Anti-Pechtold PETITIE

Screenshot_24

Wij

Stemmers en sympathisanten van de Partij voor de Vrijheid (PVV)

constateren

dat wij op 25 september 2013 tijdens de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer door de heer Alexander Pechtold, fractievoorzitter van D66 zijn bestempeld als (neo)nazi’s of sympathisanten daarvan, rechts extremisten en antisemieten.
Van alles waarvan de heer Pechtold ons beticht nemen wij nadrukkelijk afstand en verwerpen dit.
Met deze petitie willen wij een ieder die aangifte wil doen en/of een juridische procedure wil opstarten tegen de heer Pechtold ondersteunen, opdat de heer Pechtold wordt veroordeeld.

en verzoeken

een ieder die de heer Pechtold wil aanklagen deze petitie te gebruiken ter ondersteuning van zijn/haar zaak teneinde de heer Pechtold veroordeeld te krijgen tot het publiekelijk aanbieden van zijn excuses en het intrekken van zijn uitspraken als boven genoemd.

Teken hier de petitie!:

https://petities.nl/petitie/openbare-aanklacht-tegen-pechtold-voor-het-wegzetten-van-pvvers-als-extremisten

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Helena, jowitteroos, Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Anti-Pechtold PETITIE

 1. dutchess43 zegt:

  alle 3 leden van mijn gezin hebben getekend

  Like

 2. ah waren jullie NOG sneller dan ik Witte Roos en Ya’akov met het nr E.J. Bron sturen! TOP!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Een minuut geleden al ondertekend via een andere link. We hebben nu een goed beeld kunnen krijgen van het immens laffe en achterbakse gedrag van politici van het soort Pechthold. Die Slob kan er overigens ook wat van. Maar Pechthold slaat alles, zelden zo’n verbale viezerik gezien.

  Hij is nu wat je noemt, een echt vies mannetje.

  Like

 4. Harry zegt:

  Tob al jaren met een gruwelijk gevoel van onbehagen als ik het miezerige mannetje Pechtold zie . Heb altijd nog van die rillingen zoals ik bij gruwelijke oplichters als Arie Olivier vroeger had .
  Je wordt bestolen en in het pak genaaid waar je bij staat ! Een gladjanus cum laude .
  Dergelijke lui kun je toch niet hard genoeg beledigen ?
  Zeker niet na zijn kwalificaties van de bezorgde PVV stemmers .
  Lijkt me een goed plan om de benamingen door Wilders voor die enge Pechtold gegeven voortaan maar als zijn titel aan te voeren .

  Geert , je was weer GEWELDIG !

  Like

 5. tjonge zegt:

  kom mensen, tekenen !!!!!!!!!!!!!

  Like

 6. Rudi zegt:

  Ga ervoor, dames en heren. Geef ze maar eens een koekje van eigen deeg: een proces wegens groepsbelediging.

  Like

 7. Pieter Nokkio zegt:

  zeventig jaar geleden waren mannetjes als Alexander P de ergste NSB’ers.
  Oftewel landverraders optima forma, zoals nog altijd…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Precies! Mijn moeder heeft er zo één gekend. -Die was niet eens officieel NSBér, want hij zei ooit (nota bene) “Als het met Duitsland nog mis mocht gaan, ben ik nog stééds gereforméérd.” Ongelogen!

   Like

 8. peter de wit zegt:

  @Peter de Wit

  Je comment hier en daar even gefatsoeneerd i.v.m. eventuele aanklachten die ingediend kunnen worden!
  Webmaster

