1 miljoen extra islamitische immigranten naar Europa – vinden ook hun uit hun oorspronkelijke landen van herkomst meegebrachte culturele gewoontes meer en meer opgang. De uit de islamitische cultuurkring immigrerende migranten nemen oeroude patriarchale sociale patronen en denkpatronen met zich mee. Hun vrouwen worden veel vaker geslagen dan in de rest van Europa. In de vrouwenhuizen van de grote Europese steden bedraagt het aandeel van de daar toevlucht zoekende islamitische vrouwen tussen de 40 en de 80% – bij slechts 3-10% aandeel van moslims in de landen van Europa. Polygamie en versluiering van vrouwen bepaalden in toenemende mate het straatbeeld van de grote Europese steden. Duizenden moskeeën schieten als paddenstoelen uit de grond. Complete stadsdelen verloren hun oorspronkelijke Europese gezicht. Overal vormden zich parallelsamenlevingen, waarin de eigen wetten heersten.

Alleen al in Frankrijk bestaan honderden zogenaamde “No-Go-Areas”, stadsdelen, waarin geen autochtone Fransman zich meer zou wagen en waar in veel gevallen zelfs de brandweer alleen nog met politiebescherming zijn werk kan uitvoeren. Nauwelijks anders zijn de toestanden in Nederland, Zweden, Denemarken en Noorwegen. Die landen laten een golf van verkrachtingen zien, die nog nooit eerder in hun geschiedenis heeft plaatsgevonden. De slachtoffers zijn meestal autochtone meisjes en jonge vrouwen. De daders meestal islamitische migranten. De media houden zich steeds meer aan de aan zichzelf opgelegde censuur en noemen zulke overvallen met “migratieachtergrond” – politiek correct – alleen nog in zo´n gecodeerde vorm, dat de lezer geen informatie meer over de etnische en religieuze achtergrond van de daders krijgt.

De jammerlijke figuur van de intellectuele elites van Europa

Europa´s intellectuelen, die zoals gebruikelijk iedere handeling van schending van de mensenrechten van de kant van het Westen graag en meedogenloos aan de kaak stellen, blijken gezien de dagelijkse schendingen van de mensenrechten door islamitische migranten merkwaardig blind en verbazingwekkend begripvol te zijn. Deze schendingen werden zelfs door de islam gedekt of ondersteund, dan nog werden onder het schijnargument van “godsdienstvrijheid” bijna ongelooflijke zaken politiek correct geduld en “begrepen”. Meer nog: er bestaan duidelijke aanwijzingen dat door migranten gepleegde delicten als gevolg van een zelfcensuur van de media ergens op een moeilijk te vinden plaats of zelfs helemaal niet meer genoemd worden. Het belangrijkste argument van de redacties is, dat men migranten tegen de volkswoede zou willen beschermen – een argument, dat bij nader inzien tegelijkertijd twijfelachtig en leugenachtig blijkt te zijn. Twijfelachtig, omdat het een overtreding is van het centrale principe van de informatieplicht van een vrije pers. Leugenachtig, omdat de motivering opvallen selectief is: zo taboeloos er over de eigen samenlevingen wordt bericht, zo begripvol en zachtaardig zijn de berichten over landen en religies die men denkt in bescherming te moeten nemen.

Zoals vele media ooit linkse cultfiguren als Stalin, Mao, Che Guevara en Fidel Castro bejubelden en hun moorddadige handelen bagatelliseerden, doen ze dit nu bij het thema islam. Meer nog: tegenover de onverholen machtsaanspraken en de dagelijks toenemende aanvallen van de moslims op de fundamentele principes van onze cultuur en onze rechtstaat wordt het gedrag van de meeste Europese elites en het grootste deel van het Europese establishment gekenmerkt door lafheid en een bijna hondse onderworpenheid.

Alleen al de persoon Mohammed zou genoeg aanleiding bieden voor een groot aantal kritisch-analytische berichten. Zijn relatie tot vrouwen, zijn seksuele contact met kinderen, zijn moordbevelen tegenover critici en afvalligen van de islam, zijn oorlogen tegen “ongelovigen”. Stof genoeg voor tientallen jaren. Wat betreft hun eufemistische en schandalig onrealistische berichtgeving over de islam, hun lafheid om deze religie als totalitair, mensverachtend en wereldveroverend te herkennen, faalt het overgrote deel van de media opnieuw. Het waarderelativisme, waartoe talrijke journalisten, politici en goedmenschen zich bewust of onbewust verplicht hebben, schijnt hun analytische denkvermogen wat betreft de islam als een drug verlamd te hebben. In een mengeling van onwetendheid, lafheid en stille sympathie voor een religie, die antiwesters, anti-Amerikaans en anti-Israëlisch ingesteld is, werken zij – gewild of niet – als welkome handlangers van de islam aan de demontage van hun eigen samenlevingen.

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/09/16/23912/#more-23912

Auteur: Michael Mannheimer

Ingekort en vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Demografie, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken. Bookmark de permalink .

95 reacties op Demografische bom: aantal moslims in Europa explodeert

 1. Martha N zegt:

  Na het lezen van dit bericht zakt me de moed helemaal in de schoenen.
  Wat helpt het nog te protesteren, te denken dat je nog iets kunt bereiken..?
  Schelden helpt niet…
  Het enigste dat ik kan bedenken is: alles is verloren.
  En toch: Morgen ga ik er weer tegenaan.

