ZIJN WIJ, DE ECHTE NEDERLANDERS DIE IN ONS EIGEN LAND GELOVEN EN HET WILLEN BEHOUDEN, NAZI’S???!!!

Screenshot_28

PVV-fractieleider Geert Wilders heeft hard uitgehaald naar D66-collega Alexander Pechtold tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer. Wilders ontstak in woede nadat Pechtold hem vroeg afstand te nemen van neonazi’s die bij een PVV-protest aanwezig zouden zijn geweest.

Even terug in de tijd:

In 1966 kwam men leden werven voor de nieuw op te richten partij D66, met Hans van Mierlo. In die tijd dachten we, mijn moeder en ik: Kom waarom niet..? We waren ook toen de PvdA, al lang zat en de KVP was ook al niet meer wat het was. Begonnen met een paar zetels, daarna op en af meerdere, is D66 nu opnieuw gereduceerd tot een niets… een partijtje dat, aangevoerd door de zouteloze heer Pechtold, alleen maar kan schelden op anderen. Alexander Pechtold is voornamelijk van haat vervuld ten opzichte van Geert Wilders en zijn volgelingen.

Wij, aanhangers van de PVV, komen op voor EIGEN land en zelfstandigheid, iets dat door kleine luiden, zoals de heren/dames politici, niet begrepen wil worden!

Wij MOETEN wel nazi’s zijn… Maar wat bedoelen zij met nazi’s? Zijn wij te vergelijken met moordenaars, kampbeulen en dictators… zijn wij gelijk Hitlers’ volgelingen?

Niemand van de PVV is een nazi… wanneer men over nazi’s spreekt dan eist dit een verklaring en GEEN holle kreet, mijnheer Pechtold. Verklaar U nader en bedenk dat U niet alleen tegen Geert Wilders ageert, maar tevens tegen al die miljoenen die op de PVV stemmen vanwege het ON-beleid en verkwanselen van ons vaderland!

Dat wij vergeleken worden met nazi’s, zijn HOLLE KRETEN van een zuurpruim, die niemand met een eigen mening naast zich duldt dan zijn EIGEN mening.

WIE is hier dan de nazi-partij mijnheer Pechtold… Uw partij of de PVV..? U bent diegene die een naziregime wil doorvoeren, door anderen lastig te vallen met UW REGIME..! Wij volgen geen regime, wij volgen ons verstand, zou U ook moeten doen.

Genoeg hierover, wij (de zgn. nazi’s en volgelingen van Wilders) zijn nette mensen. Uw pech is dat WIJ KUNNEN NADENKEN in tegenstelling tot U en de anderen en Uw medebroeders in het verkwanselen van NEDERLANDS ERFGOED!

Aanhaling van een zin gesproken door de heer Slob, ook iemand die beter zou moeten weten!:

Tijdens het debat van vandaag, zei de heer Pechtold:

Arie Slob van de Christen-Unie zei de harde woorden van Wilders niet te accepteren en vroeg de PVV’er om een beetje respect tijdens het debat.

Zo te lezen is Arie in het “Slob” geraakt!

Het is Pechtold die tot de orde geroepen zou moeten worden hier. Wat hij durfde te zeggen slaat alles. Hij beledigde niet alleen Wilders, maar ook de duizenden ECHTE Nederlanders die aanwezig waren bij de manifestatie van Geert Wilders op 21 september 2013.

Is het de kif, Pechtold, dat alles zo goed verlopen is bij de demonstratie en er nette normale ECHTE NEDERLANDERS protesteerden? Is het zuur dat deze  mensen de boel NIET in elkaar slaan zoals anderen (allochtonen/Antifa) doen? Is de wens de vader van de gedachte?

Deze duizenden mensen (gereduceerd door de rode berichtgeving van enkele kranten tot een paar honderd) vertegenwoordigden ALLE PVV-stemmers die niet aanwezig konden zijn.

