Europese Commissie berispt Franse minister van Binnenlandse Zaken vanwege zijn uitspraken over zigeuners

Screenshot_8

De Franse politie ontruimt een zigeunerkamp bij Parijs: een illusie om alles door integratie te kunnen oplossen

De Europese commissie heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Manuel Valls terechtgewezen vanwege diens uitspraken over zigeuners. Deze zouden, net als alle andere EU-burgers, het recht hebben naar Frankrijk te reizen en daar ook te verblijven, zei een woordvoerder van de Europese Commissie in Brussel, bericht de “Süddeutsche Zeitung”.

De socialist Valls had daarvoor gezegd, dat slechts een minderheid van de geïmmigreerde zigeuners bereid zou zijn om te integreren. “Maar het is niet onze taak om alle ellende van de hele wereld op te nemen.” Zigeuners zouden een “duidelijk andere levenswijze” bezitten en daarom zou het beter zijn als ze weer zouden terugkeren naar Roemenië of Bulgarije.

De illusie problemen alleen door integratie te kunnen oplossen

De socialistische regering onder François Hollande had de afgelopen weken meerdere zigeunerkampen ontruimd. “Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat er in de centra van onze steden niet zulke kampen en krottenwijken ontstaan”, rechtvaardigde Valls zijn optreden. “Het is een illusie om te denken dat wij de problemen met de Roma-bevolking alleen d.m.v. integratie zouden kunnen oplossen.”

Volgens schattingen van Amnesty International heeft de regering in het eerste halfjaar van 2013 ongeveer 10.000 zigeuners uit hun kampen verdreven. “De behandeling van de volksgroep van de Roma komt in veel lidstaten  niet overeen met wat men in het Europa van de 21e eeuw graag zou willen zien”, zei de verontwaardigde EU-commissaris Viviane Reding, die verantwoordelijk is voor kwesties betreffende fundamentele rechten.

Bron:

http://www.jungefreiheit.de/Single-News-Display-mitKomm.154+M554a4488b10.0.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Europese Commissie, Frankrijk, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit, Roma en Sinti. Bookmark de permalink .

15 reacties op Europese Commissie berispt Franse minister van Binnenlandse Zaken vanwege zijn uitspraken over zigeuners

 1. wim van rooy zegt:

  Je kunt alleen maar wensen dat naast volkscommissaris Reding van het EU Politbureau een paar families Roma zouden neerstrijken. Zij kan dan tonen hoe zo’n integratie moet plaatsvinden.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Fundamentele rechten? En hoe zit het met de Roma en hun fundamentele PLICHTEN?
  Zolang ze daar systematisch de hand mee blijven lichten, zoals ze al zo’n zeven eeuwen doen, kun je ze moeilijk alleen maar rechten blijven toekennen; Zonder dat veroorzaken ze al genoeg schade!
  Dit is nou weer typisch een uitspraak van iemand van de theorie. k wed dat die Viviane Reding nog nooit een Roma ontmoet heeft, laat staan, dat ze zich realiseert, waartoe ze in staat zijn! Nee, daar is het klootjesvolk goed voor, voor zulke ervaringen. En als díe zich beklagen, hebben ZIJ het gedaan. Mooi makkelijk!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  We hebben ons allemaal vreselijk vergist. Nederland voor de Nederlanders, België voor de Belgen en Frankrijk voor de Fransen, dat is vloeken in de kerk.
  Er geldt slechts één exclusieve regel: Europa voor de Europeanen en je kunt neerstrijken waar je wilt.
  Er is wel een lichtpuntje. Als we Geert voldoende steunen, maakt hij een einde aan deze pijnlijke ROTZOOI.
  Dan wordt het toch Nederland voor de Nederlanders, de oude vertrouwde gulden en een klein beetje geld om alsnog de pensioenen te indexeren in plaats van af te stempelen.
  G: Willen jullie Rutte II of de PVV??? Het donderde over de Koekamp!
  Leve de PVV

  Like

  • peter de wit zegt:

   zo is dat ik wil me kapot werken voor NEDERLAND en niet voor een stelletje maloten uit brussel die denken dat ze hun wil aan ons kan opleggen,of een stelletje handophouders die hier asiel komen vragen,niet werken,zich niet aan willen passen,hun geloof aan ons opdringen,en meteen van alle zorg willen profiteren waar onze ouders zich kapot hebben gewerkt.dat ze daar blijven en hun eigen land gaan opbouwen.

   Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Voor mij is de vraag alleen, wat heeft Manuel Valls verkeerd gezegd.
  Ik ben vrij goed op de hoogte van het gedrag van de zigeuners in Roemenie en Bulgarije en Ik kan je vertellen dat dat tuig in het geheel geen zin heeft om zich maar enigszins aan te passen aan de westerse normen waarden en wetten.
  Bij dat getrieffel is het zelfs een geweldige prestatie om anderen te bestelen en leeg te zuigen.
  Het heeft hier niet met zo veel woorden in de kranten gesteen, maar de regeringen van die landen geven ze nu al alle ruimte om hun respectievelijke landen te verlaten want dan zijn ze daar van die ellende verlost.