  Like

  • Driek zegt:

   Ik had nooit kunnen denken, dat ik nog eens blij zou zijn, tot de bejaarden te behoren, want dit is weer zo’n verschrikkelijk angstaanjagend artikel. Wat is er in hemelsnaam in de wereld aan de hand, dat die klere mohammedanen het leven van ons allemaal verzieken – , en dat regeringsleiders het gewoon maar toelaten. Ik vrees dat de Islam het definitieve einde wordt van alles wat leeft, lacht en leuk is. Inderdaad, zoals Martha schrijft: de moed zak me in mijn schoenen. Het is over en uit. Jammer hoor.

   Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Europa wordt niet alleen opgevreten door de moslims, maar ook uitgevreten, alle sociale voorzieningen gaan gebukt door overmatig gebruik door de moslims.
  Veelal is er door hen niets of weinig betaald aan dat soort voorzieningen.
  We worden kaal gevreten door deze horde sprinkhanen !!

  Like

  • skills of nature zegt:

   niet alleen, eerst waren het de babyboomers die een valse vrijheid gegeven was. en waar ze compleet gebruik van hebben gemaakt door als sprinkhanen de hele wereld kaal te laten vreten en tegelijkertijd de woede doen opwekken van de moslims die voor hetzelfde gebruikt worden met ook weer een valse vrijheid.
   men berijdt zo gehele bevolkingsgroepen en generaties voor eigen gewin.

   Like

   • koddebeier zegt:

    @ skills of nature 18.50 uur.
    Pardon ????
    Als huidig pensionado heb ik 50 jaar gewerkt en een een giga premie afgedragen aan het pensioenfondsen allerlei andere premie’s, dus mag ik nu als babyboomer is eindelijk van mijn pensioen ‘genieten’ ??
    Nee dus, je wordt aan alle kanten gekort en geplunderd en elke zeikerd heeft wel een onnozele opmerking dat babyboomers de ruif leegvreten. Ja sukkels, daar hebben we ons wel de pest voor gewerkt (werkweken van 50-60 uur) en dit land opgebouwd, dat andere het in record tempo weer afgebroken hebben en aan het leegvreten zijn , komt vooral door die gene die te lui waren om te werken en liever een uitkering hadden en door hen die nooit ergens aan betaald hebben.
    Maar na een blauwe maandag in Nederland te zijn aangekomen een uitkering aanvroegen naar het voorbeeld van hun linkse helpers die hun wegwijs maakte hoe het hier in Nederland allemaal werkte. En zo ontstond de mythe dat je in Nederland niet hoefde te werken, alles kreeg, je geld, huis, inrichting, kinderbijslag en zo wisten grote stromen ‘vluchtelingen’ en ander werkschuw tuig ons land te vinden !

    Moslims die voor het zelfde gebruikt werden ?????? Ze zijn hier uit vrije wil naar toe gekomen !!

    Ga voortaan lekker zeiken bij Joop.nl of zo.

    Geliked door 1 persoon

   • @ error of nature: gezien het gebrek aan relevantie (je reinste onzin) en de taalfouten (tenenkrommend) is te zien, dat het waarschijnlijk om een gelukzoeker gaat 😛

    Like

 3. oogenhand zegt:

  Zoals gezegd, straks te weinig blonde meiden voor de moslimjongens.

  Like

 4. monty1 zegt:

  “Oil for immigration,” de gevolgen zijn desastreus. Nu al. Het ironische is dat we 3dubbel voor de olie betalen. Eerst de olie zelf, dan de immigratie en vervolgens de “integratie (d.i. met de taxi naar taalcursus gebracht worden). Hieraan offer(d)e de Nederlandse staat met een gat in de hand de gasbel van Slochteren. En heeft iedere Nederlander straks een kleine ton schuld per inwoner. Maar gelukkig leven we sinds eergisteren in een participatiesamenleving. Dat dan weer wel.

  Te hopen valt dat die 150 miljoen moslims die zich straks in Europa breed aan het maken zijn hun handen overspelen en ervoor zorgen dat er een revolutie plaatsvindt van het schuld belaste autochtone deel van de Europeanen Zodat deze demografische tijdbom op tijd onklaar gemaakt kan worden. Anders gaat Europa zichzelf om zeep helpen. Zo simpel is het.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Nú een olieboycot houden zou veel moslims treffen. De oplossing voor het conflict tussen Saoedi-Arabië en Iran is simpel, introduceer een nieuwe politiek-religieuze ideologie. Onderdeel van deze ideologie is het overdragen van alle olie, en veel, veel geld aan Europa. Uiteraard niet aan de politiek-correcte elites, maar aan MIJ.

   Like

   • Thorgard zegt:

    De westerse leiders hadden, na aanname van het Oil for Imigration pact direct moeten starten met vervangers voor olie en benzine te vinden. Dat is nog steeds zo, olie is een te machtig goedje om in verkeerde handen te zitten.

    Like

 5. Republikein zegt:

  Deporteren is nu nog mogelijk, ik heb er geld voor over1

  Like

 6. realist zegt:

  wij,het volk laten het gebeuren.enkel het eu parlement ongedaan maken zou al een grote stap in de goede richting zijn.we staan erbij en kijken er naar,naar een handje vol multicul-extremisten en fascisten,wij zijn met miljoenen als het moet,wat houd ons tegen?

  Like

 7. Trucker zegt:

  Kijk hoe hypocriet de islamiet en hoe moedig de journaliste (het is in een egyptische tv studio)

  Tussen haakjes delamontagne, Memri Tv zal waarschijnlijk wel meerdere reageerders bekend zijn, het hangt ervan af of het beeldmateriaal past bij het onderwerp, ik “betrek” veel van http://www.barenakedislam.com/ en daar vind je minder Memri Tv beelden, (wij in Vlaanderen kennen een zegswijze : eigen lof stinkt, kan’t ook niet helpen dat het niet prettig klinkt).

