Gaan we weer. Cordon sanitaire voor PVV

Screenshot_26

Zo’n democratie heeft toch een akelig nadeel, althans voor types als Jan Dirk Snel, babyboomende VARA-ledengeldblogschrijver die ontbijt met een glaasje versgeperst fatsoen en een beschuitje dik besmeerd met Zelfgemaakte Eigen Absolute Waarheid-confiture. Dat nadeel heet: stemrecht voor mensen die het niet met Jan Dirk Snel eens zijn. Zulke mensen met de verkeerde mening krijgen dan namelijk ook een stem in de Tweede Kamer, de PVV bijvoorbeeld, en dat mag helemaal niet want dan moet Jan Dirk Snel dus dingen horen die hij onfatsoenlijk vindt. Zoals Wilders die een potje gaat lopen kijven tegen Arrogander Peggold, daarmee nul oplossingen levert maar wel alle aandacht naar zich toe trekt. Dat lukt hem, omdat de overige democratisch gekozen politici geen enkel verweer hebben tegen de grieven van de 950.263 kiezers die Wilders vertegenwoordigt. Behalve, zoals Miezerig Mannetje dus deed, demoniseren en op de man spelen van de persoon Wilders (die nog altijd onder zware bewaking leeft gezien het lot van die andere gedemoniseerde stemmenmagneet) en het verdacht maken van zijn beweging.

Lees verder>>>

(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Gaan we weer. Cordon sanitaire voor PVV

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Mevrouw Nanninga heeft weer een prima artikel afgeleverd, waarin weer het bewijs wordt geleverd, dat de zgn. “ons soort mensen”, het ALLEENRECHT menen te moeten hebben over WELKE MENING WEL en WELKE MENING NIET mag worden verkondigt. En natuurlijk zoals de RODEN dat zien is alleen de LINKSE, c.q. de politiek correcte mening toe te staan. Want anders, vliegen ons de scheldwoorden als: xenofoob, racist, nazi wel om de oren!

  Like

 2. Wordt het geen tijd dat dit clubje achter heg ophoudt met die eeuwige afleidingsmanoeuvres? Zo is er een hele tijd een radiostilte geweest rondom Wilders en zodra blijkt dat een oproep van hem duizenden mensen op de been brengt, wordt dit clubje weer opgeschrikt en wordt er direct naar hun bashwapens gegrepen. Zoals ik al zei, de druiven waren behoorlijk zuur en dan gaat men over tot het bloedserieus nemen van de (extreem?)rechtse media! En het volk wordt weer even afgeleid van hun naderende einde…

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Partij van de wat ???? Arbeid ???? weten ze wel wat dat woord betekend ???
  Laten we ons niet druk maken om die achterlijke balletjes, na de verkiezingen zijn ze toch nog maar een splinterpartij.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Ja, leren van de geschiedenis, er komt rottigheid van, wat ik je bromsnor!
  http://ieper.wikispaces.com/WW43+Versailles

  Like

 5. realist zegt:

  hét ultieme,ondemocratische wapen van de linkse elite.vanaf ze voelen dat ze van de macht gaan verdreven worden komen ze met alle middelen over de bug om deze macht te behouden,heeft niks meer met democratie(wil van het volk) te maken,dit zijn dictaturen gedomineerd door de linkse nazi’s.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Van mij kunnen ze allemaal de Cancer krijgen, dat is de enige ziekte dat nog geen medicijn ertegen wordt gevonden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s