De zwarte weduwe met de blanke huid: Samantha Lewthwaite

Screenshot_41

Samantha Lewthwaite

Zo kweek je ratten: de zwarte ziel met de blanke huid, Samantha Lewthwaite, is een Britse die verliefd werd op een moslim – wat op zich al een half ticket naar de hel is. Nog erger, Samantha´s Mohammed was een killer-Mohammed (analoog aan de killer-shark). Van hem heeft Samantha de islamitische lust tot doden geleerd:

Het was de minister van Buitenlandse Zaken van Kenia, Amina Mohamed, die op de Amerikaanse nieuwszender PBS Newshour maandagavond een explosief commentaar leverde: onder de terroristen, die het winkelcentrum in Nairobi overvallen hadden, zouden zich ook “twee of drie Amerikanen en een Britse vrouw bevinden, die dat daarvoor al vele malen gedaan had.” De vrouw zou bij de in Nairobi doodgeschoten terroristen horen. Ook dinsdagavond was het de veiligheidstroepen nog niet gelukt de laatste terroristen in de Westgate Shopping Mall te overmeesteren en hun gijzelaars te bevrijden.

Welt Online

Haar ouders vervloeken waarschijnlijk de dag waarop ze haar verwekt hebben. Deze niet-menselijke creatuur interesseerde het al lang niet meer of zich onder haar slachtoffers misschien haar eigen broer zou kunnen bevinden, of haar voormalige vriendin van de multicultivereniging, of haar predikant, die samen met haar tot dezelfde god bad. Ze werd een volbloed moslima, die zich alleen nog maar interesseerde voor Allah, de koran en voor het vermoorden van niet-moslims.

Als ik in het vervolg op straat een bio-Duitse (vert.: bio-Nederlandse!?) zie die zich inlaat met een moslim, zal ik onmiddellijk aan deze Samantha denken.

Screenshot_13

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/24/die-schwarze-witwe-mit-weiser-haut-samantha-lewthwaite/#more-48876

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", christenhaat, Genocide, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, landverraad, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

41 reacties op De zwarte weduwe met de blanke huid: Samantha Lewthwaite

 1. Bekeerlingen tot de islam zijn eigenlijk gewoon bastaards. Zo worden ze door moslims ook gezien volgens mij!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad: Stapelgek, heilige boontjes, land- cultuur- en familieverraadsters, moslimhoeren, onwaardige, onverantwoordelijke moeders, sexe-verlinksters, moordenaressen en tegelijkertijd wezenloze trutten; alles ineen. Zo. Blij dat ik het weer eens kwijt kon!
  Iedere Nederlandse die vrijwillig de hijab aanneemt: Oprotten uit dit land: Jullie zijn het niet langer waard!

  Like

  • Ik ben blij dat ik je ontmoet heb Theresa op de Koekamp in Den Haag tijdens de demonstratie tegen Rutte2. Ik kon je niet goed verstaan omdat de muziek zo hard stond en omdat wij in de massa dicht bij het podium stonden. Ook blij dat ik andere reaguurders ontmoet heb. Samen staan we sterk!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zeer vereerd, Jack! Ik ben er ook erg blij mee!
    En wie weet komt er nóg wel eens een gelegenheid! Weet je, ik heb ook de indruk dat sommigen hier, die je wèl regelmatig leest, maar nu over deze middag in alle talen zwijgen,uiteindelijk toch helemaal níet geweest zijn. Niet durfden, misschien.
    Maar nu hebben ze in elk geval kunnen lezen,dat er totaal geen gevaar geweest is; daarvoor was het aantal ook te groot.
    Zoals je zegt: Samen staan we sterk!

    Like

  • Latraviata zegt:

   Ik sluit me hier van harte bij aan Theresa!!

   Like

  • Tiny zegt:

   Daar heb ik weinig aan toe te voegen Theresa.

   Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Ik heb gehoord dat ze het loodje gelegd heeft in dat winkelcentrum!
   Hoop doet leven…

   Like

   • Hopelijk letterlijk en figuurlijk het loodje (de kogel)!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Schitterend, Jean, blij, dat te horen!
    Die kinderen hebben toch niets aan zo’n moeder. Hopelijk is haar familie zo barmhartig om zich over ze te ontfermen.
    Dan komen ze in een normale omgeving terecht en heeft het voor hen nog een goede afloop. -Voor zover mogelijk.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Dank U, ik het 100% met U eens !!!

   Like

 3. Braadkip zegt:

  Ik hoop dat ze flink geleden heeft voor ze stierf! Als ze kapotgeschoten is tenminste!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @Jack: je begint ’t door te krijgen. Prima. Inderdaad worden bekeerlingen binnen de islam niet serieus genomen en niet voor vol aangezien, omdat ze niet als moslim geboren zijn.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Wat betreft de laatste zin: 30 jaar geleden al meegemaakt Ze luisterde niet naar mijn advies, toch zou dat hebben gemoeten, anders zou ze niet zo heten.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Heee pedofielaanbidders, sinds wanneer is islam een ras..????
  http://www.barenakedislam.com/2013/09/24/australian-burqa-brouhaha/

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  the “sex jihad.”

  http://www.jihadwatch.org/2013/09/aids-and-pregnant-tunisian-girl-recounts-her-sex-jihad-in-syria.html

  Both she and her unborn are carrying the aids virus.

  Like

 8. Pocker zegt:

  Brandgel

  Like

 9. Dr. Kwast zegt:

  Onder een rupsband van een tank leggen en langzaam laten genieten van het indringende gevoel van de penetratie van het gewicht waar ze naar verlangt de zwaarte kracht van het heelal allahs vrouw.

