LAAT RUTTE ZIJN KARWEI MAAR AFMAKEN!

Screenshot_23

Rotterdam 1940

Laat Rutte zijn karwei afmaken?? Dit land wordt finaal kapot bezuinigd en dat moet hij ook echt afmaken?? Iedereen, zoals de oppositie in het parlement en de heer Geert Wilders willen Rutte c.s. stoppen door hem de koffers te laten pakken – wij niet.

Wij vinden dat het incompetente studentje Rutte zijn karwei af moet maken door Nederland compleet naar de verdommenis te helpen, luid schaterlachend, liegend, kruipend ten paleize en likkend naar boven. We kunnen ons geen betere premier wensen, geen betere coalitie. Deze “regering van Amsberg II (2013-2015)” onder leiding van “koning” en “koningin” is bij uitstek geschikt om ons lichtjaren vooruit te helpen. Zoals Rotterdam werd platgelegd, zo gaat deze regering dat met heel Nederland doen – opruimen en opnieuw beginnen.

Met dit verschil:

“DEGENEN DIE AANTOONBAAR DE ROTZOOI HEBBEN VEROORZAAKT WORDEN UITGESLOTEN VAN VERDERE DEELNAME AAN DE SAMEN-LEVING EN MOGEN DUS AL HELEMÁÁL GEEN BEMOEIENIS MET DE GROTE SCHOONMAAK HEBBEN!!”

Lees verder>>>

(h/t Republikein)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op LAAT RUTTE ZIJN KARWEI MAAR AFMAKEN!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Daar hebben we de zoveelste linkse idioot:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/14132/Algemene-Politieke-Beschouwingen/article/detail/3516698/2013/09/26/Een-voorwaardelijk-cordon-sanitaire-om-de-PVV-zou-verstandig-zijn.dhtml
  Links heeft in de afgelopen decennia genoeg verpest in dit land, laten we dat niet vergeten!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   “Het is duidelijk dat Wilders met zijn gedrag – met het weglopen uit de Catshuisonderhandelingen in 2012 als dieptepunt – elke kans op toekomstige samenwerking met enigerlei andere partij verspeeld heeft.”

   Alweer jengelen over het ‘weglopen’ van Wilders!
   Nog even, en er blijfven wéér alleen maar ‘strategische stemmers’ over!
   Het wordt zo langzamerhand trekken aan een dood paard.
   Ik denk dat eerst de kroegbaas en de veilingkabouter ‘aan de macht’ zullen (en ter lering moeten) komen, waarna Nederland de doodsteek krijgt, en pas dán zal men misschien massaal gaan stemmen op Wilders.
   ALS die dan tenminste nog leeft, want de ‘haat-machine’ maakt overuren.

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  …Lubbers, lees: Rutte gebruikt ze ook ls hij weer eens de minima wil naaien…
  http://loorschrijft.blogspot.nl/2013/09/de-beste-premier.html#more

  Like

 3. Jean zegt:

  Dat wil zeggen, als het goed en degelijk uitgevoerd wordt, dat elke Nederlander nadien beschikt over ± 25 ha grond/eigendom! En dat zal ook betekenen dat we nergens nog een soepjurk resp. kopvod en Ambsbergers tegenkomen?
  Joepie, Als wij Vlamingen dat ook toepassen dan zijn we in de lage landen van een gigantische ballast én overlast verlost.
  Stuur Rutte met een TGV naar Brussel dan gaat dat proces sneller in werking want daar zitten de specialisten in afbranden, platbranden, reetlikken en geld verbrassen.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Tussendoortje… Kan u ook overkomen. Tip: laat al uw dure spullen THUIS en laat niet teveel geld op uw bankrekening staan.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/3517274/2013/09/27/Slachtoffer-maakt-foto-van-zijn-berovers.dhtml

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  O.K. Volgend jaar gemeenteraadsverkiezingen. Dat lost niets op omdat de deelname van de PVV daarin beperkt is. De verkiezing voor het E.P. heeft een signaalfunctie. Wachten op de volgende verkiezing voor de TK is te kostbaar want in de tussentijd wordt teveel vernield. Dus: (!!!)
  R E V O L U T I E .
  De demonstratie op de Koekamp heeft aangetoond dat het mogelijk is om voldoende menskracht op de been te krijgen. In dat gezelschap zaten vrijwel zeker voldoende mensen met organisatie-talent. Zo snel mogelijk onderlingen contacten leggen en aan de slag.
  W I L D E R S voor P R E M I E R !!!

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Ik begrijp de gedachte achter het stuk: het volk moet drastisch geconfronteerd worden met de vreselijke uitkomst van de gevoerde links-liberale politiek. Op zich is dat nodig, wanneer woorden de mensen niet meer kunnen overtuigen, maar ik hoop – misschien tegen beter weten in- dat het niet zover hoeft te komen.
  in het bovenomschreven scenario voorzie ik namelijk ik legio slachtoffers, waaronder veel onschuldige.En wie moet deze totale ruïne weer opbouwen, wanneer ons alle middelen zijn ontstolen?
  Vergeet ook niet dat in het laatste geval een murw gebeukt en kaalgeplukt volk zich aan een superstaat, die hier dan de lakens uitdeelt, met geweld moet ontworstelen.Dit monster, de EU, lijdt aan grootheidswaanzin en het zal alle middelen tegen het volk aanwenden om te voorkomen dat het weer op eigen benen staat.

  Wij kunnen het totale verraad van ons land beter in een eerder stadium verijdelen, voordat de vernietiging van ons land een feit is geworden.
  Dat is meer de lijn die Wilders volgt en die lijkt mij eigenlijk minstens zo constructief.
  Dat er puin moet worden geruimd is zonneklaar, want wat de volstrekt ondoordachte handelingen van politiek correct achterlaten is absoluut puin Het ruimen daarvan kan mij niet snel genoeg beginnen!

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  @Henk V: 11.39. uur. Henk ik sluit mij aan bij jouw reactie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s