Een open brief

Screenshot_21

(Door: Ya´akov Siepman)

21 september 2013 zal de annalen ingaan als de dag van het publiek protest gericht tegen de VVD/PVDA regering. Deze bijeenkomst was georganiseerd door de landelijke PVV in Den Haag. Na het protest is er een lawine aan opinies in de landelijke en de sociale media de revue gepasseerd. Van steunbetuigingen tot aan doodsbedreigingen toe, getwitterd en geschreven richting de heer Wilders. Het heeft de gemoederen zowel links als rechts in het politieke spectrum van Nederland aardig verhit.

En of je nu voor of tegen de PVV bent maakt niet uit, maar op de manier waarop deze partij en Geert Wilder als persoon gedemoniseerd wordt, loopt de spuitgaten uit. Nog even en de pogroms breken uit en we hebben een tweede Pim Fortuyn. En wederom dankzij de linkse media, publiekelijk opgedrongen opinies, en op de persoon gerichte beschuldigingen door links georiënteerde partijen en personen.

Echter groot was mijn verbazing dat ik een column las van het CIDI, waarin Esther Voet Geert Wilders verzocht afstand te nemen van bepaalde rechts extremistische personen en bepaalde groeperingen die op zaterdag 21 september aanwezig waren tijdens het protest op de Koekamp. Dit verzoek kwam naar aanleiding van een fotoreportage gemaakt door de ultralinkse anarchistische organisatie KAFKA.

Ik vind het ook uitermate knap van de fotografen Tim Vlaarbeek en Jaap van Beek van KAFKA om al deze personen die zij opnoemen en van wie zij foto’s  hadden gemaakt uit te filteren onder de ongeveer 3000 aanwezigen. En daarnaast ook nog iemand vonden die de Hitlergroet bracht. Het zal me niet verbazen als deze in scene is gezet door Jaap van Beek.

Ik was daar ook aanwezig, het was een protest met een uitermate gemoedelijke sfeer. Ik zocht diverse personen, maar kon ze helaas niet vinden tussen de dicht op elkaar staande mensenmassa, waar je nauwelijks doorheen kon komen.

Ja, ik heb wel de vlaggen gezien waar zoveel ophef over is en ik herinner me ook nog dat dezelfde vlaggen bij Wim Kortenhoeven op zijn kantoor hingen en dat deze ook verwijderd moesten worden wegens dezelfde geuite schuldbelastering door KAFKA. Dat de aloude Prinsenvlag, de oranje, wit, blauwe vlag door hen geassocieerd wordt met de NSB. Ik denk dat men met deze beschuldiging Nederlands eerste soevereine vlag historisch gezien geen eer aandoet, maar het in feite, uitermate diep beledigend is.

Het zal ook duidelijk moeten zijn dat de werkelijke vlag van de NSB socialistisch dieprood en zwart is. Maar het is ook welbekend welke ideologie KAFKA-kopstuk Hans van Drunen steunt en beoogt. Trouwens de dieprode zwart gekleurde vlag is één van de meest voorkomende gekleurde vlaggen tijdens linkse en/of pro-Palestijnse demonstraties, waarbij ook altijd de ultralinkse anarchistische organisaties zoals o.a. KAFKA en AFA aanwezig zijn.

Daarom was ik ook hoogst verbaasd dat door Esther, en later ook door Wouter de PVV en sympathisanten nog eens extra veroordeeld werden. Ze hadden toch beter moeten weten dan in de sprookjes van KAFKA te trappen. En meegaan met opmerkingen van een volslagen idioot en haatzaaier als Peter Storm.

Winston Churchill zei in de jaren-40 van de vorige eeuw al het volgende:

“ De antifascisten van vandaag zullen de fascisten van morgen zijn “.

Wat een vooruitziende blik en hoe gelijk heeft deze alom gerespecteerde staatsman gekregen.

Met al de valse beschuldigingen die de PVV en haar aanhangers steeds publiekelijk moet ondergaan, om uitgemaakt te worden voor racist en fascist, stel ik het volgende voor om alsnog deze valse aantijgingen te ontkrachten:

Ik daag iedere politieke partij en politieke groepering uit die kan claimen en aantonen dat zij, zoals de PVV en SGP, meer dan 75% pro-Israël sympathisanten onder haar leden of aanhangers heeft!!!!

Ik weet zeker dat de SP, PVDA, Groen Links, D66, KAFKA en AFA  overduidelijk niet aan deze criteria voldoen. Terwijl zij de partijen zijn die deze valse beschuldigingen het luidst uiten.