Echte vaderlandslievende mensen die nog na denken over een toekomst. Houdt U niet van Uw geboorteland..? Verguist U het liever voor een onbekende vlag..?

Inderdaad, U vaart, gelijk een groot deel van Uw medebroeders in de politiek, onder een valse vlag. De Nederlandse vlag in top is U en Uw medebroeders te min!

U werkt niet, zoals Wilders doet, aan ONZE toekomst, maar aan die van een onbekende vijandige mogendheid. Deze mensen, de door Nederlanders gekozen politici omdat ze ERGENS op moeten stemmen, werken niet voor de kiezers, maar voor zichzelf. Het gaat echter om ONZE toekomst, de toekomst van de ECHTE Nederlanders en hun vaderland.

Een toekomst die zeer zeker niet in handen mag komen van ANTI-VADERLANDERS zoals Mark Rutte, Samsom, U, mijnheer Pechtold, en nog enkele andere dubieuze partijtjes!

Zijn de druiven zuur, mijnheer Pechtold..?

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op ZIJN WIJ, DE ECHTE NEDERLANDERS DIE IN ONS EIGEN LAND GELOVEN EN HET WILLEN BEHOUDEN, NAZI’S???!!!

 1. Martha zegt:

  Goed geschreven Martha N. !
  Helemaal mee eens.

  Zou Pechtold jaloers zijn op Wilders?
  De duizenden demonstranten afgelopen zaterdag op de Koekamp,
  de aanhankelijkheid van al die mensen jegens Geert?
  Het juichen, scanderen van zijn naam…..
  Het moet voor dat veilingboertje een gruwel geweest zijn, wetende dat
  hij nooit zo populair zal worden als Wilders.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Misschien gaat-ie wel ‘huilie huilie’ doen bij z’n grote vriendin Bea Bulderbilderberg!
   ‘Onze’ voormalige ‘majes’, die zó begaen is met haer ‘langenoooten’, heeft óók al zo de schurft aan Geert.

   Like

 2. Willemientje zegt:

  Martha for president!!!!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Antwoord: Nee, wij niet. Dat smerige, vuile onderkruipsel is er kennelijk één, want hij is duidelijk anti-Israël en pro-Palestina. En nog één die gebruik maakt van verdomd gore trucjes op de koop toe!
  Kom, Pechtoldje, strijd eens met open vizier, Jongen!

  Like

 4. Senior zegt:

  Bruinhemden en zwarthemden kenmerken zich door de democratie van de straat te slaan. Ze vallen vooral minderheidsgroepen aan. De PVV houdt zich daar niet mee bezig, is ook geen paramilitaire organisatie. Geert heeft geen probleem met de moslim als mens, maar wel met de islam ; bevrijdt de moslim van zijn bizar geloof, zegt hij. Of zoals Pim ooit zei : doe dat rare hoofddoekje weg en doe mee met de nederlandse samenleving.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Virtuele kus voor Martha!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Die foto ken ik: is als DVD-inlay gebruikt voor een verzonnen verhaal over een Duits spookbataljon. Ben de titel van die DVD helaas kwijt.

  Like

 7. Jean zegt:

  Wat valt er te verwachten van een debiel? M.i. NIETS.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  De zeer lage streek die manneke Pechtold Geert Wilders c.s geleverd heeft is een pure oncapibiliteit van hem, een zeer slecht politicus kenmerkend. Pechtold debatteert niet, maar doet hetzelfde als iemand die begint te schelden uit pure onmacht. Een gebrek om met zijn medemens te communiceren, en daarom maar begint te schelden tegen hem. Iedereen kent dit soort zielepoten die iemand op straat voor homo uitschelden omdat ze aan het eind van hun verbale mogelijkheden zijn. Ik hoop dat de kiezer manneke pis, herstel Pechtold met zijn D66 nu massaal laten vallen, gelijk wat Groen Links is overkomen en verdiend heeft !

