Inbreng tweede termijn Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen 2013

Screenshot_20

We speelden vandaag en gisteren Deal or No Deal. Iedereen van de zogenaamde oppositie – CDA, D66, CU en Groen Links – kwam auditie doen bij Mark Rutte. Ze stonden naast elkaar aan de interruptiemicrofoon. Het was vooral een gênante vertoning, als politieke bedelaars die steeds opnieuw door de premier werden afgewezen, met een kluitje in het riet werden gestuurd, nog geen aalmoes kregen toegeworpen. De 6 miljard blijft 6 miljard, de sociale partners houden een veto over het sociaal akkoord en nivelleren – misschien heet het anders – blijft gewoon een feest voor premier Rutte en zijn PvdA-vriendjes. De Partij voor de Vrijheid helpt Nederland liever richting de verkiezingen. Als ik gisteren niet al een motie van wantrouwen had ingediend, dan had ik het vandaag gedaan.

Dit debat was zinloos. Premier Rutte maakt er een bende van. Zijn partij, de VVD, is wereldvreemd. In 2020 gaan we juichen, zegt de minister-president. Maar als hij zo doorgaat is Nederland in 2020 een ontwikkelingsland, kapot belast en failliet door de miljardenuitgaven aan Afrika, Brussel en Griekenland. 82% van de Nederlanders vindt dat het kabinet de crisis alleen maar verergert met al die belastingverhogingen. Niemand met gezond verstand vertrouwt premier Rutte nog.

De zaal zat vol met Kamerleden en ministers. Wie er ook was – maar niemand kon hem zien, was de onzichtbare olifant die hier echt de dienst uitmaakt. Dat is de Europese Unie. Rutte wikt, maar de Europese Unie beschikt. Anders krijgen we een boete, en premier Rutte vreest de zweep van zijn bazen uit Brussel. 6 miljard moet van onze landvoogdes. De echte macht zit in Brussel. Niet hier. Wij spelen hier met elkaar maar een beetje parlementje. Zij zijn inmiddels de baas in ons land. Rutte is de marionet van Brussel.

Ondertussen wordt de ellende hierbuiten alleen maar groter. Iedere dag verliezen 700 mensen hun baan en gaan 50 bedrijven failliet. Namens de veertienhonderd Nederlanders die gisteren en vandaag door dit kabinet richting werkloosheid zijn gebonjourd, en namens de honderd bedrijven die op de fles zijn gegaan zeg ik: Bedankt, meneer de minister-president, bedankt PvdA, bedankt VVD, bedankt nepoppositie.

En niet alleen de economie gaat kapot. Ons mooie land wordt uitverkocht. Miljarden dragen we ieder jaar opnieuw af aan Brussel. Er staan massa’s immigranten uit Roemenië en Bulgarije aan de grens klaar om Nederland binnen te rukken vanaf 1 januari, en miljarden euro’s aan Nederlandse ontwikkelingshulp worden ook volgend jaar weer besteed aan wc’s in Mali, seksuele voorlichting in Burundi en re-integratieprojecten voor piraten in Somalië. Terwijl hier de verzorgingshuizen worden gesloten en ouderen in een 24 uurs-luier moeten rondlopen. Een grove schande.

Vz, heel Nederland heeft het vandaag kunnen vaststellen; Rutte gaat stug door en luistert naar niemand. Dit afbraakkabinet dendert als een bulldozer door de Nederlandse samenleving. Dit afbraakkabinet zit er niet voor de Nederlanders. Dit afbraakkabinet zit er zelfs niet voor de eigen kiezers.

Vz, ik zei het gisteren al. Dit kabinet moet weg. Laat de burgers eindelijk eens beslissen. Minister-president, stap op. Ga naar huis. Het is tijd voor verandering. Het is tijd voor verkiezingen.

Screenshot_21

Geert Wilders

Bron:

PVV Nederland

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Inbreng tweede termijn Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen 2013

