Een derde deel van de Oostenrijkers zal dit weekend rechts stemmen

Screenshot_28

H.C. Strache, de leider van de Oostenrijkse partij FPÖ 

H.C. Strache heeft voor zijn verkiezingscampagne zelf gerapt. En enkele Turkse groeperingen hebben zijn rap veranderd – in een of andere Turkse tekst, waarin Oostenrijk al van de Turken is.

De Britse krant “The Telegraph” maakt zich zorgen over de toekomst van de Europese Unie, want volgens de prognose wil een derde deel van de Oostenrijkers op een eurokritische partij stemmen, vooral op de FPÖ van Strache:

Een absolute waarschuwing voor de eurozone: bijna een derde deel van de Oostenrijkers zou dit weekend op een anti-euro partij kunnen stemmen.

The Telegraph

Welnu, vooral voor de banken moet dat een waarschuwing zijn, die immers hun zaken doen met de schuldbrieven van de schuldenlanden en via de borgstelling van de noordelijke landen.

Zij zouden zich zorgen moeten maken over deze trend.

Video:

 

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/28/ein-drittel-der-oesterreicher-werden-am-wochenende-rechts-waehlen/#more-48989

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Oostenrijk, Turken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Een derde deel van de Oostenrijkers zal dit weekend rechts stemmen

 1. Q zegt:

  …Volgens de peilingen wil 30 % …

  Zal wel net zo gaan als hier dan.
  Uitslag a.s. maandag : FPÖ – 30 stemmen

  En dan zo’n glunderende staatsvertegenwoordiger die ’s avonds op t.v. met een bezorgd gezicht uit komt leggen dat het hem tegenvalt dat de peilingen toch gelijk hadden en er toch nog zoveel mensen FPÖ stemmen …

  Like

 2. Jan zegt:

  “Mehr Mut für unser ‘Wiener Blut’ – Zu viel Fremdes tut niemandem gut”*

  Strache: “Häupls Wiener SPÖ ist bestenfalls eine Karikatur der einstigen stolzen Sozialdemokratie. Ich glaube, es ist Zeit, dieses rote Diktat demokratisch abzuschütteln.”

  * SPÖ, ÖVP und Grüne hatten das “Wiener Blut”-Plakat in den letzten Tagen heftig kritisiert. Zuletzt sagte die Wiener Gesundheitsstadträtin Sonja Wehsely (SPÖ), die Kampagne sei “lebensgefährlich”.
  http://diepresse.com/home/politik/wienwahl/588632/Strache_SPOe-ist-IslamistenPartei-

  SPÖ Wien: FPÖ-Kampagne “lebensgefährlich”
  Das Wiener Gesundheitswesen brauche Migranten, betont SP-Stadträtin Wehsely. Die Positionen auf den “Wiener Blut”-Plakaten der FPÖ seien daher “sogar lebensgefährlich”.
  http://diepresse.com/home/politik/wienwahl/588609/SPOe-Wien_FPOeKampagne-lebensgefaehrlich

  Socialisten hebben patent op idiotie.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Zo, zo……Nou, dan maar hopen op véél stemmen voor de FPÖ, hè.
  Ja, natúúrlijk ziet de EU-elite dat met angst en beven tegemoet: Weer een factor, die de EUSSR zou doen wankelen. (en die tegelijkertijd Wilders’ National Freedom Alliance weer een stapje dichterbij zou brengen.) Nàchtmerrie-achtig gewoon! -Voor húllie, wel te verstaan.

  Like

 4. Fred zegt:

  Als daar maar geen auto- of een ander ongeluk van komt.

