FOTO: PVV-demo in Den Haag 21-09-2013

Screenshot_10

Geplaatst door:

E.J. Bron

(met dank aan “tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op FOTO: PVV-demo in Den Haag 21-09-2013

  1. Tom Hendrix. zegt:

    Wat een mooie manifestatie beste mede-reageerders. En alles verliep vredig en waardig. Bij LINKS is dat vaak heel anders! Prima speech van Geert Wilders. Geen woord aan gelogen. ook Laurece Stassen en Martijn de Graaf, hebben goed gesproken! Pugno Pro Patria!

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Bedankt, E.J. en Tistochwat!
    (Al hebben we Geert natuurlijk vanmiddag in Den Haag live gezien en gehoord, dat is toch wel het àllermooiste!)

    Like

  3. Het was een mooie middag! Genoten, van elkaar maar natuurlijk vooral weer van Geert! Ik heb met een aantal mensen, reaguurders op dit blog, kennis gemaakt!

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Zo is het, Jack! En hartstikke bedankt: Zonder jou en je schilderij geloof ik nooit, dat we elkaar gevonden hadden! Dat mag best gezegd worden.

      Like

      • Tistochwat zegt:

        Wij vonden Jack ook als eerste terwijl hij zijn schilderij in de lucht hield.
        Tjongejonge, wat een mensenmassa! Heel apart, zo tussen gelijkgestemden.
        Ik had Geert zó graag een hand gegeven en hem willen zeggen hoeveel bewondering ik heb voor zijn moed en doorzettingsvermogen!

        Like

    • Urbanus zegt:

      hee Jack had jij toevallig een schilderij bij je met Die en Mark?

      Like

      • Ja Urbanus, ik had een schilderij van 50 bij 70 centimeter op mijn borst van Mark Rutte die aan het dansen is met Herman Van Rompuy, president van de Europese Unie. Ze maken een vreugdedansje. Ze hebben de Nederlanders weer opgelicht?! Rutte danst naar de pijpen van Van Rompuy in het schilderij, letterlijk en figuurlijk! Wat een aanfluiting!

        Like

  4. Ambassador zegt:

    Mooi! Eindelijk gezamenlijk gaan staan. Wij zijn in Eindhoven gestrand. #NS werkzaamheden.
    Maar van uitstel komt geen afstel. Samen werken aan alternatieve systemen. Ik zie er naar uit.

    Like

  5. Willemientje zegt:

    ik ben er trots op, dat ik erbij was, wat een sfeer, en wat een beschaafde Demo, ik ben trots, dat wij Nederland hebben laten zien, dat PVVers geen asociale tokkie’s zijn, voor herhaling vatbaar, en dan nog veel groter

    leuk, een aantal van jullie te hebben ontmoet

    Like

  6. luckybee zegt:

    Ik was er ook ,de Rodegarde die zich Anti Fascisten noemden,was wel erg tam geworden, zo veel tegenstanders hebben ze niet verwacht.Ze verzamelden in een plein vlak in de buurt maar toen ik daar aankwam druipen ze stilletjes weg, zo dat de Politie agenten niet erg veel te doen hebben.

    Like

  7. gielah zegt:

    Ja… wij waren er ook!
    Ik heb niemand herkend…. want er waren er zóveel!
    Vást meer dan de 1500 waar de media het over hebben.
    Waar ik vooral heel blij van werd?

    Toen Wilders zei: ‘WIJ zijn het volk van Pim Fortuyn!’

    En zo voelde het ook.
    Allemaal keurige mensen, veel ouderen ook, mensen in rolstoelen.
    Nergens fanatiekelingen en domme heethoofden.
    Helemaal geen tokkies!
    Goede Nederlanders, bezorgde mensen en een Geert Wilders, die ( voor déze verworden tijd…) bijna on-Nederlandse afmetingen aan begint te nemen…. een regelrechte kanjer… een strijder voor recht en gerechtigheid.

    Joost Niemöller was er trouwens ook.
    Hij heeft een verslag over deze middag geschreven, dat ik daarnet aantrof op Twitter.

    Like

  8. DonnaDolce zegt:

    Het was een fantastische sfeer, Jack, ken je niet, maar weet gelijk om welk schilderij het ging , hahaha. Ben blij dat ik gegaan ben, leuk om zoiets meegemaakt te hebben.

    Like

    • Ha Donna Dolce: Ik werk momenteel met een nieuwe groep mensen. De sociale werkplaats. Die mensen werden spottend “de zeepjes” genoemd. Maar onze chef noemt ze “de toppers”! De PVVers zijn ook “de toppers”!

      Like

  9. Martien Pennings zegt:

    Ja, ik was er ook, maar omdat jullie zo nodig al vroeg recht voor dat podium moesten gaan staan- (op tv kan je de Blonde Satan veel close upper zien!) – kon ik niet naar jullie toekomen.
    Bert is tenslotte maar naar mij toegekomen.
    (Bert kon zich wel naar achteren dringen, maar ik kon mij niet naar voren dringen, dat is onfatsoenlijk.)
    Achteraf besef ik dat ik na de demonstratie eigenlijk gewoon even met Bert naar die bus had moeten gaan waarmee jullie uut Grunningen gekomen waren, maar ik was bang dat ik dan een latere en veel drukkere trein terug naar Amsterdam moest nemen en bovendien zou ik dan weer niet iederéén zien en bovendien had ik er wel een páár gezien . . . . . en . . . . enfin, het was verwarrend.

