Weer 150 Palestijnse banen naar de knoppen

Screenshot_23

Reclame voor Fox met topmodel Bar Rafaeli

Twee Arabische zakenlieden die van plan waren om een grote kledingwinkel in Ramallah te openen, zijn daarop teruggekomen na een golf van protesten van “anti-normalisatie”-activisten en journalisten.

Fox is een Israëlische kledingwinkelketen die veel winkels heeft in het hele land, ook in Arabische wijken.

Twee Arabische zakenlieden hadden de franchise gekocht voor een winkel in Ramallah, de eerste in autonoom Palestijns gebied. De winkel zou banen creëren voor bijna 150 Palestijnen, waarvan sommigen al met de training waren begonnen.

En hoewel de eigenaren vergunning hadden gekregen van het Palestijnse Ministerie van Economische Zaken, lanceerden Palestijnse activisten en journalisten een campagne om de opening van de winkel in Ramallah te verhinderen. Dit omdat een Israëlische kledingwinkel in een Palestijnse stad een vorm van “normalisering” zou zijn met Israël. En dat mag natuurlijk niet; het gevecht tegen de Joden moet tot in het oneindige door gaan. Er waren demonstraties en een van de leiders van de campagne, Fadi Arouri, zei dat een Fox winkel in Ramallah een “schandvlek” zou zijn.

Arouri is ook leider van de campagne gericht op het tegenhouden van Israëlische journalisten om verslag te doen in autonoom Palestijns gebied. Naar aanleiding van deze protesten besloten de twee ondernemers om het project te annuleren, hoewel de nieuwe kledingwinkel al bijna ingericht was.

Dit is slechts één, klein voorbeeld van hoe Palestijnen vaak – bijna letterlijk – hun eigen ruiten ingooien.

Interessant gegeven voor mensen die zich afvragen waarom Palestijnen toch zo te lijden hebben.

Bron:

Likoed Nederland

LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

5 reacties op Weer 150 Palestijnse banen naar de knoppen

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Zie foto: voor de meesten thuis is het maar behelpen, dacht ik zo…

  Like

 2. Paardestaart zegt:

  Het hele palestijnse volk is uitgevonden om normalisering van de aanwezigheid van joden in Israel te verhinderen.. Als de stakkers zich dat nou eens realiseerden; dat ze zijn opgeofferd cq aangezocht door de activisten, om voor eeuwig de vluchteling uit te hangen – misschien dat ze dan eens gewoon een leven konden gaan leiden..
  Aan de andere kant: de ‘vluchtelingen’ beschikken natuurlijk wel als enigen in de arabische wereld over een direct VN-vangnet van vluchtelingenwerkers.. Wie zou dat opgeven, als in je arabirië geboren bent?

  Like

 3. Philippine zegt:

  @ Paardestaart

  PrimaDeLuxe.

  Like

 4. Helena zegt:

  Precies Paardenstaart, gratis geld, gratis zieligheidsstatus wat wil de rechtgeaarde moslim nou nog meer. Of zoals de auteur van dit artikel het zegt: “If the entire Palestinian Authority leadership lives off an international welfare check that arrives only because the conflict still exists, there isn’t much incentive for ending the conflict”.
  Lang artikel, schokkende cijfers.
  http://www.gatestoneinstitute.org/3979/unrwa-dilemma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s