Dus een vriendelijk verzoek aan bovengenoemde partijen en groeperingen, gebruik a.u.b. geen beschuldigende valse kreten meer die op uzelf, uw eigen beleid en ideologie slaan en gebruik deze niet voor de PVV, de SGP en hun aanhangers, die juist een Vrije Nederlandse Soevereine Staat voorstaan, vrij van racisme en fascisme.

Hoe onsterfelijk belachelijk heeft Alexander Pechtold van D66 zich niet gemaakt op de eerste dag van algemene beschouwingen in de Tweede Kamer om te proberen Wilders als nazi weg te zetten. Als ik Wilders was geweest op dat moment, had ik mijn schoen, naar oud islamitisch gebruik, uitgetrokken, en deze met volle kracht naar het hoofd Alexander Pechtold geslingerd.

Diverse mensen hebben Wilders onmiddellijk aangevallen op zijn gedrag en op de woorden die hij gebruikt had als antwoord op een dergelijk beledigende beschuldiging die Alexander Pechtold uitkraamde. Ik denk, dat wanneer een ieder van ons op zo’n manier publiekelijk als nazi weggezet wordt, hij/zij wel degelijk ook even zijn zelfbeheersing verliest en op dat moment in grote woede ontstoken zou zijn.

Helaas was Arie Slob hiervan de dupe, maar dit had hij enigszins aan zichzelf te wijten, aangezien hij het op dat moment opnam voor Alexander Pechtold.

Ik neem aan dat na deze gebeurtenissen Esther Voet Geert Wilders uitnodigt op het kantoor van het CIDI en laat zien hoe CIDI Israël verdedigt. En KAFKA nodigt Geert Wilders uit om te laten zien hoe fascistisch, ik bedoel socialistisch ze zijn, en welke ideologie ze in werkelijkheid nastreven. En dat Jaap van Beek tevens de gelegenheid krijgt om de foto’s van zijn geliefde leiders en grote voorbeelden Trotzki, Lenin, Mao Zedong en Pol Pot etc. aan Geert kan laten zien.

En alles is daarna weer opgelost. Tot de volgende politieke uitbarsting van Alexander Pechtold tegen Geert Wilders en de PVV in het algemeen.

Screenshot_20

Door:

Ya’akov Siepman

Medeoprichter werkgroep “Tolereer geen Intolerantie“.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

53 reacties op Een open brief

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Goed geschreven, volstrekt helder!
  Alleen denk ik niet dat er veel terecht komt van de uitnodigingen.

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Bravo!!!! Driewerf geweldig!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Chapeau, mooi stuk !

  Like

 4. Sister zegt:

  Prachtige brief ook! Helemaal zoals het is! En ja… het was allemaal in beeld gezet. Bedankt voor deze mooie brief!

  Like

 5. De leider van Jan van Beek is natuurlijk ‘profeet’ Mo waar geen schilderij of zo van gemaakt mag worden. Twee schilderijen van mijn hand van de ‘profeet, zie; http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/09/jack-zwijgt-niet-false-christ-en-muhammed-and-aisja/

  Like

 6. P. Doeve zegt:

  Goed stuk, Geert wordt op alle mogelijke manieren steeds bekritiseert en ook dan door E. Voet dat is vreemd maar ga door PVV want wij staan voor israel etc.

  Like

 7. Harry zegt:

  “Zal de analen ingaan …………..”
  Ben bang dat er een extra n in “analen” moet om geen verwarring met ietwat incourante sexueel getinte hobbies te veroorzaken .

  Verder een prima verhaal , verhelderend .

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Heel goed stuk ja. Wat Esther Voet betreft, het is dat het langzamerhand duidelijk begint te worden, dat zij iemand is, die nu eenmaal niet altijd even handig reageert op invloeden van buitenaf, maar anders zou je geneigd zijn, haar reactie te beoordelen als misplaatst en zelfs ondankbaar!
  Zij kan als geen ander weten, hoe Wilders tegenover Israël staat. Kàn, maar kennelijk weet ze het nog steeds niet.
  De dame heeft al de nodige blunders gemaakt, maar déze slaat alles!

  Like

 9. Een open brief van Ya’akov Siepman Grote PLUIM Ya’akov! http://wp.me/p1O7aM-cdd via @wordpressdotcom

  Like

 10. Martha N zegt:

  HELEMAAL mee eens, Goed gezegd. Wie mijn schrijfsels kent weet dat ik hier helemaal achter sta.

