Die Bram van Ojik met zijn aardappelrotkop is een hypocriete rat

Screenshot_24

Bram van Ojik (Groen Links)

(Door: Martien Pennings)

Die Bram van Ojik heeft natuurlijk een aardappelige rotkop, maar dan zou je zeggen: probeer je althans moreel te verheffen. Oh, wacht . . . . . maar dat dóét-ie natuurlijk al, maar op de foute linkse manier: vóór het islamitisch nazisme en tegen Wilders en verder tegen al wat fatsoenlijk is, Israël en Wilders voorop. Weet je wat de tyfushond heeft gezegd?

“Het is ontaard in een ordinaire scheldpartij. Volksvertegenwoordigers mogen natuurlijk zeggen wat ze willen. Maar het had de voorzitter gesierd als ze Wilders had gevraagd in te binden.”

Als je een fascismebestrijder als Wilders uitmaakt voor nazileider hoef je dus niet in te binden, maar wel als die fascismebestrijder terugslaat met “miezerig mannetje”. Je zou de godvergeten mafkees van Oijik toch met een zweep over zijn lijer trekken tot-ie bloed pist? Of is dat té fascistisch?

Precies! Dat is wat ze óók nog eens met je doen, pest-pleuris-jan-kanker-tering-tyfus-lijers als die grafhond Van Ojik: ze prikkelen het reptielse residu in je hersenen en woelen net zo lang in je onderbuik tot je helemaal klaar bent met zo’n stuk stront en hem alleen nog dwars door een steense muur wil rammen.

Zo en nu maar gauw naar de pc-tjes en de twittermasjientjes om te klagen over die vreselijke Pennings! Oh, oh wat is dát toch een slecht en gewelddadig mens! Maar wees van één ding zeker: in vergelijking met wat ik brul is wat die Van Ojik en die Pechtold uitkotsen De Toorn Van De Rechtvaardige God Zelf in vergelijking met het gepiep van door Satan bezeten ratten.

“U ontmenselijkt mensen, mijnheer Pennings!” Nee, mijnheer klootzak, ik klaag een quasi-elite aan die een cultuur heeft geschapen die mij totaal vijandig is. Die mij bespringt als een roofdier zo gauw ik de tv aanzet. Die moreel en intellectueel volledig ontspoord is en bezig is de materiële en culturele voorwaarden te scheppen voor een burgeroorlog.

“U roept op tot geweld, mijnheer Pennings!” Nee, mevrouw totaaltrut, ik waarschuw voor wat deze nep-elite met het nog niet verhersenweekte deel van de bevolking aan het doen is: ze zodanig te tergen dat er geen andere weg meer open staat dan geweld.

Screenshot_1

De rotzak is natuurlijk ook tegen de enige humane democratie in het Midden-Oosten. De weerlegging van de kankerleugen over “apartheid” die de viezerik in zijn gore poten houdt, kan je hier vinden.
______________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Groenen, nieuw fascisme, politici, PVV, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

64 reacties op Die Bram van Ojik met zijn aardappelrotkop is een hypocriete rat

 1. Marc Bouwman zegt:

  Martien, of het nou Ojik of Pechtold is, ze weten allemaal dat bij de meeste mensen het denken ophoudt zodra er gescholden wordt. Dat is waar het Pechtold om te doen was toen hij Wilders provoceerde. Wilders deed precies waarop hij hoopte, en daarmee behaalde Pechtold, Slob en nu ook Ojik hun politiek gewin.

  Een hoop mensen zullen zich niet in de war laten brengen en zien waar Wilders wel voor staat, en dat al die andere partijen effectief de fascistische leer van de islam steunen. Maar bij vele anderen slaat het effectief waarnemen van ter zake doende politieke argumenten af zodra er meer een scheldwoord valt, laat staan een tirade.

  Dat is jammer, maar niet anders. Wellicht wint Wilders met zijn optreden toch stemmen. Maar hoeveel heeft er nu misschien verloren? Dat blijft koffiedik kijken. Maar toch: door gewoon afstand te nemen had hij voor veel mensen kunnen verduidelijken dat die aanwezigheid van nazi’s op die protestbijeenkomst geen zaak voor de PVV is. Dat is belangrijk, juist omdat vele mensen net niet dat inzicht hebben zelf de juiste conclusies te trekken. Nu zien ze, in hun beleving, alleen een tierende Wilders voor zich.

  En nu doe jij nog eens een duit in dat zakkie. Het gaat gewoon niet opschieten.

  Iedere islamcriticus moet duidelijk maken dat hij / zij op de eerste plaats antifascist is. Want daar gaat het om. En dat is wat de meeste mensen nog steeds niet inzien. En ik blijf het vreemd vinden dat Wilders, en jij ook, dat niet gewoon zeggen.
  Ook moet duidelijk gemaakt worden dat alle andere politieke partijen, impliciet en / of expliciet de fascistische islam steunen, en hun opmars faciliteren. Duidelijk moet worden dat er de facto landverraad wordt gepleegd, dat de maatschappelijke consensus van de jaren 1970, namelijk ‘Nooit meer Auschwitz’, door al deze politieke partijen, met uitzondering van de PVV, zwaar geschonden wordt.

  Een islamcriticus is op de eerste plaats antifascist. Een antifascist is altijd islamkritisch. Dat is de boodschap die breed moet doorkomen, en door iedereen gedragen moet worden. Ook door mensen die ophouden met denken zodra zie iemand tekeer horen gaan.

  Vandaar dus!

  Like

  • Luchtpint zegt:

   “Iedere islamcriticus moet duidelijk maken dat hij / zij op de eerste plaats antifascist is. Want daar gaat het om. En dat is wat de meeste mensen nog steeds niet inzien. En ik blijf het vreemd vinden dat Wilders, en jij ook, dat niet gewoon zeggen.”

   Wat mij het meest opvalt aan jouw ideeën in het algemeen, is dat jij altijd enorm veel moeite doet om je te distantiëren van ‘extreem-rechts’. Dat heb ik al een paar keer gelezen van jou: elke Islam criticus moet daar eerst leren afstand van doen volgens jou. Op zich klopt dat verhaal ook. Maar er zit wel één groot bezwaar aan: ik heb het jou nog nooit horen hebben over het idee dat politiek correcte fielten zich eens moeten beginnen distantiëren van bijvoorbeeld extreem-links. Die laatste beweging lijkt namelijk zodanig salonfähig te zijn, Markje Bouwman, dat die gewoonlijk aan jouw aandacht lijkt te ontsnappen. Dat doet me denken dat links gedachtengoed veel verder geïnfiltreerd is en een veel steviger greep heeft op de realiteit van vandaag (bijvoorbeeld door pervasieve mainstream media controle) dan nazis het ooit zouden kunnen krijgen op Islamkritische individuen, bloggers of partijen.

   Eigenaardig toch dat jij je schijnbaar niet laat opmerken als het over die voor de hand liggende vaststelling gaat, want veel kritiek hierop horen we hier op EJ Bron van jouw kant niet. Het doet me ook denken, trouwens, dat links gedachtengoed in eerste instantie universalistisch van aard is, wat per definitie wil zeggen dat socialisme ELKE vorm van nationalisme afwijst. In die zin behoort het tot de standaard retoriek van links om elke vorm van nationalisme automatisch te brandmerken als NAZISME. En dat terwijl nazisme per definitie een welbepaalde vorm van AUTORITAIR / TOTALITAIR nationalisme is (en dan nog wel socialistisch van origine op de koop toe), in tegenstelling tot bijvoorbeeld volksnationalisme (civic / civil nationalism), dat gewoonweg een gezonde dosis patriotisme veronderstelt als basis voor het bepalen van je eigen culturele identiteit. (denken we bijvoorbeeld aan het Oranje gevoel)

   Het moet duidelijk zijn dat de term civic / civil nationalism van toepassing is als basis voor bewegingen als Vlaams Belang, de EDL, De Zweedse Democraten,…e.d. Maar dat onderscheid wordt doelbewust NIET gemaakt door links, dat zich vanzelfsprekend als diametraal tegengesteld positioneert tegenover ELK nationalisme, dat het dan ook ALTIJD consequent voorstelt als FASCISTISCH. Extreem-rechts is per definitie AUTORITAIR nationalistisch, dus wanneer jij stelt “Iedere islamcriticus moet duidelijk maken dat hij / zij op de eerste plaats antifascist is.” , dan doe je niets anders dan een OPEN DEUR intrappen met betrekking tot Wilders’ standpunt.

