VIDEO: Geert veegt de vloer aan met linkse en linksgereformeerde kleingeestige burgermannetjes Pechtold en Slob

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO: Geert veegt de vloer aan met linkse en linksgereformeerde kleingeestige burgermannetjes Pechtold en Slob

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Inderdaad de kwal PECHTHOLD is een LANDVERRADER, een VOLKSVERRADER een JODENHATER, een EUSSR hulpjongen en lakei! Een deelnemer aan de satanische BILDERBERGERS, en deze kloothommel moet zijn gore vuil spuien?

  Like

 2. bobzelf zegt:

  HEERLIJK , HEERLIJK , HEERLIJK , om zo’n man ooit aan het roer te hebben staan van ONS MOOIE NEDERLAND !!

  IEDEREEN DIE DEZE TAAL BEGRIJPT, RECHT DOOR ZEE !! MET RUGGENGRAAT !
  en mannetje pechthold ,de aal in de emmer snot , de glibberrrrrrrrrrr ,DIE KAN NATUURLIJK NOOIT TE VEEL BELEDIGD WORDEN !!!!!
  OH , MIJN GOD , IK ZIE de gezichten straks al van baroso , von Rompuy en unsere SSer hrrrrrrrrrrr schultz , ( aufmachen ) , ALS ONZE GEERT EFFE HUN OREN WAST !!

  HEERLIJK, HEERLIJK, HEERLIJK !!!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Zie m’n comment op de vorige draad.

  Like

 4. Helena zegt:

  Het is simpel dit land heeft maar 1 VOLKSVERTEGENWOORDIGER

  Like

 5. Geert is nog coulant, hij noemt Pechtold een “mannetje”; in mijn ogen is het een “kruipend insect”

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Geert word weggezet als een nazi partij Pechtold steunt de EU Brussel die is opgericht door nazi en fascisten. bekijk dit filmpje en u weet genoeg u moet wel Engels kunnen.

  kijk en Huiver.

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Pechtold noemt Le Pen dan nog Le Pin / Le Pain (volgens de uitspraak in het Frans)? Dat moeten we dan ernstig nemen ?

  Wat een snul.

  Like

 8. Ik heb echt met verbazing gekeken naar de walgelijke pogingen van de extreem-linkse media (w.o. Powned), die op de enorme succesvolle demonstratie van de PVV waar duizenden aanwezig waren, zonder resultaat probeerden mensen te interviewen die kritiek hadden op de PVV. Toen dat mislukte zijn ze foto’s gaan maken van mensen die zwaaiden naar Geert en zij maakten hier vervolgens een “Hitlergroet” van! Hoe enorm diep moet je als een politicus gezonken zijn om dit soort Bollywood reportages serieus te nemen! Nederland wordt met recht bestuurd door “EEN ZIELIG CLUBJE ACHTER DE HEG!”

  Like

 9. Republikein zegt:

  Wat dacht je wat, ff een borreltje nemen om te vieren!