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Geheel mee eens. Het is gewoon een slechte “klucht”, opgevoerd door marionetten. Ik heb al eerder beweerd, en zeg het nogmaals; ” NEDERLAND IS DOOR AANNAME VAN HET ESM VERDRAG EEN PROVINCIE VAN DE COMMUNISTISCHE EUSSR GEWORDEN”. En wie zijn daar debet aan, juist de volgende partijen, die in juni 2012, VOOR dat verdrag hebben gestemd, te weten; VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU,SGP. Van de PvdD en de SP weet ik het NIET ZEKER, maar wat ik wel weet dat de PVV TEGEN heeft GESTEMD! Inderdaad we zijn allang tot slaven van de EUSSR gedegradeerd.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  En ….. op de Koekamp zongen we: Rutte, rot op!
  Het zal me benieuwen hoe we er bij staan bij de volgende peiling.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, degenen die op dit ogenblik op het pluche zitten, gaan er niet af. Die gaan niet ‘naar huis,’nooit, tenzij het Kabinet door een andere oorzaak valt. Het enige zou zijn, de màssa te mobiliseren, díe ervan te doordringen, dat ze kapot gemaakt worden zodat ze massaal in verzet komen. Maar ja….
  Extreem-links, in de vorm van de RAF probeerde de massa in de jaren ’70 wakker te schudden door bomaanslagen en ontvoeringen. Dat werkte averechts en dat was logisch: In een derdewereldland slaat dat misschien aan, -even- als mensen het gevoel hebben dat het in de as gelegde warenhuis er tóch niet voor hèn is, of de ontvoerde politicus of industrieel ècht hun onderdrukker. Zodra dat niet duidelijk ligt, zoals in het westen, kun je -terecht- alleen maar rekenen op afkeuring. Het zou mogelijk moeten zijn, dat de maatregelen van Rutte II binnen de kortste keren zó voelbaar worden voor de massa, dat ze ècht in opstand komen. Dat ze zichzel eindelijk eens vragen gaan stellen. Maar hoe doe je dat?

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Afgelopen woensdag. zijn we naar een conferentie geweest over anti-semitisme, die uitging van ‘Christenen voor Israël’. Het doel van het congres was:

  1) Bewustwording
  2) Jodenhaat niet tolereren – een statement maken
  3) Wat er tegen te doen

  Een intelligente Jodin [mw. Dr. Bloeme Evers – Emden; psychologe] en Hans Jansen [van het Simon Wiesental Instituut Brussel] waren heel duidelijk over de islam. Mevrouw Bloeme Evers ging zelfs tegen een vorig spreker in, die o.m. met sociale factoren aan kwam dragen, door te stellen dat de haat tegen Israël altijd al in de islam heeft gezeten.

  Hans Jansen stelde heel duidelijk dat de moslims vinden dat “het land hoort aan Allah en zijn gezondenen. De Joden dienen Allah niet, vandaar dat ze geen recht hebben op het land”.
  “De islam is de grootste kolonisator uit de geschiedenis”, waren zijn woorden.

  Esther Voet van het CIdI kwam o.m. met cijfertjes over het antisemitisme in Nederland en riep de mensen op om, als ze geconfronteerd werden met antisemitisme, dit door te geven.
  We verbaasden ons dat zij in de roddel getuind was over de ultra-rechtse figuren en de nazi’s bij de demonstratie van de PVV.: “En dan zegt Wilders ook nog, dat hij voor Israël is”.
  Ook verwachtte zij veel hulp van Lodewijk Asscher i.v.m. de discriminatie tegen Joden, ze had gesprekken met hem.
  We zijn van plan om schriftelijk nog met haar in contact te treden om een en ander duidelijk te maken. Ze heeft blijkbaar geen idee hoe pro-Israël de PVV-ers zijn.

  Dat het kwaadaardige linkse gestook heeft gewerkt en nog werkt zagen we ook op de video van de ex-moslima. “Ja ze vond het geweldig dat Geert Wilders het voor haar opnam, maar ja ‘hij scheert wel alle moslims over één kam en dat is jammer”. De, ongetwijfeld, linkse interviewster stimuleerde haar duidelijk in die richting. Dat Wilders in feite gezegd heeft en nog zegt dat de moslims die hier zijn en die willen integreren hier rustig kunnen blijven, maar dat hij een stop wil op de instroom vanuit de islam, is blijkbaar door alle leugens heen niet tot haar doorgedrongen.

  Wat me intens moe maakte, het werkt nog na, waren de reacties van de overwegend kerkelijke mensen. Na de duidelijk boodschap en na alles wat er de afgelopen weken is gebeurd, hoorde ik o.m. het volgende:

  “Ik ben het er toch niet zo mee eens, er zijn toch ook goed moslims? We werken samen in een groep en respecteren elkaar. Als je nu allemaal wat doet, dan komt het toch wel in orde”?

  Tijdens de lunch spraken we met een man en dan merk je dat zij NIETS weten van de afspraken die er gemaakt zijn met het Midden-Oosten om de islam geen strobreed in de weg te leggen.