  Like

 5. Trucker zegt:

  FPÖ moet ik steeds denken aan de betreurde Jörg Haider charismatig man én niet bang veel gelijkenis met “onze” El Cid ook niet bang en charismatig.
  Zou het dunnetjes door de broek lopen bij links multikul islamofiel geitenwollensokken gedachtengoed (dat goed achteraan is relatief :SLECHT zou er moeten staan maar grammaticaal onmogenlijk).
  Soms leest een mens eens iets goed en dit doet me deugd want het is meer dan “eurokritisch” het is zeer zeker iSLAMOFOOB dat is het beste aan het geheel.
  Rechtse én islamofobe Oostenrijkse kiezers kunnen wel eens de kiezel in het eurabia-raderwerk zijn en volgend jaar hup de massale stenen ertussen zodat het (aan een never ending euro infuus hangend vehikel) knarsend tot een vroegtijdig einde komt, dit samen met zijn duivelse islamofiele recht uit de hel komende despoten/ dictators en zonnekoningen.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Goed nieuws in mijn ogen! Laat de RODEN maar sidderen en beven, met hun maatjes van de LIBERALEN,LINKS-LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN. De bevolking in Europa begint het spuugzat te worden, het gedonder met de ISLAM en de verdoemde EUSSR. The plot thickens!

  Like

 7. jans zegt:

  IDD: weg met de euro en weg met de islam.

  Like

 8. Jade zegt:

  Oei, de EU komt in gevaar, dus dat wordt vast
  weer knoeien met de stemmen…

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jade: 20.38. uur, op 28/9. Dat zou zomaar kunnen gebeuren Jade. De communist Lenin zei ooit het volgende: ” het maakt niet uit wat de mensen stemmen, MAAR WIE de stemmen telt”. Ik heb van de stemming in Nederland, op 12 september 2012 een vieze smaak in de mond gekregen!

   Like

 9. louis-portugal zegt:

  30 % . ik hoop dat het waar is en eigenlijk dat het nog veel mneer wordt.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  In Oostenrijk werd ook ooit de Ottomaan gestopt. laten we hopen dat dit tevens werkelijkheid gaat worden voor het begin van een stop en ontmanteling van de EU.

  Like

 11. Trucker zegt:

  @ Jade 28 september 2013 om 20:38

  Ik zal niet ver bezijden de waarheid zijn als ik stel dat we in de aanloop naar de verkiezingen de voluntarist verhofstad veel in de media gaan zien om ons te behoeden voor nationalisme (want dat is de aanzet zoals in 40-45 kwaakt hij daarover) en dankzij europa was er vrede…ga het maar vertellen aan de Yougoslaven.
  Het zal zegeningen zijn over hoe goed europa is ()a voor hun die er hun goedbetaalde boterham verdienen) en hoe veilig het geworden is en hoe groot de markt geworden is en het gemak van reizen…GO TO HELL with this crap zeg ik dan.
  Het leven is schandalig duur geworden de prijzen swingen de pan uit, veiligheid op straat of op het openbaar vervoer is een relikwie uit het verleden, de linkse multikulle geitenwollensokken islamofiele KNETTERGEKKEN maken ons wijs dat de aarde door de mens naar de vaantjes gaat en passen dus DRAKONISCHE maatregels toe om ons te beboeten/ bestraffen en PLUIMEN, zadelen ons op met een barbaarse achterlijke cultuur islam hebben geen geld voor gehandicapten, weduwen en wezen maar BAKKEN (wat zeg ik SLOTEN) geld voor de asielTOERIST en vreemdeling en illegaal, TONNEN GELD voor lieden die nog nooit een slag gewerkt hebben die hier komen om onze sociale welvaart onderuit te halen in SNELTREINVAART waar de TGV bij verbleekt.Recht naar de hell zoals in mijn ander topic.
  PS die neppers die zichzelf een air aanmeten “wij weten het” die verrekte wetenschappers die kwaken dat de aarde aan het sterven is…GODVERDOMME miljarden jaren draait die bol, de natuur heeft geen mensen nodig om zichzelf te reguleren, en dan hoor je die lulletjes rozenwater precies lullen over de aarde warmt op (heb vorige winter 800 euro’s mogen dokken op 3 maand om mijn kot heet te stoken waar was die opwarming dan???????).
  KNETTERGEK punt aan de lijn.

  Like

 12. Tiemen Veenstra zegt:

  De junta in Brussel zal dit wel zo uitleggen dat 70% van de Oostenrijkers vóór de Anschluß bij de EUSSR is en het liefst de grenzen wagenwijd open zet voor de cultuurverrijking uit Afrika, Arabierië en Romaland…. 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s