  Deze video laat zien wat er van een “schoonheidskoningin” verwacht wordt in eurabie, en gezien de hardnekkigheid van de islamofilele linkse multikulle feitenwollensokken adepten (ontelbaren in het Vrije Westen) zou het wel eens heel snel afgelopen kunnen zijn met badpakkenparades, in indonesië houden ze niet van schaars geklede meisjes want dat is des duivels…hoewel zij de duivel in persoon zijn.
  http://www.barenakedislam.com/2013/09/20/and-the-winner-is-a-bigoted-beauty-contest-just-for-muslims/

  Like

 8. Senior zegt:

  De islamitische volksverhuizing gebeurt niet toevallig ; ik ben ervan overtuigd dat het al net zo gepland is als het opblazen van de nationale Europese economieen door de schimmige figuren achter het politieke wereldtoneel. Doel is de Europese federale staat dat op haar beurt weer op moet gaan in de Nieuwe Wereldorde. De baardmannen mogen nu nog hun gang gaan maar ze mogen verwachten opgeruimd te worden wanneer ze niet meer van nut zijn, door het Europese regeringsleger dat nu nog in de steigers staat. Hitler, Stalin, Mao, ze zouden verrukt zijn als ze zouden zien waar we met zijn allen met open ogen naar toe gaan. Ik heb heimwee naar het Nederland van 50 jaar geleden! …

  Like

 9. realist zegt:

  drie filmpjes met uiterst gevaarlijke fascisten,racisten,nazi’s volgens linkse extremisten.
  voor mij,een rechts realist zijn dit voices of reason with strong arguments,backed up by facts.

  Like

 10. wirbel010 zegt:

  En in Denemarken word je al opgepakt als je iets over de moslims en islam zegt; want dat is immers racistisch. Van de zotten! http://www.cphpost.dk/national/danish-iranian-artist-convicted-racism

  Like

 11. Willie zegt:

  Ander filmpje , kijk dit allen maar eens Europe in 2029

  Like

 12. realist zegt:

  de westerlingen zijn de slaven van de 21ste eeuw,de multiculturele gedachte(migratie) word gefinancieerd met ons belastingsgeld,dus als je er even bij stil staat betalen we reeds de jizyya,die mannen lachen zich krom met ons.zij eisen alle rechten op zonder plichten en wij worden alle plichten opgelegd maar hebben bijna geen rechten meer,zelfs geen recht op een eigen mening als die afwijkt van de linkse gestapo-mentaliteit.

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  En weer zijn het de RODEN-socialisten, en de GROENEN, die het meest dienst doen als de 5e colonne de MUZELMANNEN. Dit gaat niet goed komen, in heel Europa heeft het LINKSE GIF ervoor gezorgd, dat wij opgescheept zitten met onze grootste VIJAND de NAZI ISLAM. Het is om te janken, hoever het ook al in Nederland is gekomen. Ondertussen verlang ik naar een totale REVOLUTIE in heel EUROPA tegen deze VIJAND, en hun POLITIEKE HANDLANGERS, en VERRADERS!

  Like

 14. realist zegt:

  a must see!

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Nog maar een keer, geen idee hoe vaak ik dit al heb geparkeerd…. Lees Boumedienne op
  alinea 9
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1597589/posts

  Like

 16. Helena zegt:

  Ik doe er even een opbeurend bericht op, als tegenhanger van deze ellende.
  In Rusland heeft een rechtbank het vertalen van de koran in het Russisch verboden.
  http://standforpeace.org.uk/exclusive-russian-court-bans-quran/

  Ik denk dat het tijd wordt voor een cursus Russisch voor beginners.

  Like

 17. Het probleem is dat het grootste deel van het volk een gebrek heeft aan rationalisme! Ze laten zich volkomen leiden door een vals socialisme-gevoel en laten zich constant om de tuin leiden door de media! Sinds internet zou iedereen kunnen weten dat er aan de lopende band gesjoemeld wordt met de waarheid door onze bestuurders en de gemanipuleerde media!, vooral als het de moslims betreft!

  Like

 18. Helena zegt:

  Zomaar wat berichten die ik vandaag tegenkwam.

  Schotse dominee gearresteerd vanwege ordeverstoring omdat hij op straat evangeliseerde.
  http://www.christianconcern.com/our-concerns/religious-freedom/christian-street-preacher-arrested-in-scotland

  zoals wirbel010 op 21.10h ook al zei
  Een uit Iran afkomstige Deense kunstenares krijgt 5 dagen cel voor islamkritiek.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/deense_vrouw_opgesloten_wegens.html

  Ik begrijp ook niet waarom Martien nog steeds niet gearresteerd wordt.

