De bevrijding van Nederland is begonnen

Screenshot_21

(Door: Ton van Kesteren)

Gisteren was ik bij de protestdemonstratie van bezorgde Nederlanders en medelanders over het afbraakbeleid van een feestend nivelleringskabinet. Ik heb afgelopen zaterdag met veel demonstranten gesproken over de beweegredenen om naar Den Haag af te reizen. Een gepensioneerde man: ik sta hier voor mijn kleinkinderen. Alle perspectief wordt mijn kleinkinderen ontnomen, omdat de rekening van een verkwistende overheid bij hen wordt neergelegd.

Een jonge demonstrant met een zelfgemaakt bord met daarop “TV = Bedrog”. Hij vertelde me dat de televisie elke dag leugens vertelt aan de mensen. Dat Geert Wilders als een slecht mens wordt weggezet, dat de EU ons welvaart  en vrede zou brengen, dat we solidair zouden moeten zijn met de armen en verdrukten  in de wereld, dat de miljarden aan subsidies voor  wereldverbeteraars in Nederland en voor de maakbare samenleving  gerechtvaardigd zouden zijn . Deze demonstrant wilde laten zien dat Geert Wilders en zijn PVV ook het beste willen voor Nederland, dat hij solidair is met de Nederlanders, die steeds meer krom moeten liggen voor buitenlandse banken, corrupt Afrika, de decadente EU en subsidie-ondernemers die hij weinig vleiend “de macro biotische muesli-maffia” noemde.

Een Bulgaarse mevrouw met haar kleinkind begrijpt niet dat de Partij van de Arbeid de grenzen openzet voor kansarme profiterende uitkeringsmigranten uit met name Oost-Europa en bij voorkeur  de armste landen van de wereld en dat -tegen beter weten in-  wordt vastgehouden aan dit naïeve beleid.  De vrouw vertelde me dat zij ooit uit Bulgarije naar Nederland was gekomen om er te werken, te leven, en  Nederlandse te worden. En dat zij dat tot aan haar pensioen heeft  gedaan en waargemaakt. Inmiddels was deze mevrouw als Nederlandse volledig  geïntegreerd  en was zij nu van haar kleinkinderen aan het genieten. Met haar aanwezigheid wilde ze Geert Wilders een hart onder de riem steken.

Een oudere dame wilde haar verhaal graag aan de heer Wilders vertellen, maar begreep ook dat dit op de dag van de demonstratie niet haalbaar was. We hebben afgesproken dat haar “verhaal” op schrift zal worden gezet om  het op termijn met anderen te kunnen delen.

Het 100 gulden Geert biljet vond gretig aftrek bij de aanwezigen, waarbij men zonder uitzondering vertelde dat men terug verlangde naar onze eigen waardevaste gulden. De guldenperiode toen de mensen nog geld overhielden aan het eind van de maand.  Een meneer liet mij zijn portemonnee zien met daarin alle kleurige Hollandse bankbiljetten van weleer. Telkens als meneer  naar deze mooie biljetten keek dan werd hij weer vrolijk. Hij wilde dit “Hollandse setje” aanbieden aan de heer Wilders maar kwam helaas niet voorbij het onverbiddelijke cordon aan beveiligers. Wellicht is voor deze meneer een persoonlijke ontmoeting met Geert mogelijk.

Later op een terras in het centrum van Den Haag ver weg van de beschaafde demonstratie van PVV-aanhangers en PVV-sympathisanten zagen we wild om zich heen slaande “wereldverbeteraars”. Wat mij opviel was het podium dat deze  zichzelf “antifascisten” noemende heethoofden van de media kregen. Wat de van de zon genietende gasten op het terras helaas niet te weten zullen komen, is dat dergelijke lieden de kritiek van de Partij voor de Vrijheid op het nivelleringsfeest van PvdA/VVD en overig links in de kiem probeerden te smoren.

Mijn conclusie van afgelopen zaterdag is dat de stem van het gewone volk meer gehoord zou moeten worden en dat de media hierin een belangrijke taak zouden kunnen en moeten vervullen. Helaas maken de media in Nederland nog te veel deel uit van een politiek bestuurlijke en maatschappelijke elite die ons land in een wurggreep heeft. Het zou een zegen zijn voor de democratie in Nederland wanneer de Nederlandse samenleving definitief zal zijn bevrijd uit een dwangbuis van een oude, achterhaalde, eenzijdige en overwegend links politiek correcte bestuurlijke elite die in de media, de vakbonden, het onderwijs, de zorg en maatschappelijke organisaties geheel ten onrechte nog steeds de scepter zwaait. De opmars van de Partij voor de Vrijheid is slechts een begin. Er is nog een lange weg te gaan in de bevrijding van Nederland.

