OUDEREN VREZEN DE HONGERDOOD EN HET KABINET BLIJFT MILJARDEN VERSPILLEN!

Screenshot_5

Nederland staat op de rand van de afgrond zegt Mike “Mish” Shedlock, een geregistreerde investeringsadviseur en vertegenwoordiger voor SitkaPacific Capital Management. Zelfs zware besparingen kunnen Nederland niet meer redden.

In april van dit jaar schreef de Duitse “Spiegel”: “Geen enkel land in de eurozone zit zó diep in de schulden als Nederland’ – Record aantal Nederlandse bedrijven failliet: 755 in één maand”

Terwijl Nederland nog altijd in een grote recessie zit worden duizenden miljoenen Euro’s  verspild!

Nederland koopt definitief 37 Joint Strike Fighters. Dat heeft minister Hennis (Defensie) vandaag bekend gemaakt. Met deze aanschaf blijft het ministerie binnen het budget van 4,5 miljard (1 miljard is 1000 miljoen euro) plus jaarlijks 270 miljoen euro om gevechtstoestellen te laten vliegen, schrijft De Telegraaf. Overigens sluit Defensie het ‘bijkopen’ van JSF’s niet uit aangezien de aanschaf voorzichtig is begroot.

En onze Staatsschuld loopt steeds meer op!

http://www.destaatsschuldmeter.nl/

Hoeveel Nederlanders kunnen hiervan gered worden van een hongerdood ?

Screenshot_6

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/50-plus-ouderen-vrezen-hongerdood

Conclusie: Wie deze regering nog vertrouwt heeft duidelijk een steekje los!

Door:

realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op OUDEREN VREZEN DE HONGERDOOD EN HET KABINET BLIJFT MILJARDEN VERSPILLEN!

 1. Jean zegt:

  De bende in Brusselallahbath, de EU bende is nog veel erger bezig dan de Nederlandse, die EU bende wil héél Europa de vernieling in drijven daarvoor overstelpen ze ons met nog meer, miljoenen, achterlijke gewelddadige barbaren een zootje wat geen enkel menselijk normbesef bezit, maar ja, wat moet men ook verwachten van een stelletje marsmannetjes met E.T. voorop. Het enige wat ze kunnen is het nummer van hun bankrekening, daar is het dat verachtelijk zootje om te doen, wie denkt dat die bende bezig is met de welvaart, de veiligheid en de leefbaarheid van de Europeanen is wel heel naïef of oerdom, beide kan ook.
  Wij moeten VERSNELT terug naar onafhankelijke staten, liefst allemaal republieken dan is die waanzinnige verspilkost ook in een klap geschrapt, republieken die onderlinge afspraken maken zonder bemoeizucht van zwaar dementerende nietsnutten die enkel het eigen belang achterna hollen.
  Dat dit noot gerealiseerd zal worden met cda/cd&c, vld/vvd, spa/pvda, groen/groen, d66 en nog van die linkse waardeloze brol is een vaststaand feit daarom is het van het allergrootste belang dat Nederland kiest voor de PVV en Vlaanderen voor het VB, Frankrijk voor FN enz. en dat die partijen dan samen gaan zitten om de welvaart, veiligheid en leefbaarheid van de Europeanen te garanderen en dat zonder illegalen, criminelen en parasieten.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Goede berichten zijn dit, de gekkies komen allemaal aan de beurt!