  De fraude met EU gelden bedraagt niet maar een schamele 500 miljoen maar vele miljarden.
  http://euobserver.com/justice/121489

  Like

 19. bigljohn zegt:

  De stelling die Michael Mannheimer ten berde brengt, roep ik al jaren. En al die tijd kreeg ik te horen dat ik een notoire zwart-denker zou zijn. Terwijl ik in feite geen pessimist ben, maar een realist. Het is gewoon niet anders, een weg terug zit er echt niet meer in. Het gezegde, het is geen vijf voor 12 meer, nu in dit geval is het bijna half een. Het feit alleen al dat Westerse mensen al denken dat ze een groot gezin hebben met twee kinderen, bij Moslims geldt dat voor 12 kinderen. Zelfs al komt er geen enkele Moslim meer bij, een illusie natuurlijk, de enorme bevolkings explosie der Moslims doet de rest wel. Onze wapens zijn de buiken van onze vrouwen zeggen die Moslims dan met een ongepaste trots…De meerderheid beslist, zodat onze democratische staatsvorm in de toekomst de rest wel zal doen. Zelfs de scheiding van Kerk en Staat zal op den duur een lachertje blijken te zijn. A.O.W ‘ ers zoals ik zullen het nog net uit kunnen zingen, maar ocharm onze kinderen en klein kinderen !

  Like

  • oogenhand zegt:

   Om die buiken te vullen zijn wèl testikels nodig. Snij een moslim de kloten af, en zeg dat een islamitische harembewaker om voor de hand liggende redenen betrouwbaarder is dan een niet-islamitische harembewaker. Wraak? Een wedstrijd verminken winnen we met gemak, want de islam verbiedt euthanasie.

   Like

 20. delamontagne zegt:

  Ik lees hier net in een franse krant dat degene die gisteren telefonisch de Joodse school in Toulouse bedreigde met ,t vermoorden van alle leerlingen, een neef blijkt te zijn van Mohamed Merah. Dat is de moordenaar van die joodse kinderen van die school plus 3 militairen vorig jaar.
  Er stond in ,t artikel dat hij ( de neef ), van N-Afrikaanse oorsprong is, uit een goed geintegreerde familie komt en geen strafblad had.!!

  Like

 21. Stefan zegt:

  Op een wereldbevolking van 6,7 miljard mensen wordt 2,1 miljard tot het christendom gerekend (anno 2009).

  Like

 22. Martha zegt:

  In Engeland nam de islamitische bevolking de afgelopen 30 jaar met het dertigvoudige ……enz.

  Like

 23. luckybee zegt:

  Komen julie allemaal naar Den Haag om 14 uur in de Koekamp. Ik knockt daar tegen alle zoorten van dictaturen.Zo wel de Proletarische dictatuur als de islam dictatuur.Het is onze kostbare vrijheid dat we daar verdedigen, voor vooral onze vrouwen en hun kroost.Zo dat hun toekomst vrij is en vreedzaam, in een democratische wereld. Geen Goulag in Nederland maar ook geen killing fields.

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Laat geworden gisteravond, luckybee..???

  Like

 25. M.A.L. Sion zegt:

  Kommer en kwel. Het is ook ten hemel tergend hoe onze politici en overheden ons gedurende decennia belazerd hebben. En toch……
  Het feit dat ik er inmiddels driekwart eeuw op heb zitten brengt me er niet toe om bij de pakken neer te gaan zitten.
  Ik ga straks op weg naar Den Haag en hoop daar mee te demonstreren om Geert te steunen.
  Er zijn natuurlijk heel drastische maatregelen nodig maar als we ons daar voor inzetten kan er nog wat bereikt worden.
  Echter alleen als we bereid zijn om ons in te zetten en RISICO ’s te nemen !!!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @M.A.L. Sion: 08.14. uur, op 21/9. Wij hebben ons ook leren kennen. Fijn dat U er ook was. En inderdaad zijn er drastische beslissingen nodig, om ons Nederland weer “op de rails”, te krijgen. Maar het belangrijkste nu is, de hoop dat dit sloopkabinet vertrekt!

   Like

 26. louis-portugal zegt:

  En toch geloof ik niet dat het zover komt.
  Waar moeten al die moslims van leven als er telkens minder idioten als wij zijn die werken voor hun uitkeringen.
  Daarbij is duidelijk dat de overheid de werkende steeds meer afneemt om o.a. de uitkeringen te betalen.
  Ons aantal loopt terug door ons lage geboortecijfer en zij fokken als konijnen.
  Begin maar eens met het afschaffen van het kindergeld na het 2-de of zeker 3-de kind.
  Als ik de voorstellen op prinsjesdag zie en de overtuiging heb dat het volgend jaar veel slechter zal zijn dan de voorspellingen van het CPB, zoals normaal is, dan gaat het zo hard fout dat er binnen enkele jaren al grote conflicten OOK in Nederland gaan uitbreken.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Inmiddels zeg ik al jàren dat ik denk dat dàt een vd meest DOMME zaken is die in het dna vdie mossels zitten… zij hebben géén idéé dat zij de kip (pen) met de gouden eieren aan het slachten zijn…want WIE maken tnt àl die uitkeringen voor hen mogelijk? WIJ… zèlf werken zit niet in hun genen buiten dat zijn zij zo gehersenspoeld dat zij menen RECHT te hebben op àlles van de NIET-MOSSEL… In wezen ben ik blij dat ik al bijna 65 ben, voor mijn dochters en kleinzoontjes en iedereen die voor hen weer belangrijk is, ik zal iig zorgen dat ik genoeg zaken in huis heb dat ik dood ben voor ik gemarteld, verkracht, levend gevild etc etc wordt…

   Like

  • van zanten zegt:

   eind jaren 70 kreeg je kinderbijslag als je niet werkte in nederland de pvda weer

   Like

 27. henk schroemges zegt:

  Zonder een 3e wereldoorlog tegen die allesopvretende en uitzuigende sprinkhanenplaag gaat het (nog) moderne Europa en ook de overige werelddelen compleet ten onder.
  Vraag me al langere tijd af: Wie moet dan nog werken voor die uitbuitende en zuigende handophouders? Want zelf iets presteren dan wel ondernemen heeft het grootste deel van hen nooit gedaan cq hoeven doen.