  Vraag; Ben Ik nu een racist of iets dergelijks.
  Antwoord; Nee. Ik ben gewoon een realist die de situaties kent in Roemenie en Bulgarije.

  Like

  • Tiny zegt:

   Manuel Valls heeft helemaal niets verkeerd gezegd. Het is alleen maar juist.
   Daar kan de EU Commissie zoveel vinden en mekkeren wat ze willen, maar uiteindelijk is het toch wel bekend, dat Frankrijk doet wat Frankrijk wil doen, ook zonder “toestemming” van de EU. Frankrijk leeft alleen maar voor Frankrijk. Dat ze toch de EU willen is alleen maar omdat ze verder iedereen in de EU voor Frankrijk kunnen laten betalen.
   Frankrijk leefde altijd op andere landen kosten.
   Neem nu het feit, dat Frankrijk zijn werkelozen niet meer kan betalen. Waar denken jullie dat het voorstel van de EU wetgeving over een EU werkeloosheidsverzekering vandaan komt. Wij de Noordelijke landen mogen dan niet alleen ondertussen voor de pensioenen van de Fransen en de Zuidelijke Staten betalen, maar ook hun werkeloosheidsuitkering.
   Waar denken jullie dat de meeste subsidies naar toe gaan, bijvoorbeeld de landbouwsubsidie, naar Frankrijk dus. Maar ziet men daar dan een verandering in de landbouw zoals bijvoorbeeld in Nederland? Nee, natuurlijk niet. Maar waar het geld gebleven is, mag joost weten. Ergens in Frankrijk.

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Daar heeft ie daN GROOT gelijk in dat ,t niet de taak van Fr is om alle ellende van de wereld op-te-nemen. Er zijn in Fr al genoeg, wat ze hier noemen, “nomads”. Daar hebben ze wellicht de handen al vol aan. Die Roma,s trekken rond in ,t land en settlen zich waar ze een plek vinden. Niet zoals in NL, al dat “geregulierde”, met kampjes en waterleiding en elec-aansluiting. Zomaar ergens op een stuk land = vrijheid blijheid. Enkele jaren terug werden er ook 100-en heen-gezonden, terug naar Roemenia. ( kregen nog wat zakgeld mee ook.! ) Werd ook in NL bekend. In Frieslan was er onmiddellijk een dorp, die ze van dat barbaarse Fr wel wilde ontvangen.
  Mag het filmpje nog een keertje. Shopping-a-la-roma !!!!
  ROMENIAN GIPSY STEALING FROM A SHOP IN FRANCE.

  Like

 6. JGerber zegt:

  Zowat de ganse week zijn er in Frankrijk enorme polemieken rond de uitspraken van minister van binnenlandse zaken Manuel Valls. Gisteren zaterdag publiceerde BVA een nieuwe peiling, verricht over gans Frankrijk. 93 % van de Fransen vindt dat de Roma zich niet integreren, of kunnen integreren of willen integreren. 77 % van de Fransen vindt dat Manuel Valls gelijk heeft
  Links zit met een gigantisch probleem, want hij blijft de populairste minister van de linkse regering, Indien hij ontslagen wordt zijn dat een flink deel van zijn kiezers die naar het FN van Marine Le Pen zullen trekken.
  http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2013/09/28/97001-20130928FILWWW00232-pour-9-francais-sur-10-les-roms-s-integrent-mal.php

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De Europese Unie is een bende van achterlijke wereld vreemde idioten, die altijd in hun eigen kleine bekrompen wereldje hebben geleefd en totaal niet begrijpen wat er om hun heen in de echte wereld gebeurd.
  Uit de EU zo snel mogelijk, stem PVV en met een beetje geluk kunnen we die wereldvreemde eendjes in hun sop gaar laten koken !!

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Kijk, beste mensen, dat hebben we nu te danken aan achtereenvolgens: 1. De Resolutie van Straatsburg”, waardoor we overlopen werden door de MOSLIMS. 2″. Het Verdrag van Schengen”, waardoor de grenzen in Europa, wijd open werden gemaakt. 3. Het ontstaan van het GEDROCHT EU; waardoor zo ongeveer de hele WERELDBEVOLKING door de RODEN van BRUSSEL werd uitgenodigd om hierheen te komen. Ziedaar, waar de ROTZOOI vandaan is gekomen!

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Er is natuurlijk maar één vraag te stellen:
  Waar bemoeien die E.U.-fascisten zich mee?
  Het zoveelste onderwerp waar ze geen zak mee te maken hebben!
  En ze doen daarbij alsof het normaal is dat ze hun uiterst domme en vernielende bemoeizucht uitoefenen!
  Het wordt (sorry) goddomme steeds erger met dat tuig!

  Like

 10. Petrossa zegt:

  tot de gemeenteraadsverkiezingen zal Valls de uitspraken van de EU als wcpapier gebruiken. Afhankelijk van de uitslag blijft hij dat doen of worden zigeuners heel erg lief opeens. Maar aangezien 93% van de Fransen liever heeft dat Roma’s in Brussel gaan wonen voorzie ik dat Valls voorlopig geen gebrek aan wcpapier zal hebben

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s