Screenshot_22

Ton van Kesteren

Fractievoorzitter PVV Groningen en bestuurslid PopNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

14 reacties op De bevrijding van Nederland is begonnen

 1. De grootste winst van de demonstratie is dat het zonder noemenswaardige incidenten is gebleven waardoor de mensen die nu nog zijn weggebleven uit angst voor narigheid een volgend keer ook zullen durven te komen.
  En hoe groter de menigte demonstranten hoe minder de media de kans krijgen het te kleineren.
  Minpuntje was de slecht werkende geluidsinstallatie waardoor veel van de speech van Stassen verloren ging.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  EN IEDERE DAG MET DIT NIEUWS IN DE KRANTEN , EN DAN DAT VAN GISTEREN ,
  WORDT HET LEVEN TOCH WEER EEN IETSIEPIETSIE ZONNIGER!!!
  MAAR WE ZIJN ER NOG NIET , WE BLIJVEN STOKEN NATUURLIJK !!!
  ON THE BARRICADES , GEERT FOR PRESIDENT !!!

  Like

 3. Jade zegt:

  Prima artikel…
  En deze zin zou elke Nederlander door het hoofd moeten gonzen:
  “Alle perspectief wordt mijn kleinkinderen ontnomen.”

  Like

 4. Jean zegt:

  Dat is nu een briefje van 100 gulden om te knuffelen, hopelijk komt er nooit papiergeld uit met koppen op van die parasieten uit Nederland en België, stel je voor, steeds je handen te moeten gaan wassen na zoiets in handen gehad te hebben.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik ben het met ze helemaal eens.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @Ton
  Toen ik hierboven las dat de EU ons vrede en welvaart zou brengen, moest ik direct HIERAAN….

  …denken…!!!
  Prima schrijfwerk overigens: GA DOOR.!!

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Heel goed artikel meneer van Kesteren. Ook ik stond er gisteren, en ook ik stond er voor onze “kinderen en onze kleinkinderen”, want door dit sloopbeleid van RUTTE cum suis, gaat het hele land kapot! Terecht wees dhr. Wilders op de 3 belangrijkste punten die aangepakt zouden dienen te worden, en waar ook ik mij volledig in terug kan vinden.
  1. Uit de EU, de EU is een DICTATUUR zoals de Nazi dictatuur, en de USSR dictatuur dat waren geweest, waardoor wij burgers MONDDOOD worden gemaakt.
  2. Verlaging van de BELASTINGEN. EEN EERSTE AANZET ZOU DE VERMINDERING VAN DE BTW DIENEN TE ZIJN!
  3. Uiteraard uit het ESM wurgverdrag, want de marxist RUTTE heeft namens ons dat WURGCONTRACT getekend, waardoor wij opgezadeld worden met de SCHULDEN van ALLE EUROPESE LANDEN!!
  We kunnen zeker uit de EU, artikel 50 van het Verdrag van Maastricht, biedt daartoe de mogelijkheden!

  Like

 8. laura van der storm zegt:

  Ik stond er ook voor mijn kinderen en kleinkinderen. Er komt een dag dat ze zullen beamen, dat ik daar terecht stond!!

  Like

 9. Prima artikel, Ton! Kleine aanvulling: ik hoorde dat er volgens de NOS maar 1.500 mensen zouden zijn geweest. Raar dan, dat we ruim 3.000 flyers van de Populistische Omroep Nederland hebben uitgedeeld…Dank daarvoor overigens aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt.

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Ik ben geen adept van Wilders (overigens van niemand op dit moment, degene waar ik adept van was is dood). Wilders kan niet om de puinhopen heen die de vorige kabinetten hebben gemaakt en de oplossing is helemaal niet eenvoudig. ´Gewoon uit de euro en terug naar de gulden´ is helemaal niet zo eenvoudig gezien de spaghetti van internationale convenanten. Hij kan wel eens goed een vier jaar aan die boom gaan schudden en proberen de rotte appels eruit te laten vallen. Wetgeving die de elite belemmert hun mooie baanjes en wachtgeldregelingen te behouden. Wetgeving om corruptie op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau aan te pakken, alsmede de speeltjes die miljarden kosen aan banden leggen. Geen geld meer aan crimínele buitenlandse dictators te geven onder het mom van ontwikkelingshulp. (consequent nu welvaartoverdracht genoemd, welke welvaart voor velen?). Hij kan een begin maken met de ontmanteling van de eu-convenanten. En, a.u.b ongebreide immigratie stoppen en afbouwen. Net als de Zwitsers referenda betreffende moskeeen, boerka´s etc.

