Het Himmlertje in Domkop Peter Breedveld

Screenshot_1

(Door: Martien Pennings)

Peter Breedveld is een groot islam-liefhebber en uit dien hoofde twitterde hij in januari 2011: “Eigenlijk zouden er VN-troepen naar Nederland gestuurd moeten worden om PVV-ers dood te schieten”.

Ik zag er gisteren zo’n drieduizend demonstreren in Den Haag, van die PVV-ers: het was een doorsnee van de bevolking zoals je die begin jaren 1970 op de Dappermarkt of de Albert Cuyp in Amsterdam had kunnen aantreffen. Doodgewone mensen. Er was ook een groepje “anti-fascisten”. Die leken helemaal niet op zo’n gemiddelde van de bevolking, maar meer op Heinrichjes Himmler: gefrustreerde burgermannetjes, allemaal in het zwart en met een heimelijke hang naar moord op onschuldige mensen.

Vanwege boven geciteerde  twitter werd Breedveld ooit door de roze terreurbrigade van Pownieuws op zijn kantoor aan de VU in zijn nek gesprongen. Het wachten is op het moment dat vooral die foute Tom Staal met zijn overvalcommandomanieren een keer de verkeerde schoffeert. Maar dat was Breedveld niet, die verkeerde. We zagen een kalend en bang kantoorklerkje, ein kleinbürgerliches Freikörperkulturistchen dat dezelfde ideologische stroming vertegenwoordigt als die “anti-fascisten” daar in Den Haag. Ik denk dat een Himmler-in-burger er ongeveer zoals Breedveld moet hebben uitgezien.

Daar denken zijn bewonderaars overigens heel anders over, zoals “Frontaal Naakt” zelf in zijn marge vermeldt:

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (@JoycePants)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

Deze mevrouw Hassnae Bouazza, die om oneigenlijke redenen een nat broekje van Peter krijgt, is zijn echtgenote. “Ravissante echtgenote” meent Breedveld zelf.

Femke Halsema vindt Peter ook ravissant:

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

Ik heb het vaker gezegd: wat er op weblogs zoals die van Breedveld staat, interesseert me net zoveel als wat er op Koninginnedag langs de kant van de weg wordt aangeboden. Ik kan me er niet toe brengen om ook maar opzij te kijken. Maar ik stuitte elders op een citaat uit een tekst van Breedveld over het islamitisch onderwijs. Dat kon niet anders dan extra-plus dom en fout zijn en toen ik op Frontaal Naakt ging kijken, werd ik niet teleurgesteld.

Het gaat over socioloog Dronkers die bewezen heeft dat achterlijke islamitische scholen eigenlijk voorlijk zijn. Zo kwam het althans in het nieuws. Inmiddels heeft Dronkers dat allemaal vreselijk “genuanceerd” en uitgelegd dat het kwam door de media, die het óók goed bedoelden maar te dom waren om het te snappen. Wie de volledige ingewikkeldheid van de materie wil begrijpen, moet naar het interview dat Joost Niemöller met Dronkers had.

We zullen de goede bedoelingen van Dronkers dus niet betwijfelen, vooral omdat Joost Niemöller meent te weten dat Dronkers hé-lu-máál geen pro-islam-bias heeft, zoals een van mijn topstudenten, Anabel Nanninga, beweerde. Maar goede bedoelingen of niet: de stupide fout begint al wanneer je “compensatie-punten” gaat toekennen aan “zwarte scholen” en die dan met “witte scholen” gaat vergelijken. Want dan raakt iedereen verdwaald in het woud van “absoluut” en “relatief” en “beginwaarde” en “toegevoegde waarde” en “absolute scores” en “correctie voor beginwaarden”. Dan krijg je koppen in de krant als “Tweede Divisie eigenlijk beter dan Eredivisie” en “Beste voetbalclub van Nederland komt uit Almere”.

