Zij geloven het, wij weten beter…

Screenshot_36

(Door: M.A.L. Sion)

In Pakistan gaan suicide-bombers een kerk te lijf.  Letterlijk en figuurlijk. In Kenia bezetten mossels een groot winkelcentrum. De twee klap-boem-mossels zijn er van overtuigd dat ze zich na deze heldendaad direct in het paradijs kunnen vervoegen aan de maagden-uitleen-balie. De mannekes van Al-Shabaab in Kenia vragen aan hun slachtoffers of ze christenen of Joden zijn om vervolgens bij een bevestiging (of onvoldoende om de verdenking weg te nemen),  hun lampje uit te blazen.

Wat ik nu zo jammer vind, is dat deze sukkels niet eens de deceptie ervaren van het niet uitkomen van het sprookje van de 72 maagden. Na de knal zijn ze dood, hartstikke dood. Einde verhaal. Stop. Helemaal niks meer. Hiernamaals (?) dank je de koekoek.

De wereld zou er een stuk van opknappen als WIJ in staat zouden zijn om de maatjes van deze sukkels aan het verstand te peuteren dat er echt geen 72 maagden op hen staan te wachten als ze ook zo’n body-firework-bombing-spektakel willen ontketenen. Waarom zouden we eigenlijk toch niet een poging wagen?

We zouden toch bij het leeglopen van de HAATBUNKERS na het vrijdagavondgebed,  de mossels een papiertje kunnen overhandigen waarop staat:  “Hallo jurkmannetjes, jullie Mo heeft jullie belazerd. Er is na de dood geen hemel en geen hel. En dat van die 72 maagden is ook gelogen”.

Screenshot_35

Meer is niet nodig, zou ik zo denken. Als dit tot hen doordringt, stort hun wereld in elkaar. Waarvoor zouden ze dan nog kunnen leven of beter nog: Waarvoor zouden ze nog een “heldendood” kunnen en willen sterven?

Waarom moeten we de gevoelens van deze sukkels sparen? Hun ‘geloof’ respecteren, ten koste van talloze slachtoffers, die de dood ingejaagd worden voor deze wensdromen?

Dat verhaal mogen we uiteraard ook op een andere manier aan hen overbrengen.  Als we daar nu eens mee zouden beginnen?  We doen dan het tegenovergestelde van waar zij mee bezig zijn. Zij willen ons doen geloven dat ze een WERELDKALIFAAT gaan stichten. Mooi niet. Daar werken wij toch niet aan mee. Dan kunnen we ze toch beter vertellen dat ze zich op een heilloze dwaalweg bevinden? Heel die islamwaanzin berust op niets.

Onzin. Islam, weg ermee!

Door:

M.A.L. Sion   

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, kalifaat, Moslims. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zij geloven het, wij weten beter…

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal conform de waarheid!

  Like

 2. Mooi gesproken M.A.L. Sion!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Zeer zeker. De zuivere waarheid! Alleen onbegonnen werk om dat die moslims aan het verstand te brengen, helaas……

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   @ Theresa
   Moed verloren, al verloren.
   Zaterdag op de Koekamp zagen we een menigte die enthousiast was ten opzichte van wat de PVV wil en voorstaat. Die zeiden ook niet, Geert, het is onbegonnen werk om de politiek om te turnen maar moedigden hem aan om door te gaan.
   We moeten van het defaitisme af en samen aan de slag om de invloed van de mossels terug te dringen. We spraken daar af om de contacten aan te halen. E-mail uitwisselen enz. Dat is positief als we dat ook ten uitvoer brengen.
   Het kan straks nodig zijn om naast het fantastische van een inbreng leveren op deze site ook op andere wijze met elkaar te kunnen acteren op het maatschappelijk toneel.

   Like

 4. win zegt:

  waarde sion, of er wel of geen leven na de dood is kun je niet zeggen want dat weet je niet.dat er 72 maagden smachtend op moordenaars staan te wachten is natuurlijk wel manipulatieve waanzin. bovendien, wat hebben die moordenaars eraan. ze hebben hun, waarschijnlijk zwaar beschadigde, pik op aarde achtergelaten.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Weet niet of dat helemaal waar is. Natuurlijk is er na de dood geen paradijs met 72 maagden en weet ik wat al nog meer. Waar het eigenlijk omgaat binnen de islam is dat met behulp van de islam hier op aarde reeds exclusief voor mannen een soort van “”voor paradijs”” geschapen wordt. De moslim man en de beroepsmoslim mannen in het bijzonder genieten puur en alleen omdat zij moslim en man zijn een aantal privileges die niet misselijk zijn voor al die mannen die geen moeite hebben het meest slechte en meest hedonistische uit hun diepste innerlijke omhoog te halen. Kijk maar eens goed naar het type man van westerse komaf dat zich bekeert tot de islam. Aansluitend hierop denk ik dat een instorting van de islam in de toekomst vooral uit zal gaan van islamitische vrouwen en niet zozeer van de mannen. Natuurlijk zal tegen die tijd als het zover is ook mannen zich aansluiten bij de ontmanteling van de islam maar het eerste moment zal in handen liggen van vrouwen. Mogelijk heeft op dit moment de gemiddelde islamitische vrouw nog maar nauwelijks enig kijk op hun macht. Het is ook niet voor niets dat de islam de vrouw zo sterk ingeperkt heeft. De islam berust in principe op 2 oerkrachten te weten de seksualiteit en het eeuwige spel tussen loslaten en vasthouden van de innerlijke demonen door middel van afwisselende uitingen van irrationeel geweld en fanatische onderwerping. Geweld, onderwerping en seks is het perpetuum mobile van de islam. Zodra deze reeks doorbroken wordt is het afgelopen met deze maatschappelijke ziekte.

  Like

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Waarschijnlijk zul je direkt door de hele haatbunkerbezoeker gemolesterrd worden want die gekken geloven dat hun grote voorbeeld dat verhaal van hun eigenste Allah in het oor gefluisterd kreeg dus word het weer godsdienstbelediging of iets dergelijks.

  Like

 7. OUD-MARINIER zegt:

  Geweldig idee , en helemaal mee eens….Volgende probleem : ” Hoe peuter je die gehersenspoelde Islamikazes aan hun verstand en maak je hun duidelijk dat het allemaal maar gelogen is van die “Mo” ? Moest ineens denken aan de Bom aanslag in Jakarta op de Australische ambassade in 2004 (als ik me goed herrinner) . Tijdens een interview had 1 van de breinen achter deze aanslag gezegd : ” Als leider van deze groep , zeg ik dat er meer van deze mensen moeten zijn. Ik ronsel hiervoor de mensen en sta er 100% achter” . Als dat zo is , doe het dan lekker zelf “vriend’ en jaag geen onschuldige geloofsgenoten naar de eeuwige jachtvelden. Als je dan toch zo’n vent wil zijn , lekker zelf doen….en niet je medemens beliegen met dit soort liegebeest sprookjes.

  Like

 8. Jade zegt:

  Mooie vrouwen poepen niet, en blijven al helemaal geen maagd…
  Dus ik snap niet waar die lui zich op verheugen.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Best M.A.L. Sion, heel goed gesproken. Het is de reine waarheid, niet meer en niet minder. De KORAN is een HAATBOEK erger nog dan MEIN KAMPF van Adolf Hitler. De islam is een perfide nazi ideologie!

  Like

 10. luckybee zegt:

  In Matheus 7 de smalle weg heeft Jezus Christus duidelijk gezegd wat gebeurt als Christenen dhimi worden.Hij wil ze niet kennen.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Vers 13-23.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s