Islam en nazisme

Screenshot_8

(Door: Fjordman)

Een wezenlijk verkorte versie van dit artikel is gepubliceerd in de Noorse krant VG, 25 augustus 2013.

Ideeën-historicus Kjeil Jakobsen vergelijkt mij in een artikel in VG met de SS en de bijzonder wrede Heinrich Himmler, één van de leiders van een genocidaal regime dat Europa tot de grond toe afbrandde. Hij heeft opvallend weinig gronden voor het argument dat ik sta voor een “gemoderniseerd nazisme”. Nog afgezien van het feit van de vergelijking in het tegelijkertijd verschijnend artikel dat gaat over wat ik heb geschreven en dat is van de historicus Hans Fredrik Dahl, emeritus professor van de Universiteit van Oslo, waarin hij mij vergelijkt met Adolf Hitler.

Jakobsen is een professor aan de Humboldt Universiteit in Berlijn, vaak genoemd als het prototype van de moderne onderzoeksuniversiteit. De universiteit is verbonden met een aantal bekende persoonlijkheden, van de gebroeders Grimm tot Nobelprijswinnaars als Albert Einstein en Max Planck. Om professor te zijn zou men verplicht over een minimum aan eigenschappen, zoals redelijkheid, moeten beschikken, maar Jakobsen bewijst het tegendeel. Hij bekijkt geen moment een aantal leidende nazi’s, inclusief de genoemde Himmler, die een moeilijke relatie met de islam hadden.

In de jaren-30 van de vorige eeuw gaf Arnulf Overland een lezing, “Christendom, de tiende plaag”, en werd hij aangeklaagd voor blasfemie. Hij werd vrijgesproken. Als hij een vergelijkbare tekst had geschreven over de islam, zou hij veroordeeld zijn.

Veel van dezelfde krachten ter linker zijde die Overland aanhangen, bestempelen vandaag de dag anti-islamitische standpunten als bijvoorbeeld “discriminatie” en “racisme”. Wel heeft de toegewijde schrijver van Dagbladet, de communist Marte Michelet, gezegd dat; “Islamofobie een gevaarlijke ‘Lente’-ideologie” is. Het is opvallend dat velen nationaalsocialisten en internatonale socialisten in verband brengen met islam en met het christendom.

Screenshot_5

Nationaalsocialist Adolf Hitler staat bekend om zijn uitspraak ten aanzien van de overwinning op de binnenvallende Arabieren in het jaar 732. Hitler vertelde zijn “inner circle” dat als Karel Martel de “Slag bij Poitiers” had verloren, nu de Teutonen actieve moslims zouden zijn geweest. Hitler had dit verwelkomd, want hij zag de islam als gelijkgesteld aan het nazisme. De architect Albert Speer, een van diens engste vertrouwelingen, schreef in zijn dagboek dat Hitler klaagde, dat als de islam Duitsland had veroverd “Het een ‘lente’-gebeurtenis van een verkeerd begrepen religie onderdak zou hebben gegeven”, zo zei hij. “Waarom moest het het christendom zijn, met zijn medelijden en zorg?” (Bron: Albert Speer, Inside the Third Reich, hoofdstuk 6). Hitler gebruikte meerdere uitdrukkingen voor zijn grote waardering voor de islam en zijn verachting voor christelijke begrippen als “compassie”.

Heinrich Himmler, hoofd van de gevreesde SS en de Gestapo in nazi-Duitsland, waardeerde de islam zeer. Hij klaagde dat de Poolse, Duitse en Oostenrijkse troepen geleid door koning Jan III Sobieski van Polen, de binnenvallende Turken voor de poorten van Wenen in 1683 hadden gestopt. Himmler zei tegen Felix Kersten, zijn persoonlijke masseur, “dat de islam (zoals genoemd in zijn speech) zeer geschikt was voor strijders”. (Bron: Felix Kerstens memoires, Totenkopf und Treue, bladzijde 203). De leiding van de SS beschouwde op dezelfde gronden de islam als een favoriete religie voor nazi-soldaten vanwege zijn wreedheid en zijn roekeloosheid.