Wat doet die Dronkers dan eigenlijk? Zullen we dat eens overdreven duidelijk maken? Want in werkelijkheid schijnt het soms te gaan over één puntje verschil bij een CITO-toets.

Als kinderen bij de CITO-toets een 4 halen, gaat Dronkers extra punten geven als die kinderen uit een “achterstands-situatie” komen. En dan hebben ze zomaar ineens een 7. En als een school allemaal van die leerlingen heeft, en dat is vaak het geval bij islamitische scholen, dan hebben al die leerlingen dus ineens een 7 bij de CITO-toets.

Zo kan je een dronken man met één been wereldkampioen op de 100 meter laten worden. Met intensieve coaching onderweg en met speciaal voor deze gelegenheid aangebrachte rubberen wanden langs de track, doet hij er drie minuten over. Maar dankzij de compensatie-punten wordt dat 9,2 seconden. In dezelfde lijn denkend: waarom niet volledig krankzinnigen een academische opleiding gunnen? De mogelijkheden tot compensatie zijn immers grenzeloos? Sterker nog: waarom zou aldus iemand met een IQ van 60 niet minister van Defensie kunnen worden? Want die compensatielijn moet ook in het verdere verloop van de maatschappelijke carrière doorgetrokken worden. Anders heb je er niks aan.

Ja, dit is vreselijk ongenuanceerd. Maar inmiddels hebt u wel begrepen waarom het gaat. Zouden die compensatie-voorstanders nou eigenlijk beseffen hoe arrogant en hoe betuttel-racistisch ze bezig zijn?

En dan krijg je krantenkoppen als in de Telegraaf:
‘Islamitische scholen scoren bovengemiddeld’
De Telegraaf zette het tussen aanhalingstekens in de kop en die voorzichtigheid was terecht, want het is een leugen.

Of in het Parool:
Beste islamitische basisschool van Nederland staat in Slotervaart
Dat is waar en de aanhalingstekens ontbreken terecht.

En dan krijg je Ahmed Marcouch die waarheidsgetrouw twittert:

Ibrahim Wijbenga @Ibrahimwijbenga Beste islamitische basisschool van Nederland staat in Slotervaart http://s.parool.nl/3510077 @AchmedBaadoud @ahmedmarcouch @abdelkabenal

En dan krijg je hoofddoekje Fatima Elatik, die er de ballen van snapt, en die dan gretig-gretig-gretig  twittert:

“Islamitische scholen scoren bovengemiddeld’ http://www.telegraaf.nl/s/21892025 . Niet slecht van die islamofascistische scholen.”

En je krijgt Peter Breedveld, die het net zo min snapt als Elatik maar veel pontificaler en dus grotesker uithaalt op zijn website en er een hilarisch dom pleidooi voor “Bijzonder Onderwijs” aan vastknoopt:

“Afgelopen week voelde ik me gesterkt in mijn mening door het bericht dat islamitische scholen bovengemiddeld scoren bij de Cito-toets.”

Nee, Elatik, nee, Breedveld. Na het toekennen van de compensatie-punten scoren die scholen bovengemiddeld. En niet eens erg ver boven het gemiddelde. Dus al helemaal niet toppie-toppie.

Breedveld:

“( . . .) de Cito-toets laat zien hoeveel vordering er gemaakt wordt vanaf het moment dat een kind op aan zijn schoolcarrière begint. In bepaalde wijken staan kinderen van huis uit op achterstand, dus dat wordt gecorrigeerd, zodat je objectief kunt vergelijken met andere scholen ( . . .)”

Nee, Breedveld! Objectief! Haha! Ten eerste meet de CITO-toets niet de vordering tussen de intrede en het uittreden van het kind uit het basisonderwijs.  De CITO-toets meet gewoon wat een kind volgens landelijke normen kan. En als je via die compensatie-punten van een 4 een 7 maakt en je gaat dan vergelijken met kinderen die géén compensatiepunten hebben gekregen dan heb je de vergelijking vervalst. Dat is dus niet “objectief”, Breedveld.

