Islamitische terroristen overvallen warenhuis in Nairobi

Screenshot_16

Order: “Alle moslims eruit…”, daarna begonnen de terroristen op iedereen te schieten die de naam van de moeder van de profeet niet kende. Bij de aanslag zijn ook Britse staatsburgers betrokken. Gemaskerde mannen vermoordden 43 mensen in een groot warenhuis in Nairobi en terroristen doen live verslag van de aanval op Twitter.

Bewakers rijden lichamen in winkelwagentjes uit ‘Westlands Shopping Centre’

• De Minister van Buitenlandse Zaken William Hague bevestigt dat Britse burgers betrokken zijn bij de terroristische aanslag in Nairobi
• Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft ook bevestigd dat er zich Amerikanen in het winkelcentrum bevonden
• Er zijn aanwijzingen dat de Somalische terreurgroep al-Shabaab, die banden met Al-Qaida heeft, mogelijk verantwoordelijk is
• De terroristische organisatie gaf een verklaring uit, waarin gezegd werd dat de organisatie Kenia waarschuwde om troepen uit Somalië te verwijderen
• Gijzelaars worden door tenminste vijf aanvallers nog in het gebouw vastgehouden
• Het leger en de speciale troepen helpen de politie om de schutters uit hun schuilplaats te verjagen
• De chique ‘mall’ is een super-de-luxe winkelcentrum voor expats en rijke Kenianen
• De politie opende het vuur nadat gewapende mannen vandaag om ongeveer 12 uur een aanval hadden gepleegd
• De gewapende bende waren naar alle waarschijnlijkheid terroristen, zegt de politie
• Het Rode Kruis van Kenia zegt dat er minstens 25 doden zijn, hoewel de politie geen nauwkeurige schatting heeft gegeven
• Een getuige zegt dat de aanvallers tegen degenen die daar winkelden zeiden dat niet-moslims het doelwit waren
• De Somalische militante groep Al-Shabaab had gedreigd het winkelcentrum aan te vallen, maar nog niemand heeft de verantwoordelijkheid opgeëist

Schutters die vandaag het vuur hebben geopend in een winkelcentrum, waarbij zij ten minste 25 mensen hebben gedood en tientallen verwond, lieten moslims weggaan als ze konden bewijzen dat ze islamitisch waren. Getuigen die betrokken waren bij de aanval in ‘Westlands Shopping Centre’ in de Keniaanse hoofdstad Nairobi, zeiden dat iedereen die voor hun ontvoerders een moslimgebed konden voordragen, ongedeerd mochten vertrekken. Maar de aanvallers richtten hun geweren op iedereen die zich niet als islamitisch kon legitimeren.

De minister van Buitenlandse Zaken William Hague zei dat er ongetwijfeld mensen met de Britse nationaliteit betrokken zijn geweest bij de ‘wrede, laffe en brutale’ terreuraanslag.

Hij zei dat ‘we daarop voorbereid moeten zijn en ons er bewust van moeten zijn’, toen hij onthulde dat een snelwerkend team wordt ingezet en naar Kenia wordt gezonden om te helpen met de nasleep van de gruweldaad die plaats vond in een chique winkelcentrum in de hoofdstad.

De militante groepering Al-Shabaab, die gevestigd is in Somalië, heeft de verantwoordelijkheid voor de gruweldaad, waarin mannen gewapend met geweren en granaten  het winkelcentrum bestormden en niet-moslims op de korrel namen, opgeëist .

Sky News meldt dat het Amerikaanse ministerie heeft bevestigd dat Amerikaanse burgers tot de slachtoffers behoren.

Bekijk en lees vooral het originele artikel van Mail Online hieronder, met veel foto´s en enkele filmpjes!!