  Like

 10. Henk der Niederländer zegt:

  Inderdaad @ G.Deckzeijl

  Ik was vandaag de straat op gegaan om te kijken naar al die moslims die gingen protesteren tegen het geweld in Nairobi.
  Ik denk dat Ik niet op de goede plaats was want Ik heb ze niet gezien.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Beste Henk, Er zijn maar drie soorten moslims;
   1. Terroristen.
   2. Hun Supporters, die hun daden openlijk toejuichen.
   3. De zwijgende meerderheid, die het eigenlijk wel prachtig vinden en daar alleen in huiselijke kring of in moskee en koffiehuis vooruitkomen.

   Like

 11. Vaak is dit soort islamitische “inteelt” fanatieker omdat er bij hen net iets meer
  hersencellen in hun frontaalkwab ontbreekt…

  Like

 12. Ik heb me dat zo vaak afgevraagd wat deze vrouwen beweegt.
  Nagenoeg iedereen kan zich er wel wat bij voorstellen dat een vrouw ook stomtoevallig op een moslim verliefd kan worden, maar wat maakt nou dat zo’n vrouw zich ook bekeerd tot het geloof of de ideologie van die man. Hoe kan een westerse vrouw alles wat ze tot dan toe geleerd heeft in onze westerse wereld plots van zich af schudden enkel en alleen omdat de man waarop ze verliefd werd anders denkt. Als je dan ook nog eens extreem gaat worden moet er toch wel sterk getwijfeld worden aan de geestelijke gezondheid van zo iemand.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, op You Tube vroeg iemand zich ooit datzelfde af en kwam toen tot de conclusie, dat dit vooral vrouwen zijn met een laag zelfbeeld, die het prettig vinden dat alles voor ze door anderen (mannen of de groep) wordt beslist, dus dat ze daar niet zelf over hoeven nadenken. Hij besloot met: “Geloof me, sommige types zijn gewoon voor de onderhorigheid gebóren.”
   En dat leek me nogal een plausibele verklaring.

   Like

  • Jean zegt:

   Moslims die je leven binnendringen is altijd fataal, tenminste als je ze laat binnendringen, bij mij mogen ze nog niet de eerste dorpel van de voordeur voorbij steken want dat zou wel eens fataal kunnen aflopen voor die achterlijke barbaren.
   In mijn leven zijn deergelijke smeerlappen totaal uitgesloten, ik spreek er zelfs nog niet mee want ik spreek toch ook niet met een koe, toch!

   Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  @tijluylenspiegel: 02.03. uur. Dat zou volgens mij wel eens een minderwaardigheidscomplex kunnen zijn beste Tijl. Want een normaal denkend mens- man of vrouw- gaat toch niet bij vol verstand kiezen voor de islam? Neen, aan deze mensen is een steekje los.

  Like

 14. Daiyu-ninja zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  25 september 2013 om 07:3

  Weet je, ik heb ook de indruk dat sommigen hier, die je wèl regelmatig leest, maar nu over deze middag in alle talen zwijgen,uiteindelijk toch helemaal níet geweest zijn. Niet durfden, misschien…………of misschien niet konden?
  Als ik had gekund dan was ik er zeer zeker heen gegaan, maar soms kun je niet meer doen wat je wilt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Daiyu-ninja, 9.43u. Het is geen verwijt en ik had feitelijk ook niet eens jou in gedachten.
   Want het is een feit, dat sommige reageerders eerst zeker wisten, dat ze zouden gaan en dat ook aankondigden. Nou, dat je ze op de middag zelf niet getroffen hebt, zegt helemaal niets, natuurlijk. Het was me nogal geen drukte! Jammer, maar dat zit er nu eenmaal in. Verhinderd zijn op de dag-zelf zit er óók in. Maar als je van tevoren meermalen hebt verkondigd, wèl te
   gaan en het loopt iets anders -hetzij door algehele verhindering, hetzij doordat je de kerngroep niet kunt vinden, dan is het toch niet meer dan normaal, dacht ik, dat je daar nadien een enkel woord over laat vallen. Martien deed dat ook, en Luckybee…..Maar het viel me op, dat een paar mensen zelfs dàt helemààl niet gedaan hebben. Niks verplicht, natuurlijk. Maar het viel me wel op. Ik zal geen namen noemen en het maakt verder ook niet uit. Ik dacht alleen aan de mogelijkheid van -ergens geen irreële- plotselinge angst, zeker na de aankondiging van de tegen-demonstratie. Vooral omdat degenen bij wie het me opviel, daags daarna wel weer gewoon op de onderwerpen reageerden. Alleen níet dààrover.

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Theresa Geissler zegt:
    25 september 2013 om 15:11

    @Daiyu-ninja, 9.43u. Het is geen verwijt en ik had feitelijk ook niet eens jou in gedachten…………

    Daar ging ik ook niet van uit,” dat je mij in gedachten had”. Ik sprak in ’t algemeen.

    Like

 15. luckybee zegt:

  Ik ben bang dat ook vele Hollandse meiden de weg van Samantha Lewthwaite hebben gekozen.

  Like

 16. Peter Emile zegt:

  Het is net als met ex-rokers: dat zijn de fanatiekste, irritantste anti-rook-apostelen.
  Vrouwen die zich vrijwillig overgeven aan de islam omdat ze toevallig verliefd raken op zo’n moslimse macho, hebben geen hersens.

  Like

 17. Republikein zegt:

  De witte weduwe gaat binnenkort op bezoek bij de zwarte weduwe!

  Like

 18. Pingback: Groot-Brittannië: al 5 scholen zonder autochtone kinderen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s