Wilders furieus in debat: ‘Wij hebben níets met nazi’s’

Screenshot_3

PVV-fractieleider Geert Wilders heeft hard uitgehaald naar D66-collega Alexander Pechtold tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer. Wilders ontstak in woede nadat Pechtold hem vroeg afstand te nemen van neonazi’s die bij een PVV-protest aanwezig zouden zijn geweest.

Na een kolderiek begin van de Algemene Beschouwingen waarin ‘Roemeense konijnen’, ‘PvdA’ers in een JSF-toestel’ en een ‘geblondeerde Pechtold’ de hoofdrol speelden, sloeg de sfeer plotseling om.

Pechtold zei dat NSB’ers bij de PVV-demonstratie van zaterdag aanwezig waren en dat ook de Hitlergroet werd gebracht. De D66-leider vroeg Wilders afstand te nemen van deze extremistische figuren.

Zielig mannetje

Hierop ontstak de PVV-leider in woede. ‘Wat een zielig, miezerig mannetje is de heer Pechtold toch, te klein om te bestaan,’ zei Wilders.

‘Natuurlijk hebben wij niets met extremistische of antisemitische figuren of andere idioterieën, dat spreekt toch voor zich,’ sprak de PVV-leider.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Wilders furieus in debat: ‘Wij hebben níets met nazi’s’

 1. jowitteroos zegt:

  Gezien de intensie van Pechtold:

  De agenda van Wilders is een rechts-extremistische agenda. We zijn van de betutteling doorgeslagen in de beschuldiging. Ik zal Wilders nooit het cordon sanitaire gunnen. Ik laat hem geen minuut alleen, ik laat hem niet met rust. Dat is mijn dure plicht.’ (Elsevier, 24 november 2007)

  kan ik de sneer naar PVV en zijn kiezers alleen maar een middelvinger opsteken naar die man, die met voorbedachte rade PVV TEGENWERKT ipv politiek bedrijven. Echt zo’n kontelikker van de EU.

  Slob valt me tegen: hij toont omgekeerde verontwaardiging. Zijn verontwaardiging had naar de aanval van Pechtold moeten gaan en niet de logisch beladen reactie van Wilders.

  Like

  • Republikein zegt:

   Slob is echt, heel erg echt verontwaardigd, zo is ie nou eenmaal. Daarom is hij ook een beetje zielig, niet gespeelde vermoorde onschuld, geen toppertje dus!

   Like

   • Republikein zegt:

    De schadeloosstelling van een lid (lees paardenlul) van de 2e Kamer is een ton!! Niet gek he, of toch wel? Dit ff ter toevoeging op mijn reactie!!!

    Like

  • OUD-MARINIER zegt:

   Inderdaad , helemaal mee eens. Slob begon met een veeg uit de pan te geven…moet je er ook tegen kunnen dat je zulk antwoord krijgt…en niet de verontwaardigde zielepoot uithangen…

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Helemaal mee eens JO–
   Een zielig miezerig hypocriet mannetje dus.

   Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Zoals in een van de reacties in Elsevier al aangegeven word.
  Pechtold is gewoon de volgende Melkerd Die schooier is gewoon uit op de beseitigung van Wilders en zal er dus ook alles aan doen om Wilders en zijn ideeen te demoniseren.
  Voor mij is het onbegrijpelijk dat er nog mensen in NL zijn die zich willen conformeren met een Pechtold of een D66.

  Like

 3. helletocht zegt:

