Kijk, deze agent is een fascistische klootzak

Screenshot_33

(Door: Martien Pennings)

Kijk vanaf seconde 10 naar dit filmpje van Pownieuws dat op GeenStijl staat. Dan zie je een jongen die op de PVV-demonstratie van afgelopen zaterdag wil gaan filmen. Mijnheer Pretty Stiff van GeenStijl noemt hem een “huftertje met een camera en een YouTube-kanaal”.  Als je dat zegt over zo’n doodgewone beleefd handelende jongen en zelf gelieerd bent aan de nazi-tv-producerende schofferingsmachine die Pownieuws heet, dan ben je niet goed snik.

De jongen wordt door de politie tegengehouden. De scène wordt vastgelegd door het overvalcommando van Pownieuws. Die mogen dus wel filmen. Waarom? Omdat ze een perskaart hebben? Maar in Nederland mag iedereen op straat filmen zoveel hij wil. Dus op grond waarvan wordt die jongen dat verboden? Dat is ook precies wat de jongen vraagt: op grond waarvan? De agenten hebben alle tijd van de wereld om het uit te leggen. Niks aan de hand in de omgeving. Misschien speciale verordening of zo? Geen idee. Maar in plaats van uitleg krijgt hij onmiddellijk een zootje agenten over zich heen onder leiding van Robocop himself. Jezus, wat een opgefokte engerd is dat! Als ik iemand zou moeten casten voor een genadeloze en vooral domme SS-er, zou ik deze fascistische klootzak nemen.

Let vooral rond 40 seconden op de manier waarop zijn unter-SS-ertjes die jongen volstrekt nodeloos en blijkbaar zeer pijnlijk zijn arm omdraaien. Als dit het karakter van onze politie aan het worden is dan zijn we mooi op weg naar een politiestaat. Dit is het soort politie dat vooral genadeloos optreedt tegen onschuldige burgers. Kan ik overigens aangeklaagd worden voor belediging van Kapo’s in functie? Ik heb dat wel over voor de publiciteit die er tegenover staat. Gadverdamme wat een laf zootje!

_____________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Censuur, dictatuur, Justitie, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

20 reacties op Kijk, deze agent is een fascistische klootzak

 1. Realist zegt:

  Grap is: dit is geen PVV “cameraman” maar een linkse hippie uit het AFA kamp. PowFailNews strikes again

  Like

 2. rommel zegt:

  En hoe zou jij het vinden als die kale hippieneet je porem gaat filmen om op Youtube weg te zetten als nazie Martien? Kan me bepaalde uitspraken van je herinneren dat jij niet gelukkig zou zijn met je gezicht op het linkse front. Wees blij dat de politie er bij was om hem een gebroken kaak te voorkomen.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Zie boven mijn antwoord aan “Realist”.
   Ik had rekening gehouden met film-gedoe en een fijne vrolijk blauw-wit gestreepte bivak-muts plus een mooie gangsta-zonnebril meegenomen.
   Ik heb goed opgelet waar de camera’s bleven en heb de attributen zelfs niet nodig gehad.
   Nee, ik zou iemand die mij zonder vermomming had verrast en gefilmd zou hebben NIET een gebroken kaak hebben geslagen, Rommel.
   Ik wist van het risico en ging het vrijwillig aan.

   Like

 3. Ik heb het gezien en vind het een puur SCHANDAAL! Wàt bezielt die agenten? Een màkkelijk doelwit vergeleken bij die mossels en afa’s??

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat ze bezielt? Nogal duidelijk: Die lui waren wanhopig en gefrustreerd, dat ze de hele middag nog niemand hadden kunnen arresteren! Viel dàt even tegen! Geen eer aan te behalen op zo’n PVV demonstratie; zelfs de paar Neo-Nazi’s die er waren gedroegen zich fatsoenlijk. Ja. wat moet je dan? Even je opgekropte agressie afreageren op zo’n filmertje dan maar. Zonder grond, want hij deed niets verbodens. Ik mag lijden, dat die smerissen hier zelf nog last mee krijgen. Stelletje dienstkloppers!

   Like

   • Jan zegt:

    Je kunt aan zijn manier van kijken, langs de jongen, en met verbeten kop zien wat er gaat gebeuren.
    Jongen had tweede Bruce Lee moeten zijn.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Scarlatti Bombatti: 17.54. uur. De gehele politie, wordt bemensd door RODEN en politiek correcte figuren. Het is gewoon een schande, dat de politie zo reageert. Ik heb gezien zaterdag, hoe massaal de politie aanwezig was, bij een waardige demonstratie. Maar ja, als de RODEN en/of ANARCHISTEN een demo hebben, duiken deze dienders weg!

   Like

 4. Jan zegt:

  Ik krijg de neiging zijn pistool af te pakken en allen door hun flikker te schieten.