  Like

 9. Jade zegt:

  De pot verwijt de ketel…
  Alexander Pechtold-Bilderberg heeft gewoon schijt aan het volk.
  http://www.argusoog.org/pechtold-wil-niet-antwoorden-op-vraag-
  over-zijn-bilderberg-openbaring/

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @bigljohn, je bedoelde zeker incapabel inplaats van het niet-bestaande woord…
  oncapibiliteit…

  Like

 11. Trucker zegt:

  Kijk die foto dat is exact wat ik bedoel met de DOMME kiezer ze zijn dood maar weten het nog niet.
  Wat zegt de wetenschap dood ben je als de hersens niet meer functioneren..voila de cirkel is rond.
  DOMME kiezer of hersendode is maar “a small step” en geen giant leap.
  Tussen haakjes die idioot PECH en nog iets lulde over “Vlaams Blok” onze partij heette tot de veroordeling (waarbij de aanzet schoften als hij waren) zo, maar is nu Het Vlaams Belang.
  Zo zie je een demagoog van zijn smalste kant.

  Like

 12. Harry zegt:

  Goed verhaal , Martha !

  Is het miezerige mannetje het spoor helemaal bijster ?
  De ene keer wordt Wilders ervan beschuldigd grote sommen geld van Israel te krijgen en een paar maanden later is ie ineens een antisemitische nazi ?
  Wie iemand van zowel het éne als het tegenovergestelde beschuldigt is overspannen , schizofreen of in totale verwarring .
  Kloppen doet het in ieder geval voor geen meter .
  Pechlulletje wordt met de week enger .

  En Slob verdient ook al geen lof . Dat je christelijk bent is al erg genoeg , maar links zijn is zo mogelijk nog erger .
  Als je met allebei behept bent , leidt dat tot een gruwelijk defect , zoiets als inteelt en religieuze waanzin , gelijk de ongewenste instroom uit bij voorbeeld Marokko . Gevaarlijke gekken !

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Zoals uw webmaster altijd zegt: “LINKSE GREFO´S ZIJN HET ALLERGEVAARLIJKST!!!” 😆

   E.J.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Hé, mij niet uitschelden E.J……. daar kan ik niet tegen … 😆

    Like

   • William McCoy zegt:

    Inderdaad, er was een tijd dat Links protest nodig was,maar die tijd ligt ver achter ons.
    Het rode gevaar van nu,denkt dat ze allemaal in de wieg gelegt zijn, om deze wereld van de ondergang te redden. Het tegendeel zijn ze mee bezig, de wereld af te sturen op WWIII
    Maar al zouden ze het in zien,toegeven zullen ze het nooit.
    In Europa is maar een rechtse dictator geweest en dat was Franco. de rest van die etterbuilen was Rood. Incluisief Hitler,zijn hulp aan Generaal Franco, kun je zien als een generale repetitie voor zijn Blitz Krieg

    Like

 13. guusvelraeds zegt:

  De ware fascisten en nationaal socialisten bevinden zich niet in het P.V.V. kamp laat dat duidelijk zijn. Bij het smerig insinuerende geraaskal van de zich valselijk democraat noemende Pechtold zat schuin achter hem een aantal P.v.d.A leden instemmend te knikken, dat instemmende knikken hebben we al eens eerder gezien. De man die 7x24x365 bewaakt moet worden laat zijn achterban in elk geval niet vallen en laat zich niet in met vuige politieke spellen waarbij Nederland met huid en haar verkwanseld wordt aan het toekomstige “”VIERTE REICH””.

  Opdat we nooit vergeten:

  Like

  • Tiny zegt:

   Nee, deze vergeet ik nooit. Die heb ik pontificaal in mijn favorieten staan. Maar niet omdat het mijn favoriet is, maar om iedere keer weer mezelf er aan te herinneren wat voor intense smeerlappen een deel van mijn landgenoten zijn. De NSB is nog steeds niet uitgeroeid en weer volop aanwezig.

