Memo opgedoken over finale machtsgreep door bankiers en politici

Screenshot_11

End-game

Er is een memo van 24 november 1997 opgedoken die in het bezit is van onderzoeksjournalist Greg Palast van “Vice Magazine”  waaruit blijkt dat een kleine kliek Amerikaanse top bankiers van een aantal zeer grote banken in het geheim met de hoogste ambtenaren van het Amerikaanse ministerie van Financiën hebben samengespannen om de regelgeving voor banken  zodanig te omzeilen, aan te passen en te veranderen, met als doelstelling dat de rijkdom en welvaart van alle landen in de wereld tijdens de uitvoering van dat plan permanent in handen zou komen van deze bankierskliek. De  landen zouden hierdoor volkomen afhankelijk van hen worden. In dat memo wordt dit plan omschreven als zijnde de “end-game”.

Larry Summers

Kwade genius achter dit plan is de Amerikaanse econoom, hoogleraar en politicus van de democratische partij Larry Summers. Hij was van 1991 tot 1993 hoofdeconoom van de Wereldbank,  vervolgens van 1995 tot 1999 onderminister van Financiën en van 1999 tot 2001 Minister van Financiën in de regering Bill Clinton.

Lees verder>>>

(h/t lythas)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Memo opgedoken over finale machtsgreep door bankiers en politici

 1. Republikein zegt:

  Ik lees Geithner, ik weet genoeg!!

  Like

 2. Jean zegt:

  En van dergelijk gespuis zitten er ook in dat EU gedrocht, zeker weten.
  E.T. & co zegt wat hun opgelegd wordt, punt, doen ze dat niet dan is hun politieke parasiterende carrière finito.
  Zo was het vroeger, zo is het nu en zo zal het nog lang blijven als de Europeanen hun stem blijven verknoeien aan die lafaards en verraders van eigen volk en cultuur.

  Like

 3. Jean zegt:

  We zijn nog niet aan de nieuwe patatjes…
  Nog veel te veel criminelen en maffiafiguren beheren de wereldmacht.
  Hopelijk wordt de guillotine van onder het stof gehaald en goed gesmeerd want er zal veel, zeer veel werk komen.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Dit is gewoon de opdracht van “duistere krachten”, die geholpen door de socialisten, en ander links volk, de gewone burger tot slaaf wenst te maken. Ik noem twee organisaties die daarbij garen spinnen, de BILDERBERGGROEP en de NWO!

  Like

 5. Bedankt EJ voor het plaatsen. Dit is wat alle realisten wisten, en alle berichten herover werden steeds afgedaan als hersenschimmen! De “cover-up” machine werkt hier constant met doofpotten en rookgordijnen!

  Like

 6. bigljohn zegt:

  De electrische stoel voor deze notoire schoften is veel moderner. Wie heeft ooit de film op DVD House gezien waarin de boef Klaus Jenke de electrische stoel krijgt. Maar dit geboefte had thuis geoefend met een electrische stoel, zodat bij de openbare terechtstelling de spanning op de stoel flink opgevoerd moest worden om hem te doden. Maar meneer sprong na de laatste stroomstoot op uit zijn stoel, liep een paar meter verder, en viel toen dood neer. Naderhand ging hij spoken bij de politieman (en zijn gezin) die hem opgepakt had. Zo vergaat het ook met voornoemde schoften uit het stukje hierboven, al zal dat spoken alhier wel achterwege blijven. We zullen niet zo snel van ze afkomen als we eigenlijk zouden willen.

  Like

 7. Tiny zegt:

  Prima dat het nu ook hier is geplaatst, het artikel circuleert al langer rond.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ik wist dat zinds de Democraten door Katholieken worden overwoekert niets meer in de USA klopt.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Let op!! Endgame komt ook ter sprake in een Duitse docu, zojuist tussen 18:00 en 18:45 uitgezonden op zdfinfo ( http://www.zdfinfo.de )
  Titel: World Wide War.
  http://zoom.zdf.de/ZDF/zdfportal/programdata/befc0476-9f54-36cb-bcb9-43012ec8ac62/20226422?doDispatch=1
  Let op: is nog niet actief. Gebeurt op een later tijdstip. Bewaar de link.

  Like

 10. rotsus zegt:

  Hallo mensen, ben een lange tijd weggeweest wegens omstandigheden zal ik maar zeggen. Wat ik echter heel graag zou willen zeggen is dat er honderden zoniet duizenden docu’s van zeer goede kwaliteit en inhoud bijna dagelijks worden uitgezonden. Feit blijft dat de mensen aan die achterlijke TV gekluisterd blijven waar ze elke keer opnieuw weer dezelfde onzin voorgeschoteld krijgen. Als ik alleen al dat kinderachtige gedoe zie van Rutte en consorten en hoe de wolven zich naar voren dringen om maar weer een beetje mee te mogen doen aan deze waardeloze poppenkast komt mijn gal omhoog. Ben overigens ongeveer een half jaartje ene Andreas Popp en ook Andreas Claus aan het volgen op hun sites. Vooral Popp spreekt mij enorm aan. Een in mijn ogen zeer goed onderbouwde econoom welke om zich heen enkele proffessoren en doktoren economie heeft verzameld en erg goede en zinnige zaken mede te delen heeft. Vooral “Plan B” is erg goed. Het mooie is dat dit middels docu’s wordt gebracht welke zelfs leuk zijn om te zien. Geloof me, dit zijn aanraders! Maar zo lang er niemand opstaat en de beuk erin gooit zal er in dit land met het domste schapenras dat ik ooit gezien heb niets gebeuren.
  Dit land moet plat, grenzen weer naar de staat van vóór 1993, uit de EU, terug naar de EEG en terug naar de gulden, basta. Ik ga zo weer terug naar mijn oude vak, douanier, was ik goed in.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Rotsus : 01.49. uur. Daar stem ik als oud-collega van U volledig mee in. De EEG was prima, de EU zal ons compleet in de afgrond doen storten. We moeten er uit, en op grond van artikel 50 van het kloteverdag van Maastricht uit 1992, kunnen we eruit. Maar ja, baantjes voor de verraders in de Tweede Kamer schijnen te belangrijk te zijn!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s