Tom Staal van Pownieuws is aanklager, rechter, beul en . . . rat tegelijk

Screenshot_3

(Door: Martien Pennings)

Onder het motto “De lasterende ratten van Pownieuws en GeenStijl” heb ik ooit eens uitgelegd hoe ik op neesjunwaid tievie door Liegfabriek Kwezelie (Dominique Weesie) aan de schandpaal werd genageld via louter verzinsels. Nu is aan-de-kaak-stel-journalistiek prima bij op video vastgelegde  kopschoppers, verkrachters en roofovervallers, maar niet bij een slager die erotisch getinte sms-jes heeft gestuurd aan een 14-jarige stagiaire die het vak des vlezes in zijn slagerij kwam leren.

U, mevrouw, vindt zulk sms-jes natuurlijk ook schandálig. En u, mijnheer, roept uw echtgenote dat natuurlijk na, want u zou nooit toegeven dat u een veertienjarig lekker stukje jailbait best zou willen neuken als u uzelve in de illusie zou kunnen houden dat ze 16 is en als dat onbetrapt, ongestraft en met wederzijds goedvinden en genot zou kunnen gebeuren. Nou, ik wel! Maar ik ben dan ook een gekende pedofiel, die in 1994 een artikel in Letter & Geest van Trouw besloot met :

“Dan blijkt dat de dader net zo goed voorkomt in hogere milieus en doorsnee-gezinnen en dat hij niet zelden een naar de buitenwereld aimabele en in zijn beroep succesvolle figuur is. Het kan, als u het zelf niet bent, uw buurman zijn.”

Wie zonder zonden is, werpe de eerste steen. Dat-ie op dat terrein zonder zonden is, geloof ik van Tom Staal dus niet en ook niet van dat hele verdere zootje bijdehandjes van Pownieuws  eromheen. Zullen we Staal eens aan een leugendetector leggen en hem de vraag stellen of hij zich wel eens op minderjarigen heeft afgetrokken? Ja, ik zou absoluut door de mand vallen, maar Staal ook en ook Johnnnny Quid, altijd zo vol van makkelijke morele scoringsdrift, plus de hele verdere mannelijke redactie van Pownieuws en GeenStijl erbij. Dat maakt deze Staphorster strontkarjournalistiek nog walgelijker dan toch al. Vuile hypokriete ratten! Maak van dit stukje dan óók maar een aitum bij Pownieuws: “Martien Pennings, een Radikalinski die vanwege structureel racisme een totaalban heeft op GeenStijl, blijkt nu ook, naar eigen toegeven, een pedofiel.”

Behalve bij de pedofielen hoor ik ook bij de woedende idioten,  die niet voor niks zijn gemarginaliseerd. Maar ook de beschaafde, redelijke en leuke mensen hebben aanstoot genomen aan dit stukje nazi-tv. Lees maar eens de bedaarde, zakelijke maar dodelijke analyse door Marcel van Roosmalen in de NRC.
________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Tom Staal van Pownieuws is aanklager, rechter, beul en . . . rat tegelijk

 1. manna zegt:

  Never hate your enemies: it clouds your judgement…

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Not with me: hate makes me clairvoyant.

   Like

   • Republikein zegt:

    Doe eens een gok!

    Like

   • Luchtpint zegt:

    De enige manier om dat soort lapzwanzen bij te schroeven is duidelijk laten voelen dat zoiets juridische gevolgen kan hebben.

    You don’t take things lying down. You fucking retaliate and come down on their heads like a ton of bricks !

    Dat is het enige dat ze begrijpen. En dan ga jij de Christen uithangen ?

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Dat was op manna bedoeld, natuurlijk. Verkeerde positie ingenomen in de reactie-structuur voor de zoveelste keer.

    😦

    Like

   • manna zegt:

    @luchtpint
    ‘verkeerde positie’? ik wist niet eens dat ik een positie had ingenomen en ik vind het heel knap van je dat je door een spreuk, die eigenlijk ook humoristische verwijzing naar een recentie op martien uit het verleden was, mijn mening kunt filteren.
    maar als je mijn mening vraagt: martien is een begenadigd en soms clairvoyant :-)schrijver en op vele vele topics ben ik het met hem eens, ook aangaande dit artikel. maar met ‘passie’ waarmee hij in een aantal artikelen schrijft slaat hij mijn inzien door. en dat kan ook ooit averecht gaan werken.
    alles is niet zwart/wit. gs is ook baanbrekend geweest en deels vele zorgen die de reageerders op deze site hebben aangaande de islam. met grote voordeel dat zij een groter publiek bereiken. en als je de waarheid wilt verspreiden kan gs een nuttig instrument zijn.
    (dit laat onverlet dat gs m.i. meermaals ernstig in de fout is gegaan aangaande de persoon pennings.)