  In mijn stuk naar de Volkskrant gestuurd, schreef ik o.m, dat het wel heel toevallig was dat een fotograaf, tussen al die duizenden mensen, een Hitlervlag en groet kon fotograferen.
  Zo toevallig dat het op opzet leek.
  De VK schreef in antwoord op mijn ingezonden stuk:

  Geachte M
  Het spijt ons uw bijdrage aan de rubriek Opinie & Debat niet te kunnen plaatsen. Omdat we dagelijks talrijke bijdragen ontvangen, zijn we niet in staat om in elk geval onze beslissing inhoudelijk toe te lichten.
  Een stuk komt voor plaatsing op onze opiniepagina’s in aanmerking als het de aanzet geeft tot een debat of als het een bijdrage levert aan een lopend debat, als het een oorspronkelijke zienswijze bevat, en als het inhoudelijk en stilistisch voldoet. Zelfs als we een stuk zouden willen plaatsen, kan het buiten de boot vallen omdat de beperkte ruimte die ons ter beschikking staat nu eenmaal niet toelaat dat we elk bruikbaar artikel ook metterdaad afdrukken.
  Wel hebben wij uw reactie ter informatie doorgestuurd aan Jan Dirk Snel.
  We hopen dat onze beslissing u er niet van weerhoudt ons nog eens te benaderen.
  Met vriendelijke groet,
  redactie Opinie&Debat
  de Volkskrant
  opinie@volkskrant.nl

  Wij zijn het zat om als Nazi’s neergezet te worden!

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal mee eens meneer Siepman. Ook ik kook van woede, van de vuile aanval van demonen 666 voorman, de HYPOCRIET PECHTHOLD. Deze karakterloze zak, schoffeerde niet alleen Geert Wilders en de PVV, maar mij, en ook de duizenden op de Koekamp ook met zijn JUDASSTREEK. Deze PECHTHOLD, beste meneer Siepman, heeft als wethouder van LEIDEN, door fraude i.v.m. vervuilde grond, een Leidenaar de dood ingejaagd, en deze kwal meent ons de maat te kunnen nemen. Deze vent heeft er zijn levensopgave van gemaakt om Geert Wilders en de PVV te treiteren en te tergen. Basta, we zijn patriotten, en geen Nazi’s, daarvoor gaat hij maar naar de LINKSEN, want daar zitten de Nazi adepten!

  Like

 12. Helena zegt:

  Vanzelfsprekend ook helemaal mee eens. Toch ben ik laatst aan het twijfelen gebracht over die uitspraak van Winston Churchill. Tijdens een (alweer) zich (dagen) voortslepende discussie met een linkerd op Facebook kreeg ik deze link doorgespeeld.
  http://standuptohate.blogspot.nl/p/winston-churchill-and-anti-fascist.html

  Vreselijk blog waarvan ik mij qua inhoud verder distantieer, maar waar te lezen valt dat die uitspraak nooit door Churchill gedaan is. Het lijkt mij belangrijk, voordat we die uitspraak herhalen en aan hem toeschrijven, dat we dit op zijn minst zeker moeten weten.
  Anders staan we ietwat in ons hemd.

  Like

  • LafSchaap zegt:

   Die blog is natuurlijk niet betrouwbaar. Maar niettemin is het een goed idee, om eventuele twijfel voorgoed uit te sluiten, de autobiografie van Churchill te lezen, voor wie dat nog niet deed (ik dus). Maar wie het ook gezegd heeft: waar is het wel. Dat werd ook alweer duidelijk op de Koekamp op 21 september.

   Like

 13. Albertus Kleerekooper zegt:

  De Nazi-reactie is te verwachten van de roomse antisemiet van Agt, of van Bommel. Ik vind Pechtold inderdaad een gluiperig mannetje, maar dat hij zich zo zou verlagen tot dit soort smerige aantijgingen tegen een democratisch verkozen volksvertegenwoordiger had ik niet verwacht. Ik ben geschokt !! Ik heb me al meerdere keren afgevraagd of Esther Voet wel de juiste vertegenwoordiger van het CIDI is….. enige tijd terug bij Knevel /v.d.Brink vond ik haar reactie op aantijgingen uit het pro-palestijnse kamp al bijzonder zwak. Misschien zou het CIDI in contacten met de pers beter vertegenwoordigd worden door iemand die minder angstig is voor de geïndoctrineerde ” opinie-fabrikanten ” en de waarden en belangen van Joden / Israel c.q. diegenen die Israel een warm hart toedragen, zou verdedigen. Het is voor mij als Jood niet te verkroppen dat het CIDI aan de leiband van een organisatie als Kafka zou lopen.