  Mannetje Pechtold, die zo verzot is op macht dat hij zijn ziel en zaligheid aan wie dan ook zal verkopen, is constant bezig met Wildersbashing. Dit elitaire ventje staat voor een elitaire ivoren toren partij die nog nooit iets bereikt heeft. Ze bestaan alleen nog maar omdat eens een dronkelap deze partij heeft opgericht en ze zo modieus was bij de linkse elite die overigens rechter dan rechts leeft. Ik heb niets met politiek, maar voel mij verraden door een landsbestuur dat de eigen burgers uit het oog verloren is. Alleen Geert heeft daar nog oog voor. In mijn visie moet de staat zorgen voor de mensen die op een fatsoenlijke manier hun belasting betalen, en moeten ze het tuig uit de onderklasse en de het allochtone segment dat niet wil, evenals de graaiers aan de top uitsluiten. We kunnen enkel nog bij een keiharde regie de macht in dit land terugkrijgen. Pak de zorg. Breng de kosten omlaag door degenen die gewond raken bij een misdrijf uit te sluiten van vergoedingen. Zuip je je lam en kom in het zieknhuis terecht, geen vergoeding, zo kan ik 10 tallen voorbeelden geven. Hoe kun je na een decennia lange criminele carriere nog miljonair zijn, duidelijk alleen in dit land. Er wordt dagelijks bij ons ingebroken zonder braaksporen, maar wel door deze coalitie. Zij stelen als de raven van ons, om hun multi-culti, Euurofiele gevoelens, en privatiseringsdrama’s in stand te houden. De overheid is de grootste kapitaalvernietiger in dit land.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Niets nieuws onder de horizon, wisten we toch bij voorbaat? Denk om je bloeddruk!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Die Pechtold is gewoon, wat-ie al jaren is: Een vies, smerig islam-appeasertje zonder eigen identiteit. Zoals trouwens die hele partij van hem met haar IKON- en Terlouw-jeugdboekenmentaliteit ooit een eigen identiteit heeft gehad!
  Niets anders is er ooit uitgekomen dan lief zijn voor iedereen en jezelf maar wegcijferen, dan kwam alles tenslotte goed. Nou, we zien aan een land als Zweden,waar dat toe geleid heeft!
  En nu de -kennelijke – aanwezigheid van een paar rechts-extremen (die juist nú voor geen enkele vorm van overlast hebben gezorgd) aangrijpen om de Hemelhoer te gaan uithangen en van Wilders te gaan eisen dat hij afstand neemt! Heb je het ooit zo zout gegeten!
  En natuurlijk, dààr haakt die Slob dan op in, die laffe hond! Doet anders amper zijn bek open, maar nu hij de politieke zedenmeester kan uithangen….Typisch!
  Als ik Wilders was geweest, was ik óók uit mijn slof geschoten: Heb je ooit zulk vals gekonkel meegemaakt?
  Jaloezie, dat is wel duidelijk!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik kan me de woede van Geert heel goed indenken! Wat hadden de woorden van Pechtold eigenlijk met de politieke beschouwingen te maken?
  Hij had Wilders in het afgelopen weekend ook telefonisch kunnen benaderen met zijn vragen, maar daarmee krijg je geen aandacht van het publiek natuurlijk. En dat is iets wat dit zielige mannetje broodnodig heeft!
  Een ongelooflijk walgelijk figuur, die van het treiteren en bashen van Geert zijn eigen politiek maakt. Niet Wilders, maar Pechtold had tot de orde geroepen moeten worden!

  Misselijke vertoning van Pechtold!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 14.04. uur. U zegt terecht: “Wat hadden de woorden van Pechthold eigenlijk te maken met de Algemene Beschouwingen?”. Dat is de kern van de zaak Cathja. Die hadden er helemaal NIETS MEE TE MAKEN. En door deze Pechthold laat ook ik mij NIET in de HOEK drukken als nazi, of extremist. Trouwens D66, is zelf van een zeer laag allooi, deze groepering wenst de GENOCIDE op ARMENIËRS niet te erkennen! Persoonlijk heb ik op de Koekamp GEEN EXTREMISTEN gezien, wel terecht verontwaardigde burgers. Verder respect voor de steun aan de motie van de PVV van de SP en de PvdD! En meneer Pechthold, moet maar eens goed nadenken, deze man heeft als wethouder in Leiden een inwoner de dood ingejaagd!

   Like

  • friki zegt:

   Cathja 14.04

   Helemaal mee eens dat niet Wilders, maar Pechtold, tot de orde geroepen had moeten worden.

   Like

 7. Jean zegt:

  Hopelijk zien de Nederlanders dat die smeerlap van D66 het gevaarlijkste én domste onderontwikkeld wezen is in de Nederlandse politiek! Die moet nog maar de klep openen en je krijgt al een walm rioolgas over je heen. Ik snap niet dat die vuiligheid nog in die 2de kamer binnen mag???

  Like

 8. Martha N zegt:

  Arie Slob van de ChristenUnie zei de harde woorden van Wilders niet te accepteren en vroeg de PVV’er om een beetje respect tijdens het debat.

  Zo te lezen is Arie in het “Slob” geraakt. En DAT noemt zich een “Christen”, geen wonder dat moslims de Christenen haten, zou je haast gaan denken…

  Het is Pech-t-hold die tot de orde geroepen zou moeten worden. Wat hij durfde te zeggen slaat alles. Hij beledigde niet alleen Wilders, maar ook de duizenden ECHTE Nederlanders die aanwezig waren, is het de kif Pechthold, dat alles zo goed verlopen is en er nette normale ECHTE NEDERLANDERS kwamen en komen, de wens is de vader van de gedachten.

  Deze duizenden mensen (gereduceerd door de rode berichtgeving van enkele kranten tot een paar honderd) vertegenwoordigden ALLE PVV stemmers, die niet aanwezig konden zijn. Mensen die nog na denken over een toekomst. Een toekomst die zeer zeker niet in handen mag komen van ANTI VADERLANDERS zoals bv. Mark Rutte, Samsom, Pechthold en nog enkele andere dubieuze partijtjes!

  Zijn de druiven zuur mijnheer Pechthold..?

  Like

 9. schnoebel zegt:

  Geert had eigenlijk moeten antwoorden dat de PVV niets op heeft met SOCIALISTEN en zeker niet met nationaal SOCIALISTEN.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Pechtold onze Turken leider in Nederland? heeft ie ook wat te zeggen?