  Like

 10. Trucker zegt:

  Wat is die GODVERDOMDE klojo aan het leuteren over Marine Le Pen, de idioot kan zelfs haar naam nog niet uitspreken zoals het hoort.
  Is dat niet die tyfuslijder die met dat knettergekke duisenburg vrouwmens in de ronde loopt?
  Marine Le Pen heeft in haar pink meer fatsoen als die LINKSE MULTIKULLE RUKKER die een demagoog is, een leugenaar, een ophitser, en een islamofiele dhimmi.
  Het meisje Le Pen wil de islam(ieten) een halt toe roepen en voor zij die het niet zo goed weten zal eens doen als bobzelf want er zijn hier reageerders die niet veel van de geschiedenis van het FN weten : HET MEISJE LE PEN IS NIKS NIKS ANTISEMIET MAAR VOOR DE VOLLE HONDERD PROCENT ISLAMOFOOB DUS IK BEN IN GOED GEZELSCHAP.
  Die verrekte demagoog kwaakt “mevrouw Marine Le PAIN…” (jawel zo spreeekt die IDIOOT het uit LE PAIN)” tussen haakjes voor zij die het niet zouden weten pain is brood (pain Francais zal wel iedere Nederlandse toerist kennen of de juiste naam : baguette ) “wil een algemeen…” (weet niet of de reageerders gemerkt hebben dat die schoft iets anders wou zeggen, hij aarzelde zeer duidelijk wat wou die schoft kwaken: algemeen islam verbod…betwijfel het)” keppeltjesverbod voor de openbare ruimte” dat is nonsens dat weet die schoft ook.
  Het worden inderdaad eurabia verkiezingen en de linkse multikulle islamofiele geitenwollensokken begint het dunnetjes in de broek te lopen als ze de prognoses zien van de Rechtse islamofobe partijen en de groeiende weerzin tegen het project eurabia.
  OPROTTEN LINKSE LEUGENACHTIGE ROTZOOIVERKOPERS. dat is nog een bobzelfje sé.
  Mijnheer Geert Wilders praat die hansworst zo onder tafel waarbij hij zelfs nog niet eens moet nadenken en tegenargumenten hoeft te gebruiken op die verziekte verknipte idioot, een lul die nog niet eens goede argumenten heeft om de verbale strijd aan te gaan, wat een teringlijder.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Bij gebrek aan de YT-versie van het optreden van Geert Wilders van vandaag,
  dit nog maar even…

  Like

 12. realist zegt:

  antisemitisme,laat me niet lachen. joden verlaten bepaalde delen van europa niet omwille van rechtse partijen maar wel uit schrik voor de broodnodige,door links geimporteerde islamitische/antisemitische stemmen!

  Like

 13. luckybee zegt:

  Dit heeft Jezus Over Slob en zijn mede dhimis gezegd.
  13 Gaat in door de enge poort; want wijd is de poort, en breed is de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die door dezelve ingaan;

  14 Want de poort is eng, en de weg is nauw, die tot het leven leidt, en weinigen zijn er, die denzelven vinden.

  15 Maar wacht u van de valse profeten, dewelke in schaapsklederen tot u komen, maar van binnen zijn zij grijpende wolven.

  16 Aan hun vruchten zult gij hen kennen. Leest men ook een druif van doornen, of vijgen van distelen?

  17 Alzo een ieder goede boom brengt voort goede vruchten, en een kwade boom brengt voort kwade vruchten.

  18 Een goede boom kan geen kwade vruchten voortbrengen, noch een kwade boom goede vruchten voortbrengen.

  19 Een ieder boom, die geen goede vrucht voortbrengt, wordt uitgehouwen en in het vuur geworpen.

  20 Zo zult gij dan dezelve aan hun vruchten kennen.
  ———————————————————————————-
  21 Niet een iegelijk, die tot Mij zegt: Heere, Heere! zal ingaan in het Koninkrijk der hemelen, maar die daar doet den wil Mijns Vaders, Die in de hemelen is.

  22 Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Heere, Heere! hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd, en in Uw Naam duivelen uitgeworpen, en in Uw Naam vele krachten gedaan?

  23 En dan zal Ik hun openlijk aanzeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij, die de ongerechtigheid werkt!

  Ook de Dhimi’s in het MO en Afrika kent Jezus niet.

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Mooie bijdrage van Afshin Ellian betreffende de prinsenvlag die op moreel lage wijze bezoedeld en gepropageerd werd als zijnde een NSB vlag door het politieke weekdier en smeerlap Pechtold. Het oranje, blanje, blue staat voor alles en iedereen die Nederland en de Nederlandse historie een warm hart toedraagt. De prinsenvlag vertegenwoordigd niks geen NSB maar juist 180 graden het tegenovergestelde. Vrijheid, onafhankelijkheid en maximale strijdlust de vrijheid en onafhankelijkheid te behouden. De prinsenvlag is geen vlag voor laffe mensen. Tijdens de algemene beschouwingen was er maar een volksvertegenwoordiger te zien en dat was Geert Wilders.

  http://www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2011/5/De-Prinsenvlag-en-de-NSB-factor-van-de-PVV-ELSEVIER297352W/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s