Screenshot_6

Bewondering tussen nazi’s en moslims was vaak wederkerig en wordt deels niet genoemd. Hitlers autobiografie “Mein Kampf” stond recent op de “bestsellerslijst” in Turkije. Amin al-Hoesseini, een belangrijke Palestijnse moslimleider, stond dichtbij de nazibonzen en vergaderde met Hitler in Berlijn. Hij steunde Himmler in het rekruteren van mensen voor de Waffen-SS, hoofdzakelijk Bosnische moslims die deelnamen aan bloedbaden op Joden en Servische christenen. De geleerde Johannes von Leers, werkzaam op Goebbels ministerie van Propaganda en degene die Hitlers officiële biografie schreef, waardeerde de islam zozeer dat hij bekeerde tot de islam na WO.II.

In 2009 stelde de machtige spiritueel leider van de Moslimbroederschap, Yusuf al-Qaradawi, dat hij vond dat de genocide op de Joden door de nazi’s een goddelijke straf was. Hij prees Adolf Hitler voor het straffen van de Joden en zei dat met Allahs hulp de volgende genocide binnenkort zal plaatsvinden. Hij schreef voordien dat moslims Europa moeten veroveren en dat dit proces al bezig is. De Hitler-adept Qaradawi, voorzitter van de Europese Fatwaraad, zal o.a. toezien op de door de staat gefinancierde Islamitische Raad van Noorwegen in theologische zaken. De Moslimbroederschap heeft in 2013 dozijnen kerken in Egypte in brand gestoken, terwijl ze steun van westerse regeringen ontvangt.

Wie zal waarschuwen tegen de islamitisch nazibeweging. Het zullen overduidelijk niet professoren zijn als Kjetil Jakobsen, Hans Fredrik Dahl en Thomas Hylland Eriksen, en in ieder geval niet de zogenaamde islamexperts zoals Kari Vogt en Bjorn Olav Utvik. De miljoenen academici falen in hun opdracht.

Screenshot_7

Bron:

http://snaphanen.dk/2013/08/27/islam-og-nazisme/

Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Noors door:

 Vederso

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, nazisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Islam en nazisme

 1. Jean zegt:

  Islam is véél erger dan nazisme, het is zelfs nazisme in kwadraat.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 13.29. uur. En dat is volledig waar ook nog eens Jean.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Precies, Jean! Heel goed, dat iemand hier dat eens benadrukt!
   En de hoofdoorzaak daarvan is, dat de Islam, behalve de algemenere Nazi-achtige elementen, zo oneindig veel oriëntaalse elementen in zich meedraagt,die in geen enkele uithoek van de westerse cultuur terug te vinden zijn. Zelfs niet in de nazistische uithoek.
   Om maar één voorbeeld te noemen: Waar de Nazi’s de vrouw in haar’vrouwelijke’ rol voorstonden -die echter wèl gezien mocht worden- daar staat de Islam de onzichtbaarheid van de vrouw voor: Ze wil haar niet eens zíen . Dit element hadden de Nazi’s net niet, omdat het in het westen al eeuwen ondenkbaar is.
   Zo niet in het Oosten. En datzelfde vinden we in talloze andere zaken binnen de Islam terug.

   Like

 2. Jean zegt:

  Als we die gedrochten van die EU misdaadinstelling ongestoord hun vernietigingswerk laten verderzetten dan zal Europa gebukt gaan onder dat achterlijk gewelddadig barbaars nazisme, die Zweedse Maalstroom haar taak is ‘nog 10x zoveel achterlijke gewelddadige barbaren’ dan er nu al zijn en nu zijn er al veel te veel van dat gedoe in Europa een gedoe wat wij NOOIT zullen TOLEREREN wat die zwaar dementerende misdadigers ook nog maar willen, onze vrijheid én onafhankelijkheid zijn ons heilig, dat laten we niet verkwanselen door zweden, Britten, Italianen, Spanjaarden, Nederlanders, Duitser, Roemenen, Bulgaren, Fransen of Belgen, het samenraapsel wat in dat EU gedrocht bij mekaar ligt te parasiteren.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Het is onbegrijpelijk dat de westerse mensen die de islam geen stroobreed in de wel leggen niet door hebben dat hun koppen er het eerst afgaan als de islam het hier voor het zeggen heeft.
  Zij kunnen dat alleen vermijden door moslim te worden. anders; exit.