  Pechtold ze zouden jou wel zo hard op je gore smoel moeten slaan om mij als PVV-stemmer voor NSB´er of voorstander van Hitler uit te maken. Wat denk jij wel niet wie je bent, miezerig kutventje. Dat jouw stemmers nog blijven, maar ja, die zijn van dezelfde aard als jij.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb ook al getekend via de andere link. Je kunt niet anders! Wat die gore klootzak van die eeuwige slappe-zakken-partij D’66 vandaag geflikt heeft, met die vrome farizeeër in zijn kielzog slaat alles! Al vanaf het begin hebben ze geprobeerd, Wilders en de PVV in een bepaalde hoek te drukken omdat ze koste wat het kost een land willen, waar je op straat verdrinkt in de Boerka’s en de djellana’s -ik kan het niet anders verklaren- en nu toch blijkt, dat het stemvee zich dat niet laat opdringen, proberen ze het op deze manier! Doodgewoon jaloers, natuurlijk, omdat zij niet halfzo’n manifestatie van de grond kunnen krijgen als Wilders, wat een luizenstreek! Maar je kunt er vergif op innemen, dat dit die Pechtold zal bezuren! Wie weet wat deze petitie nog aan het rollen brengt. Dat hele D’66 met haar complete aanhang verdient het om te worden verbannen naar de zandbak! Of, niet eens nodig! Zweden, dat al voor driekwart door de moslims is gegijzeld, zou hen ook wel eens de ogen kunnen openen! Eens kijken wat ze dan na een tijdje zouden zeggen van hun hun IKON-theorietjes van lief-zijn-voor-elkaar en begrip-hebben-voor. Mijn God, al jaren heb ik gewàlgd van dat partijtje zonder eigen gezicht, nu ben ik zo ver, dat ik er op kóts! EN jij durft Wilders wat in de schoenen te schuiven, Pechtold, met je smerige landverradersneigingen?! WIE is hier de NSB,er, vraag ik je! Ga de hielen van de Sjeiks en de Ayatollahs
  likken, of voor mijn part die van Rompuy, net zoals je grote voorbeeld Rutte, maar laat je hier niet meer zien of horen, grote klootzak!!!
  Jij krijgt je trekken nog thuis, let op mijn woorden! Je zult deze blunder nog gaan vervloeken!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 20.53. uur, op 25/9. Ik sluit mij aan bij jouw reactie, beste Theresa. ook de overige reacties kan ik volledig begrijpen. Ik voel mij een patriot en conservatief, en dan durft dit heerschap mij (ons) uit te maken voor nazi’s. Het moet niet gekker worden.

   Like

 10. peter de wit zegt:

  dit hierboven heb ik gestuurd naar de d66 wat denkt hij wel niet de viezerik om mij als pvv stemmer als iemand uit te maken die iets met nazi,s te maken zou hebben ,moet gvd toch niet gekker worden

  Like

 11. nn zegt:

  Ik heb ook getekend! Wat steekt Geert toch met kop en schouders boven dat tuig uit! En wat was hij ad rem toen hij zei dat hij Pechtold volledig recht had gedaan (door hem een miezerig mannetje te noemen).

  Like

 12. René zegt:

  At your service!!

  Like

 13. wies zegt:

  Tekenen graag.Weg met Pechtold..inplaats van een politicus zijn of zijn partij met goede tegenargumenten meer kiezers te trekken,is hij alleen maar bezig om alles wat Wilders zegt of doet onder een vergrootglas te leggen.Pechtold haat Wilders op persoonlijk vlak.Heeft niets met de politiek te maken

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Wat is beter? De F-35 of Rutte II..???
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21921124/___Veel_mis_met_JSF___.html
  Maw: gaan we met de F-35 op dezelfde manier nat zoals we destijds met de aanschaf
  van de F-104 Starfighter nat gingen..???
  Duitsland schafte destijds ook de Starfighter aan en bijna de helft van het aantal aangeschafte
  toestellen is neergestort. In die tijd deed daar de volgende mop de ronde:
  Wilt u een Starfighter hebben? Koop een lap grond en wacht af.
  We gaan dus weer spannende tijden tegemoet als die F-35 wordt aangeschaft.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad… tsja, nog steeds geen linkdump… en da’s zóóó handig hè…!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21920816/__Nieuwe_neus_op_voorhoofd__.html
  Ik zie ’t voor me: kandie na iedere niesbui z’n haar gaan wassen.
  En wat te denken van een stevige verkoudheid of griep?

  Like

 16. M.A.L. Sion zegt:

  Ik heb als een van de eersten een comment geschreven over het ‘miezerige’ gedrag van Pechtold. Ik heb nu ook de petitie getekend. We zullen echter als PVV-leger op een andere manier strijd moeten voeren om uiteindelijk de slag te winnen.
  Alle kamerleden zijn onschendbaar voor wat ze tijdens de officiële vergaderingen zeggen. Een officiële aanklacht tegen Pechtold zal door het O.M. als niet ontvankelijk worden geseponeerd.
  Het tekenen van de petitie heeft ontegenzeglijk grote waarde doordat duidelijk wordt hoe groot de steun is die uit de bevolking aan Geert Wilders wordt gegeven.
  Ieder die getekend heeft kan zien hoeveel mensen inmiddels getekend hebben. Op allerlei blogs en naar de kranten kan dat gegeven verspreid worden. Dat is namelijk veelzeggend voor de toekomst van de PVV. Breng uw kennissenkring op de hoogte van deze petitie. Heel belangrijk!
  Ik heb eerder aandacht gevraagd voor de onderlinge contacten van ons commentschrijvers. Op de Koekamp heb ik aan een aantal mensen ook mijn mailadres gegeven en gevraagd om reactie. Ik hoop dat daar nog invulling aan gegeven wordt. We zullen elkaar binnenkort mogelijk nodig hebben.