En je kon er vergif op innemen bij Breedveld: “Ja, maar het christendom . . . “ En inderdaad:

“Want toevallig mag dat in Nederland, niks met vrijheid hebben. Op de Veluwe zijn ook ouders die niks met vrijheid hebben, die sturen hun kinderen naar scholen waar het meisjes verboden wordt broeken te dragen. ( . . .) Terwijl dat de scholen zijn die volgens Dronkers onder de maat scoren. (Wat ik trouwens fascinerend vind, dat kinderen die opgroeien in een traditie die zo wordt bepaald door De Schrift, door het geschreven woord, de mooiste poëzie die ik ken, dan toch zo slecht scoren op die Cito-toets. Had ik totaal niet verwacht. Maar dat terzijde.)”

We laten de idiote vergelijking tussen de onvrijheden van islam en christendom rusten en stellen vast dat Breedveld hier opnieuw het IQ mist om de boel te doorgronden. Eerder heeft hij dan al gezegd “dat ook christelijke scholen goed scoren (behalve gereformeerd vrijgemaakte scholen)”. En nu herhaalt hij die domheid nog eens. Want het zou inderdaad “fascinerend” zijn als die kinderen op die scholen met den bijbel “zo slecht scoren op die Cito-toets”. Maar. Dat. Is. Niet. Zo.

We citeren Dronkers uit het interview met Joost Niemöller:

“( . . .) De absolute score van vrijgemaakte reformatorische scholen is hoog. Maar hun toegevoegde waarde is laag. De absolute score van islamitische scholen is laag. Maar hun toegevoegde waarde is positief. Dus, zoals ik inderdaad schreef in de toelichting: Ze doen het beter dan je zou verwachten op basis van hun leerling populatie. Voor de beoordeling van een school moet je beide aspecten in beschouwing nemen: absolute scores en toegevoegde waarde.”

Zie je, Breedveld, intellectueel? Er zijn scholen met en zonder compensatiepuntjes vergeleken. En zo’n vergelijking is vals.

Gelukkig compenseert Breedveld zijn foutjes in het gewone denken met grote prestaties in de moraal-filosofie. Lees maar.

“Op de Veluwe zijn ook ouders die niks met vrijheid hebben, die sturen hun kinderen naar scholen waar het meisjes verboden wordt broeken te dragen. Heel vrouwonderdrukkend en onvrij allemaal ( . . .). Ik vind dat je als ouder heel ver mag gaan in het dwingen van je kinderen. Ik doe het zelf ook. Ik dwing ze hun bord leeg te eten en hun kamer op te ruimen en stil te zitten in een restaurant. ‘s Zomers worden ze gedwongen naakt te lopen op La Jenny, ongetwijfeld zijn er massa’s mensen die dat net zo erg vinden als je kind dwingen een boerka te dragen. Ik vind de boerka een verschrikkelijk ding, maar ik vind heel veel dingen, die sommige atheïstische ouders hun kinderen bijbrengen, net zo verschrikkelijk. De taboes rond naakt en seksualiteit bij kinderen, bijvoorbeeld. Ik ben van mening dat je daar iets onherstelbaar mee beschadigt. Die taboes vormen een onzichtbare boerka.

Maar ik gun ouders het recht om hun kinderen bepaalde taboes en dogma’s bij te brengen. Ik vind dat de staat zich daar niet mee moet bemoeien, bijvoorbeeld door mensen te verplichten naar een openbare school te gaan, zoals veel mensen graag zouden zien. De staat moet erop toezien dat kinderen zo goed mogelijk worden toegerust om zich straks staande te houden in de maatschappij. Blijkbaar doen islamitische scholen het wat dat betreft heel aardig.”