  Wat we nodig hebben zijn conferenties waar niet alleen mensen komen die van alles al op de hoogte zijn, maar ook veel anderen die meer informatie willen krijgen.

  Door de smet die op Wilders en de PVV is en wordt gelegd, kon dit wel eens een schone droom blijven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wachteres, 8.42u. Wat dan ook altijd weer opvalt, Wachteres, is, dat mensen bereidwilliger blijken om negatieve berichtgeving over Wilders en de PVV op te pakken, dan voor ééns en voor altijd te aanvaarden, dat de Islam nu eenmaal een door en door verraderlijke factor is.
   Wààr je het ook ter sprake brengt, je blijft altijd maar weer die geluiden horen van: Niet-over-één-kam-scheren en Er-zijn-ook-goede-moslims. Je ziet het: die hoorden jullie nu ook weer, nota bene op een anti-semitisme-conferentie! En dat terwijl de Islam het hevigste, venijnigste anti-semitisme in zich bergt, dat je je kunt voorstellen! Ik denk wel eens dat zelfs mensen die pro-Israël zijn, zich dat onvoldoende realiseren. Die hebben een eenzijdig beeld van anti-semitisme is iets van de Nazi’s. -Of neo-Nazi’s. Dat het minstens even sterk iets van de moslims is, realiseren ze zich nèt niet voldoende.Zodat ze wèl alert opspringen als het gerucht gaat, dat op de PVV-demo neo-Nazi’s zijn gesignaleerd (dàt zegt ze alles) maar je glazig aankijken als je hen er op attent maakt, dat moslims voor Joden hetzelfde gevaar opleveren (Dat zegt ze minder, want: Niet zelf meegemaakt) Wat ze wel zelf meegemaakt hebben: Die aardige, bescheiden moslimburen. Leg ze uit, dat die gematigden bij een wandaad of aanval, gepleegd door radicalen, NIET voor jou -of voor de Joden op de bres zullen gaan en ze kunnen zich dat niet voorstellen. Ze zullen dat niet van jou aannemen, althans niet voetstoots. En als ze er nog eens achter komen…..Tja, hópen, dat het dan niet al te laat is.
   En Esther Voet bedoelt het allemaal goed, maar ís wat licht voor haar taak, dat hebben we hier al enige malen kunnen constateren. Echt op de bres staan, doet ze niet, niet zoals het zou moeten. Iets te veel van de moderne westerse (goed)mens in zich vergaard, vrees ik. Anders begroet je zo’n van Bommel niet met een (judas)kus, dat moet ik eerlijk met (o.m.) Martien eens zijn.

   Like

   • Wachteres zegt:

    @ Theresa

    Daarom is het zo belangrijk dat we de mensen duidelijk kunnen maken, op veel manieren, hoe de islam in elkaar zit en hoe links daarin meegaat.

    Mensen weten in het algemeen helemaal niets over afspraken die er gemaakt zijn en wat de EUSSR eigenlijk van plan is.

    Ik zit vaak erover te denken hoe je nog meer mensen kunt bereiken, dan we nu al doen.

    Like

   • Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

    @ Wachteres
    “Ik zit vaak erover te denken hoe je nog meer mensen kunt bereiken, dan we nu al doen.”

    Ik stel voor dat we sticker papier kopen, een printer hebben we allemaal.
    Wat veel mensen graag doen is spelen met de smartphone en tablet en overal kiekjes maken.
    Nu is er een website waar je QR codes kunt maken je kent ze wel ze staan vaak ook op vrachtwagens en folders en die verwijzen je dan naar een website.
    Kijk maar eens op http://nl.qr-code-generator.com/
    Maak er een paar van links naar dit blog en genereer een QR code.
    Plak die her en der in je woonplaats, ik verwacht dat mensen ze gaan zien en denken hey wat is dat en maken er gebruik van.
    Moesten we allemaal gaan doen.

    Like

  • Republikein zegt:

   Ja, wachteres, waren we allemaal maar zo slim,cheers!

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   “Ik ben het er toch niet zo mee eens, er zijn toch ook goed moslims? We werken samen in een groep en respecteren elkaar. Als je nu allemaal wat doet, dan komt het toch wel in orde”?

   De goede moslim van vandaag kan morgen plotseling een slechte moslim zijn. Hoe dat komt? Omdat de islam een sluipend gif is dat de menselijke geest aantast dit verwezenlijkt door en in combinatie met een absoluut angstaanjagende sociale controle in islamitische gemeenschappen. Het is een soort verklik maatschappij zoals vroeger in communistische systemen maar dan in het kwadraat.