  Like

 14. Mijn complimenten voor dit stuk! Het is overduidelijk dat Geert Wilders van de PVV en zijn aanhang door bepaalde groeperingen, media en Alexander Pechtold, weggezet worden als neonazi’s en extremisten. Het demoniseren van Geert Wilders, wat bij Pim Fortuyn ook gebeurde en tot een politieke moord leidde, zie ik weer gebeuren. De PVV aanhang wegzetten als Tokkies vind ik ronduit schandalig. Wat Geert Wilders wil, is het Nederlandse volk behoeden voor nog meer ellende in dit afbraakkabinet Rutte II, GENOEG=GENOEG!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Sylvana van Dien-van Hoften: 21.12. uur, op 28/9. Ook ik ben bang voor een aanslag op Geert Wilders. En ik ben ervan overtuigd, dat de kogel, dan weer “van links”, zal komen. LINKS is en blijft het meest kwaadaardige gegeven, in onze samenleving.

   Like

 15. louis-portugal zegt:

  Bijna helemaal eens met het stuk.
  Ik wil echter EEN opmerking maken en dat is dat Wilders even zijn zelfbeheersing verliest.
  Peggeld had al een hele nazisfeer geschapen met zijn inleiding en daar reageerde Wilders volkomen terecht op en eigenlijk nog veel te netjes.
  Peggeld ging na die opmerking notabene verder door contacten van Wilders met Lega Nord, Vlaams-Blok en Marine le Pen af te doen als een soort fascitische samenzwering.
  En die trut (kamervoorzitster) liet die schoft zijn gang gaan.

  Like

 16. Martien Pennings zegt:

  Mooi stuk, Yakov.
  Esther Voet kan het niet.
  Ze is geen goede verdediger van Israël.
  Ze laat in discussies kritiekloos de term “bezette gebieden” passeren en neemt die zelfs over.
  Ze laat voortdurend kansen liggen om punten duidelijk te maken.
  Ik heb eerder over haar geschreven, maar ik ga me eens een keer grondiger in haar verdiepen.
  Ik had van die brief van het CIDI wel gehoord, maar hem niet gelezen zelf en nu ik dat zie, dat ze openlijk dat KAFKA-tuig aanroept als getuige . . . . . ik ben bang dat hieruit blijkt waarvan ik al een bang vermoeden had: Esther Voet is “links” en hoort bij dat foute kamp dat ook in Israël zelf sterk is, maar gelukkig, onder druk van de steeds onmiskenbaarder wordende realiteit, aan invloed verliest.

  Like

 17. Eerde zegt:

  Goed stuk.
  Jammer dat er (weer) de Israël politiek bij moet komen kijken… 😦
  Dat zou voor Ome G/. een privé kwestie of mening moeten zijn.

  Like

  • Sister zegt:

   Waarom moet Israel en het Israel-beleid een privékwestie zijn voor Geert Wilders? Het is een groot politiek beleid binnen Nederland, met een zeer antisemitische minister van Buitenlandse Zaken die zijn haat tegen Israel niet onder stoelen of banken steekt, een boycot van Israel, wat niet alleen Israel benadeelt, maar ook de Palestijnen die hun producten via Israel exporteren.
   Het betreft hier zgn. mensenrechtorganisaties die een vuile politiek spelen om het Israel-Palestijnenprobleem te blijven voeden en elke vorm van normalisatie tegenwerken! Het betreft hier vele miljarden Euro’s die worden gedoneerd door Nederland aan de vijanden van Israel, Hamas, Rebellen in Syrië (El Quaida via de achterdeur), Muslim brotherhood, etc.
   Het betreft hier berichtgeving in de media die bijna altijd is onvolledig,verdraaid en gelogen.
   Het betreft hier politieke partijen die constant Geert Wilders en de PVV-stemmers in slecht daglicht stellen terwijl zij zelf een super boterberg op hun hoofd hebben door hun antisemitische en anti-Israelische beleid en moslimgeknuffel… negeren van het feit dat hier meer terroristen opstaan onder de moslims dan zij het volk willen laten weten… Die liever een grote bom hebben afgaan door moslims om Geert Wilders en PVV-stemmers hier de schuld van te geven dan de islamisatie tegen te werken en Geert Wilders gelijk te geven. Op een goeie dag gaan zij dus over lijken om een burgeroorlog tegen PVV-stemmers te ontketenen.

