Asielzoekeroorlog in Chemnitz

Screenshot_16

In de nacht naar woensdag vonden er grote onlusten plaats in het asielzoekerscentrum in het Duitse Chemnitz in de deelstaat Sachsen. Tot 50 Tsjetsjenen en Noord-Afrikanen bekogelden elkaar met Molotovcocktails. Er zou ook schoten gevallen zijn. Een speciale eenheid van de politie (foto) moest ingrijpen en de ambulancedienst en de brandweer werden ingezet. Er raakten 21 personen gewond, van wie twee levensgevaarlijk, bericht die “Freie Presse”. De onderkomens werden deels tot onbewoonbaar verwoest.

Schuld daaraan is uiteraard niet de overmatige alcoholconsumptie van de relschoppers of zelfs hun hang naar het oplossen van problemen met geweld. Ali Moradi van de Vluchtelingenraad Sachsen klaagt over de kleine ruimtes waarin de vluchtelingen worden ondergebracht. “Het verbaast me dat er tot nu toe niets is gebeurd. Bijna 600 mensen leven samen op een heel beperkte ruimte”, zei hij en eist een sociaal adviespunt in het opvangcentrum. Bovendien “moeten gezinnen en alleen opvoedende moeders apart ondergebracht worden”, omdat er steeds opnieuw alleenstaande vrouwen door mannen zouden worden lastiggevallen, aldus Moradi. Tegen de deelnemers aan het geweldsexces wordt nu onderzoek gedaan wegens het toebrengen van lichamelijk letsel en brandstichting.

Al jarenlang stijgt het aantal asielzoekers dat naar Duitsland komt voortdurend. Alleen al vergeleken met dezelfde periode vorig jaar met 88%. De inwoners zijn vorig jaar al begonnen zichzelf te helpen en hebben een burgerwacht geformeerd. Nog in maar eiste de “Bürgerbewegung Pro-Chemnitz” na zware onlusten de onmiddellijke sluiting van het asielzoekerscentrum. Martin Kohlman, de voorzitter van het initiatief, zei:

“Van vluchtelingen, die zojuist zijn ontsnapt aan oorlog of politieke vervolging in hun land,verwacht ik een heel ander gedrag. Burgemeester Ludwig kan het probleem nu niet meer weg discussiëren. Het centrum hoort niet thuis in een woongebied, het moet z.s.m. gesloten worden, omdat Ebersdorf anders een eiland van criminaliteit wordt.”

Op de links-extreme internetsite “Endstation Rechts” werd de beweging al direct na haar oprichting “vreemdelingenhaat” en “zelfjustitie” verweten.

Hoe terecht de zorgen van de inwoners van Chemnitz zijn, heeft de gewelddadige woensdagnacht opnieuw bewezen. Helaas is het in het links bonte Duitsland blijkbaar inmiddels crimineel om te zorgen voor je eigen veiligheid en die van je gezin, echter alleen als de aanleiding van deze bezorgdheid asielzoekers of migranten zijn, want hun geweld “moeten we uithouden”.

Video:

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/09/asylantenkrieg-in-chemnitz/#more-361798

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

16 reacties op Asielzoekeroorlog in Chemnitz

 1. Republikein zegt:

  De tabak is weer duurder geworden! Ik heb zojuist een klacht ingediend en gevraagd om 20 mille schadeloosstelling, tenslotte komt mijn tabak uit Indonesië. Ik heb er behoorlijk tabak over in, dat mag u best weten.

  Like

 2. Jan zegt:

  “Van vluchtelingen, die zojuist zijn ontsnapt aan oorlog of politieke vervolging in hun land,verwacht ik een heel ander gedrag.”
  Uit welk universum komt die sukkel?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik weet wat je bedoelt Jan. Maar toch zegt deze initiatiefnemer dit heel tactisch. Als hij zou zeggen wat jij bedoelt, zou sowieso niemand in Duitsland hem nog serieus nemen…. (“nazi”, “racist”, “Ausländerfeind” etc.)

   E.J.

   Like

 3. Jade zegt:

  Het lijkt een beetje erop dat de zaak in een stroomversnelling komt.
  Een stijging van 88%, dat is toch niet normaal meer???
  Enfin, de beelden en artikelen over Lampedusa spreken voor zich…
  Het lijken mij dan ook geen vluchtelingen, eerder strijders voor het “Project”.
  Bijna allemaal jonge kerels, en velen in het bezit van een mobieltje.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Waar maken ze zorgen over het zijn moslims onder elkaar?

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  En dat gaat maar door! Ongelooflijk hoeveel domme mensen, er ook in Duitsland nog zijn! Stemmen op de CDU/CSU en de SPD, NET ALS in NEDERLAND het CDA en de VVD, compleet EUROFIELE PARTIJEN. Jammer-net als in Nederland- voor de AfD mensen, ook zij, net als wij worden 24/7 VERRADEN aan het GEDROCHT EU. En die MAFDOOS MALMSTRÖM -communistisch commissaris om ons blanke volk te vernietigen, EIST dat wij nog meer VERRIJKERS binnen dienen te laten. Ik moet ervan braken…waar is een teiltje!

  Like

 6. Tiny zegt:

  En dit was daar niet de enige gewelddadige nacht. Over deze werd nu eens toevallig bericht. En waarom ze die Tsjetsjenen niet direct weer terug sturen is ook een raadsel. Er heerst daar naar verhouding betrekkelijke rust.

  Like

 7. Jean zegt:

  Hoe men het keert of draait , wat men ook doet, moet die vreemdelingenoverlast alleen maar ellende, wij moeten terug naar een Europa met gesloten grenzen zodat gespuis er niet meer binnen kan.
  Moest me morgen zo een terrorist aanspreken dan gaf ik hem het adres van de veroorzakers van al die ellende, ze hokken in of in de omgeving van Brussel, St Genesius Rode, Brakel, Gent, Berlare enz. en ze leven decadent op onze kosten daar valt niet naast te kijken, via Googlemaps is dat poepsimpel, ze krijgen er zelfs nog een fotootje bij van de Europaslopers.

  Like

 8. henk schroemges zegt:

  Domme aktie van de politie daar. Laat ze eerst urenlang met elkaar knokken en pas als het heel heel stil is even gaan kijken en de rotzooi op laten ruimen…..

  Like

  • Tiny zegt:

   Moet de politie zich dan maar door dat tuig de hersens in laten slaan? Je wilt niet weten wat dat voor heerschappen zijn. Hoop er maar nooit mee te maken te krijgen.
   En dan nog wat, àls ze vroeger zouden ingrijpen en die och zo zielige asielzoekertjes wordt ook maar één haartje uit z’n rotkop getrokken, wat meen je dan wat er dan gebeurt. Heel gutmenschen duitsland staat op z’n kop, tot aan Mutti Merkel aan toe. Kom aub even terug op aarde en in de realiteit.

   Like

 9. anne-marie zegt:

  Gewoon de grenzen weer dicht.
  Is er al een hoop opgelost!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s