  Like

 28. Jean zegt:

  Dat de bom gaat ontploffen i.v.m. die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij, ons opgedrongen door een bende zwaar dementerende volksverraders die normaal voor dergelijke misdaad levenslang moeten krijgen, is een vaststaand feit alleen de datum is nog niet bekend.
  Daar wij in Europa met 500.000.000 zijn tegenover 50.000.000 barbaren is de uitkomst snel gemaakt nl. 10 westerlingen tegenover één barbaar.
  Laten we hopen dat het niet zover komt en zal er gestart worden met minstens 1.500.000 barbaren per maand te verdrijven richting rifgebergte ‘zonder geweld’ maar gezien die barbaren geen enkel menselijk normbesef bezitten, ze steeds bezig zijn met gewelddadig barbaars geweld, ze geen respect kennen voor vrouwen en kinderen zie ik het duister in. So What, als ze maar verdreven worden en Europa terug een seculier westers land wordt zonder barbaren en zonder primitieve onderontwikkelde zakkenvullers.
  Die verraders die dat Lissabonverdrag ondertekend hebben hebben daar NOOIT volmacht voor gekregen van de Europeanen dus is het waardeloos voor ons, voor ons is dat een vodje papier zonder waarde.

  Like

 29. skills of nature zegt:

  de grootste schuldige is het oranje handelshuis
  ze willen wereldvictorie middels hun .RA
  standing on the sun/son
  they are the kingdom of darkness
  NWO with the pen
  black literal- and blue blood-ink
  they beat us black and blue

  real Christs words are in red
  the real kingdom is the white inbetween the black
  so if you read
  read between the lines

  dont sting be a butterfly!

  Like

 30. Auke zegt:

  De schuld hieraan is een atheïstische/humanistische linkse elite die denkt dat alle culturen gelijk zijn. Behalve natuurlijk het joods/christelijke gedachtengoed. Die is per definitie niet bestaand en dom en achterlijk en imbeciel en alleen maar bezig met kinderporno en alleen maar bezig met het winnen van zieltjes op een afschuwelijk overheersende manier etc….dus alleen maar slecht. (hoewel in het atheïsme goed en slecht niet bestaan, het zijn gedachtespinsels) Dit in tegenstelling tot de nobele moslim, de nobele indiaan, de nobele indiër, de nobele atheïst, de nobele communist, de nobele socialist en ga zo maar door en door. De atheïsten/humanisten hebben een gigantische kuil voor zichzelf en alle anderen gegraven. Alleen het zijn de christenen die daarvoor, letterlijk, zullen bloeden en niet deze lieden. Deze lieden hebben hun zin, het volledig vernietigen van het christendom. Voor hunzelf, wat maakt het uit als ze zich bekeren tot de islam (toch voor het grootste deel een ideologie), ze hoeven alleen maar even te zeggen dat ze Mo en Allah aanvaarden en dan zijn ze moslim. Kunnen ze weer fijn verder liegen, bedriegen en moorden.
  Zonder het leven van Jezus zou het westen, zoals wij die kennen niet bestaan. Zonder de middeleeuwse christelijke domoren waren wij allang moslim geweest. De atheïsten/humanisten hebben hun zin, het zal niet lang meer duren of het christendom in West-Europa zal dezelfde aantallen hebben als de christenen in het Midden-Oosten. Heeft 1 nadeel, de vrijheid zal verdwijnen, voor altijd en niet voor 5 of 100 of 1000 jaar. Maar voor altijd. Totdat Jezus terug komt.

  Like

  • meneertje zegt:

   En die komt nooit.

   Like

   • jowitteroos zegt:

    ahahhahahahahahaha LOL

    Like

   • Harry zegt:

    Precies Meneertje , dat is waarom de druiloren zich ook uit laten roeien , ze vertrouwen op een zeepbel .
    Als die klapt dan nóg gaan ze verbaasd staan te kijken en roepen ze : ” en toch was het allemaal écht “.
    Als ze de strot afgesneden worden denken ze hooguit dat god een beetje laat was om ze te helpen , maar dat ie het straks goed komt maken .
    Hij had de bus gemist , of zo .
    Jammer hoor !
    Waarom heel verstandige en intelligente mensen zich toch zo aan iets zó onzekers vast kunnen klampen is me echt een raadsel .

    Like

  • Harry zegt:

   Tijdens mijn werkzaamheden in Spanje had ik wel drie medewerkers die Jesus heetten , en je hebt daar nog (honderd) duizenden anderen met die naam .
   Spreek uit : “gésoes” .
   Welke is het nou ?

   Like

 31. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Wie is hier wanhopig? Wie is hier Iblis?

  Like

 32. Anneke zegt:

  Het Europese volk wordt gestaag ‘weggediscrimineerd…’ In alle maten, kleuren en geuren. Onze leiders zijn FIKS vergiftigd door de beten van hondsdolle islamitische honden/beesten. Máár het merendeel van de (joods-christelijke, seculiere – en humanistische) europeanen is niet weg te slaan. “Lekker pech…Wie het laatst lacht, lacht het hardst èn dat zijn wij; beste mensen”.

  Like

 33. Anneke zegt:

  De situatie in het westen is steeds meer te vergelijken met die van onze ‘grote broer’…Israel. “Veel overéénkomsten…, we hebben (gelukkig) nog géén raketoverlast vanuit de Nederlandse Gaza-/kuststrook.”