   Nee sorry… dit is geen privékwestie… dit is een kwestie van Nationale Veiligheid!
   En het is onze verantwoordelijkheid om ons achter Geert Wilders op te stellen en dit wanbeleid te proberen stoppen.
   En het is het beste dat we dat misschien gaan doen door te beginnen aan de alarmbel van Esther Voet van het CIDI te trekken en de Joodse gemeenschappen. Want ofschoon zij op tevee en in de media proberen over te komen alsof zij hun Joodse gemeenschap in Nederland proberen te beschermen, doen zij juist het tegenover gestelde door net zo’n onzin uit te kramen als de lasteraars in Den Haag en de journalisten en mensenrechtorganisaties.

   Like

 18. Martha zegt:

  Nou, nou Theresa, rustig aan hoor.
  Martien loopt toch al naast zijn schoenen van verwaandheid.

  Uitstekende brief heer Siepman.
  Alles staat erin, wat gezegd moet worden.

  Het moet voor Mevrouw Wilders verschrikkelijk zijn, dat haar man
  dag in dag uit beschimpt en verguisd wordt.

  En morgenavond bij Brandhout een item over Wilders
  in het bijzonder zijn Europese vrienden.
  Maak jullie borst maar nat.

  Like

 19. Henk.V zegt:

  Ya’ akov, je verblijdt mijn hart met je open brief 🙂
  Een van de opdrachten die wij als mens te volvoeren hebben, is dat wij de leugens die wij op ons levenspad pad zullen tegenkomen, met woorden van waarheid tegemoet zullen treden en daarin zullen wij niet versagen.
  Wij komen op voor dezelfde zaak. Recht en Welzijn voor de Joden en Vrede en Veiligheid voor Israël en wij onderschrijven in algemene zin de gedachten die Geert Wilders uitdraagt.
  Wij zijn niet zijn na-apers , maar mensen die met hem meedenken op onze eigen wijze en ons uitdrukken in onze eigen bewoordingen.Wij denken ZELF!

  Ik wil mijn grote waardering voor je brief tot uitdrukking brengen in dit lied:”‘Oseh Shalom”

  Like

 20. Eerde zegt:

  @Henk.v en anderen op deze site.
  De poging om de PVV stemmers als vrienden van Israël te bestempelen is net zo lam als Ome G/. tot nazi te te willen maken.
  Velen, wie weet de meesten, die PVV stemmen vinden de genocide op Balestijnen een affront.
  Waarom kan deze discussie niet gaan over de open brief hierboven en de stelling(en) daarin verwoord ?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Quote: “Velen, wie weet de meesten, die PVV stemmen vinden de genocide op Balestijnen een affront.” (bezit uw toetsenbord geen letter p?)

   Waar haalt u deze wijsheid vandaan? Kunt u dat aan de hand van harde cijfers op de een of andere manier bewijzen? Zo niet, wilt u dan verdere comments op mijn blog achterwege laten?! Dank u!

   Webmaster

   Like

   • Geert Wilders en dus ook zijn aanhang (grotendeels) zijn pro-Israël! Maar om dat uit te gaan leggen en te verdedigen leidt tot een zinloze discussie met links.

    Like

   • Eerde zegt:

    Een ‘P’ zou lezen: Palestijnen, echter deze mensen, dit volk: Baalt, vandaar de ‘B’ ipv de ‘P’ !
    De harde cijfers zijn bekend, er sterven 10x zoveel Balestijnen dan Israëliërs in deze strijd. Vandaar… genocide op Balestijnen.
    Joden zouden dat, gezien de geschiedenis toch moeten begrijpen, nietwaar ?
    Maar ik begrijp dat je op dit forum geen afwijkende mening mag hebben… ? Het mot pro Joods/Israël zijn…. fascisten dus ?
    Het zal wel een block worden omdat je een anti-democraat bent, hetgeen mijn mening bevestigt.
    Be happy 😉

    Like

   • Sister zegt:

    Eerde, het spijt me dat u zich laat indoctrineren door de anti-Israel berichtgeving doorspekt van leugens. Ik vraag me af of u ooit in Israel bent geweest en met Israeliers hebt gepraat. Ik woonde in Israel al ruim voordat Rabin de grote fout maakte om Yasser Arafat op de Gazastrook te zetten waarna al gauw de Hamas ontstond… In die goeie tijd was het heel normaal voor Israeliers om bij de Palestijnen op de Gazastrook te komen en voor Palestijnen bij de Israeliers te werken. Wij kwamen zelfs op hun feesten zoals zij naar onze feesten werden uitgenodigd.
    Dat alles veranderde zodra Rabin naar Europa begon te luisteren en die fout dus maakte en de Gazastrook per direct van Israel scheidde.

