NOS-Journaal-ratten uit hun collaboratie-holen gedreven door voetbalschandaal Qatar (+ update!)

Screenshot_10

(Door: Martien Pennings)

Vanavond op het NON-journaal van 18:00 uur. Mijn bek viel open. Want als je op het NON-Journaal over die dictaturen in het Midden-Oosten hoort, je weet wel waar die seksueel aangedreven, racistische roofmoordenaars- en slavenhalers-ideologie heerst, dan hoor je zalvende woorden en zie je beelden . . . . eh . . . . nou, bijvoorbeeld van Beatrix met haar hoofd zwaar ingepakt ter ere van die islam – ja, dát was de bedoelde ideologie: goed geraden! – en in gezelschap van in waardigheid badende en in het wit geklede moordenaars met vette rotkoppen die maar één ding voor ogen hebben: de wereld onderwerpen aan dat anti-humane totalitarisme.

In juli 2012 schreef ik over de vrouw die ik al meer dan eens hoererij had aangewreven, vanwege haar privé-audiënties met de moordenaar en genocidalist-in-spe Mag Moet Abbas onder de titel “Prostitueert Beatrix van Oranje zichzelve voor een handvol kunstgras?” Dat ging over het bezoek van Trix en Willem en Maxima aan het islamitische parasietenstaatje Qatar. Hier is het anderhalve-minuut filmpje dat het NON-journaal er aan wijdde: “Koningin Beatrix is aangekomen in Qatar”.

Maar nu viel mij de bek dus open. Een uitermate kritische reportage – kijk vanaf 4:25 -over dat wereldkampioenschap voetbal van 2022 dat via corruptie en Sarkozy (dat rijmt) is toegewezen aan Qatar. Ja, daar zit waarschijnlijk die kunstgras-connectie! Inmiddels blijkt het daar veel te heet om er ’s zomers te spelen en dus zou het naar de winter verplaatst moeten, maar dan is in alle belangrijke voetballanden de competitie in volle gang. En dus begon de FIFA zich te roeren. En de schandalige behandeling van de “gastarbeiders” die aan de nieuwe stadions werkten kon blijkbaar niet meer onder de pet gehouden worden. Zelfs de linkse “Guardian” begon aan de bel te trekken.

Onder die druk moest zelfs het NON-journaal de waarheid gaan vertellen. Tientallen dode Aziatische koelies bij de bouw van de stadions. Contracten voor Nepalezen van 430 euro per maand aan werkloon, die al op het slavenschip – pardon: in het slavenvliegtuig – werden verscheurd en vervangen door contracten voor 180 euro. Geld dat ter plekke überhaupt niet eens werd uitbetaald. Dermate gruwelijke leefomstandigheden – check dan die beelden! – dat zelfs Nepalezen zeggen: we hoeven ons achterstallig loon geeneens meer. Geef ons alleen ons paspoort en een vliegticket en laat ons naar huis gaan.

Hoe besluiten we hier?

Leve de koningin . . . eh . . .  de prinses!
Leve de koning!

Respect voor de islam!

Update – de originele video van “The Guardian”:


______________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op NOS-Journaal-ratten uit hun collaboratie-holen gedreven door voetbalschandaal Qatar (+ update!)

 1. Martien je hebt niet aangehaald dat Qatar verboden voor Joden is. Dit heb ik al diverse keren gemeld ook bij de landelijke media maar dat werd gelijk verwijderd. Ik ben benieuwd hoe de KNVB reageert als ze er achter komen

  Like

 2. De islam is het grootste schandaal van de geschiedenis en het heden. En het NOS-journaal heeft het maar over jarenlange onderdrukte en gediscrimineerde moslims en ‘enkele’ radicalen van hen… die het beu werden… en zodoende… of heb ik het mis?

  Like

 3. bobzelf zegt:

  Dit vuile gedoe is AL EVEN BEZIG OOK IN DIE ANDERE GEWELDIGE OLIE LANDEN WAAR U NU OOK GOEDKOOP UW VAKANTIE KAN GAAN VIEREN !!
  DUBAI , NIKS MAG, van die viezerikken MAAR ALS JE BETAALT DAN MAG ALLES ,
  Alcohol ?? hoeveel wilt u hebben 1 liter of 1000 liter , hoeren , desnoods bussen vol
  gesluierd ?? , nou niet in waterpijp lurk tenten !
  Maar dan komt het : die peperdure flats etc moesten allemaal met een noodgang uit de grond gestamd worden ., incl dat palm eiland !!
  En de pakistaners, indiers etc hebben een contract waarin staat dat ze niet hoeven te werken als het 50 gr. dan wel erboven is !!
  Dus wat ziet U op TV het weerbericht , nou ik kan u verzekeren daar in die woestijn :
  DE REUSEL LOOPT JE REET UIT , MAAR altijd 48 , 47 , 49 graden al is het 55 !!
  Dus zo ziet onze wereld eruit !!
  Wanneer wordt er op die rode knop gedrukt , of een zondvloed , gewoon in 1 x HET LICHT UIT ,MAAR DAT ZONDER EU !!!
  EN ALS IK DAN AAN DE HEMELPOORT PECHTHOLD ZIE STAAN TE SLIJMEN :
  VAN ik heb toch mijn best gedaan , schop ik hem …………… (censuur!!!, webmaster)!!