Dus een camping waar iedereen bewust voor blootheid kiest, is hetzelfde als een maatschappij waarin vrouwen door een nazistische “religie” gedwongen worden als tegen stof afgedekte meubelstukken door het leven te gaan. Dus christelijke preutsheid is net zo erg als een islamitische boerka met de bijbehorende totaalterreur tegen vrouwen. Dus een verbod op de vrouwenpantalon is net ze erg als de plicht tot boerka. Dus kinderen zijn het bezit van hun ouders en die mogen hen hersenspoelen met wat ze willen.

En dan trekt de Jan Lul op grond van dat verkeerd begrepen CITO-toets-gezwets ook nog de conclusie dat islamitisch onderwijs de kinderen zeer goed toerust voor een bestaan in de westerse maatschappij. Nou ja: voor zover Europa in 2050 totaal geïslamiseerd zal zijn heeft-ie eigenlijk wel gelijk.

En nu nog een extra stukje denkwerk rond die “toegevoegde waarde” waarvan in het onderzoek van Dronkers sprake is. Dronkers kijkt in hoeverre een zwarte school bij de kinderen uit achterstandswijken toch nog tot een aanvaardbaar resultaat komt bij de CITO-toets. Dat noemt hij de “toegevoegde waarde”. Dus als een Marokkaans kind nauwelijks Nederlands spreekt als het in groep één komt, en dat kind haalt een vmbo-tl-advies bij de CITO, dan heb je als school veel waarde toegevoegd. Maar  Roelf-Jan Wentholt mailde mij daarover het volgende:

“Uit dat interview van Joost haal ik deze uitspraak van die Dronkers:

‘( . . .) de rekenwijze is het zelfde, ongeacht het niveau van de leerlingen. Het betekent dat een school, met academisch geschoolde ouders met een CITO toets vijf punten hoger dan verwacht dezelfde positieve toegevoegde waarde heeft als een school met alleen laaggeschoolde ouders die vijf punten hoger scoort dan verwacht. Het betekent ook dat die punten voor alle scholen op dezelfde wijze worden berekend.’

De ene toegevoegde waarde is echter de andere niet. Daar zit een denkfout achter. De toegevoegde waarde vanaf een heel laag punt is minder waard dan toegevoegde waarde aan de top. Juist aan de top is het zeer moeilijk nog waarde toe te voegen want men doet het al heel erg goed.

Ofwel: Het is voor een normaal en ongetraind iemand makkelijk om zes seconden te verbeteren op de 100 meter als die iemand daar 25 seconden over doet. Maar om zes-tienden van een seconde harder te lopen als je op 11 seconden zit, dat is andere koek.

Ik ben niet heel diep in dat verhaal van Dronkers gedoken maar het is mogelijk dat een socioloog zoiets niet goed doorgrondt. Want het rekenonderwijs heeft veel geleden in Nederland, zal ik maar zeggen.”

Tot zover Wentholt.

Ik denk niet dat Breedveld tot schaamte in staat is, dus hij waagt misschien een poging tot antwoord. En als hij dat doet, gaat hij ongetwijfeld breed uitmeten wat voor een erge Himmler-Hitler ik zelf ben. Ik zal hem op voorhand hetzelfde antwoord geven als ik ooit aan Bas Paternotte gaf:

“Ja, ik heb wel eens een impuls richting bloedpap, vlammenwerpers, mitrailleurs, over het asfalt uitgesmeerde hersens, met blote handen operatief ingrijpen en wurgen. Dat komt doordat ik evolutionair nog niet zover gevorderd ben als jij, Betere Bas. Jij bent gewoon een edeler mens. Maar ik ben op een ander punt wél weer verder: ik laster en ik lieg niet, zoals jij.”

Verdere bevestiging van mijn gevaarlijke massamoordenaars-neigingen kan men vinden onder titels als:

Die scheldende Pennings is ook nog eens gewelddadig” en “Hoe in de vroege morgen het verlangen kan opkomen haatbaarden te mitrailleren”.