    Dat gezegd hebbende, mag ik u op een paar feiten wijzen… feiten die u gemakkelijk op YouTube kunt terugvinden in de vorm van filmpjes, maar ook op de website van de Hamas…

    1. Weet u wie voor de Hamas de ondergrondse gangen voor een paar cent en wat te eten graven? Kleine kinderen!
    2. Weet u wat de Hamas doet met mensen die geen lid van de Hamas willen worden? Of zij executeren deze mensen midden op straat als les van alle anderen. Om ze daarna met scooters door de straten te sleuren zodat de rest het ook kan aanschouwen.
    Zij leren de kinderen op scholen geen rekenen en schrijven en lezen op normale wijze… Alles is doorspekt met haat voor Israel, Amerika en het Westen. Kinderen vieren daar “carnaval” verkleed als zelfmoordterroristen, Hamas-terroristen, met speelgoed en zelfs echte wapens.
    Zij gaan naar niet-Hamas-leden toe en geven hen de keuze: volledige ban van de gemeenschap, wat betekent dat de familie in pure armoede leeft zonder enig contact met buren, of wie dan ook en niemand die hen eten verkoopt of andere spullen die een normaal mens nodig heeft…. of… die persoon moet als zelfmoordterrorist zoveel mogelijk Joden zien te doden in Israel, waarna de Hamas de familie een som geld geeft en voor eventueel achtergebleven vrouw en kinderen zorgt, wat weer inhoudt dat de kinderen naar de Hamas-scholen gaan en als terroristjes worden opgeleid.
    3. De Hamas-leiders bewegen zich constant voort met een schaar kinderen om zich heen, zodat als Israel hen om zeep helpt, wat met bijzonder nauwkeurige apparatuur gebeurd waardoor niet een hele wijk maar alleen een auto binnen die wijk naar de eeuwige jachtvelden wordt geholpen, gelijk een hele schaar kinderen mee om zeep wordt gebracht zodat de Westerse journalisten mensen zoals u verder kunnen indoctrineren.
    4. De Hamas doet geen enkele moeite om voor haar bevolking te zorgen door middel van veiligheidskamers, bombshelters en dergelijke. Hoe meer mensen dood blijven in tijd van oorlog, des te beter, want opnieuw… de Westerse journalisten indoctrineren mensen zoals u graag ten gunste van de Palestijnse kwestie.
    5. Hamas gebruikt de ziekenhuizen op de Gazastrook als opslagplaats en productieplaats van de raketten die zij daarna vanaf de ziekenhuisdaken en vanuit wijken afschieten naar Israel. Soms wel duizenden in een weekend! En terwijl dit gebeurd, liggen er in Israelische ziekenhuizen vele Palestijnen van de Gazastrook die op Gaza niet kunnen worden behandeld, en dus behandeld worden door Israel. Meestal gratis en voor niks.
    Trouwens, hetzelfde doet Israel op dit moment ook met Syrische burgers!
    6. Op de Gazastrook worden vele Israelische producten verkocht die via Noord-Afrika naar Gaza worden geëxporteerd. De Hamas doet alles om dit te voorkomen. De bevolking moet liever in armoede en zonder koelkasten, ovens, eten leven, dan dat zij leven met Israelproducten.

    En terwijl de Hamas miljarden krijgt van Europa, en Nederland, jaarlijks, wordt Israel verantwoordelijk gesteld voor het welzijn van Palestijnen op de Gazastrook. Israel levert 70% van de elektriciteit aan de Gazastrook, medicijnen, biedt medische hulp en voert op uitermate voorzichtige wijze oorlog als zij al uiteindelijk na honderden raketten in een weekend, eindelijk eens beslist te gaan reageren.
    Hoe gemakkelijk had het kunnen zijn voor Israel om gewoon met een stel vliegtuigen over de hele lengte van de Gazastrook bommen te gooien en er gewoon een grote parkeerplaats te maken. Dat zou genocide zijn!