   Dat doet me uiteindelijk concluderen dat je de zaak op (s)linkserige wijze zo voorstelt alsof alle nationalismen zonder omhaal totalitair zijn van aard om, overeenkomstig de doelstelling van PC politici en de media, alle partijen die zich op volksnationalisme beroepen, over één en dezelfde kam te scheren als nazi’s.

   Wat jij dus elke keer opnieuw gebruikt is inherent LINKSE LOGICA, daarbij mooi en behendig uit het oog verliezend dat TOTALITAIR LINKS zijn greep op de media probeert te behouden door net die logica als algemeen aanvaard CONSENSUS model voor te stellen door de antifascistische retoriek mbt Islam critici tot vervelens toe uit te melken. En dat die onzin door te weinig mensen in vraag wordt gesteld vandaag, zegt duidelijk dat extreem-links op dit moment bezig is om een Orwelliaans monopolie te behouden door PC en multicul als staatsgodsdienst te verheffen, maar dat interesseert jou blijkbaar geen bal. Hoe zou dat toch komen, Markje ?

   Heel doorzichtig allemaal, Mark Bouwman. Distantieer jij je maar lekker van extreem-rechts zoveel je wil. Hoe ongeloofwaardiger je daardoor wordt, hoe beter voor de duidelijkheid. Dan weet iedereen hier tenminste tot welk kamp jij eigenlijk behoort !

   Like

   • Marc Bouwman zegt:

    @Luchtpuntje.

    Je slaat de plank weer eens lekker mis. Jouw hele verhaal dat linkse partijen (maar die nadrukkelijk niet alleen: alle partijen buiten de PVV doen dit!) nationalisme tot rechts-extremistisch veroordelen, en dus de PVV ook, die opvatting deel ik met jou.

    Van oudsher worden fascisme en nazisme onder extreem-rechts geplaatst. Wilders doet dit niet anders. Wilders noemt zichzelf rechts. Los van het feit dat ik meen dat hij helemaal niet zo rechts is als hij doet voorkomen, nationalist is hij in ieder geval wel. Daarmee figureert de PVV, volgens Wilders opvattingen rechts in het politieke spectrum. Zelf zou ik de PVV in het midden zien, maar goed.

    Maar als we vasthouden dat nazi’s extreem-rechts zijn (zo is het nu eenmaal, die hele links / rechts- indeling rammelt nu eenmaal). Dat Hitler indertijd het nationalisme misbruikte voor zijn eigen particuliere wartaal, heeft het nationalisme voor decennia in een negatief daglicht gesteld. Volkomen ten onrechte. Hitler heeft, tot op de dag van vandaag, zeer grote schade toegebracht aan elk maatschappelijk debat door bestaande termen voor zijn eigen politiek in te zetten.

    Het mag, overigens, iedereen inmiddels duidelijk zijn dat Hitler helemaal geen nationalist was: in zijn politiek testament die hij schreef op de dag van zijn zelfmoord, stelde hij dat ‘de natie in het oosten’ (Sovjet-Unie) sterker was en daarom terecht de oorlog had gewonnen. Daarop stelde hij dat het Duitse volk daarom vernietigd moest worden, want het had de oorlog verloren. Waar, in deze uitlatingen, ben jij in staat om in Hitler een nationalist te zien. Voor mij was hij precies het tegendeel daarvan!

    Wilders en de PVV zijn, behalve nationalisten, strijders voor behoud van democratische verworvenheden, voor alles wat met vrijheid, gelijkheid en gelijkberechtiging te maken heeft. Ze zijn ook anti-racist. In totaal zijn ze anti-fascist.

    Dat stemt overeen met de etikettering van de islam door Wilders als fascistisch: islamo-fascistisch.

    Dus een volgende keer iets beter opletten.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Je probeert je er, zoals gewoonlijk, nogmaals uit te praten. Jij bent begonnen je te scharen achter de retoriek van linkse idioten om de zaken zo voor te stellen dat islam critici zich eerst moeten distantiëren van extreem-rechts. Dat etiket wordt door links per definitie gehanteerd om bepaalde personen in het “verkeerde kamp” te duwen, en dat dit kant noch wal raakt, kan hen niet schelen, omdat de publieke opinie daar te gevoelig aan is, en dat weet jij ook: de meeste mensen maken de analogie tussen nationaal-socialisme en stalinisme niet eens en doorzien dit ook niet.

    Het is ZEER typisch voor jou dat je nu mijn eigen woorden nu zodanig voorstelt alsof ik de zaken verkeerd interpreteer, maar dat neemt niet weg dat de enige bedoeling die jij daarmee hebt is te verdoezelen dat je door het standpunt dat jij ingenomen hebt, je dezelfde denktrant hanteert als Pechtold dat doet. Ik heb je te kakken gezet, en nu probeer je jezelf eruit te praten.

    En dat allemaal omdat je niet nadacht over wat je aan het schrijven was, allemaal omdat je simpel reageert als de spreekwoordelijke Hond van Pavlov, die meteen begint te kwijlen als het belletje begint te rinkelen. Jij bent zo links als de pest, zoveel is duidelijk.

    Like

  • Luchtpint zegt:

   En daarmee ga jij dus lekker over het hoofd zien dat je eigenlijk het standpunt van Pechtold bijtreedt, want die wil niets liever dan dat die logica behouden blijft bij het demoniseren van volksnationalisten.

   Jij bent een door en door linkse rat, Mark Bouwman.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Je slaat zwaar door, “Luchtpint”, met dat “Jij bent een door en door linkse rat, Mark Bouwman”.
    Een scheldwoord kan soms op zijn plaats zijn, zoals “miezerig mannetje” of ” jij met je aardappelrotkop bent een hypocriete rat”, maar dat is dan tegen de vijand die “ons” het bloed onder de nagels vandaan haalt.
    Maar Marc Bouwman heeft gewoon een fatsoenlijk commentaar geschreven en Martien Pennings heeft hem daar uitgebreid en fatsoenlijk op geantwoord.
    Je mag hier best proberen medestrijders ideologisch de maat te nemen, maar dat “door en door linkse rat” is volstrekt buiten de orde.

    Webmaster

    Like

   • Luchtpint zegt:

    @ EJ

    Moet ik je eraan herinneren dat ik niet de enige ben die dat zegt ? Zie de discussie https://ejbron.wordpress.com/2013/09/15/poetin-laat-moskou-zuiveren-van-donkergekleurde-zuidlandse-criminele-migranten/

    “De teneur van dit artikel kan ik niet wegdragen. Huidskleur doet er niet toe. Knuppels trouwens ook niet. Het enige dat ertoe doet is of die mensen legaal of illegaal zijn, ongeoorloofd geweld gebruiken (verkrachting) of tegen volk en / of staat gerichte ideeën verspreiden.”