Dat machinegeweerhanteerverlangen kwam trouwens op naar aanleiding van dit filmpje:

____________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, landverraad, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

37 reacties op Het Himmlertje in Domkop Peter Breedveld

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Ach deze RODE LINKSE LAFAARD BREEDVELD, en zo’n LEIPDOZEN Bouazza en Halsema, die neemt ieder normaal mens toch niet serieus? Verder komt deze pulp uiteraard 24/7 tot ons, dankzij de totaal RODE PERS en MEDIA! Dat is ook de reden dat ik en mijn eega niet meer kijken naar het STAATSJOURNAAL en verder eigenlijk helemaal niet meer naar de Nederlandse Kromroepen, die zo ROOD ALS EEN TOMAAT ZIJN. Ergo Hr. Pennings ben ik het geheel met U eens.

  Like

  • luckybee zegt:

   Als Hassnae Bouazza een goede moslima is,DAN IS ZE WEL BESNEDEN DENK IK?
   Breedeveld vind het leuk met een dooie vulcaan naar bed tegaan?Ik heb de voorkeur voor een levendige brodelende vulcaan hoor! Net als de Popocatepetel, in Mexico.

   Like

 2. Jan zegt:

  Goed zo ..dat soort Breedbekbrulkikkers aanpakken ..Voorstel : Down undervriezen ze diekikkerplaag in en vermalen het tot kunstmest 😉

  Like

 3. Republikein zegt:

  Die klojo is een bedreiging voor de autochtone burger, maar niet idereen heeft het door.
  Mensen, de hele dag kijken naar Politiek 24, tenminste, als je niet lang wilt leven.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Potverdomme na het filmpje bekeken te hebben, KOTS ik nog meer van het MOSLIMTUIG! TRAP ZE UIT EUROPA, deze vuile PARASIETEN en UITVRETERS! Snotverdomme en dan worden blanke Amerikanen en Engelsen WEGGEZONDEN. De vuile RODEN en de HUICHELAARS van het soort CAMERON maken het nog veel erger!!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Tom Hendrix. zegt:
   22 september 2013 om 18:45

   Potverdomme na het filmpje bekeken te hebben, KOTS ik nog meer van het MOSLIMTUIG!…………………………

   Inderdaad Tom, tuig is het…………….meer niet.
   Kijk ik ben geen fan van het koningshuis maar daarom hoeft dat tuig nog niet zo over iemands dood te praten.

   Ze zijn zelfs zo dom dat ze nog niet eens kunnen snappen dat een prins hoger op de ladder staat dan een burger of terrorist.

   Hier een schokkend overzicht van wat multuculturele ‘pareltjes’ uit onze samenlevin;

   Pinda: Kk op met jullie friso.

   AFWEZZIIIIGGG: Heel mijn tl gaat over Friso kk op joh, als er in Palestina en Syrie mensen worden vermoord is er niks aan de hand, vieze kk joden.

   TeamJunio: wat boeit mij dat die friso dood is ofs 1 persoon hier gaat dood wereldnieuws 1000mensen dood in palestina niet eens op het nieuws.

   Wollah: het boeit me precies niks dat die prins friso dood is. hun dat hij 4 jaar in coma kan liggen kk autisten.

   Rukiye: Die prinsen koningen van nedeland kunnen mij geen kk schelen dus kkop met jullie friso, etc, etc.

   Prachtig he Trix en Alex……….. die multicul.
   Wat een verrijking he, om door die marokkanen gehaat en uitgekotst te worden.

   Hier is de link: http://politiekincorrectblog.blogspot.nl/2013/08/multiiculturele-samenleving-rouwt-om.html

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Daiyu-Ninja: 21.18. uur. Inderdaad beste Daiyu, dat Marokkanengespuis haat ons, met alle haat die ze in zich hebben. Maar de LINKSEN en de GUTMENSCHEN blijven WEGKIJKEN van deze VIJANDEN van ons NEDERLANDERS!

    Like

   • Republikein zegt:

    De k hebben ze goed onder de knie!