    Like

   • Republikein zegt:

    O ja, the Godfather, eindelijk!

    Like

   • manna zegt:

    @republikein
    u gaat door naar de volgende ronde 😉

    Like

  • bobzelf zegt:

   nou beste vriend ,mooie spreuk hoor, maar daar heb ik bobzelf als we het over Pinokkio en die zwamzwam hebben en 90 % van onze baantjesjagers , alias OOK WEL GENOEMT DE LANDVERRADERS !!!!! geen enkele last van !!
   En ik heb het tenenkrommende stukje ook gezien , zonder hoor dan wel wederhoor,
   voor hetzelfde geld wordt de lul de tent uitgeslagen !!!
   dat was pas POOOOOOOWWWWWWW, news geweest !
   maar effe zonder dollen , waar heb ik eigenlijk geen ban !!!! whahahahaha
   dus heet ik op die ban sites toch AriedeWipper , BobdeBeffer dan wel montezuma’s revenge en vele anderen , whahahahahahaha
   Jezus wat zijn ze dom , trouwens stuur maar een email naar NRC , de Telegraaf of Elsevier , en vraag maar waarom , nou net als onze ex koningin :
   U kunt de typhus krijgen , nooit maar dan ook nooit het fatsoen om antwoord te geven !!!
   Dus het niveau ??? , boomaap of zo ??, maar dan wel (braak , braak )
   zelf de elite uithangen ,
   LAAT JE NAKIJKEN !!!!

   Like

 2. E.Eliveld zegt:

  Ik ben al jaren geleden gestopt met posten op GS. Ik heb sinds die tijd regelmatig de frontpages van de site doorgespit en heb zoveel mogelijk van de code doorgelicht: Geenstijl logt bijna alles!

  Het staat voor mij vast dat deze club een warme relatie met de KLPD, afdeling Internet Criminaliteit, onderhoudt en daaraan gegevens doorspeelt. GS is in IT termen gewoon een honeypot.
  Als je graag wilt bezoek je GS via een proxy. En posten doe je daar natuurlijk nooit.

  Like

 3. Mensen MET Stijl lezen sowieso nooit het gekwijl van Geen Stijl (de resultaten van een oude dweil)!…

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Zowat alle links bij dit artikel doogespit teneinde een duidelijk totaalbeeld te krijgen, mààr…..Je hebt natuurlijk volkomen gelijk, Martien: Dat erotische SMS’je kon natuurlijk uiteindelijk niet, ongelijke machtsverhoudingen en weet ik veel, maar je vraagt je af of die Tom Staal goed door heeft dat de manier waarop hij dit aanpakt wel tien keer zo vunzig is! Sensatie-riooljournalistiek in naam van de zedelijke verontwaardiging, wil je het nóg farizee-achtiger hebben! Wat schiet je daar mee op? Zo ben ik ook altijd van mening geweest, dat de activiteiten van die zogeheten pedo-jaagsters strafbaar gesteld zouden moeten worden, omdat het ze duidelijk meer om de sensatie dan om de gerechtigheid gaat en omdat bijvoorbeeld de jeugdige slachtoffers hiermee ook niet geholpen zijn, integendeel zelfs! Zo is het trouwens bij al dat soort zedenzaken: De hysterie van de ouderen maakt het alleen maar erger, mede doordat de minderjarige in kwestie die hysterie tot dan toe misschien zelf niet eens had gevoéld -totdat de omgeving besloot, er een puntgaaf drama van te maken. In de Eper Incestzaak is trouwens hoogstwaarschijnlijk sprake van een flinke dosis Pseudologica Fantastica (kàn technisch en fysiek gezien gewoon niet anders) en, bijvoorbeeld, de affaire-Oude Pekela…..nou ja……Kortweg gesteld: Hysterie lost nóóit iets op.
  Maar wind je niet op: Deze vorm van verslaggeverij is wel zó doorzichtig, dat dat Pownieuws bezig, is, op den duur haar eigen graf te graven, Met Staal, Wesie en Castricum voorop! En dan zal meteen duidelijk zijn, dat opponenten als jij de juiste zienswijze hebben. -Want, even sprekend tot de historicus in jou: Wie wil er uiteindelijk de schandpaal terug?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 20.19. uur, op 20/9. Wat fijn dat ik je ontmoet heb vandaag Theresa!
   Hartverwarmend, ik ben blij met jullie allen kennis te hebben gemaakt, met Bert, met Jack T, met Republikein, met Scarlatti Bombatti. Bedankt mede patriotten!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, Tom, dat is zeker zo! Ik vond het ook reuze fijn!
    Stuurde je net al een comment op Polen….etc. Hier dan nog maar één voor de zekerheid!