    “Zoals het hier weergegeven wordt herken ik niets anders dan het nazistische optreden van weleer. Niet te pruimen dus.”

    monty1 zegt:
    15 september 2013 om 12:08

    @ Marc Bouwman

    “Een mens discrimineert vanaf het moment dat hij opstaat totdat hij weer gaat slapen. En waarschijnlijk discrimineert hij ook tijdens zijn slaap. Dat kan ook niet anders, want een mens kan alleen veiligheid voor zichzelf garanderen als hij zijn omgeving peilt, duidt en selecteert. Zo zal de heer Bouwman waarschijnlijk geen huis huren of kopen naast een woonwagenkamp. Hij zal zijn kinderen niet graag op een “zwarte” school willen sturen en als hij een ondernemer is neemt hij liever een Jan aan dan een Mohammed, en geeft hij de voorkeur aan een man boven een vrouw die na 3 weken indiensttreding op zwangerschapsverlof moet. Hij zal als hij homo is liever homo’s om zich heen willen hebben tijdens nachtelijke uren. Heer Bouwman gaat vast ook alleen met mensen om die zijn geloof of levensbeschouwing delen. Als hij een Marokkaanse buurman heeft, gaat heer Bouwman vast verhuizen als buurman een schaap halal op zijn aangrenzende balkon met veel lawaai slacht. Heer Bouwman vindt vast ook dat een bestuur onderscheid moet maken tussen jongeren en ouderen, man of vrouw, veelverdiener of weinig verdiener en ga zo maar verder.
    Met andere woorden, discriminatie is een natuurlijk menselijk gedrag dat in de genen zit verstopt en bedoeld is de overlevingskans te vergroten. In de natuur is het niet anders. Het is dus slechts een modieuze aangelegenheid (tijdgeest, paradigma, you name it) wat men in een bepaalde tijd en ruimte als discriminatie aanmerkt. Men plakt er vervolgens een label op: nazi, racist, xenofoob, fascist, of zo men wil: heks (die moet op de brandstapel) of ketter (die moet onthoofd worden), al naar gelang waar en wanneer de mens tot discriminatie overgaat.
    Door de ervaringen van de Tweede Wereldoorlog is het westerse idee van mensenrechten en discriminatie vervuild geraakt door schuldgevoel. De emotie heeft ervoor gezorgd dat de leesbril beslagen is geraakt en het zicht ontneemt. Daar heeft het regime van Wladimir geen enkele last van.”

    Marc Bouwman zegt:
    15 september 2013 om 13:07

    “Welk zwaktebod ben jij nou weer?”

    tjonge zegt:
    15 september 2013 om 17:29

    “volledig eens met monty1 !!!!!!!!!!”

    Petrossa zegt:
    15 september 2013 om 18:38

    “Ben he took eens met monty1. Xenophobie is een primaire overlevingstrategie reden waarom als holbewoner je niet blij lachend op een wilde leeuw afrent. Dus discrimineer je uit veiligheidsoverwegingen tegen alles wat je niet kent. Als je dan als modern mens op alle media overewegend bruin gekleurde mensen hoofden ziet afzagen en levers ziet opeten dan word je logischerwijs (heel verstandig) wat voorzichtig met bruine mensen die je niet kent. Als je dan niets anders dan ellende hoort/ziet gekoppeld aan islam+bruine mensen ben je gewoon oerdom als je niet heel heel voorzichtig bent met bruine mensen van de islamistische kunne. Of een weldenker. Hetzelfde.”

    tijluylenspiegel zegt:
    15 september 2013 om 12:24

    “Marc Bouwman ik denk dan toch dat u het artikel niet goed begrijpt, vertaal het nou eens naar de nederlandse situatie, wat is er nou mis mee om een bevolkingsgroep die zich aantoonbaar vaak crimineel en/of a-sociaal gedraagt vaker te controleren, het is niet zo dat ze preventief klappen krijgen of ten onrechte in detentie geplaatst worden er wordt alleen strenger gecontroleerd.
    Waarom heeft men er hier zo’n moeite om jongeren in een dure patserbak staande te houden en na te kijken hoe zij het zich ooit hebben kunnen permitteren zo’n ding aan te schaffen, waarom begint iedereen dan ineens over discriminatie te schreeuwen.
    De bevolking van onze penitentiaire inrichtingen wordt voor een in geen enkele verhouding staande mate bewoont door allochtonen, is dat dan niet een teken dat deze zich vaker crimineel gedragen, en als dat dan wordt vastgesteld is, is het dan niet logisch allochtonen vaker te controleren, zou dan de woede van allochtonen zich niet meer moeten richten op de criminelen binnen hun eigen gelederen?
    Je kunt natuurlijk bij een verscherpte controle gelijk gaan gillen dat je de laarzen alweer hoort stampen maar het raakt kant nog wal.
    Dé kerntaak van een overheid, élke overheid, is de veiligheid van de burgerbevolking, als het voor de veiligheid van de bevolking van belang is bepaalde groepen beter te monitoren is het tegelijk hun plicht dat te doen.

    Marc Bouwman zegt:
    15 september 2013 om 15:11

    “Alweer, cultuur is hier van doorslaggevender betekenis dan huidskleur!”

    Joop Klepzeiker zegt:
    15 september 2013 om 16:33

    “Als het kakelt als een kip als het er uitziet als een kip als het zich gedaagd als een kip zal het wel een kip zijn nietwaar ?”

    tjonge zegt:
    15 september 2013 om 17:32

    “laatste stuiptrekkingen ?”

    tjonge zegt:
    15 september 2013 om 17:32

    “laatste stuiptrekkingen marc bouwman ?”

    Trucker zegt:
    15 september 2013 om 12:41

    “Geen links gezwam in deze context, de communist poetin weet waar de prioriteiten liggen en één daarvan is geen islam(ieten) in zijn rusland.
    Heeft NIKS NADA met “nazistische optreden ” te maken maar lijfsbehoud en vrijwaren van het begin van de kiem van wat hier te zien is”

    Lucky9 zegt:
    15 september 2013 om 13:45

    “Zeer juist Trucker!
    Als men bepaalde waarnemingen gaat verbieden maakt men zichzelf medeplichtig aan wat komen zal als men niet meer mag waarnemen wat men waarneemt.
    Zintuiglijke waarnemingen catalogeren als ongeoorloofd, dàt is pas discriminatie en nazistische praktijk.”

    bobzelf zegt:
    15 september 2013 om 13:48

    “Heerlijk , heerlijk , heerlijk , stel U voor een bontkraagje met pet , steelt in Ukrain , Kiev , of Moskou een tas van een oud dametje !!!!!
    Whahahahahaha, die wordt hier helemaal te pletter geslagen , dat het bloed zijn oren uitspuit , en zijn bontkraag niet groot genoeg zou zijn om zijn bloedende neus te stelpen !!
    DIT IS HET ENIGE DAT DEZE STUKKEN VUIL BEGRIJPEN !!!!!!
    Nee, hoor in nederland, Amsterdam , en de rest van marokko/zandhazen/sahara buurten gaan we dan gauw langs om een kopje thee te drinken , stel je voor zeg !!”

    “Had oma die tas maar beter vast moeten houden zeker ???”

    “Donderstraal toch een keertje op , hr Bouwman .
    En er worden hier dan ook geen vragen in de regering gesteld hoor !!!
    Moeten ze morgen ook eens aan beginnen in Uw omgekochte Euro land !!
    MET JE PAPPEN EN NATHOUDEN GEZEIK !!
    en zo heel nederland naar de kloten helpen ,nog 10 jaar en dan kunt u als jullie zo doorgaan een hek om o.a. Rotterdam zetten .!!!
    Poetin gewoon een kanjer , U stemt zeker ook nog op weekdier pechthold ??”

    Marc Bouwman zegt:
    15 september 2013 om 15:14

    “Donderstraal zelf op, bobzelf (de naam alleen al). En je moet wat minder schelden, ‘da’s nie goe voor u bloedruk’!”

