Alternatieve Nobelprijs voor Mensenrechten gaat naar Palestina

Screenshot_11

Misschien gaat de volgende keer de Nobelprijs voor de Mensenrechten naar deze onderzoekers: onderzoekers eisen fundamentele rechten voor mensapen

We hebben vorig jaar al aangetoond dat de Nobelprijzen tegenwoordig alleen nog willekeurig worden toegekend: de Nobelprijs voor de Vrede gaat regelmatig naar oorlogshitsers en vredesmislukkelingen, die van de Mensenrechten naar beulsknechten, die van Literatuur naar de grootste prulschrijvers van de literatuur, en alleen bij de Wetenschappen kan de leek niet precies controleren in hoeverre de beslissingen overeenkomen met de desbetreffende prestaties of politiek beïnvloed worden.

In ieder geval gaat de Nobelprijs voor de Mensenrechten naar Palestina. Daar, waar de kinderen van jongs af aan op school leren de rechten van andere etnische groepen, religies of huidskleuren algemeen, racistisch te minachten:

Voor het eerst gaat dit jaar de Alternatieve Nobelprijs naar Palestina. De jury heeft de advocaat Raji Sourani onderscheiden voor zijn “betrokkenheid voor mensenrechten onder extreem moeilijke omstandigheden.” De jurist zat zelf al meerdere malen in de gevangenis. Andere prijswinnaars zijn de Amerikaan Paul Walker, die zich al tientallen jaren lang inzet voor de vernietiging van chemische wapens – het laatst ook in Syrië. Ook de Kongolese arts Denis Mukwege wordt onderscheiden, die tienduizenden slachtoffers van verkrachting behandeld heeft, en de Zwitserse landbouwwetenschapper Hans Herren, die tot de vooraanstaande deskundigen op het gebied van de biologische bestrijding van schadelijke planten en dieren.

Der Spiegel

We zouden moeten voorstellen dat volgend jaar de prijs voor “mensenrechten” naar die Spaanse activisten gaat, die er voorstander van waren om ook aan mensapen mensenrechten toe te kennen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/26/alternativer-nobelpreis-fuer-menschenrechte-geht-an-palaestina/#more-48924

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Krankzinnigheid, Mensenrechten, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Alternatieve Nobelprijs voor Mensenrechten gaat naar Palestina

 1. Q zegt:

  Als ik dit soort berichten lees denk ik vaak zelf dat ik volslagen van lotje getikt ben. Dat ik de werkelijk heel anders waarneem als dat een normaal mens zou verwachten. Dat je hallucineert of zo.

  Like

 2. maria zegt:

  “betrokkenheid voor mensenrechten onder extreem moeilijke omstandigheden.” Ja daar kunnen ze in de Palestijnse gevangenissen wel over meepraten, als ze het tenminste kunnen navertellen….
  Ook vrouwen in de Palestijnse gebieden hebben heel veel rechten, ik bedoel kinderen. En die zijn ook heel vrij. Ze mogen tot heel laat opblijven en sommigen hoeven nooit meer naar huis en dat wordt dan uitbundig gevierd. Mooi hé.

  Like

 3. Helena zegt:

  Niet direct met het topic van doen maar ik kan wel janken om die foto van die chimpansee boven dit artikel.

  Like

 4. Jan zegt:

  Hoezo niet postuum aan Hitler gegeven voor zijn poging Europa te verenigen?

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Whoehahahahaha, zeg dat het niet waar is…toe zeg het nou! KNETTERGEK is deze WERELD geworden, volkomen MATAGLAP zoals de Maleiers zouden zeggen! Als je denkt, het kan niet gekker, dan kan dat toch. They are coming to take me away!!

  Like

 6. Jan zegt:

  Het IQ van de Fakestijnen getoond aan de hand van foto: Faketijn trekt ezel zee in:

  Like

 7. Jan zegt:

  “Het Fakestijnse bruidje heeft zich mooi van kant gemaakt” (vrij naar Toon Hermans)
  http://blogs.reuters.com/photographers-blog/2013/09/25/guest-at-a-teen-wedding/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s