Hoera! Keulen krijgt 77 Iraanse Volksmoedjahedien

Screenshot_15

Keulen wordt nog bonter en veelzijdiger. De Dommoskeestad aan de Rijn mag binnenkort 77 leden van de Iraanse Volksmoedjahedien als nieuwe medeburgers verwelkomen. De “Kölner Stadtanzeiger” bericht:

Keulen moet tegen de wil van het stadsbestuur tot 77 verzetsstrijders van de militante Iraanse Volksmoedjahedien opnemen. Ze hebben in Irak gewoond en namen deel aan gewapende acties tegen Iran. Omdat ze daarvoor als erkende vluchtelingen in Keulen gewoond hadden, mogen ze volgens een beslissing van de ministers van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Nordrhein-Westfalen en van Duitsland hier naartoe terugkeren. Gemeentesecretaris Guido Kahlen ziet echter “veiligheidsjuridische bezwaren” tegen de terugkeer. Dat blijkt uit een mededeling aan de juridische commissie van het stadsbestuur.

Amerikaanse troepen hadden in 2003 de gevechtskampen in Irak ontwapend. Daarna werden 3000 verzetsstrijders naar Camp Liberty in de omgeving van Bagdad verhuisd, een voormalige militaire basis van de Amerikanen. 97 van hen hadden 20 jaar en langer geleden in Duitsland gewoond, de meesten in Keulen. Volgens juristen van de stad kunnen de verzetsstrijders geen aanspraak maken op een terugkeer naar de Bondsrepubliek.

De Iraanse staatsburgers zouden hun vluchtelingenstatus kwijtgeraakt zijn, staat er in het document van Kahlen. Want de groep zou zich vrijwillig in het kamp van de Verenigde Staten hebben opgehouden; daarmee zou de volkenrechtelijke beschermingsplicht zijn overgegaan op de VS.

Kahlen brengt andere oplossing naar voren

De vluchtelingenorganisatie van de VN zou streven naar “een mogelijk vertrek van deze personenkring naar een veilig derde land”. De veiligheidssituatie van de bewoners in Camp Liberty zou door de volkerengemeenschap als “uiterst precair” ingeschat worden. Dit jaar zou het kamp meerdere keren met raketten zijn aangevallen. Daarbij zouden talrijke mensen gedood of gewond geraakt zijn.

Het stadsbestuur weigerde eerst zijn toestemming te geven voor een verblijfsvergunning voor de Bondsrepubliek. Bovendien stelde Kahlen voor om in ieder geval een oplossing te zoeken voor de verdeling van de 97 mannen en vrouwen. De opname van tot 77 leden van de Volksmoedjahedien in Keulen zou buiten proporties zijn.

Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken vertegenwoordigt echter een andere juridische opvatting. Er zou een aanspraak op terugkeer bestaan en bovendien zouden bij de 97 vluchtelingen “alle veiligheidsjuridische bedenkingen uit de weg zijn geruimd”. Op de eis naar een financiële compensatie voor de buitenproportionele belasting voor de stad Keulen zou het ministerie niet zijn ingegaan. Het ministerie van de deelstaat NRW zou “op verzoek van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken” tenslotte hebben ingestemd met de verblijfsvergunningen en zodoende de beslissing van Keulen hebben opgeheven. “Rechtsmiddelen staan de stad Keulen niet ter beschikking”, aldus Kahlen.

De Iraanse Volksmoedjahedien namen deel aan de strijd tegen de Iraanse sjah Reza Pahlavi. Na diens val en de Iraanse revolutie van 1979 beleefde ze een korte periode van legaliteit. Maar al in 1981 verboden de regerende moellahs de oppositiegroepering, die zich ondergronds terugtrok. De jaren daarna vluchtten de moedjahedien naar Irak.

En ook hier stellen we onszelf, net zoals in het geval van de naar Europa stromende Syrische islamitische asielzoekers, dezelfde vragen. Waarom nemen de rijke islamitische olielanden hun islamitische geloofsbroeders niet op? Waarom willen gelovige Mohammedanen liever naar het o zo boze, “buitenlandervijandige” Europa komen in plaats van onder hun gelijken in de rijke islamitische olielanden te wonen?

In dit verband zou ook het werkdocument van de Islamitische Liga n.a.v. zijn vergadering in Cairo in juli 1993 genoemd moeten worden. Daarin wordt nadrukkelijk “de migratie naar Europa en de opbouw van islamitische centra als instrument ter islamisering van Europa” gezien.