  Like

  • William McCoy zegt:

   Beste Bob
   Daar zijn ze ook helemaal niet bang voor, die worden zo moslim,zijn het mischien al,niet omdat ze geloven,geloven doen ze enkel in hun zelf , maar omdat het een flok parasiterende weekdieren zijn. En met alle winden mee waaien zolang ze hun zak maar kunnen vullen. Dacht u dat wat bij de PVDA zit,allemaal in hun hart sociaal demokraat zijn?
   Dat socialist zijn ze ook maar een moer kan schelen.??
   Wel nee, maar wil je een dik betaald overheids of semi overheids parasiten baantje wilt hebben.Ze zijn in alle lagen van het openbare Bestuur geinfiltreert ook bij de PO .Dan moet je wel bij die partij. En daarom word er ook niet gekort in de uitgaven ,dan drogen de baantjes op, en dus word de belasting verhoogt stel je voor dat je de poten onder je eigen stoel weg zaaa….. Landsbelang??? HHAHHahhaha hiiihhih
   grapje zeker!!!!! Wat kan ons het land schelen

   Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Naar aanleiding van dit artikel heb ik zojuist de memoires van Kersten besteld. Ik had nog nooit van hem gehoord, maar hij schijnt flink wat werk verricht te hebben voor de goede zaak. Zowel in Scandinavië als in Nederland werd hij zeer vereerd, door Wilhemina onderscheiden (hij zou deportatie van het Nederlandse volk naar Polen hebben voorkomen), anderzijds werd hij door Lou de Jong als fantast ontmaskerd. Puntje bij paaltje schijnt er moeilijk pijl te trekken zijn op de figuur van Kersten (bron Wikipedia).

  In ieder geval moet Kersten binnen linkse kringen een onverdacht persoon zijn, gezien de vertaling van zijn werk door Joop den Uyl in 1948. Dit gegeven ondersteunt Fjordman in zijn relaas over Kersten’s beweringen met betrekking tot Himmler, nazisme en islam.

  Like

  • Republikein zegt:

   Die Wilhelmina was nog niet zo slecht, ik heb nog een brief van haar gericht aan mijn oma, waarin ze het zeer betreurt mede te delen enz enz.(40-45).

   Like

 5. Auke zegt:

  De islam is een religie van de hel.

  Like

  • Zie hóe superieur ze zichzelf aan ONS vinden want las daar o.a. ook buiten de ned strandhoertjes aan het werk, dit;

   “Leuke bezigheid…
   Callcenter mensen die bellen om donateur/lid ergens van te worden in discussie te krijgen en ze dan te melden waarom je NIET mee wenst te werken….

   Vanochtend: pvda; kwam ik niet ver mee, hij wou me eerst betichten van sympathieen met rechtse partijen( wtf?!) omdat ik direct zei dat ik niet pro pvda was, toen ik zei dat ik de pvda laf en leugenachtig vond ‘ow, ok, dat begrijp ik mevrouw’ ( !)

   vanmiddag: eerst de leprastichting: ‘ik geef niet aan grote organisaties, al het geld blijft steken bij directeuren’ ‘ow maar onze directeur rijdt in een fiat punto!’ Ja vast, en hoeveel verdiend de man per jaar *kind noemt een bedrag* ‘ah mag ik je naam even dan, ga ik t checken en als t klopt bel ik terug en mag jij de bonus aan me verdienen!’*klik, tuuttuuttuut*

   Daarna; wnf, kind begon al verkeerd door urang oetangs in zuid amerika te plaatsen en over honger en t eten van apenvlees te beginnen. Daarnaast kostte t niet duur Uiteindelijk hebben we het gesprek maar afgerond met een bedankje van haar kant voor het inlichten dat er toch echt geen urang oetangs in zuid amerika te vinden zijn en dat wij hier de zeeen leegvissen zonder dat we honger lijden(‘ow meent u dat nou?’)

   Ik laat ze wel uitpraten, hebben zij ook weer wat minuten gevuld maar t blijft leuk

   Like

   • Je ziet hier volgens mij aan deze manier van bewoorden ook hoe ze ‘ons’ zien… als zwàkkelingen, die gemakkelijk omver te praten zijn… en helaas, ze hebben er alle reden toe met die gutmenschen… er is ECHT maar EEN oplossing en dat is hen ‘te verwijderen’ uit onze samenleving mèt al die gutmenschen in any shape or form’!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s