    Kortom u gaat erg kort door de bocht! Israel en de Israelisch hebben echt geen plezier aan oorlogvoering. Elke keer dat er dagen zijn dat er honderden raketten worden afgevuurd op de Israelische bevolking, is het een grote ellende. Kinderen gaan weer niet naar school in Israel, mannen en vrouwen gaan weer niet naar hun werk. De huizen in Israel worden nu al jaren gebouwd met veiligheidskamers waar de gezinnen dan hele dagen vertoeven… de mensen die in oudere woningen wonen, schuilen in de bombshelters of in de trappenhuizen.
    En geloof me… die raketten zijn geen schatjes. Een raket viel naast ons flatgebouwtje van drie verdiepingen op een flatgebouw van 8 verdiepingen en de bovenste drie verdiepingen konden worden verwijderd en opnieuw opgebouwd omdat deze door één raket volledig werden verwoesd. Het geluk van de bewoners was, dat het overdag gebeurde en zij enkele verdiepingen lager in het trappenhuis zaten.

    Terwijl een Israelische moeder met bloedend hart haar zoon en/of dochter naar het leger ziet vertrekken voor enkele jaren, en elke dag bidt dat hij/zij gezond en wel weer terugkeert, zo stuurt een Palestijnse moeder haar kind in de hoop dat hij als martyr gedood zal worden. Alleen dan pas is hij voor haar een held. Een Palestijnse zoon of dochter die zich openlijk instelt als terrorist als Hamas-lid, hoeft niet terug te keren naar huis. Dat is schande voor de naam van de familie!

    Denk hier maar eens goed over na voordat u nog meer onzin spuit!

    Like

   • @Eerde; dus de Joden moeten uitgeroeid worden en Israël heet dan Palestina waar Allah (Satan de Duivel) heerst in plaats van JHWH (de Almachtige). Omdat de Palestijnen luisteren naar wat in de koran staat geschreven: “Slacht de Joden en christenen af omdat Allah dat wil… en de moslims zijn Overwinnaars en zullen eeuwig in het Paradijs vertoeven en voor iedere martelaar 72 maagden” En voor deze gehersenspoelde beloning blazen moslims zich op en slachten ze niet-moslims af zoals je van de week gezien hebt in dat winkelcentrum in Nairobi (Kenia). Dat sprookje van het Paradijs wordt beloofd door de valse ‘profeet’ Mohammed. In de Openbaring, het laatste boek van de bijbel, wordt ook twee of drie keer gesproken over de valse ‘profeet’. Hij misleidt velen maar zijn invloed wordt toch verdelgd, staat aan het eind van de Openbaring.

    Like

   • Helena zegt:

    Welke genocide???

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Eerde, 0.05u. Genocide? Dat is nogal een begrip!
   Licht U dat eerst inderdaad maar eens toe met harde cijfers.
   Anders is het gewoon niet verantwoord om met een dergelijke beschuldiging aan te komen.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler: 07.59. uur. Die zgn. genocide, waar Eerde naar verwijst, dat is een grote bak vol met nonsens en leugens beste Theresa. Potverdomme, Israel moet vechten voor zijn voortbestaan, en dan worden de daders als slachtoffers neergezet door Eerde?
    Umwertung aller Werte! Maar dat kennen we inmiddels wel.

    Like

  • jowitteroos zegt:

   Eerde,

   U zegt dat er 10 x meer ‘B’alestijnen sterven dan Israelies. Dit komt ongetwijfeld doordat die ‘B’alestijnen hun vrouwen en kinderen gebruiken als scherm, dit komt ongetwijfeld door o.a. eigen vuur, dit komt ongetwijfeld door eigen hand…………………..

   De ‘B’alestijene doen er net als LINKS alles aan waarheid te verdoezelen en liegen en bedriegen daarvoor in hoge mate; vervalsen foto’s, aantallen slachtoffers ( zo niet dan maken ze ze wel) etc.

   Er vind overigens geen genocide op de ‘B’alestijnen plaats, wel op ‘anders’- gelovigen. De enige vijand die deze wereld kent is ‘D’islam, en hier staat de ‘D’ voor DOOD.

   De meeste PVV stemmers zijn voor een menselijk en waardig bestaan en ondersteunen Israël in hun gevecht om dat menselijke en waardige bestaan. We hebben een gelijke vijand: De ‘D’ islam!!

   Like

 21. Leo zegt:

  ehhhh…….. als je de NSB vlag bekijkt dan zie je daar ook een driehoek…..
  De driehoek, het symbool van vernietiging, kom je ook tegen als logo van de NWO, zagen we ook op kleding in de Nazi concentratiekampen in diverse kleuren, al naar gelang de geaardheid van de drager.
  Werd daar ook op onderarmen getatooeerd, voor of achter een “burgerservicenummer” ??
  zoals dat tegenwoordig heet.