    Like

 5. treintrien zegt:

  Nou word ik weer een beetje boos, lieverds…
  Als een moslim dit had gedaan was de hut hier te klein geweest. Nou is ’t er toevallig
  ‘een van ons’ , maar ik vind het evengoed een viespeuk eerste klas.

  Als die slager een vent was geweest had hij gezegd:
  “ja, ik heb die sms gestuurd (of whatever) en ik los dit, zoals afgesproken met de politie, zélf op.
  Ik ben inderdaad een stomme eikel met mijn verstand in mijn lul, maar ik heb hier wat van geleerd.”
  Dan had die Tom staal óók niks meer kunnen doen, namelijk. Munitie weg.
  Maar ja, als zwaar gereformeerd typje is het natuurlijk een eerste natuur om overal omheen te zwammen en vooral de waarheid niet te zeggen. Bah. Uit mijn tent gelokt…walgelijke man. Had hij zelf toch ook wel kunnen verzinnen, dat dit uit zou komen?
  Het engelse spreekwoord luidt:
  If you can’t stand the heat, stay out of the kitchen.
  En dat is niet voor niks een spreekwoord!

  Die vrouw van hem, die hadden ze er misschien buiten moeten houden, dat vond ik ook erg onkies. Die kerel heeft wat mij betreft gekregen waar hij om gevraagd heeft.

  Like

 6. treintrien zegt:

  Aanvulling:
  Als ze nou na zes weken nog steeds doorzeuren over dit geval, dan vind ik het ook lullig voor die slager. Maar één avondje op powned (die paar duizend kijkers), nee, kan ik echt niet mee zitten. Is iedereen over twee weken al weer vergeten. Typisch gevalletje: Eigen schuld, dikke bult.
  Iets met billen en blaren mompelt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, Treintrien, maar ik zei het al in mijn comment: Uiteindelijk willen we niet de Schandpaal terug.
   Journalistiek, alla, maar deze vorm van journalistiek mag toch niet aangemoedigd of goedgekeurd worden. Dat zit op hetzelfde vlak als met die pedojaagsters: Je gaat met de vormgeving over een bepaalde grens en dat kan niet; dan is het einde zoek.
   En ik kom toch ook even in de verdediging nu je zo stelt ‘dat de hut te klein geweest was, ‘ als het een moslim betroffen had: dat is pertinent niet waar.Het gaat er ons niet om dat het moslims zijn, maar om wat moslims dóen: Ordinair machtsvertoon en -misbruik. Erotische SMS’jes sturen kan weliswaar niet door de beugel, maar is verder geen fysiek geweld. Daar hoef je je heus niet drukker om te maken dan bij een niet-moslim. Ik in elk geval niet en dat méén ik.

   Like

   • treintrien zegt:

    Nee, weet ik ook wel, Theresa. Terecht onderscheid.

    Schoot bij mij heel verkeerd, dat vergoeilijken in veel reacties.
    Was wat fel, dit soort gedoe met kinderen is voor mij wat een rode lap voor een stier is.
    En natuurlijk moet die schandpaal niet terug.

    Ik blijf er wel bij, dat alles wat je op ’t www gooit, in principe openbaar is. Dus ook whatsap. Alles wordt opgeslagen en kan tegen je gebruikt worden. Ik weet dat de schuilnaam die ik hier gebruik ook een soort wassen neus is. Als iemand écht wil, komt hij/zij er zeker achter wie ik in ;t echt ben. En daar had de slager óók wel even over na mogen denken. Niet?

    Like

 7. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Tom Staal wordt nog eens net zo groot als Willebrord Frequin. Wat een afgang . . .

  Like

 8. Pingback: Het Himmlertje in Domkop Peter Breedveld | E.J. Bron

 9. Pingback: Kijk, deze agent is een fascistische klootzak | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s