    Like

 5. koddebeier zegt:

  Neurenberg2 wacht op ze en dat zal niet lang meer duren .

  Like

 6. Herrie Mulles zegt:

  Bravo heer Pennings,blijven beuken op die rhesus-aapjes die uiteindelijk allemaal op de staats payroll staan en derhalve altijd blijven liegen en bedriegen om aan de bikkerij te blijven.De kale ouderejongere Breedveld wordt tzt wel door Sheikh Fawaz Jneid besneden met een roestig kaasbijltje,daar smeekt hij al heel lang om.

  Like

 7. Helena zegt:

  Nanninga had er een dag eerder ook al een stukje aan gewijd.
  Daarin gebruikte ze de term Allochtoon-O-Meter.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/cito_lies_damn_lies_and_statis.html

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  Er kunnen niet voldoende mitrailleurs gebruikt worden van dit extreem vuil vies goor walgelijke tuig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 9. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Schitterend, hilarisch, Martien. Feitelijk en “ideologisch” de spijker op de kop. Die “toegevoegde waarde” is toch echt gebakken lucht. Het doet me denken aan Monty Python’s “Cheese shop” waar geen flintertje kaas te krijgen is – waarna John Cleese de eigenaar van de winkel tenslotte maar een kogel door de kop jaagt. Zoiets dus.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Ach, weet je, Martien, alles wat die Breedveld nog doet sinds hij kennelijk volledig onder invloed staat van inruilpartner en borderline-typetje Haatsn……pardon, Hassnae Bouazza is: enerzijds de ogen dichtknijpen voor de feiten en anderzijds ze op sommige momenten juist wijd opensperren, teneinde op zoek te gaan naar -ik maakte er al eerder gewag van- ‘de hennepvezels.’
  In beide gevallen negeert hij de realiteit, wat hij, althans zo schijnt het, zelf niet doorheeft.
  Komt vaker voor dan je zo zou zeggen: Hetzelfde zagen we op een ander vlak bij prediker Lucas Goeree en zijn Jennie Manschot. Frappante overeenkomst: in beide gevallen kan het níet aan de uiterlijke verschijning van de dame in kwestie gelegen hebben, aangezien die ver achterbleef vergeleken bij die van de verlaten partners van beide heren. Je bent dus zowaar geneigd, om aan de mogelijkheid van hekserij te gaan geloven, de voor de hand liggende verklaring voor het onverklaarbare.
  Ondertussen zitten wij er mee, zeker in het geval-Breedveld: Een columnist, die onder die kwalijke invloed de ergerlijkste leugenachtige nonsens de media in slingert.
  IK zou niet weten, wat voor deze zinsbegoocheling nou de juiste therapie is. Misschien onder dwang eindeloos laten kijken naar filmpjes zoals dat bovenstaande.
  Verder geen idee; in zwarte kunst ben ik minder bedreven, helaas…….

  Like

  • Republikein zegt:

   Hohoho, Theresa! Hekserij en de geur van haring zijn niet te vergelijken met Hoekse en Kabeljauwse twisten,vraag dat maar aan Jomanda! Het gaat wederom niet om de vergulde buitenkant.Onderhuidse conflicten, op allerlei terrein worden uiteindelijk uitgevochten op de velden van strijdgewoel. Breedlul is eigenlijk het doodkijken niet waard.O ja, jeuk is erger dan pijn! Dat ie maar syfilis mag oplopen, aan zn schaamlippen.