  Like

 4. s breget zegt:

  Och hebben de NL weer iets om trots op te zijn een gewezen koningin die de rijke landen van gratis slaven voorziet .Zo ik weet doet geen enkel ander staatshoofd haar na.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Kan er niet meer over nadenken. Is allemaal huichelend collaborerende tuig dat niet geeft om hun bevolkingen respectievelijk democratische besluitvormingen of de minst minimale humaniteit. Hun geblér is allemaal voor de bühne. Ik verdenk de elite van hoog tot laag zelfs van minachting voor het volk. Uit het zicht van iedereen wordt alles onder elkaar verdeeld in allerlei hiervoor speciaal gecreëerde niet meer uit elkaar te houden G.O’s en N.G.O’s. Geef mij dan toch maar liever de NSB-ers op de Koekamp.

  Like

 6. Jean zegt:

  Wedden dat er ook hier stinkend rijk worden via die onmenselijke barbaarse praktijken? Wedden?
  Ik zou maar eens beginnen rond te kijken in dat EU gedrocht waar die islamlovers hokken.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Ik zag het ook op journaal van 18.00 en wilde er bij geschikt artikel op reageren. Maar de heer Pennings was mij (gelukkig) voor met een heel artikel. Dat Uw be., mond openviel was uiteraard alleen omdat ,t op journal kwam. Neem toch aan dat U allang wist hoe die (niet moslims) uitgebuit worden. Op internet is er genoeg van te zien.
  Nooit eerder had ik iets dergelijks uit die “paradijsjes” op NOS gezien. Ik denk toch ook dat U meer weet van de mistoestanden in die landen. Wat ik me wel afvraag: Wat weet de gemiddelde NL-er ervan.??? Dat zou ik wel eens willen weten. Die paradijs-landen ( volgens de voormalige konnegin en de huidige koningin [ die ook nog eens erbij zei::”de vrouwen hebben daar gelijke rechten en kansen als mannen ] zijn inwerkelijkheid voor de ondergeschikten meer dan een nacht-merrie. Dat zulke Z,K,H / H.K.H- mensen, waar 3/4 van NL tegenop kijkt, die uitspraken doen, vind ik erg kwalijk.
  Waarschijnlijk nemen veel NL_ers het klakkeloos aan. Helaas heeft de Heer Wilders dat toen verkeerd aangepakt door over dat hoofd-doek(je) te beginnen. Met betrekking tot die “paradijsjes”, had HIJ gelijk op-moeten-inhaken hoe de mensen daar uitgebuit worden.
  Nu buiten die omhoog-gevallen “nouveau-riche”, parvenu,s, bevolking van andere landen uit. Het is nog niet zo heel lang geleden dat hij z,n eigen bevolking uitbuitte, toen hijzelf en de
  zijnen, zo arm waren als kerk-ratten, sorry moskee-ratten.

  Like

 8. Q zegt:

  Als je dan merkt hoe onze politici op zulk nieuws reageren moet ik altijd denken aan die cartoon
  waarin 2 van die figuren met hun neus op zo’n situatie gedrukt word en dan zegt de een tegen de ander : niks zeggen, anders radicaliseren ze.

  Like

 9. maria zegt:

  Een Indische kennis met een Joods klinkende naam mocht bij een tussenstop in Dubai het vliegtuig niet uit. Maar Qatar is toch ook sponsor van de salafistische “rebellen” en jihad-spreekbuis Al-Jazeera? Die FIFA bobo’s zijn gewoon stuk voor stuk omgekocht want wat Qatar aan mensenrechten tekort komt hebben ze aan geld teveel. En we weten nog niet half hoe corrupt en onmenselijk dit regime is….

  Like

 10. Jade zegt:

  Het is wel duidelijk dat wij, na de machtsovername, onder precies
  dezelfde omstandigheden aan het werk mogen.
  Prima stukje heer Pennings, wordt a.u.b. minstens 100 jaar…

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Ik zat het the lezen in The Guardian, en het filmpje bekeken. Ook nog even paar Engelse TV op satelite, toen ik bij Engelse zender zelfde zag. Nu hier dus die update. Maar wat ik iemand beetje hatelijk als reactie zag geven, dat ,t allemaal niets uitmaakt. Helaas toch wel enigszins waar.
  Al zou je het voor die wouwelaars op die grote achterwand in de 2e kamer projecteren. Wat maakt eigenlijk nog indruk.??
  Tegen 23.00 zag ik op NL-tv nog even dat gezelschap aanzitten aan tafel met o.a. de konnegin e.a hoogwaardigheids-bekleders, maar zonder WIJN uiteraard. Ook die Wientjes ( van de gouden W.C-brillen, zat erbij.

  Like

 12. Pingback: Johan Derksen: “Das weiß der Führer nicht!” | E.J. Bron

 13. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Qatar en Saoedi-Arabië vernietigen elkaar in Egypte. Ook worden beiden bedreigd door Iran. Al deze landen doen er verstandig aan zich te bekeren tot mijn religieuze ideologie. Dit betekent dat zij hun geld en hun olie moeten geven aan mij. De hel is immers eeuwig.

  Like

 14. nieuwsbreker zegt:

  Fuck deze shit. We zitten achter Demmink aan de hoogste baas van justitie die is betrokken bij moord op kinderen en verkractingen van kleine kinderen. http://nieuwsbreker.wordpress.com/2013/09/29/het-bewijs-tegen-demmink-ligt-in-een-kluis-in-duitsland/

  Like

 15. Pingback: NOS-journaal: islamofilie, Israëlhaat, incompetentie | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s