  Like

 34. Pingback: Moslims uit Centraal-Afrikaanse Republiek zoeken veilig heenkomen in Kameroen | E.J. Bron

 35. Johan Oosthuizen zegt:

  Dan doen jul tog niks hieraan!!! tragies. Baie praat en niks doen! Julle kinders gaan eendag julle grafstene skop en se ” Wat het julle oor ons gebring”

  Like

 36. Florac Bosch zegt:

  GAZA (GAZZA, GAZHA….)

  Gaza, als oorlogsbuit van de islamitische plundertochten!
  Ottomaanse rijk voerde ca. 600 jaar zijn vermeende heilige oorlog tegen de christenen en alle anderen!. Gaza, zagen ze als de bestaansreden van hun islamitische rijk. Deze essentie van de Ottomaanse Turken blijft bij alle jihadisten lang onveranderd!

  De slavenmarkt van Cairo en Casablanca, er werden zo veel blanke vrouwen aangebracht. Veel blanke slaven hebben moslims buitgemaakt. Deze vrouwen zijn seksobjecten voor de Moslimmannen… Voor de politiek Islam moeten de moslimvrouwen alleen met de moslimmannen trouwen en uitsluitend moslims genen dragen. Het uitgangspunt is de constant aanwezigheid en snelle voortplanting van de Moslimpopulatie. Moslima’s met de uniformen moeten zorgen voor het succesvolle islamitische voortplanting om nog meer landen te veroveren. Een moslimvrouw moet altijd met een hoofddoek of iets anders herkenbaar blijven en moslimmannen moeten zorgen dat de blanke vrouwen uiteindelijk verminkt worden. Turken hadden 600 jaar lang, niet alleen de rijkdommen maar ook de vrouwen en kinderen van de christenen als gaza, (de heilige buit!) genoemd om te zorgen dat ze niet meer zich kunnen voortplanten…!! Huidige Turk is een product van deze rare manier van vrouwen en kinderen plundering!
  In vroeger tijden waren de Grieken het laatste bolwerk tegen de oprukkende en gewelddadige Islam. In deze tijd houden ze nog steeds de Moslim invasie tegen. 

  Wat nu het de westkant van Turkije is, was gewoon Griekenland en Aya Sophia, het centrum van de oorspronkelijke Orthodoxe Christelijke kerk in Constantinopolis (Istanbul) hebben deze barbaren geplunderd en na het plaatsen van 4 minaretten er een Moskee van gemaakt. Dat is het voorland van de intifada (Jihad) in West Europa. Komt Sinterklaas uit Smyrna? Ja is het antwoord, dit was namelijk gewoon Griekenland in die tijd. En nu mag de Sint in Nederland op zijn mijter geen kruis meer dragen omdat dat misschien de Moslims niet welgevallig zou kunnen zijn. We zijn in het Westen compleet de weg verloren en we verlagen ons tot barbarij omdat de Nederlandse jeugd denkt dat dit normaal is, ze groeien er tenslotte mee op. Waar rook is, is vuur, waar vuur is zijn Moslims. Dit zijn de feiten waar we niet omheen kunnen.
  Of wachten we gewoon totdat we, als samenleving, geknecht worden door barbaren. 

  Als de politiek zich eens meer zou verdiepen in de wereld geschiedenis, zouden deze fouten zich ook niet kunnen herhalen.
  Intussen likken we de voeten van moslimleiders en dwingen wij onszelf om aan uitstoot uit islamitische landen zoveel mogelijk te importeren, en eigen land islamiseren, omdat deze bizarre Turken zich daar aan zouden ergeren. Dat de intrede van Moslims in welke samenleving dan ook tot destabilisatie kan leiden behoeft geen betoog of uitleg. 

  De Ottomaanse rijk was een Islamitische oorlogsmachine, De ‘heilige oorlog’ het sleutelbegrip was van de Osmaanse staat en ideologie. De term gaza was het ‘spiegelbeeld’ van de islamitische plunderingenideologie. De begrippen gaza en heilige oorlog zijn het allesbepalende ideologische element voor de islamisering van helle midden-oosten en Balkan landen tot de poorten van Wenen.

  De islam als krijgsgodsdienst is inherent aan geweld, moord en doodslag. Ottomannen, Turken hadden lang de leiding van de islamisering…
  De krijg wordt door de religie worden aangemoedigd, opgehemeld en verplicht . Aanhangers van deze politieke ideologie brengen de krijg in praktijk 

  In de koran staan een aantal verzen die duidelijk onderscheidt maken tussen de krijgers en de niet-krijgers, en krijgers staan in de religie hiërarchisch gezien boven de gewone moslims.!
  Oorlogen Haat vervolgingen van christenen en joden, onderdrukking. De islam als krijgsgodsdienst leeft in de harten van de islamieten, het is hun fenomenologische werkelijkheid en is niets anders als theologische plagiaat v/d tegenstander van God om de mensen te misleiden en verleiden. Overal waar de islam opduikt komt rotzooi. De moslims kunnen zoveel zeggen over religie van vrede en dergelijke; hun daden logenstraffen hun woorden zodra die uitgesproken zijn.

  De effecten van Vrouwenhandel: onder de Moslims zijn de Marokkanen de grootste etnische groep geworden in Nederland…

  Het komt neer op de volgende gedachte ‘Pak alles wat je te pakken kan van gavur, zorg dat je meerderheid krijgt’, ‘gebruik hun vrouwen/meisjes voor je seksuele lusten maar als je gaat trouwen, kies dan een maagd vanuit Turkije/Marokko’. Zo krijgen de moslims te pakken wat te pakken valt. De aantrekkelijkheid voor deze moslimjongeren is dat ze gezamenlijk op een lange plundertocht zijn in een “kafir land” voor hun heilige gaza! De buit, dus vrouwen, mogen ze onder elkaar verdelen. Hun rooftocht wordt als ‘heilige opdracht’ voorgesteld!