   Zodra de mensen het echt boosaardige karakter van de islam inzien als politieke ideologie (per definitie is het geen godsdienst, want godsdiensten verheffen mensen en de islam vernederd en onderwerpt) kunnen ze ook het gevaar inzien. Gevaar zowel voor de goede moslim alsook voor alle niet moslims. Nog nooit is er een islamitische samenleving geweest die over een langere periode vrij was van geweld. Kan ook niet want het geweld is het levenselixer van de islam. Het geweld in de islam is zowel naar binnen gekeerd tegen haar eigen aanhangers alsook naar buiten gekeerd tegen alle niet moslims.

   Ik wacht al decennia op grote islamitische protestdemonstraties tegen het islamitische geweld. Demonstraties van duizenden moslims op de dam. Met spandoeken waarop staat islam is vrede en daarom distantiëren wij vredelievende moslims ons van het islamitisch geweld en alle moslims die hiervan dader zijn. Maar helaas deze demonstratie zal er nooit komen. Waarom niet? Omdat elke moslim weet dat de radicaal de beste islamitische papieren heeft. Zou de zogenaamde niet radicale moslim zich openlijk en masse distantiëren van de radicaal dan zou vanaf die dag de desintegratie van de islam als pseudo geloof, als ideologie en als wereldgemeenschap ingezet worden.

   Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Tsja, mooie speech.
  Jammer dat bijna niemand ‘m leest.
  Wat wél zou werken: zet die speech op YouTube en zorg dat mensen te weten komen dát-ie er staat.
  Dat gebeurt trouwens vanzelf als mensen weten dat je er een gewoonte van maakt om dingen op YouTube te gooien.
  Dat hadden de mensen allang kunnen weten dát Wilders daar een gewoonte van maakt.
  Als de PVV een goede raad had opgevolgd uit 2010.
  Ik herinner maar weer eens aan het advies dat wijlen Jaap Mollema (Van Frikschoten) al sinds 2010 herhaaldelijk aan de PVV heeft gegeven.
  In een comment van 2011 op AmsterdamPost – en hier herhaald: http://bit.ly/1fGo16V – verwoordde ik het zo:
  “Frik geeft de PVV al een paar jaar een goed advies, maar ze zijn te stom en te angstig om erop in te gaan.
  Dit advies: laat PVV-ers van kwaliteit – de Blonde Satan zelf, Bosma, Brinkman, Agema en deze Ton van Kesteren – filmpjes op YouTube zetten waarin ze hun standpunten uiteen zetten m.b.t. belangrijke items.
  En dan “gaan die filmpjes viral” zoals Frik dat zegt en dan heb je een enorm bereik.
  Oh ja, als ze hun verstand bij de PVV terugvinden en toch eens die filmpjesgaan maken: ZE MOETEN ZICH GOD-EEUWIG-GIET-GLOEIENDE-NAKENDE-NONDEJU LATEN COACHEN !!!!!
  Door mij bijvoorbeeld.
  Of beter nog: door Roelf-Jan Wentholt, die camera-man is en een erkend en ervaren media-trainer op het hoogste niveau.
  Ik heb de juiste mensen in de PVV op Roelf-Jan attent gemaakt.
  En niet met een mailtje: in een persoonlijk gesprek met Martin Bosma
  De PVV kan zó van Roelfs voortreffelijke diensten gebruik maken.
  Roelf is niet alleen 100% bekwaam maar ook 100% betrouwbaar en zal aan de PVV niet de prijs vragen die hij van CEO’ s in het bedrijfsleven vraagt.
  Nooit meer iets van de PVV gehoord op puntje Roelf-Jan.
  Is het geldgebrek?
  Lamzakkigheid?
  Onbenul?
  Angst & Wantrouwen?”

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Oh ja: en graag nóóit meer Vz schrijven!
  Iedere keer moet ik weer bedenken: wat betekent die maffe afkorting ook alweer?
  En dan weet ik het weer: dat is een insiders-afkorting van vergadertijgers en motie-indieners en het betekent “voorzitter”.
  En het stáát ook zo raar in een tekst, dat “Vz”.

  Like

 7. tjonge zegt:

  preciesssss !!!!!!!

  Like

 8. wouteenhoorn zegt:

  Dit is een beetje oude wonden openrijten meneer Pennings. Was dat nodig.Maar ja volgens Uzelf leest toch bijna niemand zulke verhaaltjes. Dat is heel jammer maar in dit geval iets minder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s