   Like

 11. Henk der Niederländer zegt:

  Knap stukje schrijfwerk Martien Ik heb het even op faceboek neer gekwakt omdat dit artikel weer eens heel duidelijk maakt waar het in de samenleving en met name de media aan schort, namelijk de onzin die een Breedveld cs. verkopen zo maar zonder meer overnemen.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Foto boven het artikel is dezelfde foto als op de omslag van het boek Heinrich Himmler
  en de cultus van de dood, door Emerson Vermaat, ISBN90591119517, Uitg. Aspekt.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @G.Deckzeijl: 20.34. uur. Wat ik mij afvraag, wanneer worden de FASCISTEN van LINKS, te weten de ploert RIESSEN, voormalig HFD.Commissaris van politie, in de RODE VESTING AMSTERDAM, en deze LUL MET VINGERS-BREEDVELD- voor de RECHTBANK GEDAAGD i.v.m. HAATZAAIEN tegen NEDERLANDERS! O nu weet ik het, het zijn RODEN, en deze worden door de DEMONEN666 rechters in BESCHERMING GENOMEN! Dat is Nederland anno 2013! Vuil LINKS TUIG!

   Like

  • Wat een schijter die Peter Breedveld!

   Like

 13. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Lang stuk, toch de moeite waard om te lezen.

  Like

 14. Pyt van de Galbakken. zegt:

  Als ik Breedveld zo zie op dat filmpje , denk ik wel eens dat hij mogelijk een hersenbeschadiging heeft . Hij praat heel vreemd en heeft een gestoorde faciale expressie. Best wel een zielige man eigenlijk, dus wees een beetje mild. Hij is in staat om zelfmoord te plegen of zelfs moslim te worden. Misschien zelf wel allebei !!

  Dan is het alleen nog de vraag wat beter is, eerst zelfmoord plegen en dan moslim worden , of eerst moslim worden en dan pas zelfmoord plegen. Enfin , daar denkt Petertje nog even over na.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, 21:33, simpel antwoord: nooit.

  Like

 16. Cpt. Iglo zegt:

  @Pyt van de Galbakken: Peter Breedveld is niet in staat om zelfmoord te plegen. Wel om heel hard huilend te beweren dat hij zelfmoord overweegt of overwogen heeft, maar dat is vooral omdat hij erg veel aandacht nodig heeft. Zie bijvoorbeeld ‘Peter Breedveld zeurt weer om aandacht‘.

  Like

 17. R.A.F zegt:

  Pyt
  Als je eerst moslim wordt en dan zelfmoord pleegt dan bega je een zonde en zal je branden in allah,s hell .
  Als je zelfmoord pleegt en je doet in je laatste halve minuut nog even snel een geloofsbelijdenis terwijl je doodbloed of stikt dan heb je toch nog het licht gezien en wordt je met open armen ontvangen.

  Like

 18. treintrien zegt:

  En dan heb je het mooiste deel van dat (kuch) ‘objectieve onderzoek’ nog gemist, Martien:
  de bést scorende school op de cito-toets, die neemt helemaal geen citotoetsen af 😉
  Dat is wel het toppunt, toch?
  http://www.telegraaf.nl/feed/21894267/___Beste_Cito-school_toetst_niet___.html
  Fopkulonderzoek van de onderste plank 😉 Die dronkers was op zeker dronken toen die dit schreef 😉

  Prutsers, ook op het wetenschappelijke/journalistieke vlak zouden we eigenlijk álles af moeten breken, íedereen naar huis sturen en gewoon weer op nul beginnen.

  Like

 19. Fubar zegt:

  Tsja, Breedveld. Ik heb er een handje van om artikelen of sites ‘open’ te laten staan waar ik nog ‘iets’ mee wil doen. Meestal resulteert dat tot niets en zo ook in dit geval tot nu toe. Maar ik heb de smoes dat ik zwak ziek en misselijk was de afgelopen dagen. Ik voelde me een beetje zoals Breedveld zich zeg maar dagelijks moet voelen.

  Ik heb nog steeds het stukje openstaan “Jaloers” van genoemd persoon. Hij is op bezoek in de Tolhuistuin te Amsterdam en iedereen vind em geweldig, want hij is Peter Breedveld. Nou ben ik daar ook meermaals voor uitgenodigd afgelopen zomer, maar ik liet het steeds afweten. Ten einde raad is één van de medewerkers me dan maar zelf in het centrum, waar ik wat regelmatiger verblijf, een fles zelfgebrouwen bier komen overhandigen. Ze vinden mij blijkbaar ook lief, al is mij dat geen column waard.