  Mohammed heeft zelf polygamie geïntroduceerd als een middel. Tevens propageren de jihadisten polygamie als zijnde een daad waar iedere moslim in Europa zich voor in zou moeten spannen. Ongelimiteerde polygamie in de landen waar moslims nog geen meerderheid hebben en een minimum aantal vrouwen te stellen, met verantwoordelijkheden en verplichtingen.

  Zo gaat men er binnen de zogenaamde “vreedzame uitkeringen islam” van uit dat Allah zelf wilt dat Europa tot de islam moet bekeren…Deze ideologische richting, die gedurende de geschiedenis van de islam voortdurend aanwezig was, is kenmerkend voor veel moslims. 

  Goed georganiseerde moslims bendes hebben in Nederland de handel en smokkel in heroïne en vrouwenhandel stevig in handen. Uitkering gerechtigde criminelen doen naast drugshandel steeds meer in andere takken van de misdaad, zoals mensenhandel, gijzeling en afpersing. Mensenhandelaren zoeken feilloos de zwaksten in de samenleving op: jonge vrouwen uit noord_Afrika die in geïsoleerde dorpen leven. Vaak worden ze door de familieleden geronseld. Als een religieuze plicht, moeten ze profeet Mohammed volgen om Islam via massale migratie te verspreiden. Elke vorm van kritiek of weerstand is totaal verboden, het is zelfs verdwenen uit het voorstellingsvermogen van deze vrouwen… Moslima’s durven zelfs niet eens meer iets negatiefs over Mohammed te denken! Om deze reden zien we de meerderheid van de moslimvrouwen dan ook als een slachtoffer van een gewetenloze narcistische heerser die bij zijn leven zoveel angst en terreur heeft gezaaid dat de angst zich uitstrekte tot ver ná zijn dood en mensen zicht tot vandaag aan hem onderwerpen, terwijl zijn ‘soldaten’ nog altijd zijn naam verdedigen en zijn systeem in stand houden…
  Voortplantingsadvies, oorlogadvies enz. enz vanuit moslimlanden! De dimensies van het probleem liggen ten grondslag aan de aanpassingsniveau van de grote massa die niet kan beseffen dat hij/zij van grondgebied veranderd is! Omdat de politiek islam gebaseerd is op het analfabetisme en culturele achterlijkheid is het gebruiken van gesloten enclaves via overmatige expansie blijft een strategisch doel voor de Jihadisten. 

  Het zijn het vooral goed georganiseerde, geïndoctrineerde jonge generaties. moslims organisaties zijn vaak opgebouwd uit bloedverwanten, grote meerderheid van de Arabieren en Turken populatie in Nederland is door de razendsnelle vermenigvuldiging van de neef/nichtjes ontstaan, deze uitgebreide familieverwantschap is een ultieme basis voor de zware criminaliteit. 

  We geven bakken met geld uit aan Moslimlanden: uitkeringen (bijstand en kinderbijslag) aan niet in Nederland wonende mensen. Daar boven op komt nog meer aan ontwikkelingshulp. Er wordt ook via Malafide bedrijven miljarden belastinggeld naar de moslimlanden doorgesluisd. En wij maar bezuinigen. Nederland maar steeds armer, marokko en Turkije steeds rijker.

  Like

 37. fashionjunkysblog zegt:

  Je moet betere bronnen raadplegen want zo snel groeit het aantalniet, dit is al gebleken uit onderzoeken en de islamitische bevolking in Europa groeit wel maar de groei loopt terug.
  Desondanks is het wel een angstaanjagende gedachte dat regeringen uiteindelijk overgenomen worden.. Zeker als je kijkt wat er nu in Irak gebeurt..

  Like

 38. fashionjunkysblog zegt:

  Een betere bron kan zijn de cijfers van het Pew Forum on Religion & Public Life, van het gerenommeerde Pew Research Center in Washington. Vorig jaar bracht het onderzoeksinstituut een rapport uit met actuele cijfers over de moslimbevolking. Nu komt het met een vooruitblik: ’The Future of the Global Muslim Population’.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Graag een rechtstreekse link!!!

   Like

   • fashionjunkysblog zegt:

    Daarvoor zal je het onderzoek moeten raadplegen. Hier staat ook een groei in van het aantal moslims maar lang niet zo groot als in dit artikel beschreven staat.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat zeg ik! Ik wil dus graag een rechtstreekse link van je naar dat onderzoek!

    Like

   • fashionjunkysblog zegt:

    Die zal niet in geheel gepubliceerd zijn op internet en zonder uitroeptekens begrijp ik de tekst ook wel hoor ;). Zal waarschijnlijk in boekvorm te vinden zijn. Gewoon betere research doen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Bullshit. Als dit zo´n belangrijk onderzoek is, moet het op internet staan. Ik ga er niet speciaal een boek voor kopen. Zwaktebod.

    Like

   • fashionjunkysblog zegt:

    Als jij zoveel over dit onderwerp schrijft maar niet eens bereid bent een boek te kopen dan ben je gewoon niet meer dan een kopieermachine en je kunt zelf ook googlen toch 😉

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Als jij eens wist hoeveel ik lees en google… en zeker geen o zo belangrijke fashion-sites… 😦

    Like

   • fashionjunkysblog zegt:

    Dat is maar een mening, heeft niets met cijfers te maken 🙂 fashion zijn in ieder geval genoeg liefhebbers voor.. En staat hier bovendien helemaal buiten.