De Islamitische Liga kan zich daarbij beroepen op de klassieke opdracht van Allah in soera 9, vers 20:

“Zij, die geloven en van hun woonplaatsen verhuizen en met hun bezit en met hun persoon voor de zaak van Allah strijden, hebben in de ogen van Allah de hoogste rang. Dezen zullen zegevieren.”

Deze terechte vraag stelde Wilfried Puhl-Schmidt al in het jaar 2007 in een open brief aan Aiman Mazyek.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/juhu-koln-bekommt-77-iranische-volksmujahedin/#more-361552

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoera! Keulen krijgt 77 Iraanse Volksmoedjahedien

 1. Tom Hendrix. zegt:

  ISLAMISERING VAN EUROPA! DAT IS DE AGENDA DER MOEZELMANNEN!

  Like

 2. Wij, een groep van zo’n tien plantsoenmedewerkers, werken ook met zo’n buitenlandse moslim. Hij spreekt nauwelijks Nederlands, zondert zich af en is de enige die ’s morgens thee drinkt. Hij zit in de pauzes afgezondert op een stoel of stoeprand met de uitdrukking; “Oh, wat ben ik Gods zielig”?!!!

  Like

 3. Tiny zegt:

  Met of zonder hun AK47. Wens de Kölner nog veel meer plezier. Ze hebben weer overwegend links gestemd. Zelf schuld.

  Like

 4. Jan zegt:

  Mujahedien bij aankomst:”Ich will meine Waffe zurück”

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Aan de foto te zien zijn het duidelijk “vakmensen”. Kunnen gelijk ingezet worden met de verdere restauratie van de Dom van Keulen. Alleen ik zie nergens waar ze hun “dynamite-kist” hebben , om gelijk die dom- toren op-te-blazen. Net zoals die idioten deden in Bora-Bora met die Bhudistische 2 beelden.
  Maar eerlijkheids-halve, volgens mij zijn het Afghani en geen Iraniërs. Mischien oudere/jongeren, die zijn overgebleven…… ( niet omgekomen)….die tijdens de oorlog Irak/Iran een blikken sleuteltje met een koordje om hun nek meekregen, zodat ze bij het sneuvelen bij aankomst BOVEN gelijk de poort van de hel, sorry islam-Paradise konden openen.
  Als je toch een (staats) godsdienst hebt, die zoiets propageert.

  Like

 6. s breget zegt:

  Met dagelijkse afgrijzen zie ik hoe de Europese(leiders) alle burgers van Europa in gevaar brengen door geestelijke instabiele islamieten als sprinkhanen in te zetten die de toekomst van onze kinderen verduisteren .Wanneer worden de zwakken eens wakker en zeggen stop niet verder .

  Like

 7. Helena zegt:

  Niet in Duitsland maar in Noorwegen heeft iemand (?) er ook schoon genoeg van.
  Persoonlijk wens ik hem/haar “Gods speed” toe.
  O ja, de een of andere moslim big shot vindt dat het nu toch wel een beetje te gek wordt,
  http://www.siotw.org/modules/news_english/item.php?itemid=1334

  Like

  • david_1972 zegt:

   Jezus, als dat toch eens waar zou mogen zijn zeg…. Ik denk dat zo,n groep er niet is maar het zou een eerste goede stap kunnen zijn naar reiniging van europese bodem. Dit zijn immers niet meer als haatpaleizen waar haat wordt gekweekt tegen ons westerlingen. Het stukje geeft de burger moed.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Dan is het te hopen dat de schrijver Bruce Bawer niet vals beschuldigd wordt erachter te zitten. Ik lees hier ook ergens (trouwens je leest ,t her en der wel meer ) “haatpaleizen”. Dacht dat het ten strengste verboden was die efteling-gebouwen zo te benoemen. Wat ik ook altijd vreemd heb gevonden. Er mag daar in een taal , die slechts enkele autochtonen ( oh sorry mag ook niet meer ) ik bedoel de eerste inwoners van het land, “dingen” worden gezegd, die die taal machtig zijn. Wat zich er dus afspeelt weet geen hond, oh weer sorry….hond is HARAM….mag ook al niet.

   Like

 8. Henk der Niederländer zegt:

  Daar zal het linkse blok in Duitsland niet zo rauwig om zijn want diezelfde MEK ook wel NCRI genoemd is een totaal marxsistische stroming binnen de soenitische Islam.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Iraanse_Volksmoedjahedien

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  En al deze zogenaamde verrijking is mogelijk gemaakt door de COMMUNISTISCHE EUSSR, de SOCIALISTEN,de SOCIAAL-DEMOCRATEN, de LIBERALEN en LINKS-LIBERALEN en de CHRISTEN-DEMOCRATEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s