Irans Rouhani: Meester van het Bedrog (Taqiyya)

Screenshot_1

Erick Stakelbeck

(Door: Martien Pennings)

Hier het antigif tegen het collaborerende dhimmie-gelul waarop de mainstream media van het westen iedereen tracteren: namelijk dat de nieuwe president van Iran “gematigd” zou zijn en dat er hoop is dat het atoomprogramma van de Iran “vreedzaam” gemaakt kan worden. Stakelbeck van CBN weet beter en legt het grondig uit. Wel in het Engels! Over de oude vriendschap van Rouhani met Khomeiny, over de lange carrière van Rouhani aan de top van het apocalyptische regime en over Israël “de wond in de zijde van het Midden-Oosten”, zoals Rouhani meent. Wat voor genezing zou Rouhani toch op het oog hebben?

Ga kijkluisteren!

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Taqiyya. Bookmark de permalink .

6 reacties op Irans Rouhani: Meester van het Bedrog (Taqiyya)

 1. friki zegt:

  Het wachten is op een Stakelbeck in onze regio’s.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Weet nu weer hoe je ,t uitspreekt::”te-kie-jah” Moest denk aan die Femke Hallalsema, die zo,n ophef maakte over – te-kie-jah….( of …..zei ze erbij: heeft Mijnheer Wilders soms dit woord zelf verzonnen ) . Zou zo iemand dat nou echt menen, of wordt ,t allemaal gespeeld. Dan doet ze ook aan taqiyya. Wel jammer dat niet alle Amerikanen het zullen zien, want het is niet een van de regular TV- channels zoals ABC, NBC en aan W-kust WW..nog iets.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Als ik het woord tekiejah hoor moet ik aan Mexico denken en krijg ik dorst, zou dat van de citroen komen of is dit pavlov?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Zou kunnen, maar dat is tequila een volksdrank daar. Ik denk niet dat die moslims dat kennen ( onder die naam ). Kennen wel ëigen-gestookte-drank”, ook dat is te-kie-jah, wel stiekum alcohol drinken, maar naar buiten toe zeg maar:”van-de-blauw-knoop-zijn”

   Like

 4. Auke zegt:

  Een gematigde moslim bestaat niet. Wel een moslim die zijn geloof niet meer serieus neemt of wel de lusten van Nederland wil en niet de lasten van zijn doodsreligie. De koran, de hadieth en de sharia zijn niet gematigd. Heel eenvoudig wanneer een christen besluit om Jezus serieus na te volgen, leidt hooguit tot ergernissen voor de ongelovigen! Wanneer een moslim Mohammed gaat navolgen gaan er vaak zeer veel mensen dood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s