Deense vrouw opgesloten wegens islamkritiek

Screenshot_8

Moslimmannen wereldwijd verkrachten, misbruiken en vermoorden hun dochters. Dit is het resultaat van een disfunctionele en inhumane cultuur, voor zover je het überhaupt een cultuur zou kunnen noemen. Je zou denk ik wel kunnen stellen dat het een disfunctionele en inhumane religie is. Het handboek, de koran, is immoreler, deplorabeler en geschifter dan de boeken van de andere twee grote godsdiensten bij elkaar.” In Denemarken is de Iraans-Deense kunstenares Firoozeh Bazrafkan veroordeeld tot vijf dagen gevangenisstraf voor bovenstaande uitspraken, wegens racisme. En weer is een deel van het Vrije Westen gevallen.

Lees verder>>>

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Deense vrouw opgesloten wegens islamkritiek

 1. Die Denen hebben allemaal een steekje los waarschijnlijk als gevolg van bevroren hersencellen !

  Like

  • meneertje zegt:

   Ik denk juist dat de Denen, gemiddeld genomen, nog het meest verstandige volk vormen onder de Europese volken die worden bedreigd door de islam.
   Daarom vind ik het extra verontrustend dat ook in het “verstandigste land van Europa” een dergelijk vonnis kan worden geveld.

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  En niet alleen dat, realpredictor, zo standvastig als ze waren ten tijde van de cartoon-ellende in sep 2005, deze maand 8 jaar geleden, zo slap zijn ze nu kennelijk.
  Ze weten daar heel goed wat de aanhangers van dat woestijngeloof van plan zijn, als ze goed opgelet hebben, weten ze ook wat er in Zweden aan de hand is.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Als je bedenkt wat moslims over niet-moslims durven te zeggen (christenhonden, varkens, hoeren, en dat ze allemaal uitgeroeid moeten worden!), dan vind ik de straf die deze vrouw kreeg vanwege haar uitspraken over de islam (die ook nog waar zijn) beneden alle peil! De Deense rechters die haar deze straf hebben opgelegd moeten zich de ogen uit hun koppen schamen! Wij hebben niet gevraagd of die haatzaaiers naar Europa wilden komen; dit doen ze uit vrije wil. Stel dat het andersom was, en wij als westerlingen gaan in moslimlanden de profeet en hun achterlijke ‘godsdienst’ beledigen, dan lag je kop er af voordat de zon onder ging! Wij moeten als Europeanen eens een vuist maken tégen die verrotte islam! Het is niet alleen in het belang van ons, vrije mensen en denkers, maar misschien nog wel meer in het belang van onze toekomstige generaties. Als deze ontwikkeling doorzet, en daar heeft het alle schijn van, dan hebben onze nakomelingen geen leven meer.
  Als ik dan denk aan onze overheid, die als excuus voor nóg meer lastenverzwaringen en een toenemende staatsschuld zegt dat we deze niet op het bordje van onze kinderen moeten schuiven, vind ik dit veel minder erg dan dat onze kinderen en kleinkinderen onder het zware juk van de islam hun leven zullen moeten leven!!
  Als er niets veranderd.
  In Europa moeten we de vuisten ballen. Laten we om te beginnen maar eens de meest radicale moslims uitzetten. Dan hebben we al een hele slag gewonnen.
  Maar niets doen en afwachten wat er gaat gebeuren wordt de doodssteek voor ons en ons nageslacht!

  Like

  • Maria zegt:

   Catja…. het komt door de socialisten in Europa en dat neo-liberalisme ?? pfffff verraad ongezien, naar de eigen autochtone bevolkingen…. onbegrijpelijk dat wij in de 21é eeuw bedreigd worden door een religie die de wreedste moorden op de mensheid op zijn naam mag schrijven… Socialist flikte ons dit, waar is dit allemaal nog normaal wat er aan de gaande is? Aan de andere kant van de planeet moorden die terroristen (soenieten), Sjiiet, Allewiet, Christenen, Atheïsten, Joden alles maar dan alles uit voor die sharia…. en politiek steunt hen?!?!?! man ge zou beginnen trippen voor minder!!! Bekijk dit ne keer… is een discussie over Europa… als je dit hebt gezien zijn je ogen wagenwijd open…. je moet goed luisteren hoe zij Europa omschrijven en wat er volgens hen aan de gaande is…
   Wij zitten echt in een slechte B film hier in Europa…. http://www.youtube.com/watch?v=cukCk2RcegU&feature=player_embedded

   Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend nieuws: totale omslag in denken, revolutionair…!!!!
  Benieuwd of ze het ook waarmaken…
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3513023/2013/09/20/Programma-Haagse-VVD-staat-vol-islamkritiek.dhtml

  Like

 5. nn zegt:

  Jammer dat ze weer eens geen onderscheid maakt tussen de verschillende godsdiensten. Het christendom, waarbinnen het katholicisme fundamenteel is, is wezenlijk anders dan alle andere godsdiensten. De onlangs hier genoemde Rodney Stark heeft daarover een interessant boek geschreven: The victory of reason. Daarin legt hij uit waardoor het Westen zich verder ontwikkeld heeft, en andere, oudere culturen, kon kolonialiseren. De eerste reden daarvan is dat de oudste kerkvaders, al in de eerste eeuwen van het christendom, de rede verklaard hebben tot de grootste gave gods aan de mens. Daardoor kon in het Westen een intellectuele ontwikkeling ontstaan op initiatief van de Kerk die voor onderwijs zorgde en universiteiten stichtte.
  Verder: al onze Westerse humane waarden waar wij zo trots op zijn, vinden hun oorsprong in de Katholieke Kerk! In de eeste plaats de waarde en onschendbaarheid van ieder menselijk leven! En de opdracht tot bescherming daarvan. Als het Westen het contact met zijn fundament verliest zal het ook op den duur deze waarden verliezen.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Op GEENSTIJL zijn heel veel reacties. Ik heb die niet allemaal gelezen maar ik vermoed dat die scheldpartijen, hoe gerechtvaardigd ook, de verkeerde, oftewel een eenzijdige kant uitgaan.

  De straf is, naar alle waarschijnlijkheid, niet uitgesproken door een moslim.

  Welke politiek-correcte halve gare idioot haalt het in zijn of haar hersens om zo’n uitspraak te doen?

  “De koran, is immoreler, deplorabeler en geschifter dan de boeken van de andere twee grote godsdiensten”.

  Met ‘de andere twee godsdiensten’ worden natuurlijk de Joodse en de christelijke godsdienst bedoeld.

  Die zijn dus ook ‘immoreel, deplorabel en geschift’, alleen een tikkeltje minder, maar toch …..

  Ik kan me niet voorstellen dat de straf ook voor het beledigen van die godsdiensten geldt, want dan kan de rechter wel bezig blijven met het uitdelen van straffen …. en de advocaat van het slachtoffer zal kunnen aanvoeren dat er honderden voorbeelden zijn waarin die godsdiensten beledigd worden, zonder dat er ook maar één straf is uitgedeeld.

  Beste mensen, WAKKER WORDEN! De uitgedeelde straf in Denemarken, en er zijn tientallen andere voorbeelden te noemen, BEWIJST dat de islam een beschermde status in Europa heeft.

  Islam-fundamentalisten mogen roeptoeteren wat ze willen, ze mogen Europa en de autochtonen tot op het bot beledigen en hun gore minachting uitschreeuwen, dat maakt allemaal niet uit!
  Dat heet vrijheid van godsdienst!

  Dankzij onze politiek-correcte land- en cultuurverraders; precies, diegenen die onze cultuur HATEN, zullen we uiteindelijk in een situatie terecht komen waarin de niet-moslims alles wat zij terecht van de islam vinden, moeten inslikken, zich dus als slaafjes moeten gaan gedragen, en de islam zal hier gaan heersen en de norm worden.

  Precies wat de fundies van plan zijn, trouwens. Waarbij zij dus hulp krijgen van het meest verachtelijke tuig dat we ooit in de geschiedenis hebben gekend:

  De Multiculti kliek, die de verraders van hun eigen volk zijn!

  Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  Heer Pennings die eer is u nog niet ten deel gevallen.