   Like

 14. Martha zegt:

  Het demoniseren van Geert Wilders neemt angstwekkende vormen aan.
  Het lijkt of de geschiedenis zich gaat herhalen.
  Ik maak mij grote zorgen over de veiligheid van Wilders.

  Like

 15. Helena zegt:

  Wauw Martha, ik ben er stil van!

  Like

 16. Joost Visser zegt:

  En dan te bedenken dat D66 is opgericht om meer democratie aan de burger te geven. Nu is D66 die Nederland graag overgeleverd ziet aan de non-gekozenen van de eu. Van Mierloo heeft zich al tig keren in zijn graf omgedraaid. Kereltje Pechtholt zou nog niet eens de schoenveters vast mogen maken bij Van Mierloo.

  Like

 17. M.A.L. Sion zegt:

  Martha N heeft het juist geanalyseerd. Ook de comments erna raken de essentie.
  Waar staat Wilders voor en waar staat het miezerige, teflon-poppie Alexander Pechtold voor???.
  Laten we er niet om heen draaien, wij commentschrijvers op deze blog zijn voor 99,9 % autochtone Nederlanders en dat is ook de groep waar we ons voor inzetten.
  Nationalisten in de goede zin van het woord. Patriotten is een beter woord.
  Geert heeft tijdens de beschouwingen heel duidelijk positie gekozen. Hij – en ook wij – willen niets, maar dan ook niets (!) met extremisme, anti-semitisme en fascisme. Klaar. Punt.
  Wat willen we dan wel?
  – Gulden
  – Grenzen dicht
  – Gezonde economie
  – Geen torenhoge belastingen
  – Geen ‘haatbunkers’ meer in NL
  – G. enz. enz.
  Omat wij weten dat Wilders dit ook al jaren wil en ook herhaaldelijk uitdraagt, binnen en buiten de Tweede Kamer, kiezen wij van harte voor de PVV.
  Op de Koekamp riepen zowel Fleur Agema als Geert Wilders “Jullie zijn onze helden”.
  In werkelijkheid zijn Geert, Fleur en vele anderen op officiële plaatsen voor de PVV de echte helden. Zij allen lopen gevaar voor de malafiede praktijken van extreem-links, uitgelokt door die TEFLON-POP-PECHTOLD en de relie-socialist Slob en andere linkse islamofiele dwazen.
  Dat het hen allen goed gaat en dat ze de moed hebben ons verder te vertegenwoordigen.
  Dank daarvoor. En als u een volgende periode aandurft, kunt u op onze stem rekenen.

  Like

 18. Tom Hendrix. zegt:

  Eens met voorgaande reageerders. En ook al zou ik geen PVV stemmer zijn, dan had ik evengoed gestaan op de Koekamp! Die gore Pechthold gaat voorbij aan de essentie van de zaak, wij stonden daar als bezorgde NEDERLANDERS, om tegen het AFBRAAKBELEID van het huidige kabinet te demonstreren, nota bene een GRONDRECHT, het staat ook in onze GRONDWET, dat ook wij VRIJHEID van MENINGSUITING hebben. Of geldt dat alleen voor de zgn. “heilige linkse kerk?”. En ik voel mij conservatief en patriottisch, ben ik dan verdomme een nazi? Tief toch gauw op klootzak Pechthold!

