Het afslachten van christenen in Syrië gaat door

Screenshot_8

Ninar Odisho werd maar 26 jaar oud. Hij was niet ziek en kreeg ook geen ongeluk. Ninar is dood, omdat hij christen was. Hij werd op 21 september in de stad Al-Thawrah in Syrië door terroristen van Al-Nusra doodgeslagen. De stad wordt sinds 2012 gecontroleerd door de radicale islamieten. De meeste christenen zijn gevlucht.

De Jihadisten dreigen via internet: “We snijden jullie koppen eraf en zetten ze in de moskee, opdat alle moslims ze zien en trots zijn.”

Katholisches.info schrijft:

Ninar was nog in Al-Thawrah om te verhinderen dat de radicale islamieten het huis van zijn familie zouden plunderen en verwoesten. De familie was, net zoals de meeste andere christenen na de verovering van de stad door de Jihadisten, gevlucht. Zaterdagmiddag kwamen er enkele radicale islamieten op Ninar af. Die bevond zich in begeleiding van twee islamitische vrienden. De radicale islamieten vroegen naar hun religie. Ze lieten de beide moslims gaan. De christen sloegen ze dood.

Zo kennen we de “religie van de vrede”. Een bijna identiek optreden konden we de eerste dagen in Nairobi zien, waar korangetrouwen een populair, westers georiënteerd winkelcentrum bestormden. Moslims werden opgeroepen te vertrekken, de anderen werden afgeslacht.

Dezelfde terroristen veroverden twee weken geleden nog de christelijke nederzetting Maalula. De Sergiuskerk van Al-Thawrah werd door de radicale islamieten geschonden, geplunderd en daarna in brand gestoken.

Het brute geweld van de radicale islamieten in Al-Thawrah werd door een andere christen bevestigd, die het lukte te vluchten. “Het is me gelukt te vluchten, maar de radicale islamieten sturen me voortdurend sms´jes, waarin ze zeggen dat ze m´n hoofd zullen afsnijden als ik naar Al-Thawrah terugkom”, aldus de christen.

Zondag stierven tientallen christenen bij een terreuraanval van strenggelovigen in Pakistan. Al eeuwenlang slachten moslims christenen af. Jonge christinnen worden doelbewust verkracht, kerkhoven worden geschonden, wereldwijd worden kloosters en kerken in brand gestoken, inmiddels ook in Duitsland.

Het was nog nooit zo levensgevaarlijk als nu om christen te zijn. In landen zoals Pakistan, Nigeria, Egypte, Iran, Irak, India, Saoedi-Arabië enz. bestaat in feite geen godsdienstvrijheid. Ook niet voor het “in stilte christen zijn”. Wereldwijd worden meer dan 100 miljoen christenen gediscrimineerd en vervolgd. Hun heilige plaatsen, geschonden, in brand gestoken, of het is hen helemaal niet toegestaan deze op te richten of te herstellen, zoals in Turkije.

Wie zich nu afvraagt waarom niemand hier iets tegen doet, onderschat de islamappeasers en stomheid van onze verantwoordelijke politici en van grote delen van de bevolking. Dat het in islamitische landen voor christenen nauwelijks mogelijk is om iets tegenover de islamitische moordenaarsbendes te zetten, is begrijpelijk. Maar ook hier in Duitsland heeft de vreedzame poging om informatie te verschaffen over de christenvervolging door de islam te lijden onder veroordeling en ophitsing. En dan maakt het geen enkel verschil of het gaat om Duitse islamcritici of door vervolging en geweld getroffen christenen uit een door de islam getekend land. Ze worden allemaal belasterd als nazi´s, racisten en haatpredikers, worden bekogeld met voorwerpen en zelfs bedreigd met dood en vervolging.

Dat is niet alleen maar bedenkelijk, dat is schrikbarend en absoluut onacceptabel. Het moorden in naam van Allah moet gestopt worden. Er mag geen godsdienstvrijheid voor moord en geweld bestaan!

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/das-christenschlachten-in-syrien-geht-weiter/

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, christenhaat, Christenvervolging, Dhimmitude, Genocide, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Mohammed, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Racisme, Religie, Rotzakken, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het afslachten van christenen in Syrië gaat door

 1. Republikein zegt:

  Zeg Slob, komt er noch wat van, watje?

  Like

 2. Ach ja en de wereldraad van kerken deelt Israel een fatwa uit. Hoe achterlijk zijn de linkse westerse christenen http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/13877#.UkLjDYaSzgZ

  Like

 3. luckybee zegt:

  Dhimi’s wordt door de Heere niet beschut.Lees Matheus 7 DE SMALLE WEG vers 13-23.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  En waar zijn nu de vragen van de zgn. christelijke partijen: cda,cu en de sgp? Neen, Wilders bashen en tergen, dat is veel belangrijker, gezwegen van de “partij voor spek en bonen”, te weten d66. Er komt niet EEN KAMERVRAAG let maar eens op. De Islamisering gaat gewoon door!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Christelijke partijen ??????? Christelijke huichelaars zal je bedoelen, wat een smeerlappen, zij die op die partijen gestemd hebben moesten zich dood schamen.
   Ze denken toch altijd dat ze rekenschap moeten afleggen voor hun daden ???
   Dan denk ik dat Petrus de deur voor dat soort christen wel gesloten zal houden.

   Like

 5. Martha N zegt:

  Het zijn deze radicale moslims, die worden beschermd door mensen zoals Rutte, Pechthold, Samsom, door Brussel en consorten, die de z.g. rebellen steunen…die de Christenen afmaken.
  Indirect is de kiezer voor deze politici mede-verantwoordelijk voor de bloedbaden.
  Zij ondernemen totaal niets en laten het gebeuren..!
  De Rode broeders van de pers, hebben eveneens bloed aan hun handen…
  Zij steunen wanbeleid en graven mee aan de afgrond waarin hun eigen mensen zullen vallen.

  Like

 6. henk schroemges zegt:

  Daar moet die kwal van de Gristenunie zich druk over maken, maar dat durft die lafaard niet.

  Like

 7. Pingback: Noorwegen: “Alle moskeeën zullen branden” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s