  Like

 17. schnoebel zegt:

  Ook ik heb getekend. Vraag mij overigens wel af wat er nu gaat gebeuren met die petitie.
  Met betrekking tot die oranje, blanje bleu vlaggen zaterdag j.l.: ik arriveerde pas omstreeks 13.00 uur op de Koekamp en moest uiteraard achteraan aansluiten. Ik stond in de buurt van die “vlaggers” en vroeg mij toen al af of zij daadwerkelijk PVVers waren en wel omdat er in het verleden al eens consternatie is ontstaan omdat die vlag op de kamer van een PVV-volksvertegenwoordiger hing. Zou graag eens van die vlaggers vernemen wat hun doelstelling was. Als zij “te goeder trouw” waren wat belet hen dan om daarvan kond te doen?

  Like

 18. petra555 zegt:

  Ik heb gráág getekend om dit heerschap een lesje te leren.

  Like

 19. Jade zegt:

  @Helena, ik sta er bij…

  Like

 20. Ed ipskamp zegt:

  Ik ben PVV’er van het eerste uur. Waarom? Omdat ik o.a. Een voorstander ben van het vrije woord. Het vrije woord dat ik gebruik om de voor moslims heilige profeet een pedofiel en moordenaar te noemen; om moslims geitenneukers te noemen; om de islam een verderfelijke religie te noemen; om te vinden dat we geen moslims meer moeten toelaten. Wel, dat zelfde recht van spreken heeft ook Pechtold. Hij mag mij nazi noemen, hij mag mij beledigen. Maar mij beledigd VOELEN is een keuze. En die keuze maak ik niet. Ik vecht voor het vrije woord, ook. Ben ik het daar niet mee eens. En ja, Pechtold is een miezerig mannetje, maar ook miezerige mannetjes hebben het recht te zeggen wat zij vinden. Maar afgezien daar van, als er al een aanklacht komt, zal Pechtold niet vervolgd worden. En dat is maar goed ook

  Like

 21. Helena zegt:

  Nou jongens hier is hij dan, in vol ornaat de nieuwe Volkert van der Graaf, hij heet Cor Bos en woont potverdomme 7 kilometer van me vandaan. Ken hem niet dat is nou weer jammer.
  PvdA-er natuurlijk.

  Of plak dit in je adresbalk en klik. Dan zie je ook nog hoe aardig hij Duitsers vindt en kun je zijn rotkop vergroten.

  @CWBVLIS

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Tip! De hoofdredactie van dat opgepimpte linkse aandelenkoersenzendertje BNR is te bereiken
  via: geachtehoofdredactie@bnr.nl

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 06:59

  Like

 24. Martha N zegt:

  Petitie ondertekend

  Like

 25. Tistochwat zegt:

  Meteen ondertekend!
  is dat smerige mannetje nu helemaal van de pot gerukt om MIJ uit te maken voor (neo)nazi??!!!
  Moeten wij PVV-ers ons dan verdorie maar ALLES laten welgevallen??!!!!

  Like

 26. Republikein zegt:

  Wel eens van een ordinaire gek gehoord die ons bruinhemden noemt? Nee? Huiver!!
  http://www.astridessed.nl/

  Like

 27. fijnedagnog zegt:

  De ware aard van Pechtold

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Geweldig filmpje!
   Het woord ‘rat’ kwam al bij me op voordat ik de rat in de animatie zag.
   Pechtold is een vuile rioolrat die ONS wél mag uitschelden voor ‘nazi’, maar als Wilders hem volkomen terecht ‘miezerig mannetje’ noemt, staat heel Nederland op z’n kop!
   Het is te hopen dat de twijfelaars onder de kiezers zelf kunnen nadenken!

   Like

 28. Jan van Fare zegt:

  Pechtlul is net zoals lulletje balkenende ( daar hadden ze toch nog een grotere grijze lamlul voor gevonden!) in staat zijn familie en Nederland te verraden voor een jofel baantje in de eu , als het gedaan is zit hij met zijn domme kikkeroogjes in een riante villa in een mooie omgeving (hallo van dam!) en nederland kan ongezien de tiefes krijgen,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s