  Like

 8. Henk der Niederländer zegt:

  Niet alleen hun eigen vrouwen en kinderen.
  Even een bericht uit Thailand waar Boedhisten ook zwaar te lijden hebben onder de islam.

  http://www.barenakedislam.com/2012/02/13/thailand-muslims-in-the-south-are-slaughtering-buddhists-in-order-to-ethnically-cleanse-the-area-warning-graphic-images/

  Like

 9. Rudi zegt:

  Scandinavië is volledig de pedalen kwijt, niet enkel Denemarken, ook Zweden en Noorwegen zijn volledig op drift. Denk maar aan alle artikels hier over die landen.
  Maar nu kom ik toch dit tegen op de site van De Standaard: http://www.standaard.be/cnt/dmf20130920_00751105
  De islam en de massa-immigratie bekritiseren mag niet, zelfbevrediging in het openbaar mag dan weer wel (in Zweden).

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  Zo ver gaat dat nu al dat dissidenten uit Iran of hun nakomelingen in het Westen e.d. die wat zinnigs te zeggen hebben over de Islam nu ook al hun mond moeten houden. En dan te bedenken dat vanuit Iraanse ambassades regelmatig spionnen en moordenaars in die landen de Iraanse gemeenschappen controleren en intimideren.

  Denemarken mag zichzelf fijn op de borst slaan met fierheid dat het het werk van de moellahs uit handen neemt !!! GVD

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Zo denkt Karina Udnaes uit Noorwegen erover.
  http://www.freerepublic.com/focus/news/1175732/posts

  Like

 12. Jean zegt:

  Het is reeds 10 over 12 met die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij in ons westen, die rotzooi moet verboden én verbannen worden zo niet komt er oorlog want wij westerlingen willen die smeerlapperij niet in onze westerse gemeenschap een gemeenschap waar die barbaarse islam niet in thuishoort.
  Politieke partijen die weigeren (om de postjes) die smeerlapperij te verbieden die zullen wij massaal gaan uitschakelen zodat ze nergens nog aan de bak komen, firma’s die dergelijke politiekers opnemen zullen eveneens geboycot worden.
  Europa MOET islam verbieden én verbannen te beginnen met de subsidie dadelijk op o euro te zetten, geen mosselketen en geen haatbunkers op westers grondgebied, haatbaarden in soepjurken opsluiten en uitdrijven, kopvodden idem.
  In Vlaanderen zullen we de Vlamingen warm maken om enkel nog op het VB te stemmen, Nederland is al zover dat de meerderheid enkel nog op de PVV zal stemmen, eindelijk.

  Like

 13. manna zegt:

  zet het woordje “veel” aan het begin van de tekst en ze is niet strafbaar. c’est ca.

  Like

 14. anne-marie zegt:

  Hier heb ik gewoon GEEN woorden voor!!!

  Like

 15. Republikein zegt:

  Denken mag nog wel.

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Het komt allemaal steeds dichter en dichterbij, en niet alleen in Denemarken. In Amsterdam hadden we ook al zoiets meegemaakt. Een man die kritiek leverde op Islam schreeuwlelijken. U weet wel, dat incident op de Dam, precies op de plaats van de Doden Herdenking. Hij werd ook opgepakt door de politie. De politie liet hem naderhand weer vrij onder gebruikmaking van schijnheilige excuses ! In feite is de Nederlandse politie ook pro Islam. Misschien nog wel het ergste in Gouda. Daar hoorden wij bij familie ook al zo’n vreselijk verhaal, hoe de politie partij koos voor criminele Moslims ! Die Islam breidt zich als een olievlek uit over Europa. En het ergste is dat Moslims fokken als konijnen, zodat binnen afzienbare tijd ons democratische systeem er automatisch voor zorgt dat Nederland is veranderd in een Sharia staat !