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2427892/Nairobi-mall-Gunmen-massacred-22-Kenyan-shopping-centre-targeted-non-Islamics.html

Auteurs: Ellie Buchdahl, Stuart Woledge, Abul Taher, William Turvill

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Kenia, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

37 reacties op Islamitische terroristen overvallen warenhuis in Nairobi

 1. rakkertje zegt:

  Overal, overal ter wereld moorden die vuile islamieten mensen uit.
  Wat is dat toch voor een soort volk ? ! ………

  Like

 2. Jean zegt:

  Als wij nu niet starten met die barbaren op ons grondgebied massaal te verdrijven dan staan ons binnen zeer korte tijd dezelfde taferelen te wachten want dagelijks groeit die hoeveelheid barbaren aan onder leiding van die achterlijke zweedse Maalstroom van dat EU gedrocht.
  Wij moeten zelf de grenspalen gaan plaatsen want de politiek én justitie laten ons in de steek.
  Europa zal NOOIT een moslimgetto worden, Brussel is al vergiftigd met meer dan 50% van dat zootje ongeregeld, Amsterdam, Rotterdam zullen volgen als ze al niet Brussel voorbij gestoken zijn want wat moet een stad beginnen waar een moslim aan het hoofd zit?
  Wat hebben wij toch verschrikkelijk veel lafaards en verraders rondlopen, een meerderheid hokt samen in dat EU gedrocht een gedrocht wat aan mekaar hangt van verraad en profitariaat.
  25 mei 2014 gaat mijn stem naar de anti EU partij, in Vlaanderen is dat het Vlaams Belang.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Als de boefjes zijn opgepakt stuurt Nederland rechercheurs naar Naïrobi om ze naar Den Haag over te brengen voor verhoor, ze zitten dan goed en gaan nooit meer weg, doen we ook met zeepiraten.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Is er al een reactie van Cameron??? ( britse staatsburgers!!!!!!!), ,t heeft niets, maar dan ook niets met islam te maken…………..

  Like

 5. Pingback: Nairobi | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 6. Theresa Geissler zegt:

  Vreselijk bloedbad, al hoeft je dat van die krankzinnigen niet meer te verbazen. Overigens: Waarschijnlijk heel wrang om in verband met deze gebeurtenissen aan te voeren, maar het kwam spontaan bij me op: De moeder van de profeet? Typisch! Ik wed dat de meeste NIET-Christenen, zelfs de meeste moslims, wèl weten, wie de moeder van Jezus was. Dat krijg je nou eenmaal met een religie/cultuur, die vrouwen totaal wegmoffelt. Ga een beetje mensen neerknallen voor iets wat in wezen je eigen schuld is! Drogreden, natuurlijk.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Je moet natuurlijk niet vergeten dat ,t well “The Mail .. ” is , zullen de engelse:”people-of-good-will” zeggen.
  Dit soort kennissen van m,n engelse buren zouden gezegd hebben:: “ja maar die
  christen-fundamentalisten in het zuiden van U.S., zijn veel erger, alleen dat lees je niet in de kranten………..

  Like

  • koddebeier zegt:

   Wat een gelul zeg, plegen die ook bomaanslagen over de hele wereld of blazen ze ook schoolbussen op met moslimkindertjes ????

   Like

   • delamontagne zegt:

    Zeg dat wel, maar dat soort mensen noemen julie in NL “gutmenschen”, naar ik meen.
    Valt verder niet meer mee te discusieren en dan treedt de “l-m-l” in werking………….

    Like

 8. realist zegt:

  religieus racisme in zijn gruwelijkste vorm,huidskleur,nationaliteit,politiek links of rechts maakt allemaal niet uit,het enige onderscheid dat die maken is tussen moslim en niet-moslim.het is wij of zij,dat moet nu toch wel stillekes aan doordringen bij alle niet-islamitische regeringen.ook de oorverdovende stilte bij de zogenaamde gematigden spreekt weer boekdelen.stuur het leger uit om zonder enige terughoudendheid alle terroristen uit te roeien,wereldwijd!de niet-islamitische wereld moeten hun onderlinge geschillen opzij zetten en de handen in elkaar slaan om de gemeenschappelijke vijand samen te vernietigen,de wereld kan er enkel maar beter van worden.de islam is een wapen tegen de mensheid maar wie heeft dit wapen ingezet?

  Like

 9. hoi polloi zegt:

  De naam van de moeder van de profeet is “hoer” in het Nederlands, en “bitch” in het Engels.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Hoeveel lees je in de Nederlandse kranten over deze gruwelijke aanslag?