    Like

  10. Tiny zegt:

    Fantastische dag, heb genoten. Een super beschaafde demonstratie hebben we laten zien aan heel Nederland. Het flink aantal bloggers in real live gezien en kennis mee gemaakt. Dat was ook heel leuk.
    Politie die een complete ring om de demo heen had, had een bijzonder rustige dag vandaag. Moesten wel een paar lastpakken van de rode antifa afvoeren. Politie, bij deze bedankt voor jullie optreden.

    @ Martien, je bent nog verdomd lenig, jammer dat ik daar geen foto van heb gemaakt. Doen we volgende keer, toch? Maar ik moest echt verschrikkelijk lachen.

    Ben overigens voordat ik ga crashen de foto’s proberen door te sturen, wil niet erg lukken. Weet niet wie er nou moeilijk doet, mijn laptop, mijn mailprogramma of de provider. We zien wel, ze moeten toch straks toch echt nog weg.
    Morgen lees ik de linken wel.

    Like

  11. G.Deckzeijl zegt:

    Tsja, Rutte en z’n kliek zijn minstens zo verwarrend.

    Like

  12. LafSchaap zegt:

    Het was mooi op de Koekamp. Erg prettig om eens te verkeren tussen mede-PVV-ers. Hier in de omgeving moet je altijd uitkijken met wat je zegt; als de plaatselijke school er lucht van krijgt hoeven je kinderen nooit meer te rekenen op een voldoende voor o.a. maatschappijleer, hoe hard ze er ook voor leren. Twee en een half uur heen en ook weer terug met de trein voor een uurtje demonstreren, maar het was het waard. Ik denk dat er rondom de 3.000 mensen aanwezig waren. En geen ‘Tokkies’ gezien, wel jonge- en oude lui, van alles wat.
    Enig nadeel: al jaren lees ik de commentaren van de reaguurders hier en elders, en ken ik hen van (schuil)naam, maar als ik ze in den lijve tegenkom herken ik ze niet. Misschien kunnen we daar voor de volgende keer iets op verzinnen.

    Like

  13. Martha N zegt:

    Mijn zoons zijn geweest, het was geweldig. Veel meer mensen dan de media willen laten geloven en alles keurig verlopen. Het is geweldig dat er toch zoveel mensen gekomen zijn, een gebaar!

    Like

  14. Tom Hendrix. zegt:

    Beste mede reageerders, het was inderdaad een waardige demonstratie, zonder geweld en rotzooi.
    Ik ben heel blij, dat velen waren gekomen, en ook ik stoor me aan reacties op pow.news, waar sommigen het weer meenden, om ons als tokkies neer te zetten, en Geert Wilders weer te moeten bashen. Verder eens met de uitspraak, van Gielah om 20.49. uur, op 21/9. Ik voelde de verbondenheid, met de ideeën van Dhr. Pim Fortuyn, die helaas nooit de gelegenheid heeft gehad om Nederland uit de sores te helpen.

    Like

  15. Ronald Soeverein Mens zegt:

    Was er ook samen met mijn vrouw en wij hebben genoten van deze vreedzame en warme demonstratie en de sfeer onder elkaar. Geweldig om met zoveel gelijkgezinden daar aanwezig te zijn en naar Geert te luisteren. Wij hopen dat dit de aanzet is naar meer demonstraties en dat deze dan nog meer mensen op de been zullen zetten en vooral ook meer jongeren want het gaat ook om hun toekomst in een weer Soeverein Nederland!!!

    Like

  16. G.Deckzeijl zegt:

    Nederland kan alleen uit de sores geholpen worden door bij de eerstvolgende Kamerverkiezingen
    MET VERSTAND te stemmen.
    Want zeg nou zelf: zal deze demo van gisteren iets aan het huidige (AFBRAAK)beleid veranderen? Ze dronken een glas, ze deden een plas en alles bleef zoals het was.
    Het spijt me voor degenen die er anders over denken maar ik bekijk ’t realistisch.
    En dan zijn we er nog niet, want als er met verstand wordt gestemd, moeten gedane beloftes
    waargemaakt worden. Het zijn en blijven politici en die moet je in de gaten blijven houden.

    Like

  17. jowitteroos zegt:

    Kijk eens wat die viezeriken alhier schrijven……………https://www.indymedia.nl/node/19212

    Like

    • Tistochwat zegt:

      Tja, dergelijke vuilspuierij was te verwachten.
      Ik kan alleen maar zeggen dat ik zelf bij de demonstratie van de PVV aanwezig was en dat alles vreedzaam is verlopen. PVV-stemmers zijn geen aso’s hoewel de linkse media dat graag verkondigen.

      Het verwondert me trouwens dat de VVD en de PvdA straks weer durven meedoen met de nieuwe verkiezingen.
      Ik heb een leuk clublied voor het huidige cabaret,,, pardon: kabinet; let u vooral op de geluidseffecten:
      [audio src="http://home.telfort.nl/ruud.vansteenis-t/Kadanz-De_Wind.mp3" /]

      Like

    • DonnaDolce zegt:

      Ach ja, ALLES om Wilders “zwart” te maken. Deze lui stonden niet eens in de buurt.

      Like

Plaats een reactie