  Beginnend de euro uit te stappen, zal Nederland economisch pijn gaan doen. Op dat moment zal Wilders de schuld gaan krijgen van de armoede, zoals elke regering dat krijgt. Ik schat een tweetal jaren, daarna is er hoop en kunnen we weer gaan werken aan een betere Nederlandse toekomst.

  Na Wilders hoop ik dat de nederlandse samenleving weer gezonde VOLKSvertegenwoordigers krijgt en geen politieke carrierejagers.

  Wat ik tegen Wilders heb, is, dat hij met zijn moslimkritieken vaak op het verkeerde moment komt en het niet slim speelt. Cretologie verzwakt je standpunten. Dit i.t.t. Fortuyn, die hetzelfde bedoelde maar het net even beter kon duiden met argumenten. Hij kreeg heel Nederland over zich heen, en niet alleen links, met zijn opmerking dat de islam een achterlijke cultuur is. Het werd verkeerd geinterpreteerd. Hij bedoelde een cultuur uit een archaische samenleving en niet dat de islam achterlijk is in de algemeen geruikelijke zin.

  Binnenkort dient Nederland 40 miljard te storten in het ESM om landen en nu ook banken te redden. En meer als andere landen hun deel niet kunnen betalen (lees willen of kunnen lenen, zonder idiote interesten te moeten betalen, of de ECB moet de leningen opkopen). Dit geld moet geleend worden en zal op termijn een interestlast en alossingslast van jewelste worden, naast de huidige inmense schuld. Nedrland heeft een tegoed bij de ECB o.b.v. het TARGET2-monster een 200 miljard tegoed. Opgelopen door exporten naar landen die het niet kunnen betalen. Overigens heeft de Nederlandse exporteur dar geen last van, zijn omzet en winst zijn afgerekend.

  Ik ga ervan uit dat dat geld gewoon kwijt is. Wilders zou in mijn ogen een held zijn als het ESM de 40 miljard opvraagt door de ECB, gewoon stelt: we hebben nog een groot bedrag tegoed van u, dus maak maar een interne boeking, nl. afboeking op onze vordering en (op papier) storten in het ESM. Heeft Nederland aan zijn verplichting voldaan, zonder op de kapitaalmarkt te moeten. Verder dit soort bedragen te moeten lenen, naast de herfinanciering van bestaande leningen, drijft ons uit de aaa-status en zal de rente over de gehele schuld fors doen toenemen. En de belastingbetaler wordt nog meer uitgezogen en de echte verloedering zal een feit worden.

  Like

  • Republikein zegt:

   Als je hoofd boven het maaiveld reikt gaat het eraf, dat geldt voor alle dingen op elk niveau. Dat is een probleem als je zelf de chaos kunt overzien, en de goegemeente niet.
   Iemand kwalijk nemen dat hij niet verder kan kijken dan zijn neus lang is schiet niet op, het is als het ware onmogelijk.Wij hebben hier te maken met incompetente lieden die blij zijn met hun bekrompen leven. Echter bepalen zij wel hoe andere mensen hun leven moeten inrichten, en dat is volgens links garnituur. Protest helpt niet, dan maar burgerlijke ongehoorzaamheid. Wim Kok deed het in zijn broek bij zoveel protest na de moord op Pim, kijk, dan gebeurt er wat, Het liep helaas met een sisser af, helemaal, toen ik Jeltje van Nieuwenhoven een paar maanden later tegen gekkies hoorde zeggen dat het weer gezellig was in de Kamer.
   Kijk, met zulke lieden kan het niets worden in ons land!Overigens, elk verdrag kan je opzeggen. Maaivelden moesten verboden worden.

   Like

 11. Avidia zegt:

  Het is Bron zijn schuld dat ik altijd laat reageer :-} Ik heb zoveel te lezen, doe er nachten over, maar ja,het is zo belangrijk allemaal, geen regel sla ik over, Dank meneer Bron!!!!

  Aan de lezers, we kunnen niet genoeg dankbaarheid tonen aan deze website, we komen alles te weet, alles te zien, ik wil graag deze website financieel steunen, jullie ook??? Maar er is geen rekeningnummer ergens, dat moeten we af dwingen, een financiële bijdrage moet toch mogelijk zijn? Doen we allemaal mee?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s