  Er waren ook Amerikaanse slachtoffers, meende ik. Wedden dat het eerste dat Obama zegt is

  “Dit heeft niets met de islam te maken”?

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De eerste regel zou een mooi begin zijn voor Nederland: Alle Moslims eruit !!

  Like

 12. Helena zegt:

  Ik las op FB dit weekend wereldwijd weer 500 slachtoffers namens allah.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Mag ik hier geen bijdraag meer plaatsen?

  Like

 14. Luchtpint zegt:

  Deze Global Village waarin we wonen en waarin iedereen zgn. een raam op de wereld heeft krimpt gestaag voor toeristen door het Islamitisch geweld en die ontwikkeling is al een tijd bezig. Me dunkt dat reisbureaus binnen dit en 5 jaar ongeveer volledig zullen moeten ophouden om nog langer Islamitische landen of landen op de periferie van de Islamwereld te promoten. (zoals Thailand, Nepal, China, Rusland, Filippijnen…) als het zo verder gaat. En exotische landen als Indonesië, Maleisië of de Malediven met een moslim meerderheid zullen we dus op termijn ook wel kunnen vergeten. Het einde van het tijdperk der Globetrottende Yuppie is op zijn eind aan het lopen. De Islam zal namelijk niet stoppen het geweld te exporteren naar alle landen waar ongelovigen met hun luie reet op het strand gaan zitten bakken met een pina colada binnen handbereik, om zichzelf vervolgens op de borst te kloppen dat ze zo multicultureel zijn geweest als ze terug thuiskomen. Het lachen zal ons vergaan. De globalisering van de angst zal ons doen terugplooien op onszelf. En misschien is het maar beter zo, misschien wordt het dan tijd dat anderen die nu nog in de multicul geloven echt gaan inzien wat er in hun eigen land fout gaat met de Islam.

  Vergeet vakantie in Marokko, Tunesië, Kenia, de Filippijnen, Thailand, India, Rusland, de Golf van Aqaba, Sharm el Sheikh, Maleisië, Indonesië, Nepal, Turkije, Senegal, en consoorten, of het beklimmen van de Himalaya of het Pamir gebergte.

  Wegblijven is de boodschap !

  Like

 15. Jan Wandelaar zegt:

  Cameron said: “These appalling terrorist attacks that take place, where the perpetrators claim they do it in the name of a religion, they don’t. They do it in the name of terror, violence and extremism and their warped view of the world. They don’t represent Islam or Muslims in Britain or anywhere else in the world.

  http://www.theguardian.com/world/2013/sep/22/kenya-attack-britons-confirmed-dead

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jan Wandelaar: 23.28. uur. Hier weer een bewijs dat de SOCIALISTEN de Islam zullen blijven steunen! Klootzak Tony Blair, verkondigt weer de grootste LEUGEN, dat de ISLAM niet GEWELDDADIG zou zijn. Dan heb je toch een blok beton voor je kop!

   Like

 16. Wachteres zegt:

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/kenya/10326548/Nairobi-shopping-mall-attack-siege-live.html

  Het laatste nieuws:

  Het winkelcentrum is nog in handen van de terroristen.
  Het rode kruis van Kenia zegt dat er 59 doden zijn en 49 vermisten.
  Naar verluidt steunen Israelische troepen de Keniaanse troepen.

  Like

 17. Jan Wandelaar zegt:

  Ceterum censeo MECCA esse delendam

  Like

 18. Tom Hendrix. zegt:

  @Jan Wandelaar: 23.17. uur, op 23/9. En weer het gewauwel- van deze wegkijker Cameron- dat het NIETS heeft te maken met de ISLAM. Snotverdomme daar heeft het ALLES mee te maken! Hun HAATBOEK zegt, dat Joden, Christenen en andersdenkenden VERMOORD dienen te worden. Ook deze Cameron is een VOLKSVERRADER!

  Like

 19. Pingback: De zwarte weduwe met de blanke huid: Samantha Lewthwaite | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s