    Vanaf dit punt wordt het Markje-betweter-antiracist-Bouwman teveel en vraagt hij EJ gewoon om iedereen die zijn belachelijke redeneringen doorziet te CENSUREREN !

    Marc Bouwman zegt:
    15 september 2013 om 15:17

    “EJ,

    Wat is hier aan de hand met al die vage figuren, die ik in ieder geval nog niet eerder hier op de site heb zien opereren. Maar, dat geef ik toe, wil niet al te veel zeggen, natuurlijk.

    Ik blijf deze site zien als bastion tegen toenemende islamisering, niet als stortbak voor leeglopende racisten. Is het echt niet mogelijk die lui een beetje te temmen?”

    Maria zegt:
    16 september 2013 om 02:54

    “Ik raad meneer Marc Bouwman aan om psychische hulp te gaan zoeken… of je bent zelf een moslim of U bent gestoord!!! Denkt u nu echt dat wij dit nog gaan pikken dat een haat ras Europa naar de knoppen gaat doen met hun Sharia, of wilt u een Sharia staat in Europa, U bent een gefrustreerde domme man!! In alle gevangenissen in Europa zitten gekleurde Islam haters, wat is er mis mee om die te verwijderen uit Europa zoals Poetin dat uit Rusland doet??? Het is beter dat U zwijgt meneer Bouwman want u slaat zulke onzin uit dat men u verplicht in de psychiatrie moet opsluiten !!!”

    Trucker zegt:
    15 september 2013 om 15:41

    @ Marc Bouwman

    “Zo, u bent hier al iets langer op deze blog leest comments die u niet aanstaan en gaat onmiddelijk JANKEN bij E. J. Bron…
    De strijd tegen de oprukkende islam(ieten) ontgaat u blijkbaar en om een bekende spreuk te hanteren : ‘zachte heelmeesters maken stinkende wonden’.
    Indien communist poetin’s aanpak in eurabia zou gebruikt worden zou de islam(ieten) voor veel minder smeerlapperij in onze steden zorgen.
    Als u denkt dat het allemaal zo erg niet is ga eens in een ‘no go area’ kuieren zelfs overdag is het (letterlijk levensgevaarlijk), ik overdrijf in deze niet en als u toevallig iemand uit de antiterreur brigade kent vraagt deze persoon wat er van waar is…
    Ik kan Bobzelf bijtreden in zijn reactie en de mijne is lazer op met je naiëve kijk op de wereld want wat poetin toepast is de enige taal die de islamiet begrijpt, voor het vermanend vingertje of boze preken hebben ze enkel minachting.”

    monty1 zegt:
    15 september 2013 om 16:27

    @ Marc Bouwman

    “Over vaag gesproken, heer Bouwman. Ik heb nog geen enkel zinnig tegenargument van u gehoord waarom u niet zou discrimineren. Zie mijn posting van 12.08 uur. Wel een heleboel gesputter en flauwe kul, maar geen enkel zinnig woord vloeide er tot nu toe uit uw pen. Trouwens, wat hebt u tegen “vage figuren?” Gevalletje van discriminatie soms? Zo van, mijn inbreng is superieur aan die van een ander?”

    Ben. zegt:
    15 september 2013 om 16:51

    “@ark Bouman,
    Moeten de reagerders getemd worden??. Lieve man, die reacties kunnen niet duidelijk genoeg zijn, de tijd van verdoezelen en pappen en nat houden licht alweer decennia achter de internetsites.Ik doe speciaal voor u een link van PI, dat de stand der dingen van vandaag aangeeft. Veel plezier ermee. Wordt u wakker, of ga iets leuks doen.”

    tjonge zegt:
    15 september 2013 om 17:43

    “bouwman voelt zich verheven hier op deze site,
    bouwman huilie huilie doen bij bron.”

    losert…”

    Mark Bouwman probeert nog wat verder te pleiten voor internet censuur bij EJ bron, wat tjonge de uitspraak ontlokt:

    tjonge zegt:
    15 september 2013 om 23:43

    “gewoon volhouden hoor mr bouwman !
    het pamperen en thee drinken heeft nu zo al 30 jaar geduurd en zie wat er van komt ?

    NU wordt het tijd voor harde aanpak, niet omdat ik dat zo fijn vind en nazi gevoelens heb maar omdat die pislamlijers en ander soortig allochtonen geen andere taal verstaan !

    zie je dan niet in dat wij giga in de maling genomen worden door die gasten ?

    het wordt tijd dat het hier in nederland/europa zeer onaantrekkelijk wordt voor die gelukzoekers !”

    Trucker zegt:
    16 september 2013 om 00:06

    “Marc Bouwman 15 september 2013 om 20:05

    “…onmenselijke reacties jegens moslims …”

    Dit schrijft deze malloot…: “onmenselijke reacties”.
    Als u echt zo naiëf bent om doorgedreven persoonskontrole gelijk te stellen met iemand die zijn hoofd AFGESNEDEN wordt door een joelende bende IN HET BIJZIJN VAN KINDEREN is er in uw bovenkamer iets ernstig loos.
    Misschien bent u ook in uw puberteit naar het ziekenhuis Maakbaarheid Van De Maatschappij geweest in de afdeling Lobotomie, heb echt geen andere verklaring.
    Het is een cultuur die uit is op VERNIETIGING van de Christelijke (en alle andere vormen van beschaving) behalve de hunne de isla(ieten cultuur.
    Ze doen dit door middel van barbaarse daden en houden geen rekening met wie of wat, mens, dier, ouder, kind of babie, onlangs is er hier een link gezet met een verwijzing naar een artikel waar het ging over een daad die de gruwelijk overstijgt dat de terroristen in syrië een kind LEVEND in stukken zagen…
    Ten andere met uw airtje dat STINKT naar intellectuele superioriteit “…niet als stortbak voor leeglopende racisten. Is het echt niet mogelijk die lui een beetje te temmen…” zal ik u mijden als de pest, ik hoef u als SOORT NIET en uw gejank bij E. J. Bron.
    ik heb het altijd beleefd zo : “mama hij doet dit” …”meester hij doet zo”…”sergeant hij heeft…” en dat is er ook nog “baas hij mag en ik niet…” en als laaste gaan janken bij de ome agent…ik ken uw soort rot op man.
    Dit is de laaste posting voor vandaag want intellectuele malloten die het nodig vinden om te trappen naar beneden wordt ik echt niet goed van.”

    Vanaf dit punt begint Mark Bouwman het ECHT lastig te krijgen:

    Marc Bouwman zegt:
    16 september 2013 om 10:44

    “Goed lezen blijkt voor velen een brug te ver. Zoals ook het begrijpen van de gelezen tekst voor velen te veel gevraagd lijkt.”

    bobzelf zegt:
    16 september 2013 om 13:21

    “WAT RAAR ??? en vervelend nou toch weer !!
    Marc Bouwman blijkt de enige te zijn met een hogere opleiding !!
    En U boze / domme / reageerders op deze site hebben zijn hoog intelligente en toch duidelijke woorden ALLEMAAL VERKEERD BEGREPEN !
    En lezen , toen was hij ziek op school , lijkt een beetje op Pinokkio !
    Veel praten , maar niks zeggen en luisteren ?? duidelijk VVD ? D’66
    Dus 1 figuur met huilie , huilie , wat een lelijke mensen op uw site hr. Bron ?
    waarom gooit U !!!, hr. Bron ze er niet allemaal eraf!!! , schande schande , schande ,
    die mensen met gewone normale hersens die ook al NEE schreeuwden allemaal , met de leugen van Lissabon !
    Dus al die mensen die het niet begrepen !
    Was toch ook al zo’n geweldig succes , want anders ging het licht uit ??”