  Like

 11. Helena zegt:

  Pechtold hoort onder een steen, dezelfde waaronder hij vandaan is gekropen. Als hij eronder ligt, dans ik erop.
  Bericht:
  Aangifte tegen Alexander Pechtold

  ROTTERDAM (ANP) – De Stichting Vrienden van Pim Fortuyn en de Stichting Beeld van Pim hebben dinsdagavond gezamenlijk aangifte gedaan tegen D66-fractieleider Alexander Pechtold. Dat liet woordvoerder Rinus van den Heerik van de Stichting Beeld van Pim weten.

  De aangifte is onder andere gericht tegen de uitspraken die Pechtold jegens Geert Wilders deed in het tv-programma De wereld draait door. ,,Met de uitlatingen dat Geert Wilders staatsgevaarlijk, extreem rechts en haatzaaiend zou zijn, gaat de heer Pechtold zijn boekje ver te buiten”, laat Van den Heerik weten. ,,Met de aangifte willen we voorkomen dat er een derde politieke moord wordt gepleegd na de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh.”

  Zowel de Stichting Beeld van Pim als de Stichting Vrienden van Pim Fortuyn zijn na de moord op de politicus in het leven geroepen om Fortuyns gedachtegoed te bewaken. ,,Met de uitspraken beledigt de heer Pechtold een groot deel van de mensen die zowel Pim Fortuyn als Geert Wilders een warm hart toe dragen. Dat laten wij niet zomaar over onze kant gaan.”

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Helena: 15.35. uur. Dat is een prima zaak, en dan zou het mij een lief ding waard zijn als de RODE FASCIST en ex. hfd. commissaris RIESSEN ook gedaagd zou worden, evenals SAMSOM van de Partij van de Allahtonen. Ook zij zijn mede schuldig aan de hetze tegen Dhr. Wilders en de PVV en tegen patriottische Nederlanders!

   Like

 12. Helena zegt:

  De reactie van Wilders.
  lackbird.zoomin.tv/Players/.pla?pp=false&pid=ftv&id=531417&w=590&h=400&autoPlayit=true&list=true&wmode=transparent

  Like

 13. friki zegt:

  Heer Pechtold heeft een hele domme uitglijder gemaakt. Vast en zeker zal hij vallen in die put die hij graaft voor een ander, kan niet uitblijven, in die zin is het gunstig, want mensen zijn niet dom, te vaak wordt de PVV door de elites beschuldigd van onwaarheden, gaat opvallen. Wilders staat op 33 zetels in de peilingen, al die mensen heeft mannetje Pechtold beledigd, wat denkt hij wel? Wat een smerig gluiperig gedrag, bah. Hopelijk gaat dit gebeuren meer PVV zetels opleveren.
  De enige partij die ons nog kan redden, als we al niet te laat zijn.!!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @friki: 16.42. uur. Weet U wat echt een NAZI PARTIJ is, nou dan zeg ik het U bij deze beste reageerder, het is D66, het is D66. Deze verraderlijke partij tolereert de inmenging van een vreemd land in onze aangelegenheden, namelijk het islamitische Turkije!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Mooi als hij in die put valt, dan kunnen we hem snel dichtgooien.

   Like

 14. Jan zegt:

  Pechtold moet aan zijn kloten worden opgehangen, hoewel, die heeft die lafbek niet. Pechtold is het type linkse uitschot dat ook de VS bevolkt, type Chris Matthews, bijnaam Tingles die een paar uur terug Ted Cruz met Adolf Hitler vergeleek wegens diens filibuster (nog steeds aan de gang na 20 uur onafgebroken spreken)
  http://www.mediaite.com/tv/chris-matthews-on-ted-cruz-hitler-loved-mr-smith-goes-to-washington/

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Pechtold zei dat NSB’ers bij de PVV-demonstratie van zaterdag aanwezig waren ????
  Hoezo Pechtold en Slob waren er toch niet.

  Like

 16. Trucker zegt:

  Lachte me een bult met de foto, weet het staat nog een artilel onder maar eerst eventje s bijkomen van de lachbui en dan lezen.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Peggeld wist precies dat er een paar foute figuren op die duizenden gewone nederlanders zaten.
  Hoe weet hij dat?????????????
  Ik begin het vermoeden te krijgen dat hij ze zelf georganiseerd heeft.
  Natuurlijk mag ik niet zo achterdochtig denken maar het blijft bij me borrelen.

  Like

 18. henk schroemges zegt:

  NSB-ers en figuren die de Hitlergroet brengen zouden aanwezig zijn geweest. Indien dit zo is,krijg ik het wrange gevoel dat die figuren door |D66-er Pechhold zijn gestuurd om Wilders te beschadigen. Zo werken die gluiperige politicie nu eenmaal, de aard van de ware landverraders en kontenlikkers van de EU/Brussel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s