“Kutmarokkaan” “pedagogisch verantwoord”

Screenshot_28

De president van de rechtbank ‘s-Gravenhage vindt het ‘pedagogisch verantwoord’ dat een Haagse kinderrechter een 14-jarige verdachte uitmaakte voor ‘kutmarokkaan’.

Advocaat mr. Walter Römelingh is verbijsterd dat de kinderrechter bij een jeugdstrafzaak dat woord ongestraft in de mond mocht nemen.

Zijn cliënt, een 14-jarige jongen met een Nederlandse moeder en een Egyptische vader, moest deze zomer voorkomen omdat hij werd verdacht van het in brand steken van een mobiel toilet. „Tijdens die zitting zei rechter mr. H. Nijman tegen de jongen: Je wilt toch niet dat de mensen in je buurt je zien als een van die kutmarokkanen?”, vertelt Römelingh.

Lees verder>>>

(h/t Republikein)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Kutmarokkaan” “pedagogisch verantwoord”

 1. bobzelf zegt:

  Hoezo ?? ,zijn er ook nog andere marokkanen dan KUTMAROKKANEN ??
  GA EERST EFFE IN GOUDA VRAGEN , VOORDAT JE ANTWOORD GEEFT !!
  RESPECT MAN , RESPECT , PETJE ACHTERSTEVOREN OP , KAPUCHON ER OVER HEEN , EN VIEZE TERING HOER ROEPEN TEGEN MIJN VRIENDIN !!
  whahahahaha
  Hij had mij niet gezien !!! , IK HEM WEL WHAHAHAH !!
  en wacht dacht U ?
  1 uur later zat ik op het politiebureau !!
  wilt u deze zielige jongen nooit meer slaan ,zei de agent !!
  Ik zei , nee hoor , dat beloof ik !
  De volgende keer !!! schop ik hem dood !!
  Ik heb de bekeuring wel betaald hoor , was zo leuk om te doen !!
  en het geld meer dan waard !!!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Mooi, dat is nog eens een realistisch oordeel. Want het gegrond verklaren van zo’n soort klacht (of, je kunt nog beter zeggen: futiliteit) zou betekenen, dat magistraten voortaan bij elke zaak ieder woord op een goudschaaltje moeten gaan wegen, zelfs ongeacht de context waarin het gezegd wordt. Anders riskeren ze een aanklacht.
  Ziet U het voor U? Daar moet je toch niet aan denken!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Er zijn toch geen anderen ??

  Like

 4. Petrossa zegt:

  en het was nog een egyptenaar ook. Om je rot te lachen.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  SUPER..!!!! Komt het toch nog goed met dit land.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Waarom zitten die criminelen nog steeds in ons land??!!!!
   TUIG!
   De linkse graaiers (OOK TUIG!) vinden het niet alleen goed dat onze bejaarden tot op het bot worden uitgekleed, maar ze zijn er ook de schuld van dat bejaarden worden mishandeld door die griezelige angstaanjagende moslims!

   Like

 6. Avidia zegt:

  Er zijn alleen maar kutmarokanen al hoewel het woord slaat op het vrouwelijk geslacht, zou ik willen zeggen, LUL maroanen, klinkt meteen veel beter, want het zijn allemaal lullen, niets meer en niets beter. We kunnen hartstochtelijk zonder hen.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Kleine vraagje, jatoch, moet kunne toch he, of?
  Hallo, ik wil gaan trouwen met een vrouw van origine Marokkaanse en ook wonend in Marokko. Wat moet ik allemaal voor papieren invullen zowel daar als in Nederland.
  Achmet, u weet toch, van bijstand en zere rug!

  Uw hoop in bange dage zegt.

  De benodigde papieren voor trouwen IN Marokko:

  1. Capacité de mariage – aan te vragen bij Ned ambassade te Rabat
  2. INTERNATIONALE geboorteakte – aan te vragen bij uw gemeente
  3. VOG uit Nederland met als reden van aanvraag “trouwen in Marokko” – echter per 1 april 2009 worden er door Nederland geen VOG’s meer afgegeven omtrent “trouwen in Marokko”. Dit is momenteel nog een probleem, dus hopelijk kan ik u daar zsm antwoord op geven. Probeert u zelf ook goed na te vragen voor een geschikt alternatief.
  4. INTERNATIONALE ongehuwd verklaring – aan te vragen bij uw gemeente
  5. Werkgeversverklaring en salarisstrook
  6. 4 pasfoto’s
  7. Fotokopie van uw paspoort
  8. Fotokopie van uw ID kaart – klinkt misschien raar dat ze om zowel paspoort als ID kaart vragen, maar doet u het maar wel voor de zekerheid.
  9. Certificat de nationalité – aan te vragen bij de Ned ambassade te Rabat
  10. VOG uit Marokko – aan te vragen bij Ministerie van Justitie te Rabat. Kunt u doen als u in Marokko bent. Is niet al te moeilijk.
  11. Doktersverklaring – het beste om dit aan te vragen in Marokko. Voor u en uw aanstaande vrouw. Gewoon bij een dokter in Marokko.
  12. Shahada van de Islam – een officiele verklaring dat u Moslim bent. Mocht u deze nog niet hebben, dan kunt u deze ook in Marokko bij de l’addoul (notaris die u helpt met de procedure) aanvragen.

  Wat betreft de *capacité de mariage en *certificat de nationalité, kunt u het beste een email sturen naar RAB-CZ@minbuza.nl
  Dit is de Ned ambassade in Rabat en zij kunnen u vertellen wat u moet overhandigen aan papieren (u en uw aanstaande vrouw) als u deze 2 documente wilt hebben van de ambassade.

  De *Internationale geboorteakte *Internationale ongehuwdverklaring *werkgeversverklaring *VOG (al is deze momenteel niet beschikbaar zoals ik hier boven heb beschreven), dient u wel te vertalen naar het Arabisch. Aan te raden om dit in Nederland te doen bij een beëdigd vertaler en die deze ook gelijk in Nederland legaliseert. Een goede beëdigde vertaler in Den Bosch is; Laroussi Vertalingen. info@laroussivertalingen.nl

  Ps let u er wel goed op dat de geboorteakte en ongehuwdverklaring ook daadwerkelijk INTERNATIONAAL zijn. Dit kunt u gewoon zo vragen aan uw gemeente.

  Succes Uw koning Mo 66.

  Like

 8. Jan zegt:

  Marokkaanse partijen willen daar verder waar de nazi’s eindigden:

  Moroccan parliament moves to outlaw contacts with Israelis
  A large majority of Moroccan lawmakers has proposed legislation that would outlaw any contacts with Israelis. If it is passed, even private or indirect dealings with the “Israeli entity” would become a criminal offense punishable by two to five years in prison and a heavy fine. … of approximately €10,000 to €100,000, and the possibility of the removal of the right to a pension, dismissal from work or the removal of Moroccan citizenship,
  http://www.timesofisrael.com/moroccan-parliament-moves-to-outlaw-contacts-with-israelis/

  DAt kankergezwel dat islam heet zal met wortel en tak moeten worden uitgeroeid (samen met het criminele socialisme)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s