    “en 45 figuren die U ongelijk geven en het pappen en nahouden zat zijn !!!
    Zou zeggen ga weer lekker op NRC bij uw D’66 vrienden reageren , daar krijgt U natuurlijk gelijk !!!
    tenslotte allemaal omhoog gevallen malloten !!!
    Ga weer die doek over die kooi gooien !”

    Jij hebt een heel kort geheugen blijkbaar en dit bewijst mijn punt. Mark Bouwman, antiracistisch filosoof van de kouwe grond kan er niet tegen als iemand zijn bedenkelijke redeneringen door heeft en begint dan pseudo-intellectueel rond de pot te draaien als iemand hem tegenspreekt !

    Like

   • Luchtpint zegt:

    @ EJ Bron

    Mij gaan verwijten dat ik zwaar doorsla vind ik eerlijk gesproken nogal hypocriet, en dan druk ik het nog eufemistisch uit.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Uitkijken Luchtpint… ga niet te ver.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Marc Bouwman, 12.32u. Ja, Mijnheer Bouwman, daar valt allemaal met geen woord op af te dingen. Niettemin maakt juist dàt de laatste alinea van uw comment zo frappant: “Een islamcriticus is op de eerste plaats antifascist. Een antifascist is altijd islamkritisch.” Het is inderdaad de boodschap die breed moet doorkomen, die breed zóu moeten doorkomen. Het punt is echter, dat een aanzienlijk percentage die boodschap niet WIL laten doorkomen.
   Ze hebben dat van meet af aan verdómd en ze blijven het verdommen. Hoewel ze het in hun achterhoofd waarschijnlijk heus wel beseffen.
   Dat verdommen gaat zelfs zó ver, dat de consensus ‘Nooit meer Auschwitz’ die U zo terecht aanhaalt, niet alleen zwaar geschonden wordt, maar zelfs willens en wetens totaal wordt weggevaagd. Immers, Auschwitz refereert aan het lot van de Joden en díe zijn heden ten dage om voor ons onbegrijpelijke redenen vervangen door de palestijnen, dús door de moslims. Wat moet men dan nog met Auschwitz, nietwaar ?
   Iedere ‘weldenkende’ Nederlander, waaronder het soort- Pechtold/Slob heeft nog steeds zijn mond vol van antifascisme (anti-Nazi, zo U wilt) maar heeft eigenmachtig de oorspronkelijke ingrediënten vervangen door andere. Wat moet je daar mee?
   En, al heeft U het grootste gelijk van de wereld, ik kan het mensen als Wilders en Martien, die deze verkeerde verhoudingen glashelder waarnemen, niet kwalijk nemen dat ze van tijd tot tijd hun zelfbeheersing verliezen als blijkt, dat dit die zich ‘redelijk denkend’ noemende Nederlanders niet aan het verstand te brengen is. Het is gewoonweg verbijsterend en men mag zelfs blij zijn, dat ze op een gegeven moment niet gaan denken: Waar dóe ik het nog voor.
   Niet wij, maar de algemene opinie is momenteel totaal de weg kwijt en tegen zóiets te moeten opboksen- het is iets, wat we van tijd tijd waarschijnlijk allemaal wel meemaken, maar dan in onze nachtmerries, waarin de rede geen poot aan de grond krijgt.Op het moment, dat je het razend en vertwijfeld uitschreeuwt, word je wakker.
   Kent U dat soort droom? IK heb ze vaak genoeg.
   En daar zitten wij nu midden in. Alleen, zónder wakker te worden.

   Like

   • Marc Bouwman zegt:

    @Theresa

    Met uitzondering van je woorden dat er niets op het commentaar van Luchtpint af te dingen zou zijn, ben ik het geheel en al met je eens. Lees svp mijn commentaar op Luchtpint.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Dat kan ik alleen maar bijtreden, Theresa.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler: 14.12. uur. Zo voel ik het ook vaak Theresa. Een grote wanhoop, omdat ik zie dat hele volksstammen het schijnbaar niet begrijpen, of willen begrijpen. Ik had het onder een kop koffie met onze gewaardeerde Republikein nog over. Het is af en toe frustrerend om op te moeten boksen tegen onbegrip en/of onverstand. Maar we gaan door Theresa.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Marc Bouwman, 17.40u. Klein misverstandje, Mijnheer Bouwman, Ik KAN het comment vanLuchtpint niet bedoeld hebben, daar ik dat op dat moment nog niet gelezen had.
    Ik bedoelde, dat ik instemde met UW comment.
    Valt mee, neem ik aan?

    Like

  • Martien Pennings zegt:

   @Marc Bouwman

   “En nu doe jij nog eens een duit in dat zakkie.”
   Nee, mijn rol is een heel andere.
   Vergis je niet in de mate waarin ik mijn woede controleer en beheerst dergelijke teksten schrijf.
   Ik word alleen gehoord als ik er zeer bewust met gestrekt been in ga.
   De andere keuze is: NIET gehoord worden.

   Ik weet die rollen al heel lang dermate goed te onderscheiden dat, als ik ooit Wilders had mogen adviseren, ik dat altijd op de achtergrond zou hebben gedaan en dat er dan in de publieke optredens van Wilders nooit sprake zou zijn geweest van “kopvodden” en “knieschoten” en “tuigdorpen”, maar wél van het nazistische karakter van de islam.
   Dan zou er misschien óók een Wilders-proces zijn geweest, maar inhoudelijk véél fundamenteler en ideologisch voor “ons” véél winstgevender.
   Dan zou er geen handige advocaat als Moskoufiets aan te pas zijn gekomen om met technische foefjes het proces te ondergraven, maar dan zou het INHOUDELIJK gevoerd zijn.
   Als ik een paar jaar eerder dat adviseurschap wél had gekregen dan had ik ook heel veel scheldstukken niet hoeven schrijven, want dan was mijn invloed reëel geweest.

   Wilders heeft een keer of drie de kans gehad met mij te praten.
   De eerste keer was héél vroeg, lang voor zijn roemruchtheid,want ik heb tegelijk met Bosma contact gezocht met Wilders, maar Bosma is het toen wel gelukt en mij niet.
   Ik weet nog wat de belangrijkste inhoud was van wat ik schreef:

   1) Matig je toon!
   2) Wees niet zo radicaal anti-overheid!

   Want in die tijd had-ie nog plannen om de overheid zo’n beetje in zijn geheel op te heffen.
   Nu moet Michael van der Galien schrijven dat het hem spijt dat Wilders zo pro-verzorgingsstaat is.

   Like

   • Marc Bouwman zegt:

    @Martien

    Goed om te weten dat je wel die rollen kan scheiden. Daar heb ik mij dan in vergist. Daarbij kies je doelbewust voor verbaal geweld, omdat je meent zo gehoor te krijgen. Misschien heb je gelijk, maar misschien ook niet en heb ik de juiste invalshoek?

    Zoals ik al opmerkte, het is koffiedik kijken welke resultaten het verbale geweld van Wilders zal hebben. Hij zal ongetwijfeld stemmen trekken. Maar mijn zorg zijn diegenen die zijn argumenten helemaal niet horen omdat hij staat te tieren, en daarom als potentieel electoraat voor de PVV verloren gaan.

    De PVV staat momenteel rond de dertig zetels in de peiling. Dan wel de grootste partij, maar niet meer dan 20% van de kiezers. En dat is te weinig om tussen al die partijen een werkelijk overwicht te leggen. Ze zullen hem gewoon uitsluiten.

    Dat wordt anders als hij 35% van de stemmen haalt. Dat is dus mijn zorg.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Even jou citeren:

    “Ik weet die rollen al heel lang dermate goed te onderscheiden dat, als ik ooit Wilders had mogen adviseren, ik dat altijd op de achtergrond zou hebben gedaan en dat er dan in de publieke optredens van Wilders nooit sprake zou zijn geweest van “kopvodden” en “knieschoten” en “tuigdorpen”, maar wél van het nazistische karakter van de islam.
    Dan zou er misschien óók een Wilders-proces zijn geweest, maar inhoudelijk véél fundamenteler en ideologisch voor “ons” véél winstgevender.
    Dan zou er geen handige advocaat als Moskoufiets aan te pas zijn gekomen om met technische foefjes het proces te ondergraven, maar dan zou het INHOUDELIJK gevoerd zijn.”