  Like

 19. Jean zegt:

  Dat stuk onbenul van D66 is van hetzelfde niveau als dat stuk onbenul van SPa met dit verschil dat het stuk onbenul van SPa NOOIT volwassen wordt, papa moet hem nog dagelijks voorzien van een verse pamper.
  Jullie kennen zijn papa toch? Dat is Lowie Laweit uit Leuven die altijd kabaal maakt zoals een brulkikker maar steeds ‘inhoudsloos’.
  Maar ja, iemand die kennis heeft gaat ook niet in de politiek, het verderf van een samenleving, kijk maar naar die misdaadorganisatie in brussel, EU genaamd waar E.T. met zijn Marscapriolen ”denkt” iets te betekenen, ach met die achterlijke sukkel lachen wij, trek hem een soepjurk aan en zet hem in Anderlecht op de markt, niemand ziet het verschil met dat zootje wat daar rondloopt.
  En die bende wil “TOLERANTIE” gaan verplichten, uiteraard alleen voor de blanke man en vrouw, al de overige troep mag rustig molesteren, verkrachten, vermoorden, verminken, de barbaar uithangen enz. enz. want dat is hun coeltoer!!! Onze cultuur is van ondergeschikt belang om niet te zeggen ‘van geen belang’, het echte werk van lafaards en verraders die ‘bewust’ vergeten zijn waar onze ouders en grootouders voor gevochten en hun leven gegeven hebben nl. voor onze vrijheid én onafhankelijkheid met een totaal vrije meningsuiting en dat stoort dat zootje lafaards en verraders mateloos.
  Partijen zoals vvd, vld, spa, pvda, groen links, groen rechts, sp, d66, cd&v, cda en nog van dat grut zullen nooit een stem van mij mogen verwachten, enkel die partijen die opkomen én zich inzetten voor een vrij en onafhankelijk Europa, een Europa waarin barbaren, rovers, verkrachters, moordenaars, illegalen, criminelen van vreemde origine én fanatici van een waanzin die kinderen verminken niet in thuishoren.
  25 mei 2014 zal en moet een datum worden waarin Europa geschiedenis schrijft.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 10.36. uur. Zo is dat Jean. En uiteraard weg met de communistische eussr, en terug naar de eeg, zodat we weer “baas in eigen land worden”.

   Like

  • oogenhand zegt:

   “uiteraard alleen voor de blanke man en vrouw”
   Vraag even aan de EU of de slachtoffers van de Holocaust “blank” waren. Viatcheslav Moshe Kantor, de grappenmaker achter deze resolutie, heeft zeer blauwe ogen…

   Like

 20. Daiyu-ninja zegt:

  Pechtold weet dat ie niks voorstelt, maar probeert zich over de rug van Wilders belangrijk te maken. Let wel………PROBEERT.

  Like

 21. van veen w zegt:

  Je moet je ogen uit je kop schamen mr pech ben je gefrustreerd uit je bed gekomen heb je over je eigen nazi bewind gedroomt om de echte nederlanders die hier worden uitgekleed door het schrik bewind van dit kabinet wat ook u bestuurd en als er iemand voor zijn rechten uit komt dan zijn we nazi en rechtszielig om deze uiting te zeggen hoop dat je met deze woorden eens flink op de smoel ga.

  Like

 22. Tistochwat zegt:

  Ik vind die Pechtold de meest stiekeme, nietszeggende, valse, hypocriete, leugenachtige, lasterende, irritante, arrogante en gevaarlijke landverrader.
  Waarom verdwijnt die laffe nasale zwammer niet gewoon?
  Hij zou nog dansen op het graf van Wilders als hij hiervoor de kans kreeg; wat een door en door slecht figuur!
  Onbegrijpelijk dat hij met zijn vage geleuter nog kiezers voor zich weet te winnen!!!
  KABOUTER BILDERBERG met zijn gluiperige blik!

  Like

 23. William McCoy zegt:

  Ik zou die man nooit een hand willen geven.
  Zou de rest van mijn leven naar mijn hand kijken,en me inbeelden dat hij naar stront ruikt.
  En geen zeep in de wereld die dat verhelpen kan.
  Hij is als een steek kwal als ik hem zie gaat alles jeuken.
  Ik hoop dat als Wilders ooit in de regering komt,dat hij zijn belofte waar maakt, en zijn koffer pakt.
  Liefst naar Rebel land in Syrie . Ik zal tijd vrij maken om hem met de geuzen vlag uit te zwaaien op schiphol.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s