    Like

  • Harry zegt:

   Ieder boek is ook maar een boek , fashionjunky . De mening van iémand .
   Iemand anders kan een volledig tegengesteld verhaal schrijven over hetzelfde onderwerp .
   En over cijfers en prognoses raak je ook nooit uitgepraat .

   Zo is het ook met junkies , de een is verslaafd aan dit , de ander aan dat . Allemaal vinden ze wat anders het lekkerst .
   Hopelijk is die modieuze onzin het enige waar je aan verslaafd bent .

   Like

   • fashionjunkysblog zegt:

    Die modieuze onzin is een merknaam, niets meer dan dat 😉 en dat staat los van deze discussie. En een boek is geen mening, het gaat om een demografisch onderzoek, heeft niets met een mening te maken.

    Like

   • Harry zegt:

    U maakt zich dus schuldig aan sluikreclame , “f” .
    Ga die volledige naam niet meer noemen want daar wil ik niet aan medeplichtig zijn .
    En denkt U nou niet dat zelfs bij demografische onderzoeken de mening van de schrijver van invloed is ?

    Een tijdje geleden kreeg ik van een vriend die bij de recherche zat ( inmiddels pensioen ) te horen dat ze op moesten geven hoeveel allochtonen ze in die woonplaats hadden .
    DEGENEN DIE WEGENS GEZINSHERENIGING HIERHEEN GEKOMEN WAREN , MOCHTEN ZE NIET MEETELLEN !
    Wat heb je dan aan dergelijke onderzoeken ?

    Like

 39. Aart van der toorn zegt:

  Gewoon allemaal Wilbers stemmen en ze terug sturen

  Like

 40. Marijke zegt:

  Beter nog: eerst even je bronnen checken. Bijvoorbeeld bij het CBS of het NDI. Dan zie je dat de ‘exploderig’ allemaal wel mee valt…. nog geen 6% noemt zich moslim…. Wauw…. Van mij mag iedereen geloven wat hij zij wil…. Je mag ook geloven in de ‘overspoeling’ mits dit geen haat zaait en dat doet het wel… triest.

  Nederlanders die (ondanks de oorlog) zelf niet zien dat ze precies doen waar ze bang voor zijn: Inperken van elkaars vrijheden; eisen dat hun wereldbeeld wordt op gevolgd. Wat wil je nu eigenliijk? Een Arische staat? Dat iedereen precies zo denkt over het leven als jij?

  Wanneer is Nederland voor jou veilig? Hoeveel % mag een afwijkende visie hebben ten opzichte van die van jou?

  groet,

  Marijke,
  Blauwe ogen, blond haar, RAS Hollander: Trots.
  Docent MBO in grote stad: Geloof me, ik ken Moslims… Ik geef velen al jaren les…
  Wees toch eens niet zo bang, maar maak contact met echte mensen…. echte moslims. Geloof me, je krijgt een kop thee en een vriendelijk gesprek… Ze hakken niet je hoofd af en verkopen niet hun dochter…. Welkom in Nederland 2014.

  Like

 41. DitMagNietGebeuren! zegt:

  Ik ben net 16 en woon in een grote stad en zit daar ook op school en ik kan je vertellen dat blanke kinderen zoals ik al dik in de minderheid zijn op scholen.
  Ik vrees voor mijn toekomst is het in Amerika veilig?

  Like

 42. Pingback: WIJ HET VOLK PIKKEN HET NIET LANGER! | eunmask

 43. Pingback: Demografische bom: aantal moslims in Europa explodeert | Nikontino's Blog

 44. nikontino zegt:

  Dit is op Nikontino's Blog herblogd.

  Like

 45. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HET WORDT TIJD DAT NEDERLANDERS HET VOOR HUN EIGEN VOLK OPNEMEN EN OPHOUDEN OM VAN NEDERLAND EEN MULTICULTURELE HEILSTAAT TE MAKEN!

  Like

 46. Pingback: Demografische bom: aantal moslims in Europa explodeert |

 47. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 48. Percival zegt:

  Reden te meer om het roer om te gooien. Europa, ontwaak in hemelsnaam en bevrijd uzelf van dit extreem links liberale regime en stop deze genocide. Diversiteit en multicultuur heeft vrijwel niets meer dan wrijving en criminaliteit voortgebracht.

  Like

 49. Jantje zegt:

  Waar is de bron voor al deze claims? In 2025 zal de helft van de NLse bevolking islamitisch zijn??

  Hoe goed ik ook zoek, ik kom nergens zulke cijfers tegen. Elke bron die ik vind zegt dat het percentage moslims in 2025 ergens tussen de 5 en 10% zal liggen.

  Hier een bron:

  Like

 50. Pingback: Moslim rijdt 11 mensen aan, beentje baby geamputeerd | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 51. ger lanslots zegt:

  juist!!

  Like

 52. Ellen zegt:

  De tekst is een uiting van het syndroom van intelectuele armoede in combinatie met egoöntsteking!…..aaaa,zielig hoor!!

  Like

 53. Ad Goltstein zegt:

  Ik hoorde onlangs ( 30 september 2017) Maarten van Rossem in het programma De slimste mens zeggen dat 4% van de Europese bevolking moslim is. Wie heeft er nou gelijk?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s