    Prachtig, want het klopt als een bus. Op die manier zouden er nu al een hele hoop mythes van linkerzijde compleet ongeloofwaardig zijn geworden en was de publieke opinie zich veel bewuster geworden van het probleem dan nu het geval is.

    Like

  • Jan zegt:

   🙂 Politiek gewin halen de pro-EU partijen uiteindelijk toch niet..islamkritisch zijn ze nl
   niet

   Like

 2. Republikein zegt:

  Is dat Brammetje van de commune? Doe toch ff normaal, man!

  Like

 3. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Tot het uiterste gedreven komt ook de intellectueel, of de redelijke mens in het algemeen, tenslotte tot het uitschelden van zijn voor argumenten dove tegenstander. Zijn scheldwoord heeft al zijn redelijke argumenten en zijn wanhoop, verdriet en woede als achtergrond en vat deze in dat tot zijn tegenstander gerichte scheldwoord samen. Dat is wat anders dan het schelden van diegenen waarvoor het schelden een levenshabitus is. Maar dit terzijde.
  O ja, “parlementaire taal” in het parlement … In het parlement van de “multiculturele samenleving” zou over de grondwaarden van de betreffende culturen gesproken moeten worden, juist met betrekking tot de betekenis die deze waarden hebben, of zouden kunnen hebben voor wetgeving en dergelijke. Dan zou, zoals wij wel weten, het mohammedanisme er slecht van af komen.
  Al jaren terug heeft Wilders dat eigenlijk al aangekaart in zijn reactie op Vogelaar- de vanuit de Sociale Academie naar de Universiteit doorgestroomde “Halb- of Viertelgebildete” -, die sprak over de “islam” die ook tot onze “joods-christelijke” cultuur zou gaan behoren, of woorden van die strekking. In die zelfde periode wees Wilders erop, dat als je de haatdragende, agressieve passages uit de koran zou scheuren, je een boekje van de omvang van de “Donald Duck” zou overhouden. Kort tijd later sprak hij over de “islamisering van Nederland” waarop Halsema (?) een motie indiende waarin het “geen doel van beleid van de regering was islamisering in Nederland tegen te gaan” , die door alle partijen, behalve de SGP meen ik, werd aangenomen.

  Kijk, dan kan een geduldig man een beetje kwaad worden en een miezerig mannetje als Pechtold, want dat is ie, zoiets toevoegen. Want alle redeneringen en argumenten steken daar achter. Dat de ‘woede van een geduldig man” (Pennings, Wilders – hoe geduldig draagt hij niet al jaren doodsbedreigingen en de daarmee gepaarde gaande, gek makende, permanente beveiliging – en ik en nog wel anderen) van alle tijden is, moge blijken uit het volgende:

  “Beware the fury of a patient man”:

  Quotation from Publilius Syrus, a Latin writer of maxims in the 1st century BC. In the 17th century, British poet and dramatist John Dryden used it in “Absalom and Achitophel”, generally considered to be the greatest political poem in the English language:

  Must I at length the Sword of Justice draw?
  Oh curst Effects of necessary Law!
  How ill my Fear they by my Mercy scan,
  Beware the Fury of a Patient Man.

  Like

 4. Ik ben het volledig met je eens Martien Pennings! Niet met Marc Bouwman, het moet maar eens àfgelopen zijn met dat zgn ‘correcte geleuter’! Niet dat ik vind dat Geert en Joost niet-correct zouden hebben gesproken! Integendeel! Zàchte heelmeesters STINKENDE wonden en dàt het STINKENDE WONDEN zijn kon je goed horen en zien aan die àndere zich poco partijen/woordvoerders noemenden!

  Die moeten zsm ONS land uitgejaagd worden tezamen met àl die gedogers en dan is het in NO TIME niet eens nodig om over die idiote onderwerpen te hoeven pràten laat staan dat er nog dergelijk provocerende pechtold e.c. smerige praatjes worden gehouden!

  Geert ik sta VOLKOMEN àchter je en ik moet overigens ineens denken aan iets uit de Bijbel van héél vroeger toen ik nog katholiek was… was dat niet iets over Jezus die die farizeeërs de tempel uit zweepte??

  Goed zo! Hoogste tijd om dat te herhalen!

  Like

 5. rommel zegt:

  “Iedere islamcriticus moet duidelijk maken dat hij / zij op de eerste plaats antifascist is.”

  Dat was ooit. Maar die tijd is voorbij. We blijven niet bezig.
  En het helpt trouwens geen biet.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik heb dat gevoel ook vaak, Rommel, en ik heb ook datzelfde soort woorden gezegd
   Maar sls Wilders het zou doen, zou het wél helpen.
   Als hij mijn tekst had uitgesproken dan zou dat zijn opgepakt door linkse praatprogramma’s.
   Dan heb je een opening waarin je een keer een koevoet kan wurmen.
   Dit was een gemiste kans voor open doel waarvan ik in elk geval wist dat-ie tijdens dit debat zou komen.

   Like

  • Marc Bouwman zegt:

   @rommel

   Het is een kwestie van lange adem, dat wel. En een kwestie van de juiste toon om medestanders te vinden.

   Like

 6. friki zegt:

  Ja, ook ik vind het jammer dat hij niet van de gelegenheid gebruik maakte, om eens haarfijn uit te leggen hoe het precies zit, denk dat dat hem meer zetels had gebracht dan deze reactie, want heel veel mensen weten niet waar Wilders voor staat, ze volgen alleen maar de msm.

  Like

 7. topsporter zegt:

  Ik geloof niet in het idee dat het denken ophoudt zodra er “gescholden” wordt.
  Doordat er nagepraat wordt ontstaat er duidelijkheid, er ontstaat debat.
  En ondanks de teruggang in de kwaliteit van het onderwijs zijn er steeds meer mensen, die een redelijke opleiding hebben genoten.Zelfs de lulletjes, die zichzelf na een vierjarige universitaire opleidind intellectueel noemen, ondervinden de concurentie van het grote aantal universitaire lulletjes,die zich intellectueel noemen..
  Zo word bijv. Francisco Jole duidelijk door Felix Meurders in de boot genomen als hij hem directeur noemt!
  Eenvoudige begrijpelijke taal af en toe aangevuld met peper en zout is m.i. constructief.
  Politici zoals Pechtold, van Ojik etc. moet je af en toe hard aanpakken anders verzand je in het moeras van cryptisch verhullend taalgebruik waarmee de politicus niet zijn superioriteit maar zijn minachting voor het volk toont.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dit is een of topic bericht.Ik heb me rot geergerd over de ZGN adels in Nederland, ze beroepen zich op Katharina de Medici de koningin van Frankrijk.Hebben die idioten eigen lijk wel een bloed band met ze?Zo ver als ik het weet hebben de Jacobijners de hele Bourbon familie geguilotineerd.Wij van de Hugenoten zijn de enige overblijfsel van deze massaker, wij hebben nog een bloed band dat ver terug rijkt tot Karel de Grote en natuurlijk ook Karel Martel de held van Tours en Poitier.Ktharina de Medici was een van onze grootste vijand ze heeft de Bartholomeus nacht geinitieerd.zamen met Kardinaal de Richelieux en hun fassal de Guize.
  Bataafse adels waren niets anders als Parvenue’s en meer niet.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Zag tussen de reacties van de link naar pownews weer simplistisch GEZEIK over een nsb-vlag.
  Alle details over de zgn princevlag staan tot in detail op wikipedia.Zoekterm: princevlag.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  “U ontmenselijkt mensen mijnheer Pennings. Nee, mijnheer klootzak, ik klaag een quasi elite aan die een cultuur geschapen heeft die mij totaal vijandig is. Die mij bespringt als een roofdier zo gauw ik de tv aanzet. Die moreel en intellectueel volledig ontspoord is, en bezig is de voorwaarden te scheppen VOOR EEN BURGEROORLOG, materieel en cultureel”. Hier ben ik het volledig met Hr. Pennings eens. Daar zal het op uitlopen door de gedragingen, en het 40 jarig beleid van de gevestigde partijen, te weten: het CDA, de VVD, de PvdA, en uiteraard de grootste klootzakken van Demonen 666. Het gaat gebeuren, want de grote massa van burgers in dit land laat zich 24/7 hersenspoelen door de LINKSE OMROEPEN, en overige MSM.