  Like

 17. Dust zegt:

  Jan Breydel en andere voorvaderen hebben hier telkenmale bloed zweet en tranen gelaten om ons uit de onderdrukking van andere volkeren te halen en alzo een betere VRIJERE toekomst te geven…. en telkenmale zijn er van die moraalridders die denken dat het anders wel lukt. NIET DUS. ik hoop op een dag dat de medische wetenschap die unieke code kan ontcijferen van bepaalde volkeren en alzo een anti conceptiemiddel vind voor het leven. Dat is geen volkerenmoord maar garandeert wel een mooiere toekomst voor onze kinderen.

  Like

 18. Het schrijven van de WAARHEID is GEEN racisme. Het veroordelen hiervan is een SCHENDING van de Mensenrechten en de Vrijheid van Meningsuiting. Want wie kan weerspreken wat zij geschreven heeft? De wandaden van de islam worden dagelijks wereldwijd gepubliceerd dat deze een disfunctionele en inhumane cultuur is, is overduidelijk! Dat de Koran en andere religieuze handboeken immoreler, deplorabel en geschift zijn is al eeuwenlang door mishandeling, geweld en moord aangetoond!

  Like

 19. Willie zegt:

  Mensen, er zal toch veel meer op de proppen moeten komen dan klagen,kijven en l*llen over de overheid. Als we die zandbakkers terug weg willen zullen we het ZELF moeten doen , op je overheid rekenen kan je tot t einde der dagen , nog niks gebeurd dan , alleen is daartegen Europa een compleet kalifaat geworden en wees gerust : we zullen hier niet meer moeten reageren , deze en andere vergelijkbare sites zijn dan allemaal WEG !!!!
  Door de religion of peace maniakken zijn we daartegen al lang onze kop kwijt

  Like

 20. Paardestaart zegt:

  Sja…Had ze maar geen ‘moslimmannen’ moeten zeggen!
  ‘Racisme’ omvat op gezag van Hirsch Ballin c.s. alle “overtuigingen die mensen ten diepste bewegen” zoals moderne Nederlandse rechtsgeleerden dat verwoorden zonder dat het hele land over ze heen valt. Sindsdien moet je je waarheid als een koe dus maar de ether in zien te krijgen zònder te linken naar andermans ‘overtuigingen’ – want die mogen nu eenmaal niet gekwetst worden, hoe achterlijk, gevaarlijk of boosaardig ze ook zijn..

  (Wat zouden wij tegenwoordig zeggen als er nu een Hitler opstond?? Als overtuigingen je ‘ten diepste bewegen’ zijn ze volgens onze huidige wetten onschendbaar – never mind hoe abject of hoe schadelijk ze zijn, en me dunkt dat Adolf ten diepste bewogen was – zijn stem sloeg er van over… Wij zouden hem naar ik vrees wel weer de Nobelprijs voor de Vrede geven – om the beast maar niet verder te provoceren..) :0

  Nou ja, mischien een schrale troost: ttv de koude oorlog floreerden in Mordor de kunst en de literatuur op een manier die wij ons bijna niet kunnen voorstellen..Iédereen vroeg zich dier dagen namelijk af of er al commentaar was op hoe godvergeten schofterig de autoriteiten nú weer iemand’s rechten hadden verkracht..Iédere Slaaf wilde weten hoe schrijvers en andere creatieven vervolgens hun zegje hadden weten te doen zonder de regels te overtreden, en dus haastte iedereen en zijn tante zich om de stiekem gestencilde blaadjes te bemachtigen die toen Rusland’s hoop in grauwe dagen betekenden..
  Ach ja, een slavenhand is gauw gevuld, maar hoe hadden die arme oostblokkers hun honderd jaar grauwzaamheid ànders overleefd?

  Moeten wij ook maar gaan leren..Als Deense rechters nu ook al overstag gaan zullen de onze binnenkort óok wel bakzeil halen.. >:-(

  Like

 21. Jan zegt:

  Intussen iets naar het zuiden, Frankrijk: Fransman een maand in cel en €1680 boete omdat hij van moslims fatsoen eist en geen smerig halalvoer opgedrongen. Anders keus tussen koffer op lijkenkist.

  1 mois de prison avec sursis et 1680 euros d’amende pour un commentaire sur LeFigaro.fr
  http://www.fdesouche.com/409329-1680-euros-damende-pour-un-commentaire-sur-lefigaro-fr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s