  Alles duidelijk ???
  Hier wil niemand toch mee geassocieerd worden. !!

  Like

 22. luckybee zegt:

  Ik heb hier over al een commentaar geleverd, dat zegt dat CIDI hun beste vrienden niet voortdurend voor de kop moet stoten.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  @Eerde, 2-9, 00:25
  zo zo, dus degenen die achter Israël staan, zoals schrijver dezes, moeten we beschouwen
  als fascisten?

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Mijn pies maken ze echt niet lauw, onthou dat maar.

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  Heb geen idee wat voor beweging de demonstranten vertegenwoordigen, klik het filmpje maar aan en maak kennis met de Nieuwe Fascisten!
  http://www.geennieuws.com/2013/09/nederland-inmiddels-een-politiestaat-film/

  Like

 26. G.Deckzeijl zegt:

  Beter onderzoek verrichten voordat je wat roept, Esther Voet.
  http://debatgemist.tweedekamer.nl/debatten/algemene-politieke-beschouwingen?start=109

  Like

 27. Harry zegt:

  @ Ome Gerrit ( 09.39 ) , Uw pies maken ze niet lauw , maar hun enthousiaste tegenstanders wél koud .
  Dat is nog wel iets erger , toch ?

  Like

 28. Harry zegt:

  @ Eerde , 00.25 ,

  Zou het kunnen dat al die psychische aandoeningen waar het linkse gebroed ons van beschuldigt als we ons landje nog enigszins proberen te beschermen , geconcentreerd bij U aanwezig zijn ?
  Ik heb ook nog een beetje Joods bloed en vind dat het CIDI ook zuigt en eeuwig zeurt , laten ze daar eens mee ophouden . Ze overdrijven , dat kweekt geen sympathie .
  Maar om de Joden en de niet-haters van Israel als fascisten te bestempelen , dan ben ik bang dat U gezien het late uur van Uw reactie toch enigszins onder invloed bent van goedkope alcohol en iets geest verruimends . U weet wel zo’n exportlandbouwprodukt uit Arabische landen .

  Het heeft in die zin niet geholpen , want iemand met een ruime geest zou toch de objectiviteit moeten bezitten om te zien dat de islam overal ter wereld dood er verderf zaait . Toch ?
  De Israëli’s gaan echt niet zomaar moorden , voor die anderen is het normaal dat ze al een paar doden op hun conto hebben vóór de koffie . En ze zitten al vroeg aan de koffie !
  Nooit opgevallen wat er wereldwijd gebeurt ?
  Of hebt U een ingebouwd spamfilter om dat soort nieuws buiten de deur te houden ?
  Was er nog plaats tussen al die andere aandoeningen ?
  Maar goed dat we zo’n tolerante bevolking hebben in dit land , de oorspronkelijken bedoel ik dan .
  Niet die nieuwe vriendjes van U .

  Bah , U lijkt wel een JOOP-er .

  Like

 29. Republikein zegt:

  Eerde, keer terug op eerde!

  Like

 30. Helena zegt:

  Speciaal voor Eerde, wij kennen deze feiten al een tijdje.
  Zo “zielig” voor de “balestijnen”!
  http://www.gatestoneinstitute.org/3979/unrwa-dilemma

  Like

 31. Henk der Niederländer zegt:

  Zal niet makkelijk zijn @ Republikein.
  Dezez mensen zijn zo ver heen dat ze over de uitleg van Sister op 29 september 2013 om 09:50 heen kijken en waarvan men toch kan zeggen dat Sister een persoon is die het lange tijd aan den lijve ondervonden heeft.
  Om het kort te houden de Eerdens van deze wereld begrijpen het niet omdat ze het niet willen begrijpen, puur en alleen omdat ze zo graag in hun gutmenschen schulpje willen blijven (om wat voor reden dan ook)

  Like

 32. marian zegt:

  Heel goed en helder verwoord Ya’akov!!!

  Like

 33. hmichael4u zegt:

  Maar de perceptie van wie ‘fout’ is is bij de ‘anti-fascisten’ veranderd: het gaat niet meer om antisemitisme maar om anti-islam(isme). Je bent tegenwoordig juist een fascist volgens de gangbare opvattingen bij diegenen die zich anti-fascist noemen (en dat altijd al hebben gedaan) als je geen antisemiet bent en niet afwijzend tegenover Israël staat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s