  Like

 11. Johanna Haarlem zegt:

  dat is duidelijk taal Martien je heb helemaal gelijk die rioolratten het ongedierte de linxe nazies moeten echt de tyfus krijgen het is ze 1 keer gelukt met Pim dit keer hebben wij ze snel door !! ze doen een volkertje zogezegd.een kogel kan niet meer gaan wij een mediabom doen ze schijten bagger hij staat hoog in de peilingen !! schijnt dat die linxe armomhoog op het koeveld dus ook bij de AFA demonstratie was zo smerig dit hou het in de gaten rioolratten!!

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Hé, Johanna, we zagen elkaar in de trein naar de demonstratie.
   We zaten daar eenzaam in dat Rijtuig der Eerste klasse van de trein Leiden-Den Haag, een rijtuig dat geheel gevuld had moeten zijn met ten strijde trekkende Eerste Klas Mensen.
   Wie zei daar ook alweer dat wij Tokkies waren?
   Dan reis je toch geen Eerste Klasse?

   Like

   • Johanna Haarlem zegt:

    hi Martien dat bedoel ik..:) heb jij ook zoveel moeten bukken voor al die rechter armen in de lucht ik kon amper lopen op dat koekamp zo hé wat een tokkies 🙂 xx

    Like

 12. Stuur Bram maar naar het land van ooit, inclusief alibi ali’s ook bekend als Ali Baba en de 40 subsidieslurpers http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/604320/2001/11/29/GroenLinks-wil-alleen-alibi-Ali-s.dhtml

  Like

 13. Jean zegt:

  Martien,
  Ik als Vlaming kan u volledig volgen, ik volg de politiek in zijn geheel betreffende Europa én Amerika op de voet, reden: zij bemoeien zich met mij dus bemoei ik me met hun.
  Tot op heden slagen ‘de slopers’ aardig in hun opzet omdat ze door de linkse ratten nergens iets in de weg gelegd wordt, het parasitisme kent zijn vrienden, weet u wel!
  Ik ben te oud geworden om te geloven in sprookjes en dat betreft zowel politieke als religieuze sprookjes, teveel leugens en bedrog met steeds maar één doel “de burgers dom houden en leegplukken” en daar vecht ik tegen met alle vezels in mijn lijf, daar het voor 95% lafaards betreft vecht ik daartegen met alle energie, ik weiger om in het geplande straatje te lopen en dat veroorzaakt dat soms hartklachten en slaapstoornissen maar die heb ik er graag voor over, ik denk nl. constant aan de toekomst van ONZE kinderen en kleinkinderen en ik wil niet dat die moeten groot worden tussen soepjurken en kopvodden die barbarij aanbidden zoals kinderen verminken, vrouwen stenigen e.o. bont en blauw slaan, een pedofiel aanbidden, persoonlijk zou ik iets heel anders toepassen met pedofielen…
  Ik kijk dagelijks uit naar uw reacties resp. artikels, op http://nageltjes.be/wp/ schrijft Senior ook geregeld zo een gepeperde uitleg a.g. het ziekelijk politiek gedrag in Vlaanderen, echt de moeite om te volgen.
  Laat u aub. door niemand hinderen want de lafaards van het EU gedrocht dromen van strenge censuur zeker als het die achterlijke gewelddadige barbaren betreft, m.i. hun sponsors!

  Like

 14. Mr Talkie zegt:

  Dit onderstaande had G.Wilders al gezegd voor dat het Miezerige mannetje van alles begon te suggereren !!! Hij had daar al lang en breed afstand van genomen…
  O,ja en de aller laatste zin is van mij zelf en niet van Wilders..

  CIDI heeft de PVV om opheldering gevraagd over deze verontrustende berichten en roept de PVV op om publiekelijk afstand te nemen van deze neo-nazistische elementen.
  CIDI directeur Esther Voet: “In een democratie moet ruimte te zijn voor allerlei meningen, maar met de aanwezigheid van dit soort clubs kan volgens CIDI geen enkele partij gelukkig zijn.” Wij roepen de PVV op om duidelijk afstand te nemen van deze groepen die een abject gedachtegoed vertegenwoordigen.”
  Geert Wilders reageerde met de volgende zin: “De PVV verwerpt uiteraard alles wat riekt naar nationaalsocialisme en extremisme.”
  Ik hoop dat dit antwoord voldoende is voor de opportunisten van D 666 .

  Like

 15. Marc Bouwman zegt:

  @EJ

  Bedankt voor je support op 17:38

  Like

 16. Tom Hendrix. zegt:

  @Mr. Talkie: 18.36. uur. En dat is het ultieme bewijs, dat Geert Wilders correct heeft gehandeld. Maar dat komt de RODEN en de politiek correcten natuurlijk niet uit!

  Like

 17. rommel zegt:

  @ Martien Pennings zegt: 27 september 2013 om 17:03

  Hoe vaak heb jij op internet met islamkritische artikelen en discussies met de islamapologeten met feiten en historische gegevens tot in de treurigheid de kwaadaardigheid van de islam uitgelegd? Dat is op je schaamhaar niet meer te tellen. En heeft het ene bal geholpen? Is b.v. ene Aarsmans van gedachte veranderd? Of minstens 1 van die islamliefhebbers? Niemand! Nada!

  Denk je nou echt dat als jij een uurtje je zegje over de islam op t.v. mocht doen dat morgen heel Nederland met een frisse tegenzin voor de islam wakker wordt? Lamenielache. Er wordt een blik linkse dhimmisukkels opengetrokken om alles te ontkrachten wat jij beweerd, en als bonus wordt je weer effe onder nazi’s geschaard. Zo lopen de bange hazen op het moment.

  Men kijkt liever blind weg dan het gevaar onder ogen te zien. Dat is de ziekte. Liever fijn in de eigen Gutmensch illusie blijven hangen dan te onderkennen dat we zwaar in de stront zitten. Allemaal angst.

  En ach, als wij nu aardig voor die moslims met hun islam zijn, dan zijn ze misschien straks als ze een meerderheid vormen ook vriendelijk voor ons.

  En dat laatste was een opmerking van een Zweedse linkse islamliefhebbende politicus wat ik hier laatst in de Zweedse media tegenkwam.

  Like

  • Flapdrol zegt:

   Rommel was toch de Woestijnvos van de Nazis, dacht ik ???

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Erwin_Rommel

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Je bent een alleraardigste vent, Rommel, maar zou je, voor je commentaar geeft op wat ik schrijf . . . . . eh . . . . . willen lezen wat ik schrijf?
   Ik ZEI hierboven dus al dat ik, net als jij, heel vaak het gevoel heb dat ik al jarenlang voor de kat z’n kut argumenteer inzake de islam.
   En toen zei ik:
   “Maar als WILDERS het zou doen, zou het wél helpen.”
   Dus hoezo heb jij het dan weer over:
   “Denk je nou echt dat als JIJ een uurtje je zegje over de islam op t.v. mocht doen dat morgen heel Nederland met een frisse tegenzin voor de islam wakker wordt? Lamenielache.”
   Please, Rommel!
   Ik móét al zoveel schrijven!