  Like

 5. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  We weten niet wat daar nou precies gebeurde. Er kan iets spelen wat wij niet weten. Ik durf nog niet tot keiharde conclusies te komen. Echt niet.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Beste lotgenoten, dit kan echt niet! We moeten wel de kerk in het midden laten. De moskee niet!

  Like

 7. Leo zegt:

  Toekomst is al heden.
  Kan iedereen overkomen, elke dag !!
  Eigen mening hebben of je op je rechten beroepen wordt niet ( meer ) geduldt. Iedereen buiten het “systeem” is bijvoorbaat al fout en verdacht al vanaf het moment dat je de voordeur van je huis verlaat.

  Like

 8. david_1972 zegt:

  Jullie gaan hier allemaal veel te kort door de bocht zonder kennis. de jongen behoorde tot een groep occupiers die eerder op vrijdag voor de pvv demonstratie wat last hadden gehad met de politie omdat ze een tentenkamp op het malieveld wilden opslaan. via deze youtube link kan je dat allemaal volgen. https://www.youtube.com/watch?v=Ee-8gf5zdOw Op het laatst in deze youtube video roept iemand dat ze zin hebben in morgen op het plein (en daar stond zaterdag die antifa club). De jongen die is aangehouden op de pownews video is duidelijk aanwezig in de youtube video. Volgens zijn facebook pagina is deze jongen een anti new world order type met onder andere een link naar het gedachtengoed van micha kat. (Demmink zaak zie zijn facebook pagina) De jongen heet Roman van Ree en is dus gezien zijn facebook pagina een anti globalist en anti new world order strijdertje met een duidelijke voorkeur voor de antifa fascisten club. Er zijn ook anti new world order strijdertjes die niet zo,n duidelijke linkse politieke voorkeur hebben voor links. Ik kan micha kat immers ook niet 123 indelen aan de linkerkant zeker als je weet dat kat en theo van gogh goede vrienden waren. En op ej bron weten we allemaal wel wat er met theo is gebeurd en hoe dat is gekomen. De video van youtube maakt duidelijk dat dit dus niet zomaar een soort burger journalist was maar eerder een linkse actievoerder, die al sinds vrijdag in de slag waren met de politiewaakhondjes. Filmen is uiteraard geen halsmisdaad. Laat hem lekker filmen ook als is het een in linkse ideologie vastgeroeste fascistische anti fascist. 🙂 Dit is het verhaal erachter wel ongeveer.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @David – 1972. Als deze knaap uiterst bedenkelijke bedoelingen had, dan herzie ik gedeeltelijk mijn mening. Met links wil ik uiteraard niets van doen hebben, net zo goed niet met personen die extreem nazistisch zijn in hun gedrag. Maar ik blijf er wel bij, dat ik van mening ben, dat de Politie in Nederland ook geinfiltreerd is met het rode-en islamofiele virus. Dat is mijn mening.

   Like

   • david_1972 zegt:

    Beste Tom,

    Ik ken 2 politie agenten uit Haaglanden en ik kan je verzekeren dat die er wel eens flink op los zouden willen tegen het schorum met een islamitische cultuurachtergrond. Ze worden bespuugd vervloekt en af en toe tot op het bot getergd. Alleen worden ze van hogerhand hardstikke strak gehouden. Dat wil dus niet zeggen dat er onder politie agenten in haaglanden niks leeft. Je hebt een punt, de top van de politie is geïnfecteerd met het politieke correcte virus, maar beneden in de pyramide leeft een hoop onvrede.

    Like

 9. david_1972 zegt:

  Ik kan die anti new world order gekkies tot op zekere hoogte wel volgen maar als ze zich dan vervolgens gaan opwerpen als verdedigers van de islam door wilders neer te zetten als een absolute fascist zonder zich te realiseren dat de islam zelf nationaal socialisme 3.0 is dan zijn ze gewoon flink het spoor bijster. ook het veelgebruikte argument dat de islam zich zo geweldadig manifesteert vanwege het constante islam gebash snijdt dan ook geen hout. Ik denk dat deze jongelieden een nog niet voldragen mening hebben opgebouwd mede gezien hun leeftijd en dat is op zich geen schande.

  Like

 10. NedPow zegt:

  De snuiter in kwestie was al eerder lastig en is meerdere keren weggestuurd hier voor. Hij ging later terug en heeft zelf aan PowNed gevraagd of ze mee wilde om te filmen (als ‘backup’ zoals hij zelf noemt) staat allemaal op zn Facebook pagina, jammjammer dat ik julllie research moet doen..

  Like

 11. Qua kleding zou je aan een antifa achtergrond kunnen, dat een nederlander met een marokkaans accent praat maakt het alleen maar dubieuzer, maar E.J. heeft gelijk, als dit kan met een linkse hippie dan kan het straks ook met een PVV aanhanger.
  Komt bij dat ik er niet van wakker lig om met mijn gezicht op welke extreem-linkse site dan ook te komen, los van het feit dat hun aanhang met de dag verder slinkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s