  Ik heb dat stukje van hem openstaan vanwege een comment dat ie zelf eronder zet om
  op 18 09 2013 at 09:35 schreef Peter:

  Ik geloof nooit dat Israël geholpen is met twee CIDI-vertegenwoordigers die een genocidefetisjist als Frikschoten prijzen voor zijn bijdragen aan het maatschappelijke debat.
  ….

  Kijk.
  En dat stoort mij dus vreselijk. Het stuit me tegen de borst. Ik krijg er Penningsiaanse neigingen van. Genocidefetisjist. En dat zegt dat minderwaardig stuk vreten over een totaal integer iemand. Nadat ie dood is. Van iemand die ik als mijn vriend beschouwde. Nou word ik niet snel heel erg kwaad en als ik eens wat roep doe ik het de volgende dag met een, soms verexcuserende, glimlach af. Maar dit walgelijke stukje staat al vijf (5) dagen open bij mij.

  Het bewuste stukje, met daaronder het comment, jaloers:
  http://www.frontaalnaakt.nl/archives/jaloers.html#comments

  Ik was niet in staat er een coherent stukje van te breien de afgelopen dagen dus dan maar hier als comment op het moment dat ie toch ter sprake komt.

  En ach, Martien, dat onderwijs kunnen we toch kort over zijn. Ik heb begrepen dat jij ook in Amsterdam woont. Ik hoor het exceptionele niveau qua taalvaardigheid dagelijks om me heen. Het is onvergelijkbaar. Daar kan de slecht scorende autochtone leerling nog een puntje aan zuigen. Die paar overgebleven witte, D-66 en GL, ouders vinden het al lang vanzelfsprekend dat hun eigen kind op een witte school de helft van het budget toegewezen krijgt. Dat is gelijkheid en broederschap en zeker geen omgekeerde apartheid en zelfdestructie. Dat is ‘goed’ en al helemaal geen jiziya.

  Wollaa.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  P.Breedveld is voor mij de nieuwe Mussert.

  Like

 21. Pyt van de Galbakken. zegt:

  @ deckzeijl

  Welnee, Breedveld is een volstrekt onbelangrijke clown. 99 % van de Nederlanders heeft nog nooit van de arme ziel gehoord.

  Hij heeft alleen wat bekendheid onder beroepswerkelozen,, krakers, psychiatrisch patienten en andere extreem linkse losers.

  Like

 22. Fubar zegt:

  @Martien, nee ik kwam voorlangs fietsen met een zwarte mountainbike en moest zelf door de wachtenden gewezen worden waar ik het ding kon parkeren.

  Like

 23. danny zegt:

  Peter Breedveld is een groot islam-liefhebber en uit dien hoofde twitterde hij in januari 2011: “Eigenlijk zouden er VN-troepen naar Nederland gestuurd moeten worden om PVV-ers dood te schieten”.

  (laatste zinnen verwijderd door webmaster. De site moet nog langer mee dan vandaag!)

  Like

 24. danny zegt:

  Hier is de website van communistische loser breedveld.
  http://www.frontaalnaakt.nl/
  Echt om te huilen, dit pleefiguur.

  Like

 25. danny zegt:

  Oke sorry meneer Bron , ik liet mij emoties even de vrije loop, maar bedoelde eigenlijk dat Herr Breedveld een aanklacht verdient jegens het oproepen tot geweld. Weet iemand hier of er zo wie zo een aanklacht is ingediend tegen Breedveld? Zonder aanklacht, zal het OM geen zaak tegen hem kunnen beginnen.

  Like

 26. G.Deckzeijl zegt:

  Je loop achter danny! Scroll naar boven naar mijn yt-bijdrage.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s