   Like

 18. Marc Bouwman zegt:

  Wat jammer dat niemand ingaat op een aantal van mijn stellingen. Zoals

  1. Hitler was rechts-extremist maar zeker geen nationalist, gezien zijn wens tot vernietiging van het Duitse volk
  2. Dat de PVV met 20% van de stemmen, als peiling werkelijkheid zou worden, weliswaar de grootste partij zou zijn met dertig zetels, maar effectief geen regeringsmacht zou verkrijgen. Met 35% van de stemmen wel. Hoe tot die 35% te komen is van belang. Mogelijk door matiging in woordgebruik?

  Verder vind ik het een beetje gênant dat Luchtpint een hele discussie hier opnieuw afdraait.
  Overigens betekent discriminatie letterlijk onderscheid maken. In de hele riedel die Luchtpint afdraait gebruikt hij de letterlijke betekenis van dit woord met de betekenis dat dit begrip (discriminatie) in de volksmond gekregen heeft, namelijk schending van rechten van individuen en groepen in de samenleving.

  Onderscheid maken betekent feitelijk de erkenning van de uniciteit van elk individu of groep. En dat is goed en juist. Het schenden van grondwettelijke (tevens morele) rechten van individuen of groepen maakt oorspronkelijk geen deel uit van het begrip discriminatie. Het is jammer dat tekstvervuiling zo heeft plaatsgevonden, dat het begrip discriminatie zelfs in de Grondwet op een verkeerde manier gebezigd wordt.

  Like

  • Republikein zegt:

   Grondwet? Welke?,De Bataafse Republiek of? In 2012 wed geen vermindering doorgevoerd van 1e en 2e Kamer. Hoezo democratie, hoezo 1848 Thorbecke,geen verandering zal worden doorgevoerd ten faveure van het gepeupel.Het is reeds 2013!

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Jij kunt heel goed je huik naar de wind hangen, dat is duidelijk. Ik heb mooi aangetoond dat er nog wel meer mensen zijn hier die daar niet intrappen. Ik ga me niet verontschuldigen dat ik je neus er nog eens ingewreven heb en dat je nu begint te janken dat je nog maar eens “verkeerd begrepen bent” (afgezaagd verhaal), want dat was dringend nodig. Daar ga ik het bij laten.

   Bye-Bye.

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   @ Marc Bouwman
   Je zegt:
   “Hitler was rechts-extremist maar zeker geen nationalist, gezien zijn wens tot vernietiging van het Duitse volk.”
   1) Ik weet niet wat je bedoelt met “zijn wens tot vernietiging van het Duitse volk”.
   Bedoel je dat hij tenslotte wilde dat het Duitse volk met hem ten onder zou gaan omdat, zoals hij zei, het Duitse volk hem niet waardig was geweest?
   Dat had hij toch niet vanaf het begin?
   Hij identificeerde zich met het Duitse volk en toen dat zijn megalomane narcisme niet kon bevredigen, wenste hij dat het mét hem zou sterven.
   Maar om te beweren dat die wens tot vernietiging deel uitmaakte van zijn ideologie is onjuist.
   2) Hitler was wél een nationalist en wel een extreme nationalist, die al het goede wat solidair en democratisch patriottisme in zich kan hebben verloochende en uitsluitend de racistisch-agressieve-supremacistische tendensen die nationalisme in zich kán hebben verabsoluteerde.

   Like

   • Marc Bouwman zegt:

    @Martien

    Punt 2 kan ik onderschrijven tot zover je stelt dat Hitler
    “al het goede wat solidair en democratisch patriottisme in zich kan hebben verloochende en uitsluitend de racistisch-agressieve-suprematistische tendensen die nationalisme in zich kan hebben verabsoluteerde”.
    Het is juist dit argument dat je geeft waarom Hitler nu juist géén nationalist was maar het nationalisme misbruikte voor zijn racistische politiek.

    Daarnaast merk ik op dat Hitler natuurlijk het tegendeel van een democraat was, maar ook dat nationalisme niet per se democratisch hoeft te zijn. Bij voorkeur wel natuurlijk.

    Punt 1 kan teruggevonden worden in een speech die hij op 27 november 1941 hield, toen hem duidelijk werd dat de oorlog tegen Rusland wel eens verloren kon worden.

    „Als het Duitse volk eens niet sterk en opofferingsgezind genoeg meer is om zijn eigen bloed voor zijn bestaan in te zetten, moet het ondergaan en door een andere, sterkere macht worden vernietigd… Ik zal dan geen traan voor het Duitse volk laten”.

    Het was even zoeken, maar op via de volgende link kan je deze uitspraak terughalen.

    http://www.digibron.nl/search/detail/012df552f7abb73df451c0a1/een-verrader-van-zijn-eigen-volk

    In zijn politiek testament van 29 april 1945 staat nog de volgende uitspraak:
    “Mag het ooit tot de erecode van de Duitse officier behoren – zoals dat in onze marine al het geval is – dat de overgave van een district of stad ondenkbaar is en dat boven alles de aanvoerders een lichtend voorbeeld moeten zijn van trouwe plichtsnavolging tot in de dood”.
    Deze uitspraak kan herkend worden in zijn militair handelen in de laatste maanden van de oorlog, waaronder het Ardennenoffensief, waarmee hij troepen van oost naar west plaatste en daarmee de oostelijke flank te kwetsbaar maakte, iets wat hij moet hebben beseft. Daarnaast ook zijn Nero-order, waarmee de vanuit het oosten terugtrekkende Duitse troepen alles op hun weg moesten vernietigen: wegen, fabrieken, dorpen en steden. Een totale vernietiging dat een praktisch overleven van het Duitse volk zo niet onmogelijk, dan toch wel zeer moeilijk zou hebben gemaakt. Speer weigerde overigens deze order uit te voeren.

    Uit deze twee feitelijke gegevens maak ik op dat Hitler allesbehalve een nationalist was: er was helemaal geen sprake voor liefde voor het Duitse volk. Het ging om zijn eigen ego en, zoals jij in punt 2 al aangaf, zijn racisme en imperialisme.

    Like

   • Marc Bouwman zegt:

    Ik heb zojuist nog een uitspraak van Hitler gevonden in het artikel volgens eerder genoemde link. Eigenlijk was het deze uitspraak die ergens in mijn geheugen ronddwaalde. Het is deze:

    “Als de oorlog verloren gaat, zal ook het volk verloren zijn. Het is niet nodig met de fundamenten die het Duitse volk nodig heeft om op de primitiefste manier verder te leven, rekening te houden. Integendeel, het is beter zelf die dingen te vernietigen. Want het volk heeft bewezen het zwakkere te zijn en de toekomst behoort uitsluitend het sterkere volk uit het oosten. Wat na deze strijd overblijft. zijn toch slechts de minderwaardigen, want de goeden zijn gesneuveld”.

    Hoe zou deze uitspraak als nationalistisch getypeerd kunnen worden? Helemaal niet dus!

    Like

 19. Marc Bouwman zegt:

  @Theresa 18:48

  Bedankt voor je compliment.

  Like

 20. Republikein zegt:

  Hij moet eigenlijk dan ook Bintje of beter Eigenheimer heten.

  http://www.canstockphoto.nl/aardappel-gezicht-9152194.html

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Rommel, blij dat je aan alertheid en scherpte niks hebt ingeboet.
  Groet, Gerrit

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Voor jou, rommel!

  Like

 23. Kijk Martien, zo ken ik je weer. Hier kan ik het voor de volle 100% mee eens zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s