  Like

 3. Ekster zegt:

  Moge de PvdA-kiezers nu eindelijk eens conclusies trekken uit deze onverkwikkelijke gang van zaken en NOOIT en te nimmer meer stemmen op deze schijtpartij!
  Maar helaas blijken deze lieden keer op keer zeer kort van memorie. Ze zullen als het eenmaal zover is, opgezweept door NOS en VARA, toch weer op de Portemonnee van de Ander gaan stemmen.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Wat is die Pechtold een onaangename ZUIGER. Geert heeft zich nog enorm beheerst.
  En die Arie Slob heeft voor de zoveelste keer verteld dat kamerleden en in het bijzonder Geert fatsoenlijk moeten debatteren. Hij zeurt niet zo door als Pechtold daarom noem ik hem niet ZUIGER maar gelet op zijn achtergrond lijkt het me beter in zijn geval te spreken van FARIZEEER.
  Halbertsma ontdaan. Ja, zeg. Drie partijen die al direct zijn coalitie rijp voor de prullebak verklaarden. Hij had eigenlijk geen zin meer in die debatten. Uit de stemming over de motie van WANTROUWEN van de PVV kan hij al opmaken hoe de uitkomst zal zijn aan het eind van de tweede dag van deze beschouwingen. En dat heten dan VOLKSVERTEGENWOORDIGERS. An muh hoelah. Algemene vergadering van de bond van SLOOPBEDRIJVEN.
  Van de mensen die van plan waren deze twee dagen aan de TV gekluisterd door te brengen zullen een flink aantal de TV al wel uitgezet hebben. Bah, wat een misselijke vertoning.
  Zaterdag op de Koekamp was het een stuk gezelliger.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  @M.A.L. Sion: 15.52. uur. Precies wat U zegt! Het ging niet om de inhoud, maar vanaf het begin -en dat heb ik gevolgd op de tv- begon het getreiter van Pechthold. Deze BILDERBERGER heeft er zijn levenswerk van gemaakt, om de PVV te bashen waar hij maar kan. En expliciet zet deze verrader van ons vaderland- ons regeerders van Bron, en 1000den normale mensen neer als tokkies en nazi’s. Deze man is van een zeer bedenkelijk allooi, als wethouder van Leiden heeft hij daar door zijn handelen een burger letterlijk en figuurlijk kapot gemaakt. En deze LAPZWANS meent ons te kunnen beledigen! Een walgelijke kwal is hij!

  Like

  • Tiny zegt:

   Je kunt rustig stellen de dood ingejaagd, want dat was het uiteindelijk. Hij, die pekmans , heeft dus ervaring.

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Tiny zegt:
    Je kunt rustig stellen de dood ingejaagd, want dat was het uiteindelijk…………………..
    Het ging hierom:
    http://www.de-stek.info/hvv/index4c494c49.html?pagina=4336

    Pronk en Pechtold betrokken bij bodemsaneringsfraude uit 1999?
    PAUL RUIJS – 04 SEPTEMBER 2007

    Geachte mijnheer Pronk,

    Ik dacht dat we inmiddels wel verlost waren van uw publieke optreden maar ik vrees dat we de komende tijd weer ongevraagd en vaak kennis zullen moeten nemen van uw kennelijk genetisch bepaalde ‘spontane en enorme’ verontwaardiging over van alles en nog wat. Sterker nog, uw recente optreden bracht een vergeten kwestie naar boven waaraan u waarschijnlijk niet herinnerd wil worden. Maar misschien vergis ik me.

    We hebben het over 1999.
    U was minister van VROM en er werden door Groen Links en de VVD kamervragen (nr 2989913350 vergaderjaar 1998-1999) gesteld over een bodemsaneringsfraude in Leiden. Toestaan van gesjoemel met bodemsaneringen was in die dagen bij de Milieu Inspectie meer regel dan uitzondering. Het Leidsch Dagblad schreef er zeer uitgebreid over en ook het AD besteedde in meerdere artikelen prominent aandacht aan de kwestie.(o.a. AD 11/3/2000)
    Heel kort: De gemeente Leiden wilde een stuk bedrijfsgrond in eigendom krijgen voor woningbouw maar constateerde dat dit ernstig verontreinigd was. Een dure sanering was noodzakelijk en de vervuiler(eigenaar) moest betalen. Die protesteerde omdat hij de aangetroffen stoffen niet gebruikte in zijn bedrijf. Later bleek ook dat Leidsche ambtenaren (onder verantwoordelijkheid van Pechtold!) met fake metingen deze verontreiniging in scene hadden gezet, inclusief met rapporten van gecertificeerde milieubureaus. Eenmaal onteigend was de sanering dus niet meer nodig en werd ook nooit uitgevoerd. De noodzakelijke kosten voor het bouwrijp maken werden echter als ‘saneringskosten’ via de Provincie bij uw ministerie in rekening gebracht. Zo werd er 2x aan deze fraude verdiend. Het toedekken en afdekken daarvan liep via wethouder Pechtold, PvdA gedeputeerde Wolf door tot aan uw Milieu Inspectie. En u ondertussen in de pers maar roepen dat u milieufraude heel hard zou aanpakken.
    Ik heb u toen in maart 2002 geschreven en bewijs aangeboden dat u belazerd werd door uw eigen ambtenaren. Op de valreep, voordat Kamp uw plaats innam, nodigde u mij uit voor een persoonlijk gesprek dat er natuurlijk nooit meer is gekomen. U ging immers internationale misstanden aanpakken terwijl u uw vingers niet eens durfde en wilde branden aan een van het papier af springende fraude. Als u binnen de PvdA om u heen kijkt bent u dus geen haar beter dan de rest ook al strooide u jarenlang in de wereld demonstratief het geld van anderen rond.

    Indien u met het oog op uw voorzitterschap de behoefte heeft om uit te leggen waaruit precies blijkt dat u als politicus zoveel betrouwbaarder zou zijn dan andere, dan verneem ik dat graag. van u. Want dat hard roepen en problemen aanpakken van u kennen we ondertussen wel.

    Hoogachtend,

    P.P.M. Ruijs

    Like

 6. Heet dit in criminele kringen niet “Geld witwassen”?
  Na het CDA komt ook D66 met de beschuldiging dat het kabinet ‘stiekem’ de belastingen verhoogt. Volgens financieel woordvoerder Wouter Koolmees gebruikt het kabinet de afgeschafte ouderenkorting tegen de begrotingsregels in om uitgaven bij het ministerie van Sociale Zaken te dekken.
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2013/9/Ook-D66-beschuldigt-kabinet-van-stiekeme-belastingverhoging-1371065W/

  Like

 7. In het laatste KRO programma ‘Brandpunt’ van 22 september 2013, werd David Stickler, Hoofdonderzoeker van de universiteit Oxford geïnterviewd. Hij schreef recentelijk een boek over de gevolgen van de huidige crisis en de zware bezuinigingen op de gezondheid van de bevolking in Europa. Zie link: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1366965
  De bevindingen zijn schrikbarend. In Griekenland is de gezondheid toestand van de bevolking hollend achteruit gegaan. Ziekte zoals Malaria is teruggekeerd met alle gevolgen van dien. HIV en AIDS hebben nu vrij spel aangezien er geen geld is voor preventief werk. Zo ook ondervoeding bij kinderen en enorme stijging van zelfmoorden. In West Europa is NEDERLAND het hardst getroffen door de crisis. Sinds 2008 is zelfmoord bij volwassenen in werkbare leeftijd met 20% gestegen!!. David Stickler heeft tevens onderzocht de gevolgen van de bankencrisis in IJsland. Daar bleek dat de IJslanders zijn gezond gebleven dank zijn twee maatregelen: a) via referendum hebben ze faliekant de maatregelen van de IMF afgewezen. Ze besloten niet voor de fouten van bankiers op te draaien. b) goede gezondheidszorg inclusief geestelijke ondersteuning.
  Als men naar de autistische tronies van Rutte en zijn kabinetsleden kijkt, komt duidelijk naar voren dat deze laffe mensen niet in staat zijn om voor hun eigen volk op te komen. ‘Die Befehlen und Verordnunggen’ v.d. ‘’EU Bezatzungsmacht’ zijn veel belangrijker dan onze gezondheid. Zij zouden geen slapeloze nachten hebben door arme ouderen die doodgaan van de honger, ondervoede kinderen of mensen die zelfmoord plegen omdat zij geen uitweg meer zien….. Het zou ze een zorg zijn!!!!

  Maar, zoals de geschiedenis ons leert, geeft niet iedereen zijn leven cadeau door op vreedzame wijze zelfmoord te plegen. Er is in het Nederlands een leuke slagzin: ‘een kat in het nauw maakt vreemde sprongen’. Sommige mensen (vooral als ze jong zijn, maar ook wat minder jong) hangen een prijskaartje aan hun leven. Ze geven het niet voor niets. Op het moment dat zij hun frustratie, uitzichtloosheid en boosheid in een politiek hulsel draperen, wordt het gevaarlijk. Zo zijn alle ondergrondse groeperingen en alle mogelijke anarchisten geboren ..Te beginnen met de Franse Revolutie en eindigen bij de bekende speech uit 1934 “Die grosse Zeit is jetzt angebrochen ….Deutschland is nun erwacht!”.

  Like

 8. henk schroemges zegt:

  Volledig eens met de voorgaande schrijver dhr. Thomasson.
  De geschiedenis zal zich ook nu herhalen, wat voor landverraderlijke ratten dit ook willen voorkomen. De vraag